Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Nagy Ő nyomában
- Izaura TV, 11:00
Piedone Afrikában
- Film Mánia, 11:10
Z, a hangya
- HBO, 11:45
A Flintstone család
- RTL Három, 12:00
Mindörökké Batman
- AMC, 12:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rap,Hiphop
2022-es választás
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Semmelweis (2023) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vérdíj 2. - A nagy robbanás aaaaa
Andrew Biernat aaaaa

 

Fórum - Bácsi - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Nyolcadik utas (2020-04-09 16:38.41) aaaaa
Nincsenek nagy magasságok és nagy mélységek, de amit kapunk az egy érzelem gazdag és tisztességesen összerakott bosszúfilm.
Erősen ajánlott megnézni, mert a maga egyszerűségében teljesen szórakoztató mozi.


4. Cantri (2020-03-13 23:59.24) aaaaa
Klasszik ázsiai bosszúmozi, azaz kíméletlen, hatásos és kegyetlenkedés közben sem szemérmes. A vérengzés ellenére azért az Ajeossi inkább akciófilm mint keményvonalas thriller, igaz annak abszolút nem rossz...talán csak a végső 1 vs 1 összecsapást éreztem feleslegesnek, túlzónak. Nem egy mestermű, zsánerében keletebbre is inkább csak egy jól sikerült rutinmunka, de így is üde színfoltja az interkontinentális filmpalettának.



3. Firefly (2018-06-16 15:01.09)  
Szeretem az ázsiai filmeket, le sem írom, már hány évtizede, de nem vagyok elvakult, készülnek gyenge és zseniális darabok egyaránt.
Ez a jobbik fajtából való, de sajnos messze van a kiugró daraboktól. Az ilyenekre mondom, hogy tisztességes iparosmunka, de különösebb nyomokat nem hagyott bennem.
A sztori faék egyszerű: szomorú hapsi, aki mangafigurákat megszégyenítő hajszerkezetébe burkolózik, és ő most nagyon magányos és marha letört. A kislány, aki lóg a hapsin, akinek a szemében ő egy bácsi, eltűnik, mert a csúnya rosszak elrabolják, és a bácsi nekilódul, hogy kiszabadítsa.
A főszereplőre kemény egy órát kell várni, mire virít valamit, addig csak a hangulat épül, és némi érzelem. Már akinél, mert nálam ez nagyon nem jött össze. A kislány nem tehet róla, de elég gyengén játszott, nem bírtam sem megkedvelni, sem szorítani érte, semmiféle érzelmet nem bírt kiváltani belőlem. A bácsi szomorúságára idővel választ kapunk, de kissé azt is erőltetettnek éreztem.
Amikor beindult az aprítás, nagyságrendeket javult a film, a vége is elég jó lett, leszámítva a teljesen kiszámítható érzelmi katarzist kiváltani akaró befejezést, mert valahogy az sem lett az igazi.
Ajánlani ajánlom, főleg azoknak, akiknek a dél-koreai, vagy ázsiai akció filmek eddig ismeretlenek voltak, tényleg nem rossz darab, de ennél azért fényévekkel jobbak is akadnak, akár az is, amit az oldal ajánl a film adatlapján, a "Nem sírunk a halottakért".
Nálam a ez kicsit jobb a közepesnél, de semmi extra, viszont egy megtekintést abszolút megér.
Pár évvel ezelőtt láttam, mostanában megint belenéztem, de eluntam, és inkább mást kerestem helyette, úgyhogy a kedvenceim közé nem került fel.
10/7.


2. Milcso (2016-09-19 19:04.06) aaaaa
Végre bekerült! Ez a film, most figyeljetek: a legeslegjobb bosszúfilm! Tökéletes! Mindig is érdekeltek engem az ilyen filmek és most végre itt van a Bácsi! A színészek, különösen Won Bin és Sae-ron Kim olyat alakítanak, ami igen ritka egy ilyen típusú filmnél. Az akciók pedig brutálak! Olyan koreográfia van benne, ami tényleg odabaszós! Ráadásul az egész filmet átjárja egy olyan sötét, depressziós hangulat, amit utoljára talán a Hollóban láthattunk. A film rendkívül véres, az ázsiai filmekre jellemzően, de így csak tovább nő az amúgy is brutális hangulat. Azt hiszem Hollywood felkötheti a gatyát, de hiába is köti fel, ilyen filmet nem fog tudni produkálni soha!


1. Kék kereszt (2016-09-19 12:23.48) aaaaa
Ez a bácsi nem egy kedves idős úr,aki galambokat etet a parkban vagy aki épp előtted áll a gyógyszertárban 5 kiló apróval a remegő kezében..Ez a bácsi halmokba öli az arra érdemeseket..mert nyomós oka van rá..A dél-koreai filmipar szépen sorban termeli ki a saját gyöngyszemeit,hogy mi felfedezzük őket.A Bácsi egy egészen korrekt akciófilm,kellő mélységgel,drámával és meglepően hiteles színészi játékkal.Mind a főszereplő,mind pedig a kislány részéről.Napjainkban virágzik a szervkereskedelem ami jó alapot adott a történet gerincének és a szellem zálogos bosszúhadjáratához..Sablonokból sincs hiány,de a film az előnyére fordítja ezeket így nem csak egy átlagos bosszú moziról van szó.Bepillantást nyerünk a helyi maffia életébe,ténykedésébe amíg még működőképesek..A remek fényképezésnek és vágásnak köszönhetően az akciójelenetek egész finomak lettek.Véresek,brutálisak és a legtöbb esetben életszerűen hatnak.Azt is megtudjuk,hogy a golyóálló üveg se mindig golyóálló..Bácsi szomorú múltjának flashbackben való bemutatása megérteti velünk miért lett az,aki..És így új megvilágításba kerül a kislánnyal való kapcsolata is ami minden véráldozatot megér.
Nem túl érzelgős,még is érzelmes volt a befejezés ami a film csúcspontja.

"Hé bácsi.Sírni tetszik?"



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNyolcadik utas, 2020-04-09 16:385 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Bácsi adatlap
Eredeti cím: Ajeossi
Évszám: 2010
Rendezte: Jeong-beom Lee
Szereplők: Won Bin, Sae-ron Kim, Tae-hoon Kim, Hee-won Kim, Seong-oh Kim...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk