Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonka
- HBO, 10:35
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 10:40
Nincs baj, drágám
- HBO2, 11:20
Koktél
- Film Café, 11:35
Értékes rakomány
- Mozi+, 11:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
300 - Vélemények
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc-angol szavakkal
Szólánc
szólánc tudósokkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Becky aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - A tökéletes gyilkos - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Find (2023-05-16 16:43.57)  
A címben a tökéletes szó mindig kockázatos. Hát itt eléggé bebuktak vele. A sztori is gyenge, ezért a gyilkos is, a filmről meg ne is beszéljünk. Csak László Zsolt miatt próbáltam végignézni.


8. Lifeisamovie (2019-08-15 17:55.40)  
Alcsútdobozra hóvirágot bámulni, Majkra meg a Szent György-vonalak és a kibaszott nagy csend miatt érdemes elmenni. Ez utóbbit választotta egyik helyszínéül a film (kolostor). Amúgy László Zsoltnak valaki feldobálhatná tubera vagy indára vagy valahová a régi filmjeit, mert a Csajokon kívül talán nincs is fent egyik sem. Így is vhs minőségű a legtöbb sejtem. Lehet azok sem kiemelkedőek, de miatta elviselném :)



7. Vivien10 (2018-03-02 21:53.44) aaaaa
Sajnos ez a film szerintem nem sikerült olyan jól. Nem kötött le, semmilyen hatást nem gyakorolt rám..Nagyon amerikai akart lenni, de összefüggéstelen volt, olyan elemekkel, amik Magyarországon valahogy nehezen elképzelhetőek..


6. Jazz77 (2018-02-03 01:36.11) aaaaa
Nézhetetlen kategória...


5. Dobsony (2018-01-28 18:21.15) aaaaa - (válasz Delpiero 3. hozzászólására)
Az első betűtől az utolsóig igazad van. Tökéletesen összefoglaltad a lényeget és örülök, hogy Te is úgy látod: már ezekből van a kevesebb.
Ez tényleg mellédzsavelt.:)


4. Emmersson (2018-01-27 12:43.54) aaaaa - (válasz Dark Bakter 2. hozzászólására)
Ez egy feledhető mozi. Nem hogy nem eredeti az ötlet, de már elcsépelt!
Több szót nem is érdemel...

Viszont a Nyomozó címűre reagálnék...egyáltalán nem volt tökéletes az sem! Egy nagyon komoly hibát ejtettek, még pedig az öröklési rendszerben és ezzel az indítékot is elcseszték, vagyis az egész film logikátlanságra épül :(
Pedig remek film lehetett volna...így csak jó :)


3. Delpiero (2018-01-22 20:19.23) aaaaa
Szerencsére manapság az ilyen silány minőségű magyar filmekből van a kevesebb.
Ez itt gyakorlatilag minden téren elvérzik. A forgatókönyv rémes, a rendezés csapongó, a színészek közül néhány borzalmas, néhány viszont korrekt.
Az akciók pedig szánalmasak, de úgy igazán.



2. Dark Bakter (2018-01-19 08:43.01) aaaaa
Magyar krimi! Idevele, lássuk, hogy sikerült-e?
Öööööööööö.....

NYOMOKBAN SPOILERT TARTALMAZHAT!!!!

A Budapest Noir-t olvastam, a filmet még nem láttam, így az utóbbi időkben készült magyar filmek közül,ami tudom, hogy tökéletes krimi noir hangulattal spékelve Gigor Attila Nyomozó című alkotása! Az minden részletében tökéletes! Nem sokatt hallottam, erről az új magyar krimiről, amikor ráakadtam kíváncsi lettem....
Nem az igazi, de egy remek próbálkozás! Az egyik nagy hibája, az maga az előzetes... Lelő pár jó csavart a filmben... Sajnos, plusz néha elég vontatott a film, sajnos...
A képivilág, a hangulat, az akció viszont jó! Ráadásul a színészek egytől egyik remekelnek! László Zsolt pokolian jól hozza a kiégett és megkeseredett suicid hajlamú gyilkossági nyomozót, akit lánya tragésiája tett ilyenné... A felesége sem tudja feldolgozni a tragédiát, ő ezért kolostorba vonul... A rendőri karakterek is jók! Nagypál Gábor és Szabó Győző szerintem remek, akiben kellemesesn lehet csalódni az Szabó Kimmel Tamás, más figurát játszik, mint szokott, és szerintem jól túlja, talán a vége fele lesz kicsit ripacsszerű... Szervét Tibor és Tóth Ildikó pedig most sem hibázik!
Na és ott van a Petrát játszó csajszi, dögös megkell hagyni, szép a popsija, ahogy pucsit a bugyiban! De hogy miért kellett másnak szionkronizálni? Hm... Kitudja, a kattant drogos pipit mindenesetre hozza... Mondjuk érdekes adalék, Te Atyaég, hogy minden elkövet, hogy főhősünket elcsábítsa, ez a szál, nem igazán hiányzott oda... De ez van!
Szóval lássuk a sztorit... Hiszen egy kriminél ez fontos elem, a gond itt az vele, hogy közepes lett... Van pár félrevezető tévútra terelő mellékzönge, de az a baj, hogy mint feljebb írtam sok morzsa szerepel az előzetesbe, plusz egy idő után rá lehet jönni, hogy ki a főgenya, így végső soron nagy katarzis elmarad, ez hiba! Érdekes az ok-okozat, basszus néha úgy érzem a benne eejlő potencia kiaknázatlan maradt...
Nem nézhtetelen sőt vannak erényei, elég csak a színészijétékot, vagy a noir-os képivilágot említeni. Jó lenne újra jó krimit látni, ez se rossz próbálkozás, de van még hova fejlődni... AZ irány jó, csak tökéletesíteni kell, a forgatókönyv is lehetne erősebb, kriminél hibaként talán ez a legfeltűnőbb. Mert itt volt szándék, de a forgatókönyv nem az igazi, az erdemény is mutatja, kár tagadni! Néha olyam mintha TV film lenne, és nem a nagyvászonra lett volna készítve.... Kár-kár... Kár érte, de a megtekintést azért megérte!
Remélem fognak jó magyar krimit készíteni újra, ha ezen az úton haladnak, csak tökéletesítik a dolgokat maradandó filmet készíthetnek végre. Drukkolok nekik!
Nem rossz ez se, de mégse az igazi, háromcsillagot tudok rá adni. Nem átlagos, egyszer nézhető, de egy Pappa Pia filmhez képest, még mindig értékes mű. Ez van...


1. Lifeisamovie (2017-03-18 22:27.55)  
[link]



Kapcsolódó fórumok

VéleményekFind, 2023-05-16 16:439 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk