Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tűzfal
- Viasat3, 21:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 21:00
Világok harca
- Moziverzum, 21:00
A bűn árfolyama
- HBO, 21:35
Pénzeső
- HBO2, 21:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
Brian élete - A legjobb jelenet
Mit hallgatsz most?
Hajts be, halj meg! - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Argylle: A szuperkém aaaaa
Rebecca Hall aaaaa

 

Fórum - 24: Újratöltve (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

24. Vescod (2020-11-02 19:38.54) aaaaa
Ha úgy tekintek rá hogy egy mezei akciósorozat bármelyik évadja, megérne egy gyenge közepest mert nem vállalhatatlan, viszont ha azt nézem hogy ez egy 24 évad és hogy honnan indult a sorozat, milyen karfaszorongató pillanatokat tartalmaztak az első évadok és mennyire beszippantotta az embert, ledarált akár 2-3 nap alatt 1 komplett évadot és ezzel az évaddal hova jutott ,akkor bizony vállalhatatlan. Nincs egy karizmatikus főszereplő, ugyanazokat fordulatokat másolja ezredszer csak más tálalásban de még rosszabbul mint az utolsó pár évad.10/4


23. Johnny Saiper (2018-09-16 23:52.22) aaaaa
4 rész alapján megelőlegezem neki a 4 csillagot, de ez még mehet feljebb vagy lejjebb is.



22. V laszlo (2018-09-05 20:43.06)  
Szar volt.


21. Johnny Saiper (2018-09-05 09:45.08) aaaaa
Első rész alapján még akár jó is lehet, de még nagyon korai lenne akármilyen osztályzás. A szinkron viszont szörnyű, főleg a főszereplő csávónak. Meg hát azért ő messze nem egy Kiefer kaliber...


20. Empire (2017-10-09 17:37.10) aaaaa
Kövezzetek meg, de nekem tetszett! Nem azt mondom hogy elájultam tőle, vagy hogy jobb mint az eredeti 24, de egyáltalán nem rossz!

Hogy őszinte legyek szerintem az Élj egy napért (9. évad) vagy a 6.-7. évadot majdnem veri! Persze az első 5 évad meg a 8. évadtól gyengébb, de nem rossz.

Ami tetszett benne: Nagyon pörgős, már az első rész teli volt akciókkal, a régi évadok nehezebben indultak be. A látvány kurva jó, szinte itt a legjobb, persze csak azért mert ez már jobb teknikával készült.

Ami negatívum: Sajnos a legtöbb karakter gyenge lett, kis kivétellel. Főképp a gonoszok lettek gyengén megformálva, meg a terveik. Tony-t kb kár volt visszahozni ide majdnem.

A karakterek közül Eric Carter és Isaac volt a két kedvencem, ők nagyon jók voltak. A többi átlagos vagy az alatti.

Szóval kaptunk egy fasza kis évadot ami pörgős és látványos lett, vagyis szórakoztató. Volt benne 1-2 jól kitalált karakter, főleg a főhős de ennyi. A régi 24 azért sokkal jobb, ott nagyon jó karakterek is voltak (Palmer, Jack, Chloe)

Nekem 4-es.


19. Checker (2017-09-22 20:23.50) aaaaa
Nem kell hinni mindenféle tudálékos dumának nagyon király a film.


18. Dobsony (2017-04-26 15:13.15) aaaaa
A végeredmény egy óriàsi 3-as. :(
Sokkal, de sokkal többet vàrtam.
Sajnàlom, és úgy néz ki lesz folytatàs, csak szerintem nélkülem. A mai mezőnyben, jobbnàl jobb sorozatokat làtva, ennél több kell, nem volt rossz, de egyrészt hiànyzott a só-bors(Kiefer), màsrészt minden màs, minimum egy fokkal gyengébb volt, mint a régiek. Mindenben, a mellékszereplőkben, az ellenségben, a leràgott csontocskàkban, a dialógusokban, a dràmàkban, és az akciókban is.


17. Vescod (2017-04-09 08:15.04) aaaaa
Legacy 1x10

SPOILERES:

Na jó ez a mélypont.Ennél lejjebb már azt hiszem tényleg nehéz lenne süllyedniük.Egy dolgot utálok annál jobban ha egy sorozat gagyi.Ha még olcsó vacak húzások is vannak benne,és ebben a részben kb a 10 percnél volt egy olyan fordulat amitől nagyon féltem hogy azért ekkora gagyiságot csak nem mernek meglépni és de.IBRAHIM BIN KHALID él!!! Az első évadban mikor kiderült hogy Victor Drazen mégsem halt meg az überfasza volt és súlya is volt ott akkor, itt viszont majdnem sírtam hogy "nemáár ezt most komolyan?!!Legszívesebben 0 pontot adnék erre részre,eddig ez volt a legszarabb az előbb említett fordulat miatt (is) de egy jó pillanat azért még is volt benne.MIkor Tony segítségét kérték.Viszont azonkívül ebben tényleg minden gagyi volt,és unalmas.

10/3


16. Dobsony (2017-04-06 16:41.53) aaaaa - (válasz Vescod 15. hozzászólására)
Spoilerveszély!

Meghalt, màrmint Carter bàtyjànak félszemű spanja. Sajnos a 9. rész is jobban hasonlìtott a kezdetekre, mint az elmúlt két részre. A Stephen-es CTU-s kiszabadítós akció nagyon gyenge és minden alapot nélkülöző volt. A szeretőjét hogy menthette volna meg, anélkül hogy kiderül róla, màrmint Stephen és Jennifer kapcsolatàról bàrmi. Egyàltalàn nem volt életszerű, sőt egy oltàri nagy baromsàgnak tünt. Ezt leszàmitva nem volt rossz az epizód, de túlsàgosan eredeti, felejthetetlen sem. Lassan végjàték, a szenàtor túszul ejtése még okozhat kellemes meglepetéseket, az évad egészét nézve! :)


15. Vescod (2017-04-06 06:43.49) aaaaa
Dobsony:Elvileg igen,az 1x09-ben beszélt róla hogy 2 embere meghalt a tűzharcban,gondolom ezzel nem spoilerezek el sokat, viszont most jön a SPOILERES

1x09

Hát-hát mit is mondjak, nem volt rossz rész de megint kicsit az a lightosabb fajta viszont kétségtelenül jobb a sztori mint az évad első felében.Carter is többet szerepel.A CTU elleni támadás jó volt csak marha rövid.Sajnos sok új dolgot nem mutattak csak megint a szokásos sablonok viszont tényleg élvezhetőbb mint a Ben-es szarakodás az nagyon lerontotta az évad első felét.Ahhoz képest ez nagy fejlődés de sajnos egy 24 évadhoz képest édeskevés,azért értékelem hogy végre elhagyták a felesleges mellékszálakat.

10/7


14. Dobsony (2017-03-28 16:08.39) aaaaa
--------SPOILER--------

Rendben volt a nyolcadik rész is. Nem bìrtam kivàrni Hunbauer forditàsàt, meglestem a borzasztó google felirattal. Félig meddig értettem az angolt, a màsik felét kislilabizàltam a feliratból. :)
Nem értettem Carter mit obégat az addig nem làtott arab faszi felé, aztàn a film végére hellyel-közzel csak kiderült. A szenàtor apjàt jobban megkìnozhattàk volna Toniék, azt hittem felborul az öreg a kìnzószerek miatt, de valószinű lesz még szerepe a sztoriban.
Vescodtól kérdezném: az üvegszemű néger, Carter bàtyjànak a samesza, meghalt a tűzharcban? Làttam eltalàltàk, és utàna màr nem mutattàk többet.
Lehet a végére jó lesz ez a 24 is?


13. Vescod (2017-03-25 19:31.52) aaaaa
Legacy 1x08

Spoileres

Na...ez az ami miatt 24 a 24.Miért nem tudták az első résztől kezdve így csinálni?!Ebben volt minden,akció,izgalom és pörgés.Igaz hogy a történet sablonos továbbra is (bár azért ebbe volt 1-2 jó húzás)de most éreztem először hogy várom a következő részt.Az eddigi részek elég lagymatagok voltak kellett már egy zúzós epizód.Ja és a fő-főgonosz is már most karakteresebb mint ez a Jadalla.Róla inkább el tudom hinni hogy komoly fenyegetés lesz.Bravó!

10/8


12. Vescod (2017-03-20 13:11.49) aaaaa - (válasz Dobsony 11. hozzászólására)
Legacy 1x07

SPOILER

Tény hogy eddig ez volt a legjobb rész főként Tony szereplése miatt.Ebben azért kaptunk egy kis akciót is ,bár még mindig hiányolom azt a dinamizmust ami az eredeti soriban megvolt.Ott is voltak átvezető részek (évadonként 3-4) de most az az érzésem hogy zsinórba eddig csak ilyenek voltak...úgy tűnik mintha az írók csak készülnének és készülnének valami nagy dobásra ami sosem jön el.Kevésbé zavarna ha 24 részes volna az évad de már évad felén túl vagyunk és egy jelentős emlékezetes momentumot sem tudok mondani.De igaz hogy ebben a részben már kezd egy normális irányvonalat felvenni a történet,a végét leszámívta azonban nem nagyon tudtam izgulni.A következő viszont tényleg izgalmasnak tűnik...

10/ gyenge 7-es (De csak Tony miatt)


11. Dobsony (2017-03-19 18:57.56) aaaaa - (válasz Dobsony 10. hozzászólására)
A remény visszatért!
A hetedik rész, mind közül a legjobb lett. Izgalmas volt, lebilincselő és végre olyan Baueres. Legalábbis számomra visszahozta a reményt, a közepes kezdés és a gyenge folytatás után legalább egy gyenge 4-re felhozza a szériát.
+++++SPOILER++++++
Tony Almeida feltűnik a színen! Azt bevallom férfiasan, az ő megjelenése is kellett a 7. rész tetszéséhez, mindig is szerettem Tony karakterét.
Szeretnék még több régi bútordarabot, ha ez kell a minőség javulásához, akkor legyen, mit bánom én.
Most előszőr eljutott odáig az évad, hogy várom a folytatást! :))


10. Dobsony (2017-03-18 13:49.02) aaaaa - (válasz Vescod 9. hozzászólására)
Hàt öregem, én olyan feldúlt voltam.
Pedig csak annyi történt, megnéztem a 6.részt ebből az oltàri gyengus 24-ből. Az eddigi legszarabb rész lett, pedig az eddig làtott öt rész is minden volt, csak jó nem. Eddig türelmes voltam, de ha a hetedikben folytatódik ez a nagy semmi, szerintem abbahagyom. Egyszerűen nem történik benne olyan, nem tàlaljàk úgy, nem tudsz azonosulni a karakterekkel, a dràmai hatàs gyerekes és nevetséges, sablont sablonra pakolnak folyamatosan. A "nagy" csavarokat màr akkor tudod, mikor még az előző részek összefoglalójàt mutatjàk. :)
Na, meglesem a hetediket, utàna ha nem jelentkeznék, akkor vsgy kinyìrtak engem is az arabok, vagy feladtam és befejeztem a sorozat nézését! :)


9. Vescod (2017-03-12 12:55.50) aaaaa - (válasz Vescod 8. hozzászólására)
Legacy 1x06

SPOILERES

Szintén harmatgyenge.Komolyan erre építették fel az iskolás szálat 6 részen keresztül hogy a csaj egy teherautót felrobbant egy hídon?!..pfff.Kb annyi súlya volt ennek a fordulatnak mint egy lepkefing.Nagyon nagyon gyenge az évad és nem Jack Bauer hiánya miatt.A sztori teljesen érdektelen,a feka főszereplőcsávó jó színész....egyszerűen nem tud kibontakozni,szinte mindegyik részben Ő szerepel a legkevesebbet.

10/3


8. Vescod (2017-03-09 12:45.47) aaaaa
Legacy 1x05

SPOILERES!!

Csak egy szó,szörnyű.Mégtovább esett a színvonal.A Carter/Ben-es szálból kapunk a legkevesebbet(ami talán jobb is ) mivel kis változtatással de a LAD 1x06-os részében lévő Jack/Kate fegyverkereskedős szálról másolták.Ennyire nincs már ötlet hogy ilyen pofátlanul nyúlnak az írók saját maguktól ráadásul pont az előző évadból.A többi szál továbbra is érdektelen...szóval katasztrófa.
Karórán jelzés a CTU nak volt már,magával végző terrorista szintén,hangyaf*sznyi eredetiség nincs már ebben a soriban....Ben megölését lehet hogy sokkoló pillanatnak szánták,én csak annyit mondtam rá " na végre, már ideje volt"

10/3,5


7. Dobsony (2017-03-08 11:39.24) aaaaa
Fent van neten az 5. rész màr lassan màsfél hete. HUNBAUER nem forditja le, aki eddig szorgalmasan adta nekünk a feliratokat évek óta. Lehet, annyira nem jön be neki sem a Legacy, ezért nem hajlandó az idejét rààldozni erre a 24-nek mondott valamire. Ha az ötödik is annyira gyenge lesz, mint az előző részek, szerintem abbahagyom. Ez eddig csak egy szànalmas copyzàs. :(


6. Empire (2017-03-04 12:03.37) aaaaa
Számomra eddig 3 csillag. Az első részt láttam csak, de természetesen van a sorozatnak lehetősége feljebb vinni az értékelést (ne adj isten lefelé) a további 23 résszel.

Az új színész nem rossz, bár a színész nem ér fel Kieferhez, ahogyan a karakter is gyengébb mint Bauer. De jobbat nem is vártunk. A látvány elég jó, de a CTU szál már nem olyan izgalmas mint az első 8 évadban.
A z első 8 évadtól jóval gyengébb a sorozat, de még a 9. (élj egy új napért) is jobb.


5. Vescod (2017-02-25 08:59.09) aaaaa - (válasz Dobsony 4. hozzászólására)
Én közben végeztem a 3-4 dik részekkel is és sajnos nem hittem hogy ilyet fogok írni de katasztrófa.Még tovább esett a színvonal.A LAD 4-dik részére már kb 6x ennyi dolog történt noha az se a legjobb évad szerintem de itt egyszerűen nem halad a történet,hiába kelti a pörgés látszatát épp hogy csak cammog a sztori.A főszálból (ami egyedül érdekesnek mondható) és Ericből kapunk a legkevesebbet a vacak mellékszálakkal töltik ki a részeket.

1x03: 10/4,5

1x04: 10/4


4. Dobsony (2017-02-19 00:49.00) aaaaa - (válasz Vescod 3. hozzászólására)
Na végre túlvagyok az első két részen és minden úgy van, ahogy felvezetted. Pont arra gondoltam, hogy oké a stìlusnak stimmelnie kell, meg a sztori sem lehet nagyon elrugaszkodott, de eddig ami és leginkàbb ahogy volt, hàt talàn még én is megìrhattam volna. Bauer helyett főszerepet jàtszó sràc tényleg hitelesen alakìtja szerepét, de a többi, főleg a CTU-s ügynököket alakìtó fazonok, hàt eléggé mellé mentek.
Nézem, mert mint 24 fan kötelező néznem, de eddig ez pontszàmban annyi kb. mint nàlad, csak nekem fordìtva. Az első 5, a màsodik 6, természetesen tizes skàlàn. :)
Vàrom én is a jobb, sokkal jobb folytatàst!


3. Vescod (2017-02-09 15:04.01) aaaaa - (válasz Dobsony 2. hozzászólására)
nem írok Spoilereket csak annyit mondok hogy nincs semmi eredeti ötlet(eddig) csak a bevált sablonok más sztoriba pakolva.Van kb 5 történetszál de egyedül csak a főszereplőé érdekes.Viszont abból volt a legkevesebb(legalábbis a második részbe).A szereplők is elég szürkék,a főszereplőt kivéve,Ő tényleg jó,és a főgonosz karakter meg még a LAD MArgot-jánál is jellegtelenebb(eddig).Az akciók viszont teljesen korrektek. Aztán még változhat minden....A történet előrehaladtával lehet hogy jó irányt vesz a sztori.



2. Dobsony (2017-02-09 10:41.09) aaaaa - (válasz Vescod 1. hozzászólására)
Nem vagyok túl boldog!
Màrmint az ennyire közepesnek tűnő kezdés miatt. Az IMDB-n is 6-os az àtlaga, ez több mint gyenge bekezdés. Ennyire klisés lenne, ennyire csak copy-ztak volna, ilyen jelentéktelenek a bemutatkozó karakterek, a főszereplőn kìvül?
Letöltöttem màr én is, belenéztem, de addig nem fogom elkezdeni, amig csak google-s fordìtàs van hozzà. Az angolom nem perfekt, inkàbb olvasom magyarul, mint azon agyaljak, mi is volt az a szó az aktuàlis mondatban, amiről fingom sincs. :)
Egyàltalàn ki az a hülye aki google forditàst tesz fel egy filmről, és van valaki akinek ez igy jó és azzal nézi? Érthetetlen.


1. Vescod (2017-02-09 00:24.48) aaaaa
1x01: 10/6,5

1x02: 10/5

Egyelőre nagyon halovány árnyéka a régi 24- nek,pörög de mégis olyan érdektelen az egész.Remélem Tony visszatérésével kicsit jobb irányt vesz a sztori.A főszereplő viszont jó,méltó utódja Kiefernek..persze nem egy Bauer szintű karakter de abszolút jó Badass.Remélem mernek valamit újítani majd az írok mert ez eddig a szokásos 24 klisék tömkelege...meglátjuk.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVescod, 2020-11-02 19:3824 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
24: Újratöltve adatlap
Eredeti cím: 24: Legacy
Évszám: 2016
Szereplők: Corey Hawkins, Miranda Otto, Charlie Hofheimer, Anna Diop, Teddy Sears...

További információk

Szereplők fórumai
- Miranda Otto - Vélemények
- Jimmy Smits - Vélemények
- Miranda Otto - gyűrűk urai szerepéről


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk