Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Terhes társaság
- Film+, 17:10
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 17:15
Összetörve
- Film Mánia, 17:15
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 17:16
Macskajaj
- Moziverzum, 18:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Szabó István - Vélemények
Rock zene
Tordy Géza - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy kis hely a nap alatt aaaaa
Gabriel Mann aaaaa

 

Fórum - Inferno (2016) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
69. Csk1 (2020-03-25 10:20.14) aaaaa
Ha valaki véghez akarja vinni ezt a "népesség csökkentést", nem fog kódolt üzeneteket hagyni. Persze akkor nincs regény, film, csak filmszakadás.


68. Morli Holect (2020-03-15 23:01.35) aaaaa - (válasz Emylio 66. hozzászólására)
Elrugaszkodott? Észak-Olaszország, vírus... hát...



67. Emmersson (2019-10-22 12:27.13) aaaaa
Ki írta ezt a béna tartalmat?!

Itt egy korrektebb: Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti - és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.


66. Emylio (2019-05-18 05:13.17) aaaaa
Elég kitekert és elrugaszkodott történet, de követhető. A másik két rész jobb volt, de én ezzel is elvoltam.


65. 8silencio8 (2019-02-11 07:18.09)  
Én ugyan egy résznél-remélem csak egynél- belealudtam, így nem értem mi volt a célja a -SPOILER-halotti maszk elrablásának? Volt abban is valami rejtjel vagy utalás valamire? SPOILER vége.
Valahogy a másik kettőhöz képest olyan unottan néztem, nem keltett akkora érdeklődést bennem. Nem tudom, talán könyv más lehet, de itt, ez a két és fél óra nem kötött le annyira, nem volt annyira érdekes, valami hiányom volt. Persze ez csak a saját véleményem.


64. Nyolcadik utas (2018-03-07 18:31.25) aaaaa
El van vele az ember gyermeke egyszer a déja vu bizsergető érzésével. Lőn, vala ez "Barna Dániel" nevű író, aki meglovagolva Leonardo da Vinci hírét, dekódolt egy turpisságot, hogy aztán sorozatosan akassza a világ nyakába a mindentudó Robert Langdont. A történet magva más, de valahol önnön sablonja a regény, bár biztos van, kinek kedvence az író munkássága.
A film sem tud kibújni a regény kereteiből. Minden átível és vissza köszön, a zene, a múltidézés megvalósítása és a világutazó, aki bizony a regényben kortalan, de Hanks bácsi kicsit korosodik már. Fura, de a "mellékszereplők" (Knudsen, Sy,Khan, Foster) pillanatait jobban kedveltem a lényegnél.


63. Pedro23 (2018-01-13 15:04.32) aaaaa
Bele-bele aludtam. Örülök, hogy anno kimaradt moziban. Nagyon gyenge...


62. Entersp (2018-01-01 18:50.12) aaaaa
Én ezt néztem meg először most az új évben. Sokat gondolkoztam, hogy hol láttam a milfet, aztán kiírták a végén, hogy Sidse Babett. Megy az idő...
A filmről nincs kedvem írni, ahogy látom, mindenki közepest adott rá.


61. Zidane15 (2017-09-23 09:30.49) aaaaa
Az első 2 rész nekem tetszett, de azt nem gondoltam, hogy a záró epizód ilyen gyenge lesz legalábbis az elődeihez képest mindenképpen.
Ron Howard munkatempója,ahogy elnézem nem semmi szinte minden évbe vagy 2 évente kiad valamit persze, ahogy az élő példa mutatja ez olykor a film rovására megy.Pedig a 2. rész 2009-be készült bőven lett volna idő normálisan felépíteni ezt a filmet, de egyszerűen az embernek más benyomása alakul ki már a legelején.
Már a kezdésnél éreztem a színvonal esést mintha egy Sorozat dupla részes epizódját nézném sajnos későbbiekbe se változott semmi sőt... Tom Hanks barátunkon érződik, hogy vagy másnapos volt egész forgatás alatt vagy már nagyon várta a film végét mert a játékán a fásultság már nagyon látszott mintha hótra unná már ezt az egész Angyalos Démonosdi dolgot.
Pedig maga a sztori érdekes, elgondolkodtató, és izgalmas lehetne,ha jól lenne felépítve. Érdekes a régi részekbe a rejtélyek mellett még az izgalmi faktor se maradt el.
Felicity Jones akinek bármikor nyalnám a lukát igazából fogalmam sincs mit keresett itt, de szerintem, ha megkérdeznék ő maga se tudna rá választ adni:D De komolyan nem tartom rossz színésznőnek ámbár sok filmjét nem láttam még, de itt végig az a bamba fej amit lenyom egy idő után már kínos.
Omar Homár Sy akit az Életrevalókból ismertem meg itt is tiszteletét teszi. Semmi nagy alakítás,emlékezetese jelenete, de ő rajta legalább látszódott, hogy nem unja amit csinál. Mondjuk nem tudott ő se kibontakozni mivel sok játékidőt nem kap.
Tényleg a mellékszereplők akik emelik a film értékét Ben Foster, és Irrfan Khan. Ő miattuk egyszer tényleg érdemes végigülni a mozit, ha másért nem.
Az operatőri munka, akciók mind mind jobbak, emlékezetesebbek maradtak az első két részbe. Mai napig emlékszek jelenetekre, történésekre a régebbi filmekből addig itt semmi se marad míg elérjük a végjátékot. Apropó zene: Igazából fel se tűnt,hogy ment alatta valami. Amikor felkaptam rá a fejem az is a vége főcím volt. Természetesen a régi zene szólt....no igen még pont időbe.
Sajnálom mert annak idején nagyon vártam a lezárást. Most ahogy kutakodtam találtam itt egy Dokumentum filmet lehet megnézem mert maga a téma érdekel, és van egy olyan sanda gyanúm jobban lefog kötni mint maga a film.


60. Az utolso szamuráj (2017-02-21 16:46.54) aaaaa
Ez leginkább siralmas.
De,legyünk nagyvonalúak,komolyan!Dan Brown bestsellerei igazából olvasmányos blődségek:az író roppant sebességgel tol át az olvasóján olyan maszlagokat,hogy aki nem hajlandó utánaolvasni a valóságnak,ott helyben "megbőlcsül"(aztamamám,hát milyen szép szót alkottam...),és bólogathat,huuuh na ez aztán....viszont adjuk meg ami a királyé,tényleg szórakoztatóak,néhány gondolat meg benne továbbagyalásra érdemes.Az Inferno-t azonban olyan mértékben át/túl/szétírták,hogy komolyabban vehető filmélménynek képtelenség nevezni.
És,ez azért rossz,mert szemben a mostani akciófilmekkel,még története is lehetne...azaz van.Csak éppen a rendezés....
Magyar szempontból boldogok lehetünk-én meg vigyorogtam-mert egy részét itt forgatták Pesten,így jószemű emberek észrevehetik,Tom Hanks a Dózsa György út téri metróállomás lépcsőjén fetreng,a látomásában a női alak mögül kirobbanó vértenger az ott található épület díszmotívumából tör elő,és a pokol az Angyalföldi út Dózsa György út felőli végére korlátozódik:némi digitális hókuszpókusszal.Hogy vígan örüljünk,miszerint városunk-és statisztáink-a pokolbéli látomások része,különösen frappáns és érdekes ízt adhat a dolgoknak az a pikantéria,az egyik épületben bazi nagy Provident iroda kukacoskodik.....pokol a kispénzüeknek.
De persze ez a film nem attól gagyi,fővárosunk ily módon kap szerepet benne:Ron Howard valahol harmadszorra vacakolja el Brown könyvét,és ez már a színészeken is látszik.Az elején valami....komolyan,lélegzetelállítóan "B" filmes megoldásokkal kapjuk Langdon professzor látomásait,azt hittem,a "Z" mint Zombi kivágott jeleneteit hasznosították-és ez sajnos nem barokkos túlzás.A professzor nem emlékszik a kávéra,hogy mi a neve de kisvártatva fut/lohol/menekül,és az író műveiben jellemző mód A-ból ZS-be kacifántos megoldásokon,némi művészettöri kurzust kapva jutunk,pár akcióval meg pár,mostanra előrelátható árulásokkal megspékelve,csak jó kaporszakállú Manitu...ne így.
Mert az Inferno tényleg csapnivalóan rossz mű látszatát kelti:holott profik csinálták,és ez azért látszik rajta pillanatokra.Az,hogy ennyire megváltoztatták a könyvet és Ben Foster karakterét negyedrangú James Bond gonosszá torzították-megfosztva ezzel amúgy az író vitára alkalmas felvetésétől a filmet-nem tett jót a mozinak,és kimondottan unottá válik tőle a 120 perc.Aztán a végén mozgásba lendül kicsit a gépezet azért,de addigra a néző már inkább azt veszi észre,Tom Hanks milyen....hát fáradtan,üresen látszik,mert szegénynek leginkább a zavarodott zseni nézését kellett erőltetni,aki persze még ilyenkor is zsebből löki,azt a légyszart amúgy melyik király keze érintette és az a kép előtt melyik uraság hapcizott.
A színészek ugyanis üresbe vannak járatva:Felicity Jones,kedvenc Forrest Gump-om és úgy nagyjából mindenki,kivételt képez Irrfan Khan,aki úgy végigveri a mezőnyt,mintha nem lennének itt nála jóval ismertebb nevek(még Omar Sy is zsér).Hanks arcán,isten bizony,valahogy fásultságot láttam,hogy megint rohangásznia kell a szokásos klisék mentén:meg azt,ő is rájött,az író/rendező koncepciója alapján Langdon egy balfék a nők terén,nem az első punci az,aki sármja ide vagy oda,elhagyja.
A harmadik csillag igazából annak szól,hogy mi is benne vagyunk egy...hát,kisebb bukásban,profin.


59. Cthulhu6 (2017-02-19 19:07.05) aaaaa
Az a legnagyobb baj ezzel a sztorival, hogy a simán az antagonistának (Zobrist-nak) van igaza. Mármint olyan szinten, hogy Langdon az ellenállása miatt gyakorlatilag egy kibaszott gonosztevő. :D

De tényleg...
(Amit a film kifelejt a könyves eredetiből, hogy a vírus nem öl meg senkit, csak meddőséget okoz).

De amúgy minden rendben. Langdon megmentette az emberis.... vagyis elérte, hogy valóban ítéletnapig szaporodjunk, amíg végül megfojtjuk egymást puszta kézzel az utolsó falatért, amit a föld megterem. :D


58. Delpiero (2017-02-19 18:01.30) aaaaa
TÚLZÁS!
Ron Howardék átestek teljesen a ló másik oldalára. Itt a rejtvények már csak légből kapott puffogtatások és inkább csak a rohangáláson van a hangsúly...ami egyébként kellően dinamikus.
Hanks persze most is profi a prof. szerepében, Felicity Jones viszont roppant gyengén alakít. Omar Sy pedig kihasználatlan.
Viszont a magyar arcokat jó volt látni egy ilyen volumenű produkcióban.
Ja és akik miatt viszont abszolút megéri megnézni az Irrfan Khan és Ben Foster. Az ő karaktereik tényleg érdekesek voltak és a színészek elképesztően átadták magukat a szerepüknek.


57. Roberto (2017-01-30 04:57.18) aaaaa
Kicsit úgy vagyok ezzel a filmmel, mint Fuqua remake-jével, a Hét mesterlövész-szel. 4* ez is, mert tud szórakoztatni addig, ameddig tart a filmhossz, már-már popcorn-mozi beütését is adja, legalábbis a látványos jelenésekből ítélve, de azok is hagynak némi kivánnívalót maguk után. A vége lehetett volna katarzisben gazdga élmény, de végülis korrekt lett ez így is, viszont megjegyzendő, hogy egyértelműen a trilógia leggyengébb láncszemével van dolgunk. Az epikus jeleneteket nagyon hiányoltam belőle.

Az alkotók legalább megeröltették volna magukat, hogy leadnak egy világvégét, mondjuk 10 percen át, és majd kiderül hogy ez Robert rémálma volt,. vagy valami eposzit kellett volna belevinniük, ha már utolsó részről is van szó. Helyette kaptunk foszlányos és kevés jelenéseket... Hiányoltam még Isten létének megmagyarázását és az emberi magatartásokat a 3 nagy vallások iránt. A világvége eljövetelét pedig egy nagymenő guru vírusához kötik, akiknek hívei szemtől hiszik, hogy a Földet meg kell tisztitani.


56. Tomka90 (2017-01-25 11:26.50) aaaaa
Megnéztem. Egynek elment, de semmi több.


55. Vmiso (2017-01-24 07:39.50)  
Langdon harmadik kalandja elég nagy csalódás nekem.

A Da Vinci kód és az Angyalok és démonok végig izgalmas, misztikus, nyomozós alkotások, kedvencek filmjeim között vannak.

Viszont az Inferno közben többször is untam már az egészet, a nyomozás sem túl érdekfeszítő, izgalom sem sok van benne, valahogy úgy tűnt Hanks-ék is unják az egészet.

Annak ellenére hogy az emberiség kb felének kipusztulása a tét, a filmben alig érezhető a tét nagysága.
Egyik kedvenc rendezőm Howard, de ezzel a filmmel sajnos most eléggé mellétrafált.


54. Bertó!!! (2017-01-23 20:36.33)  
Zsivány Egyes,Inferno,Ütközés.
Mind a három filmben szerepel Jones kisasszony és mind a 3 film olyan szinten ugrál az egyes helyszínek között,hogy az valami elképesztő,nem tud ez a nő megmaradni a hátsóján??? :)


53. Tjunior (2017-01-21 16:11.44) aaaaa
A könyvet nem olvastam, gondolom olyan mint a többi Dan Brown regény. Így az adaptáció is ugyanolyan mint az eddigi Langdom filmek, ez nem meglepő, hisz ezt is Ron Howard rendezte.
Spoiler!
Sajnos az van, hogy harmadjára is el akarják adni ugyanazt a filmet. Most Javarészt Firenze a színhely, Párizs és Róma-Vatikán után, most Felicity Jones próbálja a lépést tartani Tom Hanksszel, Apropó Tom Hanks, szörnyen unatkozhatott a forgatás alatt, lerí róla, hogy csak a pénzért csinálta. A végén persze kiderül, hogy az eddigi pozitív segítő valójában ellenünk játszik...elképesztő fordulat, ezt is harmadjára akarják eladni.
Így aztán nem meglepő, hogy a film bénítóan unalmas és érdektelen.


52. Bigacsiga és Batkamanó (2017-01-20 18:30.55) aaaaa
A könyv után egyértelműen nagy csalódás.

SPOILER

A regény legfőbb mondanivalója és értéke az volt, hogy nem sikerült megállítani a vírust, de ez nem is baj!
Valós problémára született egy valós megoldás. Nem etikus, az tény, de ebben az esetben etikus megoldás nincs. A túlnépesedést meg lehet állítani kíméletesen vagy drasztikusan, illetve a próbálkozás lehet sikeres vagy sem. De más lehetőség nincs.
A könyvbéli Zobrist nem a sátán. Nem terrorista, hanem egy unorthodox tudós, aki cselekszik. Nem öl meg senkit, "csak" elősegíti a termékenységi ráta csökkentését. Hogy ez meddig hatékony, nem tudni, de legalább visszafogja az eszetlen népszaporulatot.
A könyvbéli Sienna életben marad és lehetőséget kap arra, hogy érveljen Zobrist munkássága mellett. Mert más egyéb kíméletes megoldás egyelőre nincs.
Ezt sikeresen dobta ki a film. Zobristból tömeggyilkost, a WHO-alkalmazott ügynökből, aki az életét is kockáztatja a regényben, csak hogy megakadályozza a vírus elterjedését, egy pénzsóvár gazembert, Siennából pedig öngyilkos merénylőt csinál.

Egy agyatlan baromság lett az egész, megcukrozva egy teljesen felesleges szerelmi szállal.


51. Norby23 (2017-01-20 12:08.36) aaaaa
kb a negyedénél járok, de ez valahogy irtó gyenge. Főleg ez a teleefektezés.... sajnálom!


50. Dobsony (2016-11-06 01:52.12) aaaaa - (válasz Gerdasito 49. hozzászólására)
Én azért megprobàltam volna azt az àtvergődést. 5 ember nem egy nagy akadàly, lehet sikerült volna. Az a baj, hogy 15 perc utàn eldöntötted, szar a film és onnantól kezdve nem hagytad magad lebeszélni róla.
Tényleg nem volt egy nagy szàm, de hogy szörnyű, az egy kicsit érthetetlen. De aztàn meglestem az adatlapodat, hàt öregem, eléggé a végletek embere vagy. Az àltalad osztàlyozott mozik vagy a kivàló, jó vagy a szörnyű besorolàst kapjàk. Csak megsúgom, létezik gyenge és àtlagos érdemjegy is, ha véletlenül elfelejtetted volna. Persze ha 1-es, akkor 1-es! Te tudod. :)


49. Gerdasito (2016-11-05 23:50.14) aaaaa
én pont ma láttam a mozikban , de bárcsak ne néztem volna meg.az első 15 perc után azt néztem hogy , hogyan tudnék észrevétlenül átvergődni 5 emberen, hogy kimenjek a teremből és haza felé azon sajnálkozzak hogy hogyan tudtam ki adni egy ilyen 1 centesnek sem mondható filmre pénzt.


48. Dark Bakter (2016-11-04 10:19.40) aaaaa - (válasz Dobsony 47. hozzászólására)
Hát nem tudom... A könyv ismerete nélkül nehéz összehasonlítani... Nekem az előző filmek tetszettek, bár hallottam, hogy a könyvek ezerszer jobbak, ez így szokott lenni, kevés kivételtől eltekintve...
Hát igen, Hanks egy kicsit, nagyon visszafogottan játszott.... Még mindig a legszimpatikusabb színészek egyike, aki ráadásul zseniális is, de itt olyan, mintha nem tudott volna megfelelő színvonalat nyújtani... Kár-kár... Hans Zimmer zenéjét nagyon szeretem, ezért tűnt fel nekem, hogy most nem igazán volt olyan emlékezetes frenetikus motívum benne, mint az előző filmek esetén... Illetve a Da Vinci kód egyik főtémáját lehetett hallani átkomponálva sok esetben... Hm... Az is lehet, hogy rossz passzban láttam, mint említettem lehet, hogyha meglesem még változni fog a véleményem... Meglássuk...


47. Dobsony (2016-11-04 10:10.37) aaaaa - (válasz Dark Bakter 46. hozzászólására)
Nem mondom, hogy olvasd el a regényt, egyrészt azért mert nem jobb, mint a film és unnàd, igy hogy màr làttad a mozit. Màsrészt meg egy filmnek akkor is mesélnie kellene, ha nem olvasta valaki előtte az adaptàciójàt. Sajnos jelen esetben, lehet jobb is, hogy nem olvastad a könyvet. Nekem tetszett, de két dologban egyvéleményen vagyunk! Tom Hanks nagyon visszafogottan jàtszott, talàn ötven felett nem neki kéne szaladgàlnia keresztül Európàn, hogy ràjöjjön dolgokra. Minden egyes mozdulatàn làtszik a kor, a lépcsőket is úgy szedi, mint akinek közel a nyugdíj. Ez nem kritika felé, mindenki öregszik, csak màr a vàsznon annyira ez nem hiteles. A màsik Zimmer muzsikàja, nekem, bàr én nagyon hülye vagyok a zenéhez, nem volt frenetikus, amire az én botfülem is felfigyel.
Szerintem a DaVinci és az Angyalok semmivel nem volt jobb film, mint az Inferno, sőt a DaVinci kimondottan egy közepes movie lett, főleg a brilliàns regény elolvasàsa utàn.


46. Dark Bakter (2016-11-04 09:44.52) aaaaa
Há' nem tudom... Ettől valahogy én sem voltam hanyatt esve.... Moziban láttam baráti társasággal, valahogy a tudományos, agyalós bája elveszett, ami azért az első két mozinál megvolt... Kicsit akció orientáltabb lett jelen mozi... De Firenze és Isztambul gyönyörű...
Nem olvastam egyik Dan Brown könyvet sem, ciki, nem ciki, kimaradt... A Da Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat is moziban volt szerencsém meglesni, de mindkettő lekötött. Plusz ugye ott volt Hans Zimmer zseniális zenéje, és remek színészek játéka is...
A remek színészek itt is megvannak, valahogy mégis kliséssé és unottabbá silányul az egész... Hans Zimmer zenéje sem volt olyan emlékezetes, tulajdonképpen olyan, mintha a Da Vinci kód Chevaliers de Sangreal című zseniális zenéjét komponálta volna át ehhez a filmhez, legalábbis a főmotívum, pontosabban a legtöbbször felcsendülő zenei motívum, olyan volt.. Kár..
Tom Hanks-et bírom, nagyszerű színésznek tartom, itt kicsit unottabb volt a játéka, mint mondjuk az Da Vinci kód esetén... Felicity Jones, a Zsivány Egyes üdvöskéje jól hpzta a karaktert, az Életrevalókból Omar Sy jó színész, itt elég klisés volt... Magyar színészek is felbukkantak a filmben... Ted magyar hangja, Hangyás Dzsoni - Nagypál Gábor - nagyobb szerepet kapott... Ami egyébként szerintem bájosan került bemutatásra az Langdon és dr. Sinskey kapcsolata... Nincsenek olyan remek talányok és izgalmas nyomozások, mint az előző filmekben, kicsit valóban akciófilmmé avanzsálódott a sztori...
Hát nem tudom, nem rossz, nem rossz, de valahogy nem éri el az előző részek színvonalát... Első megtekintésre... Hát, lehet, hogy később majd meglesem és változik a film megítélése... Elsőre egy átlagos filmecske... A készítőktől többet vár az ember...


45. Roxer17 (2016-10-31 21:08.33) aaaaa
Tetszett. Az eleje kicsit unalmas volt és megijedtem,hogy "elvont" lesz. De a végére szépen összerakták. Az első kettőt nem sikerült fölülmúlnia,de csalódást sem okozott.


44. Dobsony (2016-10-31 19:17.07) aaaaa
Ugyanazt az érzést adta a film, mint Dan Brown regénye. Nagyon jó kezdés, hasonló folytatás, a film utolsó harmadában kiszámíthatóság, helyenként unalom, a végén pedig a happy end.
Tökéletesen a regény útvonalát futja be a film, és minőségre is hasonló lett. Amíg a Da Vinci és az Angyalok sokkal, de sokkal jobb könyvben, itt talán a film győzött, ha nem is sokkal, centikkel. Szerintem a rendező és a színészek mindent megtettek, ebből a sztoriból mások sem hoztak volna ki többet. Nem bántam meg, hogy moziban néztem meg, jó kis szórakozás volt. :)


43. Norbitzki (2016-10-31 00:07.51) aaaaa
Teljesen laikusként nekem tetszett, se a könyvet nem olvastam, sem az előző részeket nem láttam. Csavar van bőven, izgalomban sem szenvedünk hiányt, mégha előre borítékolható is a végkimenet, és jó volt viszontlátni szeretett fővárosunk egy-egy szegletét.
Csak azt nem tudom felfogni, hogy ha egyszer dollármilliók mennek el ilyen filmek készítésére, miért nem képesek egy kis koszt kenni Robert világoskék ingjére.... Mászott, kúszott, pincefalról a földre hullott, elfogták, leütötték szegény Tom Hankset, de a kék ing olyan, mintha csak a patyolatból slattyogott volna ki !!! Agyrém, de a mozi szórakoztató volta kétségkívül tagadhatatlan.


42. Bellu (2016-10-26 19:45.16) aaaaa
Érdekes film, ajánlom, de nekem kicsit túl kapkodós volt. Az előző kettő jobban tetszett.



41. Angelsoul (2016-10-23 22:17.57)   - (válasz Kék kereszt 18. hozzászólására)
Csak azért, mert ott voltam, elárulom, olyan jelenetek maradtak ki, amiben látható lett volna, hogy Tom még mindig remekel Langdon szerepében. Sőt, bizonyos részek úgy lettek megvágva, hogy rosszabb lett, mint ahogy ott átéltük. Ha valaki elfáradt, az Ron Howard vagy a forgatókönyvíró (és a vágók).Nekem sem tetszett annyira, de egy 4*-ot megér, csak mert Tommal dolgozhattam, aki fantasztikus színészként és emberként is! :)


40. Randal (2016-10-23 00:29.01) aaaaa
Túl sok bumm-bumm csitt-csatt, túl kevés agyalás. Ezzel nekem pont a lényeg csúszott ki a filmből, elveszett minden misztikum és rejtély, maradt helyette egy Mission:Impossible film.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCsk1, 2020-03-25 10:2069 hsz
KérdésekSamick, 2017-10-17 22:211 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk