Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A repülő tőrök klánja
- Film Mánia, 08:40
Királyi szívek otthona
- Izaura TV, 09:00
Ördögi alakulat
- DUNA TV, 09:25
Bíborszín
- HBO, 09:25
A fantasztikus négyes
- Mozi+, 09:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
50 éves az Omega együttes
Erőszakik - Vélemények
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A könnymester legendája aaaaa
Paolo Villagio aaaaa

 

Fórum - Oroszlán (2016) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
55. Mclane 2 (2020-08-24 10:51.07)   - (válasz Emylio 53. hozzászólására)
Én PDF formában olvastam az alapregényt: [link] , úgy 3 nap alatt végeztem vele szerencsére elég könnyű és emberközeli olvasmány volt, ami a jellegéből ítélve nem is csoda teljesen mivel a szerző ugye maga az események főszereplője. Hát mit mondjak érdekes jó könyv volt megérte a rászánt időt simán gond nélkül, aztán ma nem sokkal a könyv után jött a film szinkronnal és felirattal a le nem szinkronizált szakaszok végett, mert ugye a stúdiónak ezt békén kellett hagyniuk nm vehették fel hazai hangokkal úgy sejtem a jogtulajdonos miatt. Szóval a könyv után jött a film és az is kellemes csalódás volt eléggé, kicsit elnagyolt a regényhez képest ez igaz de nem teljesen és eléggé jól visszaadta a leírtakat korrekten ahogy lehetett, persze vannak benne kiesett szakaszok és leegyszerűsített dolgok de eléggé reális volt viszonylag. Úgy hogy mindent egybevéve kellemesen csalódtam a történetben mindenképp, emberközeli reális dolog volt amit jól adtak vissza érdemes rá időt szánni, mind a 2 formában könyvben is és filmben is mindenképp.


54. Thoams (2018-12-15 13:45.52) aaaaa
Nem tudnék belekötni. max abba hogy a magyar szinkron most valahogy nem tetszett. inkább átváltottam hogy angolul menjen ugy jobb vlt :)
Nekem a " szem tükrében" film jutott eszembe kicsit hasonlitott rá ami ugyszint nagyon szép alkotás. csak ott nem a szuleit hanem ugye a halott barátnöjét kutatta fel indiában aki ott ujjászuletett.



53. Emylio (2018-09-17 11:19.06) aaaaa - (válasz Anzsi72 52. hozzászólására)
Nem tudtam, hogy könyv is van ebből. A filmre is véletlenül akadtam, de jó, hogy így történt. Ez a történet tényleg egy csoda.


52. Anzsi72 (2018-09-17 09:29.17) aaaaa - (válasz Emylio 51. hozzászólására)
A könyvet is csak ajánlani tudom. Árnyaltabb, részletezőbb, megdöbbentőbb - és szebb, felemelőbb is.
Hihetetlen még mindig, hogy ez valóban megtörtént - és az ottani (indiai) körülmények... És hogy mennyit ér egy élet... És hogy történnek csodák. :)

A film méltó utódja a könyvnek. Szerintem kihozták ez utóbbiból a maximumot.


51. Emylio (2018-09-16 18:30.51) aaaaa
Megható és megdöbbentő. Igazán szívszorító történet.
Azon kevés filmek közé tartozik, amire emlékezni fogok, és talán érdemes is.


50. Rockercsaj2003 (2018-03-11 22:19.53) aaaaa
A szeméttelep c. film jutott róla rögtön eszembe ... Lehetséges Spoiler Nagyon szomorú látni micsoda szegénység van a világnak azon a részén ahola film játszódik...Ilyenkor elgondolkodik az ember nem -e nekünk vannak túl nagy igényeink..Milyen természetes hogy van mosógép, mosószer, van mit enni, van villany... Szívszorító hogy ott ahol mély szegénység van, kemény fizikai munkáért is alig kapnak valamit, és úgy is a létminimum alatt élnek. Miylen szomorú hogy kisgyerekek kodorognak az utcán, és erre senki nem figyel fel, mert ott eza megszokott..Nálunk már hívnák a rendőrséget... Szomorú, és elgondolkodtató film... Az igazi értékekről, arról hogy lehet hogy nem is élünk olyan rossz helyen...


49. Dark Bakter (2018-03-08 10:13.35) aaaaa
A barátnőm olvasta az eredeti művet. Tetszett neki, kíváncsi volt a filmre... Nosza meglestük... Hatásos és remek dráma, de a könyv jobb.... Hiszek neki!
Nekem a film bejött, a könyvet nem olvastam... Sajnos a mozi első 40 percében nem volt felirat, így az indiai rész kicsit katyvasz volt, de a barátnőm könyvélmény révén tolmácsolni tudta nagyjából miről szólhat a diskurzus... Félmetes belegondolni, hogy ilyen nap mint nap megtörténik Indiában... Gyerekek lófrálnaka nagyvárosok utcáin, és senki sem töródik velük, mert megszokott a csavargó és nincstelen nebulók képe ott.. Fájdalmas... Egy hasonló sorsa kárhoztatott gyerkőc szerencsésen túléli a megpróbáltatásokat, nevelő szülőkhöz kerül, majd felnőttként meg próbálja megkeresni a vér szerinti családját...
Szépen felépített dráma, remek történet pazar színészi játék... Fájdalmasan realisztikus kép az indiai szegénységről... Nekem jobban bejött mint a Gettó Milliomos... Jó film, megindító ahogy a végén az igazi író és az igazi szülők találkoznak... Persze hatásvadász jelenetekkel operál és giccsel sem fukarkodik,de mégis egy maradandó filmélménnyé áll össze... Érdemes meglesni...


48. RVIN73 (2017-12-25 17:26.55) aaaaa
Ez nagyon erős dráma.A független filmek ugye???!!!!Weinstein!Na de ebbe nem megyek bele.Idén ez volt a legjobb film,amit láttam.


47. Independence (2017-12-15 16:35.39) aaaaa
Hoppá..., belepillogva a filmvélemények mélyebb beltartalmába, rá kellet jönnöm, Grétsy tanár úr - tisztelem s szeretem, mit képvisel, ráadásul szakmaiság terén annyival áll fölötte az itt okoskodóknak, hogy csak na, mégis annyival elnézőbb a hibák irányába, mi szimpatikussá teszi, nem nyelvbuzik körében, is - nyelvművelő műhelyének külön órájának részese lehetek, hacsak pár kiemelkedő nívójú hozzászólás erejéig is..., mókás, de hagyjuk... :))

Van, ki az értelemben keresi önmagát, van ki a tök lényegtelen részletekben teljesedik ki..., a középszer öröme, nem szabad tőlük elvonni az önmaguk hülyeségében kiteljesedés gyönyörét, még a végén tartalmatlanná válna életük...

Kegyetlen leszek s kíméletlen, sőt, szívtelen, ez a mozi, nagyon-nagy jóindulattal négy "csillagocska"..., s ez a jóindulat is Kidman öt szenzációs percének szól, most hagyjuk már, botox nem botox - mondjuk én nem vagyok teljesen tisztában azzal, mennyire fiatalítható egy nő ezen eljárással, nem is érdekel, én a nőket ráncaikkal együtt szeretem, tetőtől-talpig, mindhalálig - , de ez a színésznő, birtokolja szakmájának minden csínját-bínját, s hogy most melyik "Í" hosszú s melyik nem, ezen szókapcsolatban, most, pont nem érdekel.
Az amúgy - s ez ezen filmben aktuális fontossággal bír - ausztrál-amerikai származású hölgy, pazar pillanatokat produkál, idétlen frizura, s minden egyéb, egy másodperc alatt felejtődik, mert, varázsol..., professzionális bűvész módjára, nyáltenger közepette, előrántja a dráma nyusziját a kalapból, mi lássuk be, nem könnyű, ebben a moziban.
Míg - a roppant jóképű, s bugyinedvesítő pillantású, filmbéli gyermeki énjére, még csak érintőlegesen sem hasonlító - Dev Patel, merengve szenveleg, játéka időszerűtlen, avítt, elhasznált s unalmas, Kidman hihető mód szenved, úgy, hogy beleborzong mindebbe, s átérez az is, nézőként, kit amúgy nem érint meg a történet, maga - van ilyen?, kétlem, ha van is, úgysem vallaná be, gáz lenne.
Engem megérint..., amúgy, két örökbefogadott kölyköt nevelve - részben már felnevelve - főleg..., s még jobban megérintene, ha a játékidő egynegyedétől nem indulnánk meg, valamiféle huszadrangú sziruposság álságos mázát magunkra öltve.
Nekem nem kell magyarázni a gyökerek keresésének nehéz útját, ha van ember, szülő, ki mindezekkel maximálisan tisztában van - nyomor s kilátástalanság mocsarából kiemelve, két lelket -, az én vagyok.
A mozi első negyede csontkemény, brutális, szárazan hiteles, bitang erős, nem akarom Chris92- őt "lopni", de libanoni, török, iráni, s egyéb saját tapasztalatokból építkező filmgyártók alapköveiből építkezik..., eszméletlenül masszív, szembesítő, meghökkentő, főleg azoknak, kik nincsenek tisztában azzal, skandináv országok gazdag rendezettségén túl is van élet!

Mellesleg, hogy egy turisztikai látványosságokban, természeti kincsekben, kulturális múltban ily gazdag, minden, az előrejutást lehetőségét bőségesen biztosító ország, miért tart itt?
Nem véletlen, nagyon távol áll tőlem ez a világ, nem értem, soha nem is fogom megérteni, nem is akarom, s nagyon jó, hogy a Julia Roberts fémjelezte Ízek, imák..., illúziójának látszata, s a valóság..., fényévekre egymástól, s hogy mindezt ezek a mozik, kíméletlenül a pofánkba vágják.Kosz, bűz, nyomor, igénytelenség, kilátástalanság, elnyomás, kihasználás..., lehetne felemelkedni, ám ezt akarni is kéne..., kérlelhetetlen szorgalommal, szakítva a lehúzó s anakronisztikus hagyományrendszerrel.

S..., ha ezen úton marad film, őrizve a hitelességet, keménységet, nem belefulladva a nőket, asszonyokat, legfőképp a gyakorló anyákat megkönnyeztető, zsepiáztató manőverekbe, ez egy jó mozi, így középszerű, hiába Kidman néhány zseniális perce, hiába Rooney Mara tündéri nőiessége - szerepe tökéletesen kidolgozatlan, maradt számára saját egyediségének s légiesen szárnyaló szépségének ereje, mint fegyver - hiába a "true story" hátterének érdekessége, mindez belefullad a csendesen síró óceán hullámaiba.
Ennyi Oscar jelölés, ennek???
Na..., józanság, emberek!
Csodás "filmalapot" sikerült elrontani, kár, ezért...!


46. Bertó!!! (2017-08-22 17:43.20)   - (válasz Bertó!!! 45. hozzászólására)
Spoiler


45. Bertó!!! (2017-08-22 17:42.08)  
Aki szereti az Oscarra gyúrt alkotásokat annak nincs vesztenivalója,és nem fog csalódni.
Lassabb tempó,érzelmes megtörtént eseményeken alapuló mély dráma,egy bitang erős befejezéssel.

(Egy észrevétel,amit nem viccnek szánok,két alkalommal is eszembe juttatta A csodálatos Pókember 2-t.
Amikor rengeteg alkalommal látja a testvér és kínozza a bűntudat,ahogyan Petert is mikor látja Gwen édesapját,Stacy századost.
A másik jelenet,amikor a szobájában a térképen keresi szülőhelyét és a megfelelő útvonalat. Parker hasonló elven találta meg apja rejtekhelyét.


44. HettyKing (2017-08-12 22:50.12) aaaaa
Ez a film nincs tele klisékkel, hanem igazi drámát látunk, mert ez nem egy kitalált történet, ezt maga az élet írta. Valódi események szülték a történetét.
Nem írnék most arról, milyen nagyszerűek a színészek, stb., előttem ezt már megtették (bár vigyázzatok, sok a spoiler!), hanem inkább arról, miért nagyszerű dolog, hogy ezt a filmet elkészítették.

Átérezhetjük, milyen szívszorító, mikor egy gyerek elszakad a családjától, tehetetlen, sodródik az árral és közben próbál életben maradni. Saroo, a 4-5 éves kisfiú amilyen megpróbáltatásokon átment, az tényleg tragédia, lelkén egy életre nyomott hagyott az elválás, elveszés, elvesztés érzése.
Döbbenet, hány ilyen kisgyerek lehet most is épp az utcákon, mikor írom ezeket a sorokat, milyen megpróbáltatásokat kell végigcsinálniuk. Többségünk szerencsés, családban nő fel, van mit ennie, van hol aludnia, van kihez bújnia. A film felhívja a figyelmet azokra, akik megpróbálnak ezeknek a gyerekeknek segíteni, illetve hogy mi is támogassuk őket. Azt gondolom, ez a film több annál, mint hogy 2 órát végignézünk a moziban vagy otthon. Ez segélykiáltás is egyben, mi történik akár most is épp a világban. Az üzenete a remény, és hogy fogadjunk örökbe elveszett kisfiút vagy kislányt, még ha képesek is vagyunk gyermeket nemzeni. Ez igen csodálatos dolog, önfeláldozás, ahol nemcsak a gyermek jelenét fogadod örökbe, hanem a múltját is, illetve egy olyan személyiséget, akit nem ismersz, és nem tudhatod mi lesz belőle. Nagy kockázatvállalás, nagy felelősség, de ugyanakkor nagy tisztelet azoknak az embereknek, akik ezt vállalják.
Saroo gyökerei fontosak éppúgy, mint minden más embernek is, ne legyen több zsákutca.
A remény, a szeretet, kitartás és bizakodás, ez a kulcsa annak, hogy ez a történet megszülethetett.

Még egy megjegyzést azért tennék a filmre, érdekes milyen kontraszt van a 2 kontinens között a 80-as években, illetve 20 év múlva. Indiában ehhez képest nem sok minden változott, most is ugyanúgy nagyon sok helyen nyomor van, és most is ugyanúgy rengeteg az elveszett kisgyerek.
Csak remélni tudjuk, hogy egyszer változik a helyzet azzal, hogy segítenek az emberek.

Nagyon értékes film, felkavaró és egyben gyönyörű.


43. Türkiz (2017-07-09 22:56.45) aaaaa
Ez egy csodálatos film,különösen szeretem az ehhez hasonló történeteket,éppen ezért fogott meg ennyire.Kicsit Gettómilliomos feelingje volt.A Keresem a családom magyar epizódjait is végig néztem,és emlékszek,hogy abban is volt egy indiai származású fiú,aki az apját kereste,de az végül nem szeretett volna találkozni a fiával. Szerintem becsülendő,amit ez a házaspár tett,saját döntésük volt,és nem kényszerhelyet,bár legtöbben nem így gondolják, hiszen nem a saját gyereküket nevelik fel,de legalább esélyt adtak olyanoknak,akik nélkülük talán már nem is élnének..


42. Norbitzki (2017-04-01 23:26.46) aaaaa
Garth Davis két nevenincs sorozat epizódjait dirigálta ezt megelőzően, és ezen munkájával rögtön Oscar jelölésig vitte, ami nem kis szó...még annak tudatában is, hogy a háttérben a Weinstein fivérek figyelnek.
Kezdeném mindjárt ott, hogy négy csillagot adtam, mert a film egyik része nagyon tetszett, a másik már "csak" egyszerűen jó volt. Az indiai részek az elején olyannyira magukkal ragadtak, hogy szinte bántam, mikor kiírták "20 évvel később" és megjelent a képen a Gettómilliomos egykori nyertese, aki bár ott is, és itt is remek választás, mégis mintha fehérebb lenne, mint az 5 éves önmaga, ami kicsit kínos. De ez nem zavart különösebben, mert a történet van annyira jó, hogy feledtet minden mást, és szomorú látni, amit amúgy is tudok, mekkora különbség van egyes népek, országok életszínvonala között... Nade visszatérve pár sorral ezelőtti gondolatomra, az ausztrál részek hangulata engem már kevésbé fogott meg, pedig a nagyobb nevek éppen akkor kapcsolódtak be a sztoriba. Hiába, a név nem minden... A film mintha figyelemfelhívás lenne, hogy igenis érdemes örökbe fogadni szegény sorsú gyermeket, ha teheted, mert így is sokan vagyunk ezen a bolygón, csak nem egészségesen elosztva,mondja mindezt Nicole Kidman. Összességében igen erős film, nem mondom, hogy jól szórakoztam, mert ez nem erről szólt, és még egy dologban biztos vagyok: Garth Davisről még hallunk a jövőben.


41. Dreaming58 (2017-03-12 21:02.48) aaaaa
Ja, és csak hozzáfűzöm, én nem vagyok nagy Nicol Kidman rajongó, de itt ebben a filmben le a kalappal előtte!


40. Dreaming58 (2017-03-12 20:15.24) aaaaa
Megindító, szívszorító - csodálatos! Éppen nekem való - szinte végigbőgtem az egészet...
A kis Saroo imádnivaló, A felnőtt pedig nagyon átérezhetően formált karakter.
Féltem, hogy vontatott lesz, de félelmem nem igazolódott be.
Nálam igazi katharzisélményt okozott!


39. Chris92 (2017-03-12 17:24.40) aaaaa
Az olasz neorealista és az iráni filmeket megidéző első harmada az Oroszlánnak valami elképesztően erős indítás, az ember tényleg átérzi az indiai helyszínek hitelességét, a nyomort és azt a napról-napra tartó nélkülözést és küzdést, amit a családjától elszakadt főhősnek meg kell élnie. Ebből következően a film nagyon erős és stabil táptalajt ad a 20 évvel későbbi keresésnek, ami a végén nagyon jól kifizetődik, a találkozás és a családegyesülés úgy képes megpendíteni az érzelmi húrokat, hogy az valóban megható, ne hatásvadász legyen, ebben persze nagy szerepe Dev Patel remek játékának is. Egyedül a film közepe, és az Ausztráliában játszódó jelenetek lógtak nekem egy kicsit ki az összképből, a hangvétele kicsit modorosabb és kiszámíthatóbb lett, mintha egy másik stáb csinálta volna azokat a részeket. De ettől függetlenül csak ajánlani tudom, igényesen összerakott dráma a jobb fajtából, ami bizonyítja hogy az élet is tud valóban hihetetlen történeteket hozni.


38. Brundle (2017-03-12 14:25.06)  
Én most délután néztem meg erős film és van mondanivalója is rendesen, sajnos efféle világ van hogy emberek tűnnek el mindegy hogy felnőtt vagy gyerek az illető, de nem mindenki jut haza és nem mindenki jut el odáig hogy viszont láthatja újra rokonait szeretteit ha mód van rá egészségesen. Ez a történet épp az ami még ha több mint 20 év is kellett hozzá, de jól végződött és Seru megtalálta a családját akiket elvesztett és visszakapta elvesztett életét és múltját. Mindenképpen érdemes megnézni mert jó film, és a mondani valója is megvan szerencsére rendesen erőlködés nélkül.


37. Anzsi72 (2017-03-12 13:11.53) aaaaa
Csodálatos, megrázó, szívbemarkoló és szívet melengető történet.
Fantasztikusan jól játszott benne mindenki! Kidman imádnivaló volt, Patel is nagyon jól hozta a karakterét, a kis Sunny pedig... <3

Kidman nem sok játékidőt kapott, de annál erősebb volt benne. Ezek a részek tetszettek a legjobban - az indiai jelenetek mellett.

Anyaként nagyon megérintett, még ma is a hatása alatt vagyok. És leszek is, mert néhány napja a könyvet is olvasom. Ajánlom mindenkinek (Jorosz kivételével:)).


36. Putyourhands (2017-03-04 16:48.25) aaaaa
Ez egy csoda!!!
Több ilyen film kellene!!:D


35. KicsiRéka (2017-03-02 12:58.35) aaaaa
Ez a film..ez egyszerűen csodálatos. Rég nem láttam ennyire szépet úgy, hogy mégsem volt erőltetett, nem éreztem azt a rendezési kényszert, hogy igen, itt a nézőnek MOST AKKOR SÍRNIA KELL, mehetünk tovább, na ide dobjunk be még egy sírós, hatásvadász jelenetet, oké, akkor most vegyünk vissza, most még egy kis sírás. Egy ilyen történet nem vidám, az első fél órában összeszorult a szívem, milyen lehet elveszni kisgyerekként, milyen érzés lehet, hú, el sem tudom képzelni. És mennyire szerették egymást.

Aztán persze az embernek szüksége van a gyökereire, hogy tudja honnan jött, ki ő, enélkül nem lehet teljes, egész. Ahogy nyilván Saroo sem lehetett az, és gondolom ezt az örökbefogadó szülők is jól tudták. Hogy mi mehet végbe ilyen esetben a gyerek lelkében, nagyon jól hozta a film. Nem volt felesleges dráma, nem éreztem direkt nyálasnak, pont amennyi kellett, annyi volt benne. Szurkoltam hogy visszataláljon. A megtalálás öröme csodaszép volt. Milyen lehet huszonöt éven keresztül keresni az elveszett gyereket és várni haza. És ez valahol az isteni gondviselés és anyai ösztön, amikor érzi, hogy életben van és nem adhatja fel. És végül megjön.

Dev Patelt nagyon kedvelem és Rooney Mara-t is, bár neki csak mellékszerep jutott most. Biztos hogy többször nézős film lesz. A Központi pályaudvar című brazil film jutott eszembe róla, szerintem kb 16-17 évvel ezelőtt láttam, az is hasonlóan szép volt és valahogy visszaadják a reményt ezek a filmek, hogy létezik még jóság és emberség. Ezt Nicole Kidman két mondatban össze is foglalja.

Én csak ajánlani tudom.


34. Mekare (2017-02-28 17:35.12) aaaaa - (válasz Jorosz5 29. hozzászólására)
Itt mutatkozik meg milyen egy igazi intelligens, jól viselkedő fórumozó... mennyi gyönyörű ékezet! Kár, hogy a szarban nincs egy sem :(


33. Anitabagwell (2017-02-28 17:17.06) aaaaa - (válasz Jorosz5 31. hozzászólására)
:D


32. Natalie Wood (2017-02-28 11:35.41)  
Ez már szerelem ;)


31. Jorosz5 (2017-02-28 11:33.21) aaaaa - (válasz Anitabagwell 17. hozzászólására)
Én már rég nem olvasom a hirtelen felindulásból elkövetett szánalmas ömlengéseidet, pont azért, mert igénytelen vagy, és nem figyelsz oda a magyar helyesírás alapvető szabályaira, és zavar az ad hoc odavetett betűhalmaz, gondolván, nektek, magyaroknak ez is jó. Nem tudom, takarítasz, mosogatsz odakint vagy bébicsősz vagy, de a környezetedben biztosan van egy intelligens ember, aki megoldhatná neked ezt a billentyűzet-átállítási problémát, és nem égetnéd magad, mert hidd el, a hibásan odalökött írásaidat emiatt más is nehezebben olvassa, mondjanak bármit is itt a seggnyalóid. A helyesírás igenis intelligencia kérdése, ne égesd magad.


30. Natalie Wood (2017-02-27 21:02.53)   - (válasz Jorosz5 29. hozzászólására)
Te Jorgosz!
Ekezetek nelkul mar nem is tudsz olvasni?
Nem sok filmet lathattal eletedben ha meg mindig a peppa malac szintjen mozogsz, nojje fel a temahoz!!


29. Jorosz5 (2017-02-27 20:19.05) aaaaa - (válasz Palot 27. hozzászólására)
Gratulálok a kiváló ízlésedhez, hány Oscart is váltott be a film a hat jelölésből? Ja, hogy egyet sem? Te csak maradj meg az ilyen szar, klisés, giccses filmeknél meg az ékezetmentes írásnál, te szürkeállomány-bajnok...


28. Misafeco (2017-02-26 20:56.26) aaaaa - (válasz Palot 27. hozzászólására)
Harcoljunk azért, hogy senkit ne diszkrimináljanak csak mert ékezetek nélkül ír! :)



27. Palot (2017-02-26 20:54.16) aaaaa
Engem sem erdekelnek az ekezetek, mindig azzal szoktam ide irni, de most csak azet sem fogok hasznalni. Akit meg idegesit, nem olvassa el. En pont azert szoktam ide kommenteket irni, mert az adott filmmmel kapcsolatos velemenyemet szeretnem megosztani massal es a masokera is kivancsi vagyok es tiszteletben is tartom. Szerintem ez a forum lenyege. A filmet most lattam es lenyugozott. Nem csak az az elkepzelhetetlen szegenyseg, amiben emberek elnek, hanem hogy mennyire jol abrazoltak az eredeti szereplok karakteret, erzeseit. Szamomra ez hatborzongatoan jol sikerult. Persze klise volt benne, pl a fohos sarmosabb megjelenitese az eredetihez kepest, de az uzenet nekem igy is atjott. Azt hittem, Ghetto milliomos klont fogok latni, de nem volt az. Nalam most a Manchester mogott ez a masodik befuto a szoborra. A tobbit meg nem lattam.


26. Dindo (2017-02-24 12:52.06)   - (válasz Anitabagwell 25. hozzászólására)
Kérlek maradj, nagyon szeretem olvasni a kommentjeidet!!!! Kit érdekelnek az ékezetek??!


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2020-08-24 10:5155 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk