Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonka
- HBO, 10:35
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 10:40
Nincs baj, drágám
- HBO2, 11:20
Koktél
- Film Café, 11:35
Értékes rakomány
- Mozi+, 11:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
300 - Vélemények
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc-angol szavakkal
Szólánc
szólánc tudósokkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Becky aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - Mike és Dave esküvőhöz csajt keres - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

14. somliv (2018-11-24 23:58.50) aaaaa
Veszett Nagy parádé !!!
Alapjába véve Tini korosztályú emberkéknek van megszerkeztve,Efronnak ez áll a legkiugróbban,az övé-és ezt nem szabad túl tágyalni.. Szöveg,máz,kiformálatlan szavak,beszéd nyelvezete erősen bírhatóvá alkotják.
Adam DeVine lehengerlő és még annál is több,miatta szisszennyetek rá,érdemes !
Aubrey Plaza megér egy délutáni gyümölcs ízű koktélt,magabiztos löketet kristályosít.
Ha Lazulni akartok,kikapcsolni az agyatokat akkor rajta,megéri! :)


13. Anarki (2016-12-13 05:26.03) aaaaa
Nem is tudom mikor láttam utoljára ekkora rakás...
Jah de tudom, az is egy Zack Efron féle "film" volt! De azt legalább De Niro elvitte valahogy..
Ez is hatalmas csalódás volt!



12. Semprini (2016-12-11 17:42.21) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 11. hozzászólására)
"hiába van itt Aubrey Plaza, akinek tehetsége még így is átsütött"
Dehogy hiába, konkrétan nézhetővé teszi a filmet! :)


11. Az utolso szamuráj (2016-12-11 16:59.42) aaaaa
Tré.
Pedig mostanság Zac Efron-nal sincs gondom,meg úgy általában egyik színésszel sem:de ha szakmai szemmel nézi a dolgot az ember,akkor is kegyetlen elbarmoltak benne több mindent.
Ugyanis-bár ez a többséget úgyse érdekli-a konfliktus,miszerint a lányok hazudtak,nem "robban" ,nem hoz drámát vagy örületes gegeket:egyszerűen csak...elsunnyad.Véletlen elszólják magukat,ennyi-a film felénél.A csajkeresés lezárul negyed órában...az meg még ennnnnnnyibb(és a mozi egyetlen igazán működő része).Az idiótizmuson meg már...öreg vagyok na,hogy azon vigyorogjak.
És hiába van itt Aubrey Plaza,akinek tehetsége még így is átsütött,meg néhány kikacsintós pojjjjén a filmek világára,nem sok minden működik itten.Még a trágárság sem,és tök rossz érzés úgy ülni egy film,egy vígjáték alatt,hogy én érzem magam kínosan valamilyen jelenet sutaságán,bugyutaságán és vicctelenségén .
A Mike és Dave .... -pedig én elnézegetem,ha valami ilyenforma-nem nagyon funkcionál.Van benne pár tehetséges komikus,akiknek elfelejtettek viccet írni,oszt slussz.


10. Semprini (2016-11-18 13:01.51) aaaaa
Már megint egy dilis amcsi film - mondhatnánk stílszerűen eme vígjátékot látva. És hát tényleg, dilis is, amcsi is, filmnek is nevezhető - de hogy jó-e, arról már lehet vitatkozni. Ha nem játszana benne Aubrey Plaza, én nagy valószínűséggel ki is hagytam volna, azonban miatta mégis megnéztem. A Nagyafater elszabadul-ban is ő lopta el a show-t De Niro és Zac Efron elől, itt pedig még ott van mellette Anna Kendrick, aki többnyire inkább amolyan kis cuki-csajokat szokott játszani, nem igazán az ilyen idióta vígjátékokban ökörködni. Ezúttal is ők viszik a hátukon a filmet, azzal együtt is, hogy Kendricknek egyáltalán nem áll jól az a szerep, amit itt kell hoznia, ez nem ő, végig érezhető a disszonancia, egyszerűen nem hiszem el róla ezt a figurát. Plaza azonban elemében van ismét, egyértelműen ő a domináns a filmben. A két srác - hát inkább csak idegesítő töltelék, persze sokat vannak a vásznon, kettejük közül Adam DeVine az irritálóbb, Efron inkább csak asszisztál a hülyeségeihez, ahogy a Nagyfater elszabadul-ban is ő volt Robert De Niro untermanja. De igazából egyik sem tesz hozzá túl sokat, bárkivel behelyettesíthetőek lennének, Efron nagy karrierje pedig abszolút érthetetlen a számomra, igazi antiszínésznek tartom, aki egy jó filmet is el tud rontani, egy közepeset pedig simán nézhetetlenné tesz.
Erős kettes-gyenge hármas közé tenném, talán nem vagyok túl jószívű, ha a közepest azért megadom rá, egyszeri szórakozásnak elmegy, de nem szabad tőle túl sokat várni, az alpári vígjátékok közt is sokkal jobbak vannak ennél.
4,5/10


9. Dobsony (2016-11-07 23:06.14) aaaaa
Volt egy-két megmosolyogtató jelenete, pillanata a filmnek, de összességében azt adta, amit vártam. Egy bugyuta történetet, főszerepben Hollywood legirritálóbb, legmajomparádébb antiszínészeivel. Nem gondoltam volna, hogy Efronnál van lejjebb, hát ez a DeVine vagy inkább Debil lemosta, leripacskodta Zac barátunkat a mozivászonról. Én a hosszúlábú Plaza kisasszony lényétől sem vagyok elájulva, igaz vicces, jó komika, de van benne valami taszító. Anna Kendricket szeretem, de ez a baromkodás nem az ő világa. A két csajszi miatt értékelhető a mozi, majdnem hármast adtam, de Adam DeVine túljátszott majomkodása miatt, csak KETTES (fölé) !! :)


8. Dark Bakter (2016-11-07 08:54.18) aaaaa
Én kellemesen csalódtam a filmben... Jó fajta poénok voltak benne... Zac Efron sosem lesz színész, de ezek a filmek tényleg jól állnak neki, más kérdés az, hogy szerintem Plaza és Kendrick kisasszonyok párosa ellopta a showt... Tökéletes minden jelenetük... Szerintem a szórakoztató kreténség összejött, beteg poénok is becsúsznak, de kellemes egésszé áll össze... Soha rosszabb komédiát.... Nem váltja meg a világot, nem is arra készült, de legalább kikapcsolja az embert.... És igen Kendrick-Plaza duó miatt felértékelődik a film... Szórakoztató baromság, a jobban sikerült fajtából...


7. Jason13 (2016-11-02 12:44.04) aaaaa
Ez sajnos elég harmatosra sikeredett. Pedig a főszereplőkkel különösebben nem lett volna baj, hiszen Efron és DeVine számára nem idegen a vígjáték műfaj, ahogy Kendrick-től és Plaza-tól sem.
A végeredmény azonban inkább unalmas és kínos, mintsem szórakoztató. De ez nem a színészeken múlott. A két főszereplő srác kellően kretén, a csajok baromi jól néznek ki, viszont a sztori idő előtt leül és a poénok sem működnek.
Kár, mert az alapkoncepció adta volna magát egy agyatlan komédiához, de nem kapunk mást, mint néhány trágár szóvirágot és meztelenséget. Azért ez egy korhatáros darabtól kevés.
Aztán ott van a film elején látható felirat, hogy igaz történet alapján. Erre simán rá lehetett volna építeni valami humoros jelenetet, de nem, ez az egész csak lóg a levegőben. Vajon ezek a srácok tényleg léteztek és ha igen, tényleg ennyire sötét buli-betyárok voltak? Lehet, hogy még az alkotók se tudják a választ.
Sajnálom ezt a darabot, mert azért a főszereplő gárdával simán összelehetett volna dobni egy szórakoztató kreténséget, de a végeredmény csak egy teljesen felesleges, izzadságszagú próbálkozás lett, amit bátran ki lehet hagyni.


6. Randal (2016-07-24 16:01.31) aaaaa
Csajozós-bulizós-trágár vígjáték, azok közül szerintem a jobbak közül való. A moziközönség röhögött, sokszor én is velük, megérte megnézni, bár érzésem szerint főleg 17-25 között üthet igazán.


5. Dobsony (2016-07-21 10:10.11) aaaaa - (válasz Picilány88 4. hozzászólására)
Annyi idő alatt amig ezt bepötyögted, pont megtudtad volna nézni, fent vagy nem fent!
:) Amúgy biztos nincs még ncore-on, ott kameràs(lopott) kópiàt nem engednek felrakni, a DVD megjelenésig nem nagyon kerülnek fel filmet. Két-hàrom hónapig még vàrnod kell, szerintem.


4. Picilány88 (2016-07-21 08:50.43)  
sziasztok Tudja vki h ncore-n fent-e van már esetleg? köszi :)


3. Gyuro999 (2016-07-17 14:56.12) aaaaa
Tegnap este volt szerencsém látni a filmet, úgyhogy még frissek az emlékek. Ha viszont évek múlva kellene visszaemlékeznem rá, valószínűleg ugyanezeket írnám, mint most. Felejthetetlenül őrült, folyamatos nevetést garantáló, rendkívül szórakoztató alkotás.

Nem szeretnék mélyebben belemerülni, sem pedig elfogultnak tűnni, de azt bátran kijelenthetem, hogy eddig ez az év vígjátéka. Persze ugyanúgy építkezik mint az összes többi hollivúdi múvi. Kibontakozik, bemutatkoznak a szereplők, akiket ezúttal csak szeretni lehet, annyira hozzák az elvárt szintet. Aztán a film háromnegyedénél jön a jól megszokott mélypont, amikor minden borulni látszik. Majd a szokásos Happy Ending, a nagy durranás. És szó szerint nagy durranás lesz. De akkor sem hasonlítanám ezt a filmet a hozzá hasonló alkotásokhoz, mert ez mégis képes valami pluszt adni. Tényleg megnevettet. Olyan profin építi fel az egyes jeleneteket, hogy amikor úgy érezzük, hogy kezd átmenni kissé erőltetettbe és elcsépeltbe, akkor hagyja abba és vált. Természetesen ebben is hemzsegnek az obszcén, olykor túljátszott részek, de mégsem éreztem közben magam kellemetlenül. Ellentétben azokkal a nézőkkel, akik mellettünk ültek és az idősebb korosztályt képviselték. Úgy tűnt, számukra néhány jelenet kínos volt, és nem mertek nevetni amikor mindenki más igen. Nem tudták, mire ülnek be. Ami nekünk természetes volt, az nekik már-már túlontúl merész.:)A trópusi vihar óta tudjuk, hogy soha nem szabad „fullba nyomni a kretént". Ez a film nem is teszi azt. Zseniálisan adagolja a poénokat. Biztos vagyok benne, hogy ehhez a magyar szinkron is sokat hozzátesz. Hiszen vulgáris kifejezések terén verhetetlenek vagyunk ugyebár. Akinek bejött a Nagyfater elszabadul vagy a Rossz szomszédság, annak kihagyhatatlan ez is.
Mindent összegezve számomra roppant kellemes csalódás volt, minden percét élveztem. Aki másfél óra felhőtlen szórakozásra vágyik, az most rögtön vigye el rá a párját. Nem fog csalódni. Egy biztos. A rekeszizmok folyamatosan dolgozni fognak.


parfumeshop.hu banner

2. Imóóóóóó (2016-07-11 23:14.52) aaaaa
Pont ezzel a véleménnyel voltam róla én is, miután kijöttem a moziból, hogy valószínűleg ez az év legjobb vígjátéka! Voltak bennem félelmek, hogy majd eröltetett lesz, de nem. Ültek a poénok, sokat nevettünk, mindenképp érdemes megnézni! :)


1. Norbii92 (2016-07-10 19:35.25) aaaaa
Tetszett nagyon az előzetese, ennek ellenére szinte mégis úgy rángatott el csütörtökön a premierre a barátnőm. Aztán végül jól szórakoztam, sokat nevettem és eddig szerintem simán az év egyik legjobb vígjátéka!
Ugye adva van egy testvérpár Mike és Dave, akik lököttségükkel rendre rontják el az összes családi összejövetelt. Húguk esküvőjére azonban csak akkor hivatalosak, ha visznek magukkal egy rendes lányt is kísérőnek. A szülök azt remélik így a csajok majd visszafogják őket, s bár először tiltakoznak, Mike és Dave hirdetést ad fel, melyben lányt keresnek az esküvőhöz. Ez viszont jobban elterjed az interneten, mint azt eredetileg gondolták volna, és a lányok, akiknek felkeltik az érdeklődését ezáltal, talán még náluk is bulizósabbak, s félő hogy az esküvőt is veszélyeztetik.
Kissé bugyuta a történet, de megteszi. Zac Efron, akinek a Mike és Dave esküvőre csajt keres idén már a harmadik (!) vígjátéka, elég otthonosan mozog már a szerepben, s társa Adam DeVine is "méltó" társa volt a sok "örültségben". A csajokról először azt gondoltam, hogy jobbakat is választhattak volna, de később megbarátkoztam velük, jól illettek a srácokhoz!
A poénok is jók, én tényleg sokszor nevettem rajt, végig szórakoztató és pörgős vígjáték az összes ilyen sablonnal és kötelező happy enddel! Szóval semmi meglepő, mégis szerintem érdemes elmenni rá és megnézni, jól sikerült vígjáték lett! 5*



Kapcsolódó fórumok

Véleményeksomliv, 2018-11-24 23:5814 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk