Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A kifutópálya
- Filmbox Plus, 06:10
A hatalom árnyékában
- Film Mánia, 06:10
A rózsaszín párduc
- Mozi+, 06:30
Vélt sérelem
- Film4, 06:40
Anya, lánya, unokája
- HBO, 07:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Mi fáj? Gyere mesélj!
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A tökéletes trükk aaaaa
Leonid Gaidai aaaaa

 

Fórum - Ben-Hur (2016) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
44. Semprini (2019-04-21 14:55.16) aaaaa
Nem vállalhatatlan, nem nézhetetlen, nem arcpirítóan gagyi, éppen csak tökéletesen felesleges remake. Természetesen borítékolható volt, hogy a 11 Oscart nyert 1959-es változatot nem fogja felülmúlni, hiába telt el kereken 60 év, az egy filmtörténeti mérföldkő volt és marad, amíg mozi lesz a földön. Ez meg egy szimpla tucatfilm lett, egy teljesen átlagos hollywoodi szandálfilm, ide-oda kapkod, történetszálak maradnak ki, másban meg többet akar mutatni, mint a régi változat. Egyvalamibe nem nagyon lehet belekötni (bár a régit az se múlja felül): a kocsiverseny. Az tényleg olyan, amilyennek lenni kell, viszont a tengeri csata egy orbitális nagy nulla lett, gyakorlatilag semmit nem mutatnak, végig a hajó gyomrában maradunk (és egyes kritikák ezt még képesek pozitívumként beállítani!) A Quintus Arrius-történetszál úgy ahogy van, ment a kukába, Morgan Freeman Ilderim sejkje meg olyan, mint ha a Predator parókáját kérte volna kölcsön a fogatás idejére és ez megtetszett volna a rendezőnek.
A két főszereplő közül nehéz eldönteni, melyik játszik rosszabbul, Toby Kebbell úgy ahogy van, irritáló, fényévekre van az 59-es filmben látható Stephen Boyd-tól, de Jack Huston sem közelíti meg Charlton Hestont semmiben, és akkor még nagyon keveset mondtunk.
Összességében nézhető, de semmi extra, felejthető film lett ez, melyet abszolúte semmi értelme nem volt leforgatni.
4,5/10


43. Sir archibald (2019-03-02 20:40.19) aaaaa
Ezt nem kellett volna.



42. TurboHagyma (2017-05-16 23:45.11)  
Túlértékelt tucatremake. Miért kellett?


41. Dzsuppi (2017-05-16 23:22.54) aaaaa
Nem tudom, láttam-e már valaha ennyire rossz remake-t. Nagyon ótvar film, papucsállatka szintre lebutítva, kimaxolt hatásvadászattal.


40. Endi358 (2017-04-23 12:39.36) aaaaa
Pipa!


39. Ozir (2017-03-22 18:59.25)  
Ó, borzalom!


38. Lector (2017-03-22 06:51.04)  
Ejjjj ....! Ridley Scott, kellene már egy igazi Római légiós filmet csinálnod!Ez a képeskönyvnek is csak ritkán nevezhető alkotás rettentő sérülésektől vérzik.Végig kínlódtam , és a lent említetteken kívül sajna
van baja ennek a mutatványnak!Morgan F mit keresett itt?:))))/Há biztos egy hambi kijött belőle/!Szal szószátyárkodásom végére:-NEM TETSZETT!:((((


37. Pocsolya ugró (2017-03-22 01:11.07)  
Ezt nem nézem meg.


36. Lifeisamovie (2017-03-01 19:55.17)  
"Az állítólag szegénynek nevezett emberek igencsak nívós fogsorral várták a jövőt."
Köszi ez jól esett!
[link]


35. Az utolso szamuráj (2017-03-01 19:47.57) aaaaa
Kevés feleslegesebb dolog van annál,minthogy homokot vigyünk a Szaharába,egy éhezőnek étvágygerjesztő tablettával kedveskedjünk ,Balázs Palit meglepjük a "Hajtrendek" magazin friss számával és Csonka Andrásnak női telefonszámokat adjunk át kaján pillantásokkal:Timur Bekmambetov mégis összehozta azt,ami méltóan állhat a sorba,akár elől is.
Az 1959-es Charlton Heston -féle klasszikust valóban megelőzte már 2 darab feldolgozás előtte:persze a "rekordoscardíjas" remekműhöz képest azok se voltak partiban.Ám az is megkapta,hogy remake-amúgy igen-csak erre mondják ugye,pestiesen,"Micsoda különbség,kérem...".
A Ben Hur-t könyvben is illik azért elolvasni:bár teszem hozzá,én megszenvedtem,mert annyira "vallásos" volt,vigyázba meredtek a nagylábujjaim.Viszont mind a regény mind a filmváltozat örök dolgokról beszél a maga módján,egy sokra hivatott férfi sorsán keresztül,erre Timur barátunk 100 millióból kifarigcsálta nekünk ezt....és ahogy nézem,komolyan is gondolta.
Persze olyan filmekhez nyúlni,amik több generáció meghatározó darabja,mindig is veszélyes volt:de ritkán csúfolnak meg így azért egy klasszikust.Rendezőnk munkájában ugyanis döbbenten konstatálhatjuk,hogy az akkori időkben milyen tisztasági állapotok uralkodtak,az állítólag szegénynek nevezett emberek igencsak nívós fogsorral várták a jövőt és a harcokban a római légiók kicsit elfelejtettek római légióként viselkedni....de ez legyen a legkevesebb.Ebbe a tv-s produkciónak levezényelt mozifilmbe aztán kapunk szerelmi szálakat,erőltetett szituációkat valami bányaló tekintetű Judah-t és egy Toby Kebbel nevű színészt,akinek nem engedték meg,hogy kimenjen nagyvécére az egész forgatás alatt,így biztosítva Messala figuráját az ő értelmezésükben ,és vagy 50 perc olyan frankó unalmat,hogy még az sem rázott meg,Jézus megszólalt.Utána jön a tengeri csata-érdekes nézetből de pont emiatt igencsak leértékelt kivitelben-aztán a csúcs:Morgan Freeman mint Bob Marley imitátor.Egy pillanatra átfutott az agyamon,Judah-t úgy fogja megvigasztalni,elénekli neki a No woman no cry és a rómaiakat nem a kocsiversenyen győzik le,hanem az új idők szavára hallgatva,füvet árulnak nekik és a békéről papolnak beszívva(Ha már karaktere olyan rútul leírta őket).
De nem,persze jön a fogatverseny,tulajdonképpen a mű egyetlen TÉNYLEG nézhető produktuma:sokat nem ad a régihez ez sem,de látványos.
Ám még mindig nincs vég...mert Bekmambetov olyan giccset kanyarít a végére,hogy azon meglett férfi létemre és munkám egy részének dacára majdhogynem tönkrevertem a drága készülékemet.Sok mindent láttam már,de ami itt lezajlott,gyerekek....és még meri szidni valaki a brazil szappanopera-gyártást meg a Kozsó-t.
Istentelenül nagyot padlózott:kevés alkotásra mondom,megérdemelte,de ez valahogy tényleg.Dacára a kaszkadőrök tényleg negyed órás,vért,verejtéket követelő munkájának,amiért járt a második csillag.


34. Jason13 (2017-01-18 22:19.50) aaaaa
Viccnek is rossz, nem hogy Ben-Hur filmnek.
Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a klasszikus '59-es verzió is remake volt, viszont egy hozzáértő stáb készítette, remek színészekkel, az összkép pedig még egy ma is teljes mértékben helytálló eposzi történet lett.
Ha a producerek már mindenáron hozzá akartak nyúlni a témához, összeszedhettek volna egy épkézláb rendezőt és egy viszonylag neves színészi gárdát, hogy a végeredmény legalább ne tűnjön hamar a feledés homályába. De ők inkább adtak több, mint száz millió dollárt annak a Timur Bekmambetov-nak, aki eddig igazán jelentős produkciót még nem igazán tett le az asztalra. Az ő keze alatt pedig elég ismeretlen fiatal titánok próbálkoztak életet lehelni karaktereikbe, de "húzónévként" azért beköszön Morgan Freeman is röhejes frizurával. Valaki azért szólhatott volna a stúdiófejeseknek, hogy ebből sok jó nem fog kisülni.
Sebaj, a végeredmény szép nagyot is hasalt kritikai és pénzügyi fronton is.
Bár, azt meg kell hagyni, nem azzal van elsősorban a baj, hogy meglehetősen ismeretlen arcok láthatók a főszerepben (de azért az itteni fickó Charlton Heston-nal még véletlenül se említhető egy lapon) és látvány inkább modern akciófilmeket idéz, mintsem egy kosztümös eposzt, hanem hogy a sztori elképesztő módon össze lett csapva.
Két órába sikerült belesűríteni rendkívül sok eseményt, melyek azt eredményezik, hogy a karakterek szinte mondatról-mondatra változnak meg pillanatok alatt. Így elég sok drámai helyzet inkább röhejes, mintsem érzelmes.
Maguk a mozgalmasabb képsorok se sikerültek valami jól. A tengeri ütközet még valamilyen szinten ötletes, viszont elég gyenge CGI-trükkökkel operál, míg a fogatverseny esetében az operatőr azt gondolhatta, a Halálos iramban legújabb részéhez készít felvételeket.
A befejezés meg már csak hab a tortán. Tömény giccs az egész, amihez még társul egy borzalmas modern popsláger is, ami tényleg nagyon illik a film stílusához.
Több szót nem is nagyon érdemel ez az alkotás. Egy elképesztően felesleges feldolgozás ez, összecsapott sztorival, jellegtelen színészekkel és közepes látvánnyal. Míg az '59-es verziót ma is elő lehet venni, ezt már most lehet dobni a süllyesztőbe.


33. Bertó!!! (2017-01-15 11:14.52)  
Remélem ott lesz az Oscar mezőnyben és minimum 11-et be is zsebel :)


32. Tomka90 (2017-01-15 11:08.32) aaaaa
Hiába próbálta Morgan Freeman vállán cipelni ezt a remake-t, nem igazán sikerült neki.


31. AstarothZ (2017-01-15 01:03.48) aaaaa
"Nem vagyok történész, de érdekelne, hogy volt-e egyáltalán a térségben ekkor bárki, aki bármilyen számottevő tengeri haderőt birtokolhatott (?). (Szerintem nem.)"
- Már úgy értem, a rómaiakon kívül.


30. AstarothZ (2017-01-15 00:55.49) aaaaa
Az tényleg érdekes kérdés, hogy vajon milyen tengeri ellenséggel háborúzott Róma az i.sz. 1. században, amikor a Földközi-tenger már rég tényleg az "ő tengerük" volt. Nem vagyok történész, de érdekelne, hogy volt-e egyáltalán a térségben ekkor bárki, aki bármilyen számottevő tengeri haderőt birtokolhatott (?). (Szerintem nem.)


29. AstarothZ (2017-01-15 00:43.43) aaaaa
Ez a film szerintem alapvetően jó, reálisan magasabb imdb pontszámot érdemelne. Kimondottan tetszett, hogy az '59-es verzióhoz képest kicsit rövidebbre, feszesebbre szabták, de nem lett a manapság trendnek számító pörgős akció-orgia, elég sokat megőrzött a régi történelmi filmek epikus stílusából. A megvalósítást és a színészek teljesítményét sem érheti túl nagy kritika. Számomra egyetlen zavaró, már-már gagyi pont van benne, a "vásári mutatványos" Jézus karaktere, az teljesen hiteltelenre sikerült. A film végi nagy össznépi, népmesei Happy End-et ennek ellenére - meggyőződéses ateistaként - is a Jézus halálát kísérő misztikus, természetfeletti, csodaszámba menő jelenségnek tudom be, ez nem zavart annyira, néha ilyen is kell...


28. Misafeco (2017-01-13 22:28.03) aaaaa - (válasz Tjunior 26. hozzászólására)
"légiókat akarok nézni, véres-mocskos-reális csatát akarok"
Azok a rövid montázsok Messalla éveiről a római légiókban a film eleje-közepe felé egész ígéretesek voltak, azt néztem is volna két órán keresztül. :)


27. Tjunior (2017-01-13 21:26.17) aaaaa - (válasz Langelus 18. hozzászólására)
Római gyűlöletkultusz??? Te miről beszélsz?


26. Tjunior (2017-01-13 21:22.39) aaaaa
Spoiler!
Csak feledni tudnám Morgan Freeman ősz rasztáját, csak tudnám feledni. Nem értem ezt, hogy gondolták :).
Elmondom az utolsó pár percet, hogy érzékeltessem, miért rossz ez a film.
Vége a kocsiversenynek (állítom csak emiatt csinálták meg az egész filmet) Ben Hur nyert, juppi. Vége snitt.
-De Timur, van egy csomó elvarratlan szál!
-Igaz, na jó zavarjuk le gyorsan.
-Ünneplik a győztest, pár érdektelen mondat. Juda kínlódik, ne ragadjunk le, pörgessük, tovább. Jézust elfogják, 20 másodperc, oké tovább, Jézus keresztet cipel, Ben Hur felébred a tipródásból, oké pörgessük, inni ad Jézusnak, tovább-tovább,túl sok volt ez a jelent, vagy 40 másodperc, már a Golgotán vagyunk, Jézus meghal, Ben Hur rájön hogy az erőszak nem megoldás,kő kiesik a kezéből, milyen szimbolikus, gyerünk pörgessük, család kigyógyul a leprából, Morgan már legyen ott 3 másodpercen belül, haladjunk haladjunk, Ben Hur a kocsipálya backstageben, váratlan meeting Messalaval, hoppá levágták a lábát, pörgessük bakker, túl hosszú a film, 20 másodperc alatt újra össze kell bratyizniuk, 2 mondat és össze is bratyiznak! tegnap még ölték egymást, nem baj nincs idő. Gyerünk, család összeborul, Eszter is megvan, indulhat a karaván, ütős mondat a végére, lovaglás a naplementébe vagy a sivatagba vagy mitoménhova.
-KÉÉÉÉSZ! Hűha, meleg volt a pite Timur de összehoztuk.
Na szóval, amit itt leírtam az kb 7-8 perc alatt zajlott le a film végén. Az hogy összecsapott az egész film, nem kifejezés.
Térjünk vissza a kocsiversenyhez, mert az tényleg jó volt, odabaszós kis akció, meg a flotta ütközet is oké, ezért nem 1 csillag. De igazából ezek a film buktatói is, mert a 100 milliós költségvetés nagy része erre a két akcióra ment el nagy valószínűséggel. Így a producernek nem hogy A-listás, de még egy tisztességes másodvonalas karakterszínészre sem tellett a főszerepekre. ( Jó, Freemant azért megfizették, gondolom). Jack Houston és Toby Kebbell hihetetlen gyengék, zéró jelenlét, nulla. Itt van ez a Jack gyerek, a következő jellemfejlődésen kellene átmennie 2 óra alatt. A film elején olyan békeszerető jó csávó, hogy 2000 év múlva tuti jelölnék Nobel-díjra. Ebből az állapotból eljut oda, hogy már csak a gyűlölet és a bosszú élteti, aztán a film végére megbékél. Na ezt kellene eljátszania, az hogy nem sikerül, nem kifejezés, gyakorlatilag felmondja a szövegét és ennyi. Kebbel egy hajszállal értékelhetőbb, de csak Jack fiúhoz képest,a végén a "megtérése" elég röhejes.
Állítom a világnak szüksége volna már újra egy igazán ütős szandálos filmre, a Gladiátor lassan húsz éves, légiókat akarok nézni, véres-mocskos-reális csatát akarok, ókori Rómát akarok.!!! A Ben Hur 2016nak legnagyobb bűne, hogy erre belátható időn belül erre esély sincs, akkorát bukott, pedig nem a korral van baj, hanem a minőséggel.


25. Misafeco (2016-12-09 16:35.09) aaaaa - (válasz Csomorkany 24. hozzászólására)
A könyvben görög kalózok voltak az ellenség, az 59-es filmben meg talán makedónok (?). Nekem is tetszett a tengeri csata, bár a nagytotálokról ordított a CGI.

Maga a film jobb lett, mint vártam, de a végét elszúrták. A két barát egymásra találása rendkívül erőltetett volt azok után, amin keresztülmentek. Az eredeti befejezés is pozitív, de azért na... a cukormázas happy end nagyon nem passzol a történet alap hangulatához.

A rövid játékidő részben jót tett, feszesebb lett a tempó, nem ül le egy pillanatra se, másrészt viszont egy csomó mindent ki lehetett volna jobban bontani, ennek elsősorban a mellékkarakterek itták meg a levét. És igen, Jézus se túl meggyőző.

Kikapcsolódásként teljesen rendben van, de klasszikus nem lesz belőle.


24. Csomorkany (2016-09-06 00:12.37) aaaaa
Mondjuk, hogy az alapsztori működött, és viszonylag erős volt. Meggyőzően bemutatták Ben Hur és Messala kapcsolatát, mindkét karakter elég igazságot tudott a másik fejéhez vágni, értettük, hogy itt két kultúra ütközése ront el egy jó emberi kapcsolatot. A tengeri csata tetszett, látványos volt, a kocsiverseny mondjuk nem volt túl meggyőző.

Ja, ha már nem meggyőző, azon is elgondolkodtam, hogy kivel is csatáztak Tiberius császár idején a rómaiak a Földközi-tengeren? Kik voltak azok a "görögök"? Mert attól azért a fejemet fogtam.

Ami azonban katasztrofáisan gyönge lett, az Krisztus Urunk karaktere. Egy orosz rendezőtől nem vártam volna a Szentírás ilyen fokú mellőzését.


23. Capt.JackSparrow (2016-09-05 17:21.38)   - (válasz Cthulhu6 11. hozzászólására)
Látom azóta megérett az 5* rá:D


22. Langelus (2016-09-02 15:46.04) aaaaa
[link]

Fejletlen, csonka a sztori, gyönge a dráma, a karakterek járkáló ruhadarabok. A gyűlölet légköre ott középtáj felé még erős, de ezen kívül semmi nem kötött le benne.


21. Lector (2016-08-31 14:38.32)   - (válasz Kék kereszt 20. hozzászólására)
No ,- akkor sem mozijegy...., sem popcorn! Helyette megnézem az 59 kópiát.
Semmi sem a régi:)


20. Kék kereszt (2016-08-31 14:27.17) aaaaa
Az 1959-es Ben Hur egy monumentális alkotás,mely 11 Oscar díjat nyer.Azt a magas színvonalat,minőséget amit képvisel,megközelíteni sem lehet.Bár az új feldolgozásnak nem is ez volt a célja,hanem egy agyatlan popcorn mozivá alacsonyítani a nagy nevet..Pipa.
Az új Ben Hur beáll az értelmetlen és felesleges remakek végeláthatatlan sorába.A film eleje olyan volt mint egy gyenge tucat vallási film.Vicces,hogy mindenki friss,üde,tiszta.A csajok most jöttek ki a szépségszalonból..Mit számít a szegénység és a nyomor,mindenki happy.Még a legutolsó koldus is,aki mosolyogva veszi tudomásul,hogy nemsokára éhen fog halni..Hiába a korhű hacuka,ha az apró,de igencsak fontos részleteket kihagyják.Nem mellesleg túl modern feje volt mindenkinek,úgy is viselkedtek és beszéltek.Az ilyenek hamar tönkre vágják az egész filmet.A szappanopera párbeszédek tovább süllyesztették a filmet.A rabszolgasors és a gályarabság egy csettintéssel el lett intézve.Milyen gyorsan el tud repülni 5 év..Nem mintha tervbe lett volna véve,de még megsajnálni sincs idő.A fogatverseny minden volt csak jó nem.Próbálták odatenni magukat így a végére,hátha lesz aki nem aludt el rajta addigra és örömében tapsikol majd..A színvonala kb az Asterix az olimpián versenyével van egy szinten,bár az utóbbi ennek fényében még színvonalasabbnak is tűnik..Pusztán a gyors vágásoktól és a cgi tengertől még nem lesz jó valami..Spt..Kettőt pislog az ember és már megint a kerekek alatt van valaki.Lehet ha a végén összeszámoljuk meglepődünk azon,hogy több versenyző halt meg,mint amennyi rajthoz állt..Egy adott pillanatban maga Ben Hur is alulról szemléli a versenyt,de ő természetesen túlél mindent és ha már ott járt,meg nyeri a versenyt,de még hogy!Lazán 1 kerekezve,mert ez ugye pont odaillő na meg menő.Az 59-es klasszikusban a verseny végig izgalmas és feszül volt,amit olyan jól megcsinálták,hogy még most is csak lesel.Ennyit erről.A befejezés mindent vitt.Ilyen nyálas happy endet is ritkán látni.A két egykori cimbora,akiből halálos ellenség vállt,úgy borul egymás karjaiba,mintha mi se történt volna.Félő volt,hogy a meghitt romantikus pillanatuk dns cserébe torkollik..de szerencsére nem így lett,vagy ha még is,szerencsére nem mutatták nekünk..Már csak ezért is száműzni kéne a rendezőt Hollywoodból.Bár ami késik nem múlik.Elnézve milyen szépen termel a film..nemsokára otthon találja magát,és talán elkészíti az őrség trilógia befejező részét,ami már igen csak illő lenne.
Jack Huston rossz választás volt.Annyira volt hiteles Ben Hur-ként,mint Momoa Conanként.Szal nagyon nem.Morgan Freeman itt a húzónév.Kellett ide legalább egy igazi színész bár nem azért volt itt,hogy elvarázsoljon minket a tehetségével.A neve az,ami fontos volt itt.Ezzel a raszta frizurával úgy kóválygott céltalanul a jelenetek között,mint Bob Marley szelleme..


19. Panyolai (2016-08-31 01:56.38) aaaaa
Nagyjából azt kaptam, amit vártam: a rendezőt ismerve sejtettem, hogy a látvány és az akciódúsabb jelenetek (vagyis a tengeri csata és a kocsiverseny) egész jól lesznek kidolgozva, a történet pedig...hanyagolva... Összekapott és több ponton megváltoztatott a sztori, nem épp előnyösen: pl az Arrius-vonalat teljesen kihagyták, és a vége is más, egy elég hiteltelenül, bénácskán eladni próbált nagy kibéküléssel. (Értem én, hogy a krisztusi tanítás jegyében bocsátottak meg a rosszfiúnak, de...annyi szenvedés okozása után vesznie kellett volna!)
Aztán a színészi felhozatal, alakítások...hát nem sok kiemelkedő teljesítményt tudok előhozni - Freeman papa meg már-már nevetséges a rasztás sérójával. Jack Huston-nak nulla karizmája van egy C. Hestonnal összevetve, de a Messalát játszogató faszi is hasonló cipőben jár. A nők meg pusztán gyönyörű bio-díszletek, semmi plusz. A zene szintén jelentéktelen semmiség. De mindezek ellenére egyszer elment, ám még egyszer? Áh, nem ér ez közepest se, a régi klasszikust meg sem közelíti!


18. Langelus (2016-08-28 14:16.14) aaaaa
A párbeszédek általában nem voltak rosszak, kellően hosszú a felvezetés Messalával és a római gyűlöletkultusz is érződött valamennyire. De a forgatókönyv rángatja a szereplőket, hogy mikor mit hisznek, a befejezés már-már bunkó módon túlegyszerűsíti a sztori üzenetét a megbocsátásról. Olyan, mintha azt hinné a film, hogy csak mert variálja, kurtítja és nyersebben tálalja az '59-es film cuccait, legalább olyan hihető is. Pedig nem.

Ez inkább olyan, mitn egy zsenge dokumentumfilm képei a Dokun vagy a Discoveryn.


17. Arash (2016-08-28 13:42.55)  
Nagyon jó kis film volt



16. Bobo 888 (2016-08-27 21:18.03) aaaaa
Akkor is egy szar filmet fog látni....


15. Gabesz839 (2016-08-24 20:30.55)   - (válasz Randal 12. hozzászólására)
Így van. Ha valaki úgy nézi meg hogy nem látta az 59-est ,akkor egy alapvetően jó filmet fog látni.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2019-04-21 14:5544 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk