Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Zoolander, a trendkívüli
- Mozi+, 05:00
Vágyak nyomában
- Filmbox Extra HD, 05:15
Édes, mint a pite
- Mozi Klub, 05:20
Katie Fforde - Harriet álma
- Story4, 05:45
Ámbár tanár úr
- Film+, 05:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - A sötét Igazság Ligája - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Qwerf (2020-08-11 08:50.22) aaaaa
Számomra ez nem volt egy nagy eresztés.
Legszívesebben azt mondanám, hogy túl sok volt benne a "mágia", de tudom, ezt nem róhatom fel neki, hiszen ez volt a produkció célja. Ha nem ez lett volna a célja, hanem csak egy amolyan mellékes szál, akkor joggal mondhatnám, hogy túl sok figyelmet szenteltek ennek a vonalnak, ami nem kellett volna, de így, hogy ez volt a kitűzött cél, így nekem lehetne a képembe vágni: "Mégis mire számítottál, öreg? Erről szól a mozi!"
Tehát tényleg elfogadom, ott a fantasy a műfajok között, minden, csak azt mondom, hogy NEKEM nem jön be (ezek szerint) ez a vonal, jobb kedvelem Gotham klasszikus világát és gonosztevőit.

Hogy még jobban árnyaljam, mi is áll távol tőlem: én itt csak annyit láttam, hogy ott a jelenet, amikor megjelenik a cirkuszi artista szelleme/lelke/alakja, ami ott lebeg hőseinkkel együtt, majd elindul a csapat, és a ház előtt, ahová tartanak, az utcán meglátnak három lebegő alakot. Aztán a lebegő alakok elkezdenek vitatkozni :D
Vagyis főként Constantine velük.
Valahol jó, hogy Batman és az Igazság ligája világa így kibővíthető ilyen szintekre, biztosan megtalálja ez is a közönségét. Én nem az vagyok.

Egyébiránt nem csak a mágikus világ volt a bajom a sztorival, gyengének találtam a cselekményt, amit 2-3 akciójelenet bevetésével igyekeztek palástolni.
Hiába hogy csak 75 perc, még ezt is nehézkesen sikerült kitölteni, számomra unalomba fulladt.
Az újító szándék miatt azért megadom a 3. csillagot is.


8. Bertó!!! (2020-07-31 19:29.10)  
Justice League Dark: Apokolips War (2020)

[link]

Nagy merészség a Warner és a Dc részéről,hogy nem csak a fősodorbeli karakterekkel adják el a filmet és a játékidő végén azért történnek érdekes dolgok.


(((Harley szépen produkálta magát👍.
Ehhez képest az élőszereplős karaktere egy szombati matiné.)))



7. Marsbolha (2018-10-03 19:42.08)   - (válasz Marsbolha 6. hozzászólására)
Mi van?

A műalkotás úgy pocsék ahogy van.


6. Marsbolha (2018-08-03 11:30.44)  
Nem rossz.


5. Langelus (2018-08-03 10:58.42)  
Ugyanaz rendezi, mint a BTDKR 1-2-t.


4. Nyomozo1 (2018-08-03 10:43.42)  
Most néztem meg ! Ajánlom az animációs filmek kedvelőinek !Én nem vagyok az animációs filmek nagy rajongója, de azért megnéztem a filmet és nem is volt olyan rossz !!


3. Norbii92 (2017-03-13 17:43.27) aaaaa
Látva itt is és máshol is a sok pozitív véleményt, most az egyszer egyedül leszek a sajátommal, ugyanis nekem ez most annyira nem jött be!
Hiányoztak "a többiek", noha tudom ez most nem az ő filmjük volt, s csak egyedül Batman volt - amúgy indokolatlanul - végig jelen. Emellett kissé összecsapottnak is éreztem a történetet, még ha a játékidő a maga 75 percével átlagnak számít is! Az új karaktereket (akikkel végre a mágikus vonal is megjelent) én bírtam, ezért is néztem volna még el őket egy darabig. Közülük is a legjobban Constantine-t találták el, ellenben a Mocsárlénnyel, aki épp csak feltűnik! Az animáció egyébként mint mindig most is kiváló, a sztori meg végig pörög, szóval ilyen téren hozza az elvártat.
Csak a többi DC-s animációs filmhez képest éreztem kissé gyengébbnek! 4*



2. Csak annyit hogy... (2017-03-10 04:33.04)  
Már töltöm is! Fenn van magyarul.


1. Kék kereszt (2017-03-01 10:01.43) aaaaa
Guillermo del Toro sokáig lobbizott a sötét liga filmért,ami végül nélküle fog elkészülni majd valamikor..Addig is amíg epekedve várjuk itt van ez az animációs szösszenet ami értő kezek alatt formálódott.A DC animációs részlege általában pár kisebb nagyobb..csalódást leszámítva..Killing Joke köhömköhöm..jó cuccokat csinál.Jay Oliva érti a dolgát és tudja mi kell a rajongóknak,ezt már többször bebizonyította.A sötét lovag visszatér 1-2,Az Arkham ostroma,miegymás..elég finom falatok.Az ismerős útról letérve most végre valami egészen újat és egyedit látunk.Aki ismeri a képregényeket az tudja,hogy ebben a DC világon belüli világban milyen hatalmas potenciál van,amire egy egész szériát alapozhatnának.A kezdetektől gyenge,remegő lábakon álló majd nemrég térdre rogyó..és a kegyelem döfést váró..és azt nemsokára ki is érdemlő..filmes DC "univerzumnak" pont ez hiányzik.Az újdonság varázsa ami az Öngyilkos osztagnál megvolt,csak ezúttal sokkal nagyobb méretekben.Főleg,hogy a legnagyobb nevekkel,az aranymálnás dream teammel..nem tudtak érdemlegesen mit kezdeni..Ez a hangulatos kis animáció egész pofásra sikerült és ízelítőt adott a nagyvászonért kiáltó sötét antihősökből.A sztori nem rossz csak a 75 perc túl rövid ahoz,hogy minden lényegesebb dolgot és karaktert bemutasson,ezért kicsit felületesnek tűnhet,de felvezetőnek jó.Constantine a legnagyobb arc,belőle sosem elég.Azért kevesebb Batmannel jobb lett volna az egész..Indokolatlanul volt végig jelen és legtöbbször funkció nélkül kóválygott,de persze kellett a húzónév..meg az átfedés a két csapat között.Az R kategóriának hála,nem vették matinéra a figurát és véresebb jelenetek is befigyelnek ahogy az kell.Az akciók is jók,a végén még a nagy igazság ligája is benyelt egy ironikus pofont.Felőlem jöhetnek a folytatások vagy akár egy animációs sorozat amiben részletesebben el lehetne merülni ebben a sötét világban.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekQwerf, 2020-08-11 08:509 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk