Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kellemes húsvéti ünnepeket!
- Film Mánia, 10:40
Aratanya
- Film4, 10:45
Pi élete
- Film Café, 10:50
A filmsztár és a cowboy
- Izaura TV, 11:10
Legendás állatok és megfigyelésük
- HBO3, 11:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Könyvesbolt a tengerparton - Vélemények
Szólánc
Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sly aaaaa
Adam Sandler aaaaa

 

Fórum - Egy őrült pillanat - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Semprini (2022-07-06 12:18.51) aaaaa
Ismét egy remake, ezúttal a franciáktól, egy régi, 77-es film újrája, melyet sajnos nem láttam, de úgy tudom, Agnés Soral is játszott benne. Itt a két csaj totál ismeretlen volt számnomra, nem is néznek ki rosszul, de mindkettő karaktere eléggé irritáló. Az egyik túlzottan magakellető, a másik meg pernmanensen csak duzzogni tud. Egyszóval a két véglet. A férfi főszereplők elég ismertek, Vincent Cassel, akit én nagyon nem bírok, sőt kifejezetten kerülöm a filmjeit, de ezúttal kivételt tettem, illetve Francois Cluzet, "a gall Dustin Hoffmann". Utóbbi fényévekkel rokonszenvesebb természetesen, a szerepeket semmiképp nem lehetne felcserélni, illetve a két kiscsaj karaktere is így volt hiteles, fordítva aligha működött volna, egyszóval a casting igazából nem lett rossz.
De hogy ez vígjáték lenne? Már elnézést, de akkor hol volt benne a humor? Mert az, hogy a csaj erőszakos módon ráakaszkodik az apja-korabeli pasira, egyáltalán nem vicces, sem az, hogy a másik lány, aki "elvileg" a legjobb barátnője lenne, abszolút nem tud neki megbocsátani. A két barát pedig még keményen össze is verekszik a végén - mondjuk ez vártható is volt.
Mindent összevetve egy erős közepes megvan, sokkal jobb francia filmek is vannak ennél, de egyszer meg lehet nézni.
6/10


8. Delpiero (2021-09-06 21:00.22) aaaaa
Kár a lezárásért, mert azt 5 perc alatt összecsapták, pedig addig végig feszült kis film volt.



7. Find (2018-10-03 23:01.02) aaaaa
Érdekes kérdést vet fel a film, kevésbé érdekes módon.

Számomra kérdés, hogy egy fiatal hogyan fejezi ki az érzéseit. Felnőtt szemmel gyerekesen? Szerintem színész legyen a talpán, aki ezt el tudja játszani..

A férfiak viselkedése franciásan felszínesen lett megoldva. Rontotta a film értékét és a viccesnek szánt helyzeteken nem nevettem.


6. VAL P (2017-10-04 12:04.11) aaaaa
A nem piskóta leányzón túl azért a fickó elé se lett kigurítva a sárga köves út, mutatva az egyetlen irányt, nem volt teljesen kiszolgáltatva a lánynak kényre-kedvre. Gyakorlatilag egy kiélezett helyzetben kellett döntenie, választania az egója, az ösztönei (kívánatos, fiatal szépséggel való testi kapcsolat) és a tudatosan kialakított értékrendje (barátsága fontossága Antoine-nal) között. Nyilván nem könnyű józannak maradni egy olyan szituációban, amibe éjjel a tengerparton bonyolódtak, én sem tudom, mit tettem volna, de az biztos, hogy másnap – ha már megingott, s látja, hogy a lány továbbra sem tágít mellőle – le kellett volna tisztáznia magában, hogy vagy felvállalja Lounával a kapcsolatot, a „szerelmüket” (amennyiben az), vagy azonnal lelép Korzikáról a saját lányával. Utóbbi esetben további kérdés, hogy szóljon-e a barátjának. Első blikkre az őszinteség tetszhet a pozitívabb hozzáállásnak, de kicsit mélyebbre ásva nem az történt volna, hogy a terhet átpasszolja ezzel? Ha magában tartja, titokként az esetet, s furdalja a lelke amiatt, hogy becsapta Antoine-t, ez jogos büntetésnek tűnik, amivel együtt kell élnie. Míg a vallomással maga (Laurent) megkönnyebbülhet, bármint is reagál az apa/barát, innentől tiszta lappal indíthat, s Antoine reszortja a keserű érzések leküzdése. (Valami ilyesmi zajlik le pepitában a film végén is, azzal, hogy Antoine nem mondja el a lányának, tudja, mi történt.)


5. Natalie Wood (2017-08-27 21:12.08) aaaaa
Szódával elment.
Fura, hogy pont Cassel volt a hódító-lódító, mert olyan randa szegény, hogy miatta vettem le 1*-ot, mert rossz volt még ránézni is.


4. Kokesininja (2017-08-26 19:24.06) aaaaa
Egyáltalán nem rossz...de , hogy a fiatal picsákkal CSAK a baj van...


3. Colby86 (2017-01-03 09:52.53) aaaaa
Lola Le Lann miatt nagyon megéri megnézni, a tökéletes szépség. Egyébként egy egyszer nézhető jó hangulatú kis filmecske.


parfumeshop.hu banner

2. Dobsony (2016-12-29 09:15.20) aaaaa - (válasz Kultfilm2 1. hozzászólására)
Vìgdràma! :)
Ez is, az is. A témàja sokkal inkàbb aktuàlisabb, mint a 77-es Lolitànak. Mondjuk ez a sztori akkor is előfordulhatott, de azért a mai korra sokkal jellemzőbb és elfogadottabb. A kiscsaj apakomplexusàt, faterja baràtjàn keresztül próbàlja megvalósítani, "szerelem"formàjàban. Azért valljuk be öszintén, egy ilyen csajnak a közeledésére, nyomulàsàra elég kevesen tudtunk volna ellenàllni a kapuzàràs előtti pànikhangulatban. Ami cinkes az inkàbb a két apa baràtsàga, igy azért mindjàrt màs a gyerek fekvése. A dràmàt is emiatt érezzük a filmben, a kiskorúsàg sem annyira visszatetsző, mivel a kiscsaj pàr hét múlva felnőttkorú, de az hogy a legjobb baràtod lànya kezd ki veled, te meg képtelen vagy megnyomni a STOP gombot, az màr elég visszataszító és helytelen.
Nem egy hibàtlan film, sőt, de a helyszìn a két szép csaj, a két karakteres főszereplő és a téma miatt nekem kimondottan tetszett, és még néztem volna a sztorit a film vége utàn is. :)


1. Kultfilm2 (2016-03-13 20:03.23) aaaaa
Azt írják, filmvígjáték. Ez nem vígjáték, hanem egy kőkemény dráma, egy 77-es filmet poroltak le és készítettek belőle remake-t. (21. századi szelfis, "francia Lolita"-sztori.) Semmivel sem "vígjátékabb" mint a Lolita.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2022-07-06 12:189 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk