Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mud
- HBO3, 11:15
Boldogító igen, vagy nem
- Film Café, 11:25
Gépállat SC
- Mozi+, 11:50
Szellemirtók 2.
- AMC, 11:50
Hajsza a győzelemért
- Film+, 12:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Shirley MacLaine - Vélemények
Djimon Hounsou - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Egyedül a sötétben (2005) - Vélemények
Szellemirtók 2. - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vakáció a halott utcában aaaaa
Mathieu Amalric aaaaa

 

Fórum - A mestergyilkos - Feltámadás - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
39. Akkor is zoli (2023-08-28 23:34.19) aaaaa
Na, ez is jó film volt!
4 🌟🌟🌟🌟-ocska!

Jók a bunyók, szépek a tájak, a finom homokos kék fürdőruha is...

Megjegyzés:
Aki meg a teljes valóságot keresi egy filmben, az inkább nézze az életet...bár ott is vannak életszerűtlen dolgok...
Vagy dokumentumfilmet...

...a Marvel csodafilmek biztosan hihetőbbek...


38. Nyolcadik utas (2021-12-27 23:12.10) aaaaa
Húúúú!
A kettessel még dicsértem.
Szigonnyal átlövik hősünk lábát, de később még csak nem is sántikál.
Jones úgy néz ki, mint Gandhi.
Alba gyerekpesztraként hastájéki lövéssel kommandózik hiteltelenül a hajón két könnycsepp között.
Hagyjuk már, hogy amerikai filmeken úgy szexelnek, hogy mindenkin gatya van, az pedig teljesen természetes, hogy egy férfi sem kíváncsi egy nő mellére sem, hisz a tartó mindig rajtuk van. Jesszusom! Minek egy olyan jelenet, ami életszerűtlen? Miért kell ezt mindig erőltetni?
Alba egyébként itt a mélypont - sok más mellett -, ki tudja, mit is keresett itt?
Jason Statham leggyengébb filmje ez. Nem vitás.



37. Johnny Saiper (2018-12-17 15:33.59) aaaaa - (válasz Yry_78 36. hozzászólására)
Stathamra gondolsz “ő” alatt?


36. Yry_78 (2018-12-17 14:59.58) aaaaa
1x már látttam, de nem igazán emlékszem, csak arra, hogy izgi volt! S egybként is amiben ő játszik, mindegyik jó, úgy mint Brosman, vagy éppen DEPP! BÁRMILYEN ROSSZNAK ÍTÉLIK, NEKEM A SZEREPLŐ A FONTOS!


35. Emylio (2018-02-14 17:41.31) aaaaa
Nem pontozom, mert nem néztem végig. Nem véletlen...


34. Dark Bakter (2018-02-14 09:24.04) aaaaa
A Mestergyilkos remake nekem jobban tetszett mint Bronson eredeti filmje... Az sem rossz... Stathamnek jól ált Bishop karaktere.... Hát persze, hogy ezt is folytatni kellett... Ööö... Az vele a gondom, hogy ami megmaradt belőle, hogy Jessica Alba test isteni, a popsija alapmű ott a parti jelenetnél és hogy Tommy Lee Jones - bár én sem értem mit keres a filmben - ellopja a showt.. Ja kb. ennyi maradt meg... Vannak látványosabb akciók, nem mondom, az a baj, hogy az erdeti Mestergyilkos filmnek, így a remake-nek is volt stílusa, hangulata.... Itt meg... Ja említettem, hogy Alba popója csoda? Szóval itt csak egy tucat akciófilmet kapunk... De valahogy a gyöngébb fajtából! Van itt minden persze, de a "legérdekesebb" a cápariasztó krém.... Azta' Na mindegy... Nekem kicsit csalódás volt Statham ezen mozija, pedig amúgy csípem az úr filmjeit! Már többször meglestem ezt a filmet, nem igazán javult a megítélése... Én spaciel nagyon csipázom a Crank mozikat tőle, ami tele van még ennél is nagyobb ökörségekkel, de ott pont ezen van a lényeg... Szinte egy megelevenedett GTA játék... Ez viszont egy stílusos bérgyilkos filmnek indult, hát a folytatásban valami akciódús katyvasszá vált... Sajnos... Hát ennyi, meg egy Bambi...


33. Oco1979 (2017-12-16 00:30.53) aaaaa
Nevetséges összecsapott szarkupac.Miért játszok benne Tommy Lee Jones????valaki mo.dja már meg?van az a pénz?hát ugy látszik van.senkinek nem ajánlanám ha lehet


32. Vmiso (2017-11-13 16:24.38)  
Az első film kifejezetten tetszett, nem túl agyas, de pörgős, látványos akciófilm volt.

A második gyenge közepes, talán még az sem.
Buta történet, nevetséges főgonosz, teljesen érthetetlen cselekvések, és mivel kb hadseregnyi fickót intéz el percenként, tétje sincs az egésznek.
Nagyon gyenge film.


31. Jenci111 (2017-03-03 21:46.09)   - (válasz Roberto 30. hozzászólására)
Azért én még a Banki melót megemlíteném.Az volt a legjobb filmje,szerintem.


30. Roberto (2017-01-23 23:58.12) aaaaa
Nagyon kedvelem Jason Statham filmjeit, és a karkatereit is amit hoz általában, de egyszerűen már előre tudom, évek óta, hogy ha én egy Statham filmet nézek, az bizony jó nem lesz, de még szörnyű sem, hanem inkább az a tisztes iparosmunkának hajazó ÁTLAGOS (vagy épp gyenge)filmekre emlékeztet a munkássága. A pali szerintem valamiért el van átkozva, hogy nincs egy remek akciófilmje a Feláldózhatokon és a Transporteren kívül. A Feltámadás még az eredeti első rész színvonalához sem érne fel. A karakter már lenyúlósnak bizonyult eme részben, sokszor azonosítottam hősünket Hitman-nel, Agent 47-tel. Hogy miért? Hát amiket csinált. Az a sok álcázás, meg a riasztó cápakrém ugye XD Viszont hogy igazán ütős dolgokat is mondjak: A felhőkarcolós MI4-es "copypaste" medencés részt azért szépen megtervezték, hiába volt egy szörnyű yachtos leszámolása, aminek kb semmi értelme nem volt sztorilag, logikailag sem. Az mi volt? Ebből a filmből csak ez maradt meg ahogy gondolom: a medencés rész. A másik Jessica Alba. Hogy ő mit keresett itt, nem vágom, talán Paul Walker egyik tengerparti filmjét képzelte el, és annak folytatásának? Felidézte régi szép éveit? :) Alba már milf, de tényleg jó értelemben. Rejtély, hogy szerepelt a filmben, ráadásul a film felére eltűnik.
Ez a film tipikus Film+ minőségre tévére való. A célközönségnek tökéletes szórakozás lehet.


29. Az utolso szamuráj (2017-01-17 15:05.20) aaaaa
Én elhiszem,hogy van akinek mindegy,mit néz.Nála jöhet Statham meg a cápariasztó krém???....(vízben,érted!!!)...hogy bérgyilkosunk olyan hülye,tudja hogy Jessica Alba vonzó pofikája csapda de ő attól még belesétál,még csak nem is komótosan(kémia meg annyi a két ember közt mint a egy tál kiterített takony és az éhségérzet közt)....továbbá,mert Statham kiterít 20..izé 15 á faszom se számolja rosszfiút mire öten legyűrik,amire előtűnik a vezííírr és megdorgálja 2 percben mert kötelező,aztán jobbra el,amire Statham megint aprítani kezd de 2 embere már nem fér bele a kvótába,azokat életben hagyja:MIÉRT????...s menekül....Szóval,ilyen tettek is vannak a filmben,a sárkányrepülős részről meg azért nem beszélek,mert ha azt is elhiszed,akkor teszerinted is Pataky Ati igazat mond és 39 egyéb civilizáció van a Föld alatt továbbá Magyarországon sikerrel harcolnak a korrupció ellen.
Ez az akciófilm úgy tréfás,ahogy van:én nagyon szeretem ezt az angol srácot,mert mára valóban ő az utolsó hírmondója annak,amit Sly,Arnie elkezdet/véghezvitt a 80-as években,ha úgy tetszik,ő a klasszikus akciósztár,de futószalagon gyártja a pár tízmillióból kiköhöghető csacskaságait,aminek mindig is meglesz a leértékelt értékrendekkel és kacagtató ízléssel átitatott nézőközönsége,ám pont ezzel teszi aprópénzzé tehetségét.Jason Stathan ugyanis ha akarja-vagy a forgatókönyv azt írja-színészként is jól tud teljesíteni,bár erre nem a Mestergyilkos 2 lesz a tanú.
Ami nevet amúgy egy mesteribbnek gondolt csak azt meg borzalmas CGI-vel előadott ,egyetlenegy jelenet miatt lehetne ráaggatni csupán:mindenki tudja,a medencés rész az,láthattuk már a trailerben is.A továbbiakban Statham üt/vág/pofoz/tőr/zúz/harap/morcin néz/kenőcsözi magát/fésülködik ja azt nem,és ugyan árulja már el valaki,melyik törvényszéki orvos venné be,az bizony baleset,hogy valakit félig megfojtanak meg iszik egy rahedli mérget csak úgy mert hűtött cola nem volt kéznél továbbá beül enyhén szólva hát...kicsit agyontekert pózba?,Hm??
De mondom,ha ilyenen se akadsz fenn,ami tényleg szembemegy a forgatókönyvvel önmagában,ez a te filmed,és amúgy is kit érdekel a belső logika.
Jessica Alba szegény meg...szép.Csinos.Biztos kedves is,tud csinálni rántottát,meg nem dobálja kővel a repülőt,én minden jót elhiszek róla,komolyan.Csak ne színészkedjen,mert Gáspár Laciról hamarabb elhiszem hogy izraeli származású atomtudós,mint róla választott mesterségét.A film két,tényleg értékelhető pontja mikor Statham közelharcokat vív,azok azért pofásan koreografáltak,meg Tommy Lee Jones 5 perces jelenléte,ami ugyan megmagyarázhatatlan az actor nagyságát tekintve,de legalább színészileg helyrerakja a dolgokat.
Bennünk meg felmerülhet a kérdés,Bishop mi alapján dönt erkölcsileg,kivel szövetkezzen:Jones karaktere ugyanis fegyvereket ad el olyan helyekre,ahol gyerekeket is nyugodtan lekaszabolnak akár.....
De,ne gondolkozzunk,minek az agyunk,csak nézzünk,na:)És ez egy jó film!


28. Chim (2017-01-12 20:48.05) aaaaa
Tudtam mire számítsak, így nekem egyszer simán bejött. Kreatív akció jelenetek, szokásos Statham, random TLJ, nem kell gondolkodni, ami egy fárasztó nap után kellemesen érintett, szóval én jól szórakoztam.


27. Bobo 888 (2017-01-11 22:17.32) aaaaa
Egyszer bőven nézhető.Stathamnek vannak komolyabb filmjei is,(Banki meló, Kolibri kód), vannak a jók(Szállító, Halálos iramban, Expendables) meg ezek a szallagon gyártott klisés marhaságai. Pedig jól indul, aztán jön Alba és légyottuk annyira érdekes mint a Twilightos szerelmi háromszög, aztán jön egy MI-4 lenyùlás(medenceparty), Tommy Lee pedig haknizik egy rövidet, de legalább üde színfolt.


26. Bobo 888 (2017-01-11 21:59.03) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 24. hozzászólására)
Pénzt.


25. Törölt felhasználó (2017-01-10 20:23.52) aaaaa - (válasz Miszter88 2 22. hozzászólására)
Olyan film volt ez, mint amilyen rapper busta.:)


24. Törölt felhasználó (2017-01-10 20:22.07) aaaaa
Rég láttam ennyire gyenge filmet. Nagyon rég.
Legalább ha tudtam volna rajta mulatni. De inkább idegesítő volt. Szoborarcú Alba-t pedig még értem, dehogy Tommy Lee Jones meg mit keres benne, fogalmam sincs.


23. Gáborka10 (2017-01-10 19:09.04) aaaaa
"Feltámadás" Nagyon gyenge volt!:(


22. Miszter88 2 (2017-01-10 18:38.03) aaaaa
Szerintem frankó volt , Ti meg menjetek azt' írjatok meg rendezzetek már egy jó filmet na ! :)


21. Ricsi86 (2017-01-09 09:50.32) aaaaa - (válasz Jason13 19. hozzászólására)
Dettó!


20. MagamraHallgatok (2017-01-08 20:22.04) aaaaa
a medencés jelenet CGI megoldásai szörnyűek voltak, az effektek a film többi részében elmennek. Statham hozza a szokásos formáját, a logikai bukfencek zavaróak lennének, ha nem egy délutáni kikapcsolódás lenne a film célja hanem a világ megváltása és a filmtörténelembe való bekerülés. Így viszont engem pont hidegen hagy hogy "jajj egy nap alatt kidolgozott egy ilyen tervet". Semmivel nem voltak benne nagyobb képtelenségek mint a Crank 1-2-ben például, sőt. Tipikus Statham mozi.


19. Jason13 (2016-12-19 14:34.26) aaaaa
Elképesztően gyenge.
Statham általában nem árul zsákbamacskát filmjeivel. A legtöbb egy szikár és véres akció-maraton, melyeket körbelengi a '80-s, '90-s évek zúzásainak nosztalgikus hangulata. A Mestergyilkos se volt ez alól kivétel és ugyan én kifejezetten átlagosnak találtam, maradandó károsodásokat nem okozott.
De ez a folytatás egy vicc! Nem is értem, miért kellett második részt kreálni, hiszen az előzmény egy Charles Bronson mozi feldolgozása volt és a kasszáknál se teljesített jól. Sebaj, itt a Feltámadás, amely a kopasz akcióhős egyik leggyengébb szösszenete.
Már maga a sztori is elképesztően pocsék, még az alacsony elvárások szintjén is. Főszereplőnk némi közjáték után patthelyzetbe kerül egy gazfickóval szemben és kénytelen elintézni számára három rendkívül jól őrzött bűnözőt.
Ez még így leírva nem is tűnhet rossznak, de a kivitelezés tényleg fájdalmasra sikerült. Egyrészt kapunk egy teljesen működésképtelen szerelmi szálat, ahol egyáltalán nincs meg a kémia Statham és Jessica Alba között. Aztán a fő gonosz is egy jellegtelen figura, megmozdulásai inkább röhejesek, mint félelmetesek.
De ami feltette erre a borzadályra a koronát, azok a rendkívül túltolt küldetések, melyeket kopasz hősünk visz véghez. Komolyan, az első részben látott merényletek az itteniekhez képest realista dokumentumfilmekbe illenek. A készítőkkel nagyon elszaladt a ló, mert az összes lehetetlen küldetés Asylum szinten mozog, mind kigondoltság, mind kivitelezés terén. Példának okáért főszereplőnk egy nap leforgása alatt elkészíti annak a tervét, hogyan jusson be egy brutálisan őrzött építménybe. És ezt végre is hajtja még ugyanazon a napon., de olyan over the top módon, hogy Ethan Hunt is sírva kérné Arthur Bishop-tól a receptet.
A legnagyobb baj mégis az, hogy a film véresen komolyan veszi magát. A készítők pókerarccal adnak elő akkora baromságokat, melyek már paródiába illőek, így a nézők akarva-akaratlanul végigröhöghetik az egész játékidőt.
Ami megmenthette volna az összképet az az, ha legalább az akciók látványosra sikerülnek. De nem! Van itt rengeteg pocsék vetített háttér, otromba CGI-robbanások és borzasztóan koreografált lövöldözések. A kedvencem az volt, amikor hősünk egy gumicsónakot használt fedezéknek. Mit ne mondjak, csodálatos!
A színészek is elég gyengék, egyedül Statham az, aki hozza a formáját, de mintha ő is alvó üzemmódban bunyózná végig a játékidőt. Alba kisasszony szép, de ennyiben ki is merül jelenléte, szerencsétlen Tommy Lee Jones meg nem tudom, mit kereshetett itt.
Hiába szeretem Statham agymenéseit, a Mestergyilkos folytatása egy bődületesen rossz baromság, amely dúskál a hatalmas logikai hibákban, az amatőr módon kivitelezett akciókban és a komolynak szánt, de röhejessé váló jelenetekben.
Mindenki jobban jár, ha messzire elkerüli ezt a fércművet.


18. Johnny Saiper (2016-12-04 00:38.53) aaaaa
Jókat lehet a filmen és a CGI-on derülni. Jason Statham egyik legrosszabb filmje.


17. Pisti801227 (2016-10-18 21:05.00)   - (válasz Kal-El2 15. hozzászólására)
Még mindkettő lehet a jövőben, az alapok megvannak rá :P


16. Kék kereszt (2016-10-03 17:02.02) aaaaa
Mit is vár az ember egy Jason Statham filmtől?Általában egy agyatlan,szórakoztató akciót,ami másfél óráig leköti és kikapcsolja.Ennyit.Semmi többet.Tényleg.Általában ez össze is jön a Szállítónak,aki Seagal mimika tanodájában végzett..bár mostanság elég hullámzó színvonalon mozog és befigyel nála néhány értékelhetetlen vacak is.Nagy csalódásokat ilyenkor sem okoz nekünk,mivel minimálisak vele szemben az elvárásaink.Bár a Kolibri kódban próbált színészkedni,és meg is csillant a tehetségének kicsin fénye,ő már ebben az akciósztár skatulyában marad,aki fa arccal,ugyan úgy tol végig minden akciófilmet mint az otthoni szórakoztatást megcélzó kollégái..Nem is baj ez,kellenek nekünk az ilyen tökös,karizmatikus akciósztárok.Őt is pont ezért kedveljük.Viszont ez a filmje úgy szar ahogy van.Már az 1.rész sem volt egy nagy eresztés.Nyomában sem ért Bronson eredetijének,hogy is érhetett volna..de 1 x meglehet nézni a fent említett dolgok miatt.Kasszát se robbantott,mégis folytatták.A thaiföldiek..Jár nekik a taps.A színvonal a szánalom és a gagyi közé tehető.A történet egy poén nélküli vicc.A sok logikai hiba és a határtalannak tűnő hülyeség kezdetben vicces,majd unalmas,aztán már csak röhejes..MacGyver meg elbújhat..Akciókból nincs hiány,csak kreativitásból és értelemből.Úgy tűnt mintha az Asylum is közreműködött volna a filmnél..Azok a robbanások..valóban élethűre sikerültek..ahogy a többi trükk is..A legviccesebb az egészben az,pedig van pár ilyen..hogy tökre komolyan veszi magát a film..
A mindig morcos Statham mellett feltűnik pár ismerős is.Jó volt látni a csodás és elbűvölő Michelle Yeohnt,aki semmit sem öregszik.54 éves?? dehogy.25 lesz jövőre.Sajnos ezúttal nem akciózta szanaszét a filmet mint általában szokta,sőt..Egyáltalán nem akciózott..Csak egy jelentéktelen kis szerepet kapott az elején és annyi..Érthetetlen..Nagy kár érte.Szívesen megnéztem volna ahogy rendet vág..Jessica Alba a szokásos butácska látványelem szerepkörében tetszelgett,mint mindig.Ő kajakra elhiszi magáról,hogy színésznő..méghozzá jó színésznő..Ezzel a tudattal áll kamera elé minden egyes alkalommal és csinálja azt amit csinál..mint mindig.Vagyis semmit..de azt sexin teszi,ahogy most is.A popsija azért még mindig harapni való stb..Van egy pár perces színészünk is.Tommy Lee Jones is feltűnik a hajrában,már csak az a kérdés,minek?Költői kérdés..Ki ne akarna a semmivel milliókat keresni..A neve is jól cseng még,szóval rajtunk,nézőkön kívül mindenki jól járt vele..
A folytatás sem lett kasszasiker,sőt.Valamivel kevesebbet hozott mint elődje.Azért egy lehetséges 3.rész valamikor esélyes,hogy befigyel majd.

Breaking news!Thaiföld nemsokára sorozatgyártásba kezd a golyóálló gumicsónakokkal..


15. Kal-El2 (2016-09-22 20:35.59) aaaaa - (válasz Pisti801227 14. hozzászólására)
Statham-nek eddig annyi köze van a Fast sikereihez mint nekem az atomfizikához kb :D


14. Pisti801227 (2016-09-22 20:26.08)   - (válasz Langelus 6. hozzászólására)
Ja, csak épp két franchise-nak is aktív tagja, amiből az egyik a nosztalgiafaktor miatt népszerű, bár a legutóbbi része kicsit megbicsaklott (The Expendables), viszont a másik a mai tesztoszteroncsókák gyűjtőfilmje, a legutóbbi tésze milliárd fölött futott világszerte (Halálos Iramban). Ezek mellé befér pár gyengébb eresztés. Úgyhogy hülyeséget beszélsz, de már megszoktuk.


13. Rtc201 (2016-09-12 18:05.20) aaaaa
Nem rossz annyira a film.


12. Kal-El2 (2016-09-11 21:23.36) aaaaa - (válasz Langelus 6. hozzászólására)
Van bajod :D



11. Kovbojka (2016-09-11 21:19.59)   - (válasz Chris92 10. hozzászólására)
Akkor lehet meglessük!😀


10. Chris92 (2016-09-10 21:56.10) aaaaa - (válasz Kovbojka 9. hozzászólására)
Csak és kizárólag úgy érdemes nézni, de akár józanon is jókat lehet röhögni rajta! :)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAkkor is zoli, 2023-08-28 23:3439 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk