Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Ünnepi dallamok
- HBO3, 06:00
Ő a megoldás
- Moziverzum, 06:10
Zárójelentés
- Film+, 06:50
A pénznyelő
- AMC, 07:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Hiányolt fórumozók!
Kifacsart filmcímek - szójáték
Szólánc
Dave Bautista - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rossz kisfiú aaaaa
Kelli Barrett aaaaa

 

Fórum - Bizalom (2016) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

22. Norbitzki (2023-08-31 23:44.23) aaaaa
Kis költségvetésű mozi, amelyben gyakorlatilag alig vannak szereplők, kevés a helyszín és az egész filmet különös hangulat járja át, feltűnően sok a csend, amikor sem zajok, sem zene nem szól a háttérben. Ez mindenképp érdekes volt, ahogy az is, hogy a széfben semmi kamera vagy biztonsági "elem" nincs, illetve azt sem tisztáztuk, Cage karaktere honnan tudott erről a helyről... De ha ezen túlteszem magam, akkor végülis egyszer nézhető mozinak tökéletesen megfelel, érdemes felirattal nézni, mert bár minden tiszteletem Rátóti Zoltánnak, Józsa Imrét nem tudja pótolni Nic esetében. Érdekes élmény volt, és pont ezért nem fogom csak úgy elfelejteni.. de szinte biztos, hogy egyszernézős.


21. Marsbolha (2018-09-16 17:59.17)  
Ezt a lemezt ajándékba kaptam, de itt már annyira nem érdekeltek a filmjei, hogy ennek még a létezéséről sem tudtam. Maga az ajándék meglepetés volt, de a műalkotáson már nem lepődtem meg...





20. Ystee (2018-01-30 21:44.37) aaaaa
Kedvelem a Cage-filmeket, itt a 'katalógus pontozások alapján pocsék filmre számítottam, de 'szamuráj véleményére hatványozottan adok, így kapott egy esélyt a film. Bár magyar szinkronnal néztem, de így is élvezhető volt. A helyenkénti laposságát és a sztori hiányosságát kár és hiábavaló volna leplezni, ennek ellenére nálam bőven megér 3 csillagot. Egyszer mindenképpen nézhető mozi.


19. Evile-Elvis- (2017-08-06 15:22.39) aaaaa
Picit feljebb csillagozom, mert Cage-nek olyan szar filmjei vannak manapság...ez meg azért jó!
Szóval egy gyengébb 4*


18. Yeti77 (2017-02-20 22:55.10) aaaaa
Rettenetes. De hát egy rendőrös filmtől mit vár az ember? 20 éve lerágott csont. Ettől ezerszer jobb filmje Cagenek az otthagyottak.


17. Keller.p (2016-12-28 22:33.49) aaaaa
Azért annyira nem volt rossz ez a film, bár sem Cage sem Wood színészete nem hatott meg. Bár Cage-t akármelyik filmjében megnézem, mint Seagalt, bár Cage-nél nagyobb a ráta egy jó színészi produkcióhoz.
---Spoiler---
Azon izgultam, hogy mit rejt majd a doboz és kicsit lelankadt a kedvem mikor kiderült, csak pár marék kavics. Egy rakat aranylapkának jobban örül az ember:))


16. Az utolso szamuráj (2016-10-25 14:20.15) aaaaa - (válasz Roberto 15. hozzászólására)
mert ennyinek ítéltem,azéé:)


15. Roberto (2016-10-25 14:17.27) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 14. hozzászólására)
akkor miért nem 4*? :)


14. Az utolso szamuráj (2016-10-25 09:59.18) aaaaa - (válasz Roberto 13. hozzászólására)
hát,nem olyan:)


13. Roberto (2016-10-25 03:59.16) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 8. hozzászólására)
Persze hogy az amcsi alkotok tesznek a magyar filmcsatornákra, de attol ez a film bizony film+ minoség. Pont neked nem kéne ez magyarázni, h miért :)
Nem csak én, más is jellemez roviden így filmeket, h egybol film+ra valo a film, mert olyan amilyen.


12. Evile-Elvis- (2016-10-20 16:01.24) aaaaa - (válasz Dobsony 11. hozzászólására)
Lévén 3 csillagot adtam rá, így tetszett. A kiszámíthatósága zavart legjobban. Szeretem a karakter központúbb filmeket. Én nem untam:)
Az viszont már uncsi, hogy Cage szar színész stb. Szerintem meg Cage jó, sőt igazi egyéniségnek tartom, csak nem mindegy milyen szerepben tűnik fel. Amúgy Elvis a kedvenc énekese, szóval szimpi:)


11. Dobsony (2016-10-20 15:50.40) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 10. hozzászólására)
A csillagjaid számából ítélve akár még meglehet a harmónia veled is, bár nálad nem lehet tudni. :)
Neked hogy tetszett a film, én a kritikákat olvasva és Cage utóbbi évekbeli filmjeiből kiindulva, sokkal gyengébbre számítottam.
Dacára a három csillagomnak, kellemes meglepetés ért tegnap éjjel(ma hajnal).


10. Evile-Elvis- (2016-10-20 15:38.16) aaaaa
Úgy érzem ebben a topikban megfog valósulni a tökéletes harmónia:)


9. Dobsony (2016-10-20 15:13.33) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 8. hozzászólására)
Nem igazán tudok újat mondani, abszolút úgy(annak)láttam a filmet, mint aminek te. Tegnap éjjel dög fáradtan néztem meg, és felébresztett, ébren tartott, néhol szórakoztatott és ha az utolsó tiz perc nem olyan, amilyen, akkor a csillagok száma nálam 4 lenne, nem a látható 3!
A két főszereplő játéka különösen tetszett! :)
Örülök, hogy Joe-t megemlítetted Cage-nél, az ütős volt.


8. Az utolso szamuráj (2016-10-20 09:20.43) aaaaa
Szerintem alul van itt értékelve.
A Bizalom ugyanis....pont erről a szóról szól.Annak változásáról,megingásáról valamely külső körülmény hatására akár-itt egy rablás kapcsán.De...a krimiszál inkább eszköz,mint cél-és ez többeknek zavaró vagy felismerhetetlen lesz.
Már az első jelenet sokat elmondott a "zsaruságról":kint beszélgetnek egy kis suskusról,miközben egy rosszfiú majdnem megpattan.Persze,hogy vannak korrupt rendőrök,nem újdonság,de a film ezen a cinikusan vicces pillanat segítségével sok mindent elárul azért az esetleges valóságról.
Nicolas Cage-n már sokat röhögtünk:valahol a Fegyvernepper után megcsúszott,azóta jó ha 2-3 értékelhető dolgot tett le az asztalra(a Joe mondjuk baromi erős!)Itt teljesen visszafogta amúgy többször túljátszott színészi repertoárját,és nagyon is ügyesen hozta figuráját,akinek joválisabb és elsőre nyugodt külseje mögött azért kikandikál egy bizarrabb ,örültebb személyiség is,Elijah Wood pedig szemmel láthatóan a szőröstalpas gyűrűcipelő szerepétől minél messzebb igyekszik eltávolodni.Kettejük közt működik a kémia,jó a párosuk,és a heist dolgot körbelengi az idióták pechje:mindig jön egy újabb és újabb probléma,amit meg kell oldani.A Trust persze nem egy gyors film,mert inkább a karaktereivel szöszmötöl-emiatt hajaz Keanu Reeves egyik mostani filmjére(fogadtatása tekintetében is...)ám mögöttes gondolatisága,érdekes humora okán -és színészei miatt-nyugodtan lehet neki "bizalmat" szavazni(Azta de rohadt vicces vóótam).
Ja!Olyan meg nincs,hogy "tudatos film+" minőség"-furcsa lenne,ha egy általuk nem ismert tévécsatorna általuk nem ismert minőségét céloznák be amerikai filmesek:))


7. Miszter88 2 (2016-10-13 08:12.27) aaaaa
Ez egy rakás foskazetta volt ..
A végén azthittem belebombázom a távirányítót a tv-be, hát könyörgöm, nem volt vége filmnek ...
Gratulálni tudok csak magamnak, hogy végignéztem ...


6. Roberto (2016-10-12 02:56.50) aaaaa
Tudatosan kezelt FILM+ minoség.
Heist film. Korrupt zsaruk lopnak ki egy titkos széfet, valahol a külvárosban.
És eljutottunk oda, hogy ennek a filmnek semmi értelme, mert Elijah Wood karaktere elbaszarintotta, de nagyon. Volt lehetőség hogy ebből nézhető rablós film legyen, de a forgatókönyvíró valami teljesen mást talált ki, a két idióta rendezővel. Bosszantóan fájó utolsó 10-20 percet adtak elo, ami elvileg csattanó lenne. De ezzel kitörölhetik a seggüket. Olyan csattano...
A karaktereknek csak látszólag van motivációjuk, de mit ér vele pl. EW karaktere, ha egyszerűen földbe döngöli a zsivány szabályokat és egy gyávát játszik, valamint egy "későn érő" zsarut, aki szeretne már jó rendőr lenni (????) Nincs értelme ?????
Most komolyan MI ÉRTELME VOLT ennek amit csinált.
Nicolas Cage is csak ripacskodott a szerepében, néha olyan volt, mintha tényleg felszippantották volna a kokót Elijahval együtt. Bár azt bevallom, hogy egy-két Nic Cage ökörködésen el tudtam mosolyogni :)
Az utóbbi évtized legötletelenebb befejezése. A heist filmek szégyene.


5. Kék kereszt (2016-08-19 12:08.08) aaaaa
Alig pár hónappal az amerikai megjelenés után,a Digi film már le is adta premierben.Nocsak nocsak.Lehet,hogy ha 2 zsák zs kategóriás filmet vesznek a 3.zsákot ajándékba adják nekik.Ebben az ajándék zsákban volt a Bizalom..A film 1000 x látott sablonokból építkezik,mely minden izgalmat,fordulatot,értelmet,történetet nélkülöz.Már az elején tudjuk,mi lesz a vége..de kínkeservesen jutunk el odáig.Pedig az előzetesében felcsillant a remény,hogy akár egy nézhető Nicolas Cage film lesz..de végül nem így lett.Hiányzott a jó féle,megszokott Józsa Imre szinkron.Bár ez is csak a fülünknek kedvezett volna,nem pedig a szemünknek..
Zsákos Frodó egész végig csak úgy volt magának..riadtan nézett körül,nem tudta hol van.Ki tudja melyik filmre akart aláírni ehelyett.Cage most is valami borzalmas volt,sokat kreténkedett..de a bajsza mindent vitt..Önálló életet élt.Bajusz király lett,és örült neki..Nehéz eldönteni,hogy korrupt zsaruként,vagy önmagában volt röhejesebb..
Jó színész,de,hogy mivé lett az elmúlt évtizedekben..Hozzá hasonló mélyrepülést nem sok Oscar díjas színész tudott produkálni a filmtörténelemben.Egyszerűen mindent elvállal.Mindent.Borzalmas,nézhetetlen filmekhez adja a megkopott nevét..Ez már a megélhetési színészeten is jócskán túl mutat.Azért nagyon ritkán akad fehér holló a filmjei között.A Joe-ban pl meglepően jól játszott.Az igazi,rég elveszett Cage-t láttam viszont.Neki a komoly szerepeket és ezt a drámai vonalat kéne tovább folytatnia,nem pedig a gagyit.Talán egyszer még visszatér..Bár nem úgy néz ki,mint aki erre törekedne..
Érdekes volt majd 20 évvel a Las Vegas végállomás után,pont Vegasban bohóckodni látni őt..Ez saját maga és az egykori fényes karrierjének arcon köpésének is beillett..


4. Tapados (2016-08-18 19:11.02)  
Látta már valaki?Tegnap volt a Digifilm-en Bizalom cimmel!


3. Tapados (2016-03-26 12:25.59)   - (válasz Johnny kapitány 2. hozzászólására)
Na ,annál tutira jobb lesz!Jó kis korrupt zsarus filmnek ígérkezik!Eddig az IMDB-n8 felett van!Bizakodó vagyok...



2. Johnny kapitány (2016-03-26 11:36.26) aaaaa - (válasz Tapados 1. hozzászólására)
Nekem gagyinak tűnik. Talán a Szellemlovas 2-től egy fokkal jobb lesz:) Amúgy Wood is alászáll a zséfilmeknek?


1. Tapados (2016-03-26 06:56.08)  
Végre egy jónak igérkező Nic Cage film!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNorbitzki, 2023-08-31 23:4422 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk