Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Alvilági játékok
- Film Mánia, 23:15
A bosszú vérvörös keze
- Moziverzum, 23:20
Kerítések
- Viasat3, 23:25
Éjszakai hajsza
- Film+, 23:25
Kényszerleszállás
- Paramount Network, 23:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
2022-es választás
Mire gondolsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Amszterdam - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Crank 2. - Magasfeszültség aaaaa
Crystal Reed aaaaa

 

Fórum - Nemek harca (2017) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Tömö (2020-02-19 16:11.57)   - (válasz Oldie 11. hozzászólására)
Az a gyenge pont sem az, mivel akkor ÚGY teniszeztek! A faszik sem ütötték meg anno fénysebesseggel a lasztit. Egy teljesen más technikával es ütőkkel játszottak. Azt a fa ütőt te sztem max.20x tudnád felemelni, csak úgy a levegőben. Ütni vele meg max.5x.
Szóval. Cst. Jó film ez:)
( ui.sztem azért a labdák cgi-vel voltak megcsinalva-elég volt nekik a mozgást hozni, és jól csinálták)


11. Oldie (2019-03-02 10:34.26) aaaaa
Annak idején többször is láttam televizión Martina Navratilovát játszani Wimbledonban; a film nézése közben - részben a szemüvegesség, részben a leszbikusság okán - többször is ő jutott eszembe, de ez persze csak áthallás volt.
Maga a film kellemes, nézhető, egyetlen gyenge pontja van: a bemutatott tenisz meccsek gyenge amatőr színvonala. Erről persze Emma Stone nem tehet, tény azonban, hogy ezzel a játéktudással egy profi női teniszező ellen egyetlen labdamenetet nem tudna nyerni, nemhogy szetteket.
Még egy észrevétel: a Wikipédián ott vannak az igazi Billie King korabeli fényképei; kissé masszívabbnak látszik, mint a Stone alakította figura, viszont az arcuk és a hajuk hasonlósága elképesztő.



10. Zsikréka (2018-12-17 10:26.05) aaaaa
Ezen az összefoglalón még mindig röhögök... 😁

"A gyűrűk ura arról szól, hogy Frodó felmegy a Végzet hegyére..."

Amúgy a film nem rossz, vannak benne mókás pillanatok. Kicsit az Én, Tonya c. filmre hasonlít, csak itt nem látunk bele a főszereplő gyerekkorába.


9. HMáté33 (2018-01-09 18:13.08) aaaaa
Sajnos nagyon langyosvíz lett, és ez különösen fájó, ha belegondolok, micsoda lehetőségek vannak egy ilyen témában.

Ez a film lehetett volna provokatív, szarkasztikus, lázító, meg még ezer dolog, ehelyett sokszor kifejezetten fekete-fehér képet fest, helyenként sarkos, és összességében olyan nagyon közepes. Itt-ott kicsit túl lett tolva, nehogy már igazán gondolkozni kelljen, minden előre le van rendezve, nekünk csak be kell dobni a cuccot a mikróba, mintha valami mirelit kaja lenne. Az alkotók fogtak egy jó vastag ecsetet és nekiálltak miniatűr tájképeket festeni.
Nyilván Hollywoodról van szó, amit kapunk az profi mód van kivitelezve, a színészek precízek, és amikor kap egy-egy "kis", személyesebb pillanatot Stone vagy Carell, akkor láthatjuk, mennyire értik a dolgukat. Annál nagyobb kár, hogy a film meg nem akart semmi különösebb mutatványt bemutatni.

Nincs gond az iparosmunkákkal, de vannak ötletek, amik egyszerűen igénylik az egy fokkal komolyabb filmes ambíciókat.


8. Kék kereszt (2018-01-06 12:45.15) aaaaa
Így kell valakit jól elpicsázni..

A tenisz sosem tudott lekötni. Tök unalmas és érdektelen számomra. Viszont amikor Olimpia van, akkor persze bele lesek ebbe is, mint az összes többi sportba is, mintha kötelező lenne..Azért azt meg kell hagyni, hogy amikor a hölgyek minden ütésnél nyögnek egy embereset..akkor valami kéjes érzés kerít hatalmába..de ettől még nem leszek rajongó. A fim sem érdekelt különösebben, de Steve Carell hatalmas kedvencem az Office óta, így miatta megnéztem.

Hááát..Mint film, nem rossz, de nem érte el nálam a kellő hatást. Mondhatni korrekt képet kapunk a női nézőpontból bemutatott csúnya, gonosz 70-es évek sportvilágáról. Annak minden igazságtalanságával együtt..egy meghatározó fordulópont köré építve a sztorit, csipetnyi humorral megszórva és életrajzi elemekkel tarkítva. Itt ott kicsit sarkosítva persze..
2017 a feminizmus éve volt..kár is tagadni..Nem 1 és nem 2 film hirdette az igét..ugye WW?..A nemek harca így a lehető legjobbkor érkezett. A fogadtatása persze mellékes..
A történet abszurd, de az élet írta így természetesen megfilmesítésért kiáltott..Ettől függetlenül érezhetően nem volt annyi ebben a sztoriban, mint amennyit beleképzeltek..Szép dolog megemlékezni egy ilyen fontos és meghatározó forradalomról, ami anno tényleg sokak számára elképzelhetetlen volt, de egy lájtos tv filmként jobban működhetett volna, mint egy 2 órás moziként, de azt ugye még ennyien se nézték volna meg..Az első óra leginkább lapos, unalmas és érdektelen..A film igazán a második felében indul be, de nem annyira, hogy földhöz vágjam magam tőle..A két oldal képviselőiről leginkább felszínes és semmitmondó képet kapunk, főleg a csaj magánéleti válságáról a leszbosz kalanddal együtt..
A meccs nagy hatású dolgok sorozatát indította el, ami sok mindent megváltoztatott, de ennek súlya nem jött át kellő mértékben.
A finálé tartogatott jó pillanatokat és bár nem rágtam le a körmeimet tőle..azért a csaj jól lerendezte..A film legjobb és legerősebb pillanata, amikor a vesztes fél az öltözőben jön rá a lényegre..
Emma Stone kisasszonyt nem tartom kifejezetten tehetségtelennek, de akkora nagy színésznőnek sem, hogy már Oscar díjasként hivatkozzunk rá..Mindig jókor volt jó helyen..Itt annyira nem éreztem erősnek a játékát, mint amilyennek lennie kellett volna, de sokkal jobb volt mint az az aranyszobrot "érdemlő" tánci tánciban..Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Steve Carell lazán ellopta előle a showt..Elképesztő ez a pali..Határozottan díjaznám..


7. Panni88 (2018-01-05 12:27.45) aaaaa
Nem is tudom, mikor kötött le ennyire film, és tartotta végig a figyelmem. Nem vártam semmit tőle, de elkapott a hangulata. Nem a sportfilmek kedvelőinek szánt darab, de talán jobb is. Zseniális alkotás egy megérdemelt sztoriról zseniális szereplőkkel!


6. Chim (2018-01-01 20:30.51) aaaaa
Vajon arányaiban ugyanannyi pénzt kapott a szerepért a két főszereplő? Kétlem...

Amúgy egyszer meg lehet nézni, de nem olyan nagy szám. Jobbra számítottam.


5. Lilllllibulllli (2018-01-01 16:58.29) aaaaa
A magánéleti szál jobban működik, mint a közéleti-sport. A magánéleti árnyaltabb, szabálytalanabb vonalvezetésű, míg a közéleti (feminizmus vs. hímsovinizmus)sarkított, a sport meg szimplán uncsi. Azért az szerencsés, hogy mindháromra figyelmet fordít a film. 6/10 - egyszer megéri megnézni, mert a színészek tényleg remekelnek!


4. Anitabagwell (2017-11-28 21:11.23) aaaaa
Látta egyáltalán valaki rajtam kívül, vagy mi ez a "lepontozás"? ...

Na végre valami olyat is látok mostanában, ami beváltja az ígéreteit. Tök jó film lett, egy nem mindennapi igaz történetből. Persze ez sem mindegy "milyen szemüvegen" keresztül nézed. Teljesen más az üzenete ha egy huhhh de nagy feminista vagy akar egy hím-soviniszta nézi (itt most a szélsőségekről beszélek, nem azokról akik látják a középutat). Akinek meg esze van az csak szimplán jól fog szórakozni :p :D szerintem most is mehetnének inkább a teniszpályára, akik nem bírnak ""princípiumaikkal"" dehát ma ezt máshogy fejezik mar ki :p befejezve a gúnyolódást és mielőtt a felvilágosultabb nőtársaim leszednék a fejemet: a film tényleg jó lett, csak tavaly kellett volna kijönnie és Emma Stone-nak ezzel kellett volna nyernie!!!!!! Az idei szezonban szerintem esélyese sem lesz, pedig baromi jól játszott talán ennyire jól még soha. Steve Carell szintén. Neki nagyon jók az olyan szerepek ahol kellőképpen vicces is (hiszen alapvetően humorista) de latod a drámát is. Remekül játszott!
Érdekes sztori, remek rendezés, meg remekebb alakítások.


3. HMáté33 (2017-06-24 19:10.23) aaaaa
ezt miért lehet máris pontozni? amúgy Stone és Carrell párosa miatt biztos egy dinamikus meccs lesz ez, igazi adok-kapok. kérdés, mennyire lesz bátor mozi, vagy inkább marad a feelgood-vizeken?



2. Markil (2017-06-24 19:01.08) aaaaa - (válasz Cthulhu6 1. hozzászólására)
Fuh de boldog ember lehetsz, előre lepontozol egy filmet, anélkül, hogy vennéd a fáradtságot, hogy megnézd, pusztán azért, mert nem értessz egyet az üzenetével. Őszintén gratulálok. :D


1. Cthulhu6 (2017-06-24 11:32.57) aaaaa
Femináci propagandafilm. Természetesen a nő nyeri a meccset. Ki nem szarja le... (amúgy két másik ilyen híres meccs is volt, azokat a férfi nyerte)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2020-02-19 16:1112 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk