Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A sziget
- Viasat3, 00:20
Zanox - Kockázatok és mellékhatások
- Magyar Mozi TV, 00:40
Mindörökké menthetetlen
- Film Mánia, 00:45
Új múlt
- Film+, 00:55
A góré
- Film Café, 00:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Expend4bles - A feláldozhatók 4. aaaaa
Tony Sirico aaaaa

 

Fórum - Kémek a szomszédban - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Wilhelm (2023-04-26 09:30.15) aaaaa
Tűrhető.
Találkoztam már jobbal és rosszabbal is ebben a kategóriában. Akció vígjátékról beszélünk, szokásos sémákkal, semmi újabb, merészebb ötlet nem szerepel a felhozatalban, ami meglepetéssel szolgálna, de szórakozás gyanánt megteszi. Azért közel sem ekézem annyira le, főleg, hogy arra bizony figyeltek ne csússzon át alpáriságba az egész. A szövegek nyelvezete ki lett szépen savazva, tényleg igyekezték visszafogni őket.
Színészeink tűrhetően alakítanak. Zachet jó volt látni valamivel határozottabb szerepben, ő testesítette meg a családfenntartót, aki egy vállalat oszlopos embere. Furcsa volt ez most tőle, hogy helyzetkomikumait lefaragták, mert mondjuk ki ő ebben képes úgy igazán lubickolni. Itt a barátkozós figurájában érződtek rajta azért a határok, de nem volt rossz tőle, hogy mással is próbálkozik. A mindig élettel teli Isla Fisherrel összeillettek, az utóbbi csuklóból tud sziporkázni, főleg, ha a személyiségéhez közelálló szerepet aggatnak rá.
És a kémek a szomszédból szintén felveszik a pléhpofát az ott lakókkal, összespannolt szomszédjaikkal még inkább. Gadot és Hamm jó párt alkottak együtt, még ha a titokzatosságba burkolt szerepük lájtos volt. Azonban lestem egyet, mikor Gadotnak lenge nyári szoknyájában a gyémánt alakú vádlija fókuszt kapott. Vádlit vérlázítóan nehéz fejleszteni, ha nincs szuper genetikád hozzá. De nyilván nem létezik lehetetlen- ebből érdemes kiindulni.
Na, szóval akad ebben a moziban néhány akciónak szánt rész, az autós üldözésben volt lendület, de ezzel kimerül az egésznek a fegyvertára.
Főgenyó szerepe olyan, hogy szinte bárki beugorhatott volna a helyére. Kapunk pár elejtett gondolatot Hammtől, abból kifolyólag, hogy a kémes munka egy idő elteltével sok, ezért szükségesek a frissebb, feltöltőbb élmények, amik átvezetnek az élet hétköznapibb, emberibb oldalára.
Összességében se több, se kevesebb ez a filmecske, amit felmutat.
Viszont délutáni kikapcsolódásként könnyűszerrel nézhető.


6. Roxi88 (2021-04-12 10:00.01) aaaaa
Jó film, de felejthető. Mi már el is felejtettük, hogy láttuk, egyetlen egy jelenet volt amiről beugrott a trailer-ben, aztán amikor néztük már meg volt, hogy hopp ezt már láttuk.
Zach G.-nak Forgács Péter hangját adtam volna (mint a True Calling-ban), Gal Gadot-nak pedig Horváth Lilit.



5. Az utolso szamuráj (2018-03-13 21:15.31) aaaaa
A középszerűség iskolapéldája.
Hogy valami a szomszédban nincs rendben,jelezte nekünk filmklasszikus-Hátsó ablak-sok ilyen olyan minőségű horror meg egy rakat egykaptafa thriller.Gal Gadot még nem szupercsaj csak szupercsöcsnélküli látványosság,Isla Fischer vállalhatóbb(jók a bögyök!!)Zack pedig kicsit takarékra állítva,de nem áll rosszul,néha színészkedik így,a Másnaposokból azért 30 évig mégse lehet megélni.Jon Hamm amúgy sármos faszi,beugrott,még Bond-nak is elmehetne,kár hogy kicsit kurtára írták szerepét.Van azért néhány vicces dolog benne,meg az autós motoros hóka-móka felettébb cool volt,talán a film egyetlen igazi jelenete,amiért megérte valaha volna moziba megnézni.Viszont nem büfögnek,hugyoznak,káromkodnak,és...ez is valami.Volt ennél rosszabb másfél órám is.
Meg sok jobb:))


4. Sakamaru (2018-02-04 13:13.25) aaaaa
Nagyon tetszett, hogy nem a pasikon volt az akciók zöme. jó jóóó klisés de akkor is végig élveztem a filmet a családdal. :)


3. Semprini (2017-04-10 12:59.42) aaaaa
Ez a film műfaja szerint ugyebár akció-vígjáték lenne, azonban két szék közül a pad alá esik, mivel vígjátéknak nem elég vicces, akciónak pedig nem elég akciódús. Tehát igazából egyik sem, műfaji kevercs, mely egyik vállalását sem teljesíti megfelelően.
Zach Galifianakis, aki a Másnaposok-trilógiában, illetve a Terhes társaságban az egyetlen igazán vicces karakter volt, itt teljesen sótlan, humortalan, jellegtelen, mintha nem is ugyanaz a színész lenne. A szinkronhangja is más lett, és amíg az említett filmekben Scherer Péter nagyban fokozta a figura viccességét, addig az itteni hangja unalmasan semmilyen. Isla Fisher nem lenne rossz egynek, de valahogy ő sem igazán találja magát, nem működik a párosuk Galifianakis-szal.
A másik páros még gyengébbre sikeredett. Gal Gadot több mint dekoratív ugyan, de nem igazán hiszem el neki azt a figurát, amit játszik, a férjét alakító John Hamm pedig a négyes leggyengébb tagja, mintha ott sem lenne.
A forgatókönyv gyengécske, klisés, kiszámítható, újdonságértéke zéró. Semmit nem veszít, aki kihagyja.
Erős kettes-gyenge hármas a részemről.
4,5/10


2. Delpiero (2017-02-06 20:03.16) aaaaa
Gal Gadot miatt a 2. csillag.
Azt hiszem ezzel minden el is mondtam a film összes pozitívumáról.


1. Kék kereszt (2017-02-02 13:39.16)  
A magyar üvegfúvó mester megemlítése büszkeséggel töltötte el a kicsi szívemet he he.Ezen kívül más értékelhető nem volt benne..
A történet egy tüsszentés egyszerűségével ér fel és kb ugyan annyira izgalmas..Ezúttal is szokásos újrahasznosított sablonhalmazt kapunk ami szó szerint mindent nélkülöz..Unalmas és kiszámítható az egész.A humor hiánya elég fájó,mivel elvileg ez egy vígjáték lenne,de csak gyenge,béna és fárasztó poénokat durrogtatnak..Egyik kínosabb mint a másik.Dagadt Jézus lefogyott és úgy tűnik a felesleggel együtt a humora is odaveszett..remélhetőleg csak átmenetileg..Kár érte,pedig bírom,de úgy látszik egymaga továbbra sem képes elvinni egy filmet.Kell mellé minimum egy farkas falka..meg mondjuk egy normális forgatókönyv..Mellékszerepekben amúgy is jobban kitud bontakozni.Gal Gadot egy kérdőjel a filmvilágban,mint oly sok hozzá hasonló..Néztem ezt a langaléta csajszit aki most se csinált az ég világon semmit..és azon gondolkodtam,miért pont ő lett a Csodanő?Költői kérdés..Az ilyen jelentéktelen kis csacska szerep való neki mint ez meg az eddigi megmozdulásai..nem pedig a DC univerzum legmeghatározóbb női karaktere..Patton hobbit Oswald rövidke feltűnése a végén jópofa volt és valamennyire feldobta az unalomba fulladó filmet,de ettől még nem lett jobb a végeredmény..
Pár üveg kígyópálesz kellett volna ide..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWilhelm, 2023-04-26 09:307 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Kémek a szomszédban adatlap
Eredeti cím: Keeping Up with the Joneses
Évszám: 2016
Rendezte: Greg Mottola
Szereplők: Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot, Patton Oswalt...

További információk

Szereplők fórumai
- Gal Gadot - Vélemények
- Jon Hamm - Vélemények
- Zach Galifianakis - Vélemények
- Isla Fisher - Vélemények
- Kevin Dunn - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk