Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Coming Out
- Viasat3, 23:50
A három Krisztus
- HBO3, 00:00
Amerikai pite
- Paramount Network, 00:25
Elveszve a vadonban 4. - Hazatérés
- Story4, 01:00
Vivárium
- Filmbox, 01:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rambo 3. aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Hogyan legyünk szinglik? - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

19. Ava Gardner (2021-12-27 11:25.32)   - (válasz Törölt felhasználó 18. hozzászólására)
Miaz, lehet tudni?


18. Törölt felhasználó (2021-12-27 11:23.43) aaaaa
En 1 betegseg miatt nem tudok parkapcsolatott kialagittani es ez film nagyon szar. Kar volt erre penzt pazarolni.



17. Gabrella (2021-05-04 21:08.32) aaaaa
Szar


16. Törölt felhasználó (2021-01-21 19:08.31) aaaaa
Inkább azt címet kellet volna adni ennek filmnek hogy Hogyan legyünk ribancok.


15. Vmiso (2019-01-16 10:27.05)  
Ez sem volt rosszabb mint sok túlhype-olt romantikus viccesnek szánt film.
Nőknek való, engem is a párom vett rá hogy megnézzük, de férfiaknak számára is bőven nézhető.


14. Kokoryan (2017-11-01 17:03.46) aaaaa
Én még csak most néztem meg, mert eddig se keltette fel az érdeklődésem...hát, aki nem érte a világ lényegét annak jó film lesz. Valójában a film a mai szingli világot mutatja be, ami teljes mértékben igaz is, de nem pont az ellenkezőjét kellene, hogy párod, családod legyen? Azom kívül a dugás, szex, és farok szók nem is tudom hányszor hangzanak el. Igyál, bulizz, dugj, legyél szingli, mind ezt próbálja valami, kedves gitáros zenékkel ellensúlyozni, hogy meghatónak tűnjön. Nem a világ legrosdzabb filmje, de ha unatkozok is tudol jobbat nézni...


13. Colby86 (2017-08-01 08:24.56) aaaaa
Ennyi elbaszott karaktert egy filmben...a legalja a gusztustalan szexsertés, aki annyira lusta, hogy még a lakásban is robogóval közlekedik. Gratulálok:)


12. Roberto (2016-10-11 03:57.09) aaaaa
Nem volt rossz. Pár helyen nevettem is, de inkább a romantika mufajt célozza be Ditter filmje.
Spoileres leszek. ne olvass, míg nem láttad. A sztori olyan amilyen, de a jelenetek a helyén voltak. Tehát ne olvass tovább....

A vége nekem kifejezetten tetszett, foleg azzal a grand canyoni látképpel megspékelve. Oscar a kameramannak azonnal XD jo viccceltem, de az utott, már komolyan mondom a látkép miatt majdnem 4-est adtan rá :D Már azt gondoltam a nigga is feltunik a Grandon. Ez így volt jo.
Nem találhat mindenki párt magának ilyen hamar. A csaj, Dakota J kb. ugy adta elo a magányt mintha évek ota nem kurt volna, meg félre :) Kozben meg a fél pub végig ment rajta :)) Vicces :)
Kicsit érthetetlen volt, meg olyan volt, mikor valakire rá jon még pluszba a kapuzárási pánik. Na meg a Fasztransz XDXD
Bevallom kicsit szurkoltam a wifi loponak és a svéd vagy norvég, vagy valmilyen viking pultosnak, hogy legyen komoly.
És igen. Rebel Wilson... A frászt hozta rám a taxis jelenetnél, de komolyan. Aztán megint megismétlodott, de valahogy mégis szívbol kacagtam :D
Számomra a legjobb sztori szál Leslie Mann féle vonal volt. Elképeszto Leslie mennyire milf, nagyon jol tartja magát így 40 felett.

Nagyon starkos 3-as


11. Endi358 (2016-09-10 17:58.25) aaaaa
Görbe tükör a mostani társadalomnak!Élj vagy halj úgy ahogy TE szeretnéd,úgy sem érdekel senkit!A társadalom leszar téged,te meg a társadalmat..a lényeg,hogy érezd jól magad ahogyan és akivel akarod,de azért valjuk be:"EGYEDÜL NEM MEGY.EGYEDÜL NEM MEGY?EGYEDÜL NEM MEGY!HÁ_HÁ_HÁ_HÁ..


10. FTC Béla (2016-07-12 11:14.46) aaaaa
Hát ez baromi gyenge volt,szerintem.


9. Semprini (2016-07-07 23:13.14) aaaaa
Délután láttam az előzetesét, amin többet nevettem mint négy másik vígjátékon együttvéve, úgyhogy kora este már a Media Markt-ban voltam és hazaérve az első dolgom volt megnézni a filmet.
Hát rég szórakoztam ilyen jól.
Négy egyenrangú női főszereplő van a filmben, nézzük őket egyenként! Rebel Wilsont eddig két vagy három filmben láttam és mindannyiszor borzasztóan irritált a figurája, most viszont ő volt a legfőbb humorforrás, persze a forgatókönyvnek köszönhetően futószalagon szállította a jobbnál jobb beköpéseket, kimnondottan jól állt neki ez a szabadszájú figura és tökéletesen passzolt hozzá a szinkronhangja is. Alison Brie a kedvenceim közé tartozik, ezúttal is bűbájos volt, de sajnos pont az ő történetszála tetszett a legkevésbé, főleg a vége volt bántóan más, mint amit vártam volna. Dakota Johnsont is bírom, ő is remek volt, az ő sztorija elment volna akár egy külön filmben, önálló történetként is. Leslie Mann pedig kimondottan kellemes meglepetés volt, egyrészt mert mostanában nem nagyon láttam és 44 évesen is nagyon jól tartja magát, másrészt remekül alakított ő is.
A férfiszereplők itt bizony a "szükséges rossz" kategóriát képviselték, egyik irritálóbb volt, mint a másik, jobban is kiválaszthatták volna őket, de ez egy csajos film volt és a lényeg, hogy a négy női főszereplő remekelt.
Mindent összevetve remek szórakozás volt, meglepő, hogy mennyire alul van itt pontozva. Nálam csont nélkül egy jó erős négyest ér és meg fogom még nézni párszor.
8,5/10


8. Natalie Wood (2016-06-24 21:34.04)  
Mekkora egy rakás szar volt ez..


7. Az utolso szamuráj (2016-06-23 17:14.21) aaaaa
Felcsillagoztam,mert a szinglilétbe a nők oldaláról az is belefért,hogy basznak bárkivel:amivel többek középkori nézeteivel markánsan szembe hugyoztak.Ha egy pasi farkal több nőt az rendben,ennek ellenkezője bűn.Hát fenéket,ennyit én is tehetek az egyenjogúságért:))
Amúgy nem nagy szám:életszerűség semmi,fél másodperc alatt rájön valaki,aki eddig nem szerette a gyerekeket,neki az kell,azért zárja el valaki a csapot,mert ha ott alszik a spiné,az baj(és ha reggel leszop,vagy be akarja nyomni a lompost magába,az gond??Túl azon,a fürdőszobában is van...csap...),meg alig ismeri a faszi a nőt,de vesz fát.Neki.Karácsonyra.
És ragozhatnánk.
Van néhány jobbfajta pojjén,rohadt sok sláger meg egy dagi mellékkarakter,mert azok most nagyon mennek.Plussz ott van a lány a Szürke 50 árnyalata című,értékelhetetlen valamiből,akit azért jó nézni,mert a magyar csajok megnyugodhatnak,olyan átlagos még kisminkelve is,hogy azt bátran tudják hozni,akárhogy.
Más meg nincs benne.


6. Independence (2016-06-21 08:12.36) aaaaa - (válasz Boy mester 5. hozzászólására)
Bár alapban értem én, miért a „társadalom kritika” – van mivel egyet is érték- ,de ezen mozi kapcsán nem osztom álláspontod, mert jócskán árnyal.

Talán a cím már önmagában determinálta, mit is fogsz róla írni.
Nem tagadom a Szex and the City – legyen a széria, vagy az egész estés verzió – után, mely kár lenne tagadni, egy ganaj, s melyben a női karakterek sokszor oly szinten mennek le kutyába, hogy az már gyomorkavaró, a szingli pedig, mint szitokszó, definiálódik, nehéz elvonatkoztatni, de azért...

A négy főkarakter közül három, épp, hogy stabil kapcsolatot – vagy épp gyereket – akar, Dakota egyenesen a mély érzelmet keresi, s nem rajta múlik, hogy fellelt lehetséges párja, nem képes elszakadni halott felesége iránt érzett szerelmétől.Nem kapkod, nem csapong, építkezik, hogy kudarcot vall – az élet már csak ilyen – nem az ő hibája.
Az internetes társkeresős mókát sem mutatják be követendő példakánt – a mozi pont azt sugallja, ne így! - ,de Alison Brie más módon – ahogy kapcsolatoknak általában szővödni kéne – rátalál a párjára, s a boldogságra.
Mann épp, hogy nem fiatal – inkáb dögös milf - s főleg nem kefél össze-vissza, gyereket akar, mert egy dolog a felépített orvosi – s nem pénzügyi! – karrier, de eljön a pillanat, mikor más is fontossá válik.
Talán nem helyes a módszer, ahogy ezt teszi, de spontán mód megismerkedik egy fiatal, és bizony nagyon is értékelvű, felelősségteljes, őszinte sráccal – vele kefél is, de hát férfiak s nők szoktak ilyesmit csinálni, néha puszta élvezetből - ki képes elfogadni korát, s a spermadonortól születő gyereket is!
Rebel Wilson valóban kefél fűvel-fával, viszont nem nyűglődik, ő így érzi jól magát, hedonista, valódi életélvező, szerepe azért fontos, mert kell a kontraszttal való játék.
Én nem igazán érzékeltem egzisztenciális picsogást a moziban, nagyjából mindenki elégedett körülményeivel, Wilsonról ugye a végén kiderül, kőgazdag, s csak „hobbiból” dolgozik...:)
Nem kap fő hangsúlyt annak hangoztatása, mennyire szar az életük, csak keresik azt, mint mindnyájan, stabilitást, szerelmet, boldogságot, hosszú távú tervezhetőséget.
A történet lényegesen összetettebb, mint általában az e témával dolgozó mozik.

S, hogy mi az "erkölcs", s miként értelmezhető az erkölcs nélküliség, ez messzire vezetne!

Persze gyanítom, sokan fogják fikázni ezt a filmet, azt is megértem, miért...


5. Boy mester (2016-06-19 22:12.35) aaaaa
Érték és erkölcs nélküli fiatalok kefélnek egymással oda-vissza, közben azon picsognak a világ pénzügyi szektorában dolgozva, hogy milyen szar az életük...legalja film olcsó poénokkal, sajnos azonban általánossá váló problémákkal foglalkozik. Erre felé tartanak a kapcsolatok és nemi szerepek.


4. Türkiz (2016-06-12 23:31.41) aaaaa
Nem volt olyan gagyi és sablonos,mint amilyenre számítottam,nem mondom,hogy hülyére nevettem magam rajta,de volt benne pár jó poén.És Dakota nekem is szimpibb volt ebben a filmben,min A szürke ötven árnyalatában,ez a szerep illett hozzá.Sztem szingliknek mindenképp ajánlott megnézni.


3. Independence (2016-06-10 16:38.30) aaaaa
A Szex és New York emlőin nevelkedett szinglik számára még akár meglepő is lehet ennek a mozinak a hangvétele- talán ők még csalódni is fognak, mert ez mozi távolabbról közelít, mit ők nem biztos, hogy beszűkült szellemi potenciállal érteni fognak!

Hagyjuk most a „szürkét”, mely filmnek nagy jóindulttal sem nevezhető, s bugyinedvesítő hatása regényben még csak-csak elmegy - elég valódi nővel beszéltem, s tettem mást is, kik a nyomtatott formát képesek voltak libidó serkentőként megélni – igaz, kinek fontosak a nyelvi „lelemények” - nem az orális szexre asszociálva - hát túl sokat írott formában sem lelhettek az inkriminált „műben”, tehát legyünk jóindulatúak, tekintsünk Dakotára színésznőként, s e filmben mozi „szűzként”..., elfelejtve a nemrégi előzméményt...

S eképp hát..., az ő személye nem ront e filmen semmit, sőt, kifejezetten kellemes a jelenléte, mint ahogy a mozi is jóval meghaladja a „szingli” mozik: punci a farokkal, élvezettel,de elkötelezetteségek nélkül! hangvételének szintjét.Talán azért is, mert koktélként működik, mindenből egy kicsit, kellemes ízhatást produkáló módon, oly fajta keverékként, ami mélyre merít a sablonokból, de egyben színesit, zanzásít, szórakoztató formában, kommersz, lazán emészthető mód, de mégsem kell szégyenkezni, ha jóllaktunk láttán...

Van itt klasszikus romkom elemekkel tarkított vonulat, és ez máris fűszerezi a mozit – épp Dakota!
Akad egy csodás „emancipunci”: Leslie Mann – s mily csinos, s vonzó, beindul rá a fantázia, még a „karon ülőké” is, a vén legényeké meg főleg – van állat mód szórakoztató s őszinte parti arc, kin szét röhögjük magunkat, vele vedelünk, vele tépünk, ki még nem tépett, nem tudja, jó ám az, ajaj, de milyen jó!, s vele kefélünk , nos ő :Rebel Wilson, ki nem épp az etióp éhezők „kajagyüjtő” kapmpányfilmjének hiteles megtestesítője, de van az a perc, mikor ronggyá dugnám, simán, mert ott van benne a „nő” bazmeg!, a hús-vér nő, az az igazi, ki nem válogat, hanem keresgél, s talál, nem rinyál filmes/média ideálokról, kit soha érhet el, nem a virtuális térben dug, az nem annyira fasza ám, hanem a valóságban, mert szereti a szexet, s a farkat/farkakat, s lehet majd megbán sok mindent, de mint Lemmy a Motörhead épp nemrég elhunyt énekese, ki napi egy üveg töményre volt hitelesítve, elmondhatja Szent Péternek, meghaltam, de előtte éltem baszki! Te meg... ,itt őrzöd a kapud, épp halálta unva magad - van a szerelembe szerelmes édes kis csillag – nos a szentimentális énem őt is nagyon szereti- , s van egy csodás város, melyet imádni kell..., New York!
Az internetes szexet, társkeresést meg hagyjuk is..., ott oszt annyi a hülye; álomvilágban kérödző frigid, szűzkurva, vagy épp alig potens netes pornóra élvező, valós nőt még megszólítani se merő hülyegyerek, hogy hagyjuk már... 
Ez a film minden rezdülésében az urbánus típushoz szól, nem a provinciák földhöz ragadt s unalomba beszáradt, maximum a kocsmában – a többi bunkóval - s konyhában életet „élő”, így idézőjelben, férfiakhoz s nőkhöz..., a nagyvárosok valósága nagyon más, színes, szabad, élettel teli, elfogadóbb, toleránsabb, más értékkel bíró egyben bizonyos alapvetésekhez mérten értéketelenebb, s mégis vonzó, vágyott, irigyelt...

A szingli lét valós probléma, tán érdemes rá időt feccelni, hogy foglalkozzunk vele, mert hosszú távon „kihaláshoz” vezet, van középút, de bazmeg, ez nem a filmesztéták s a politika problémája, ők csak lopjanak, gazdagodjanak, kurvuljanak - gazdaságilag, ideológiailag s persze pinával is, melyről hiszik, értük nedves nem a pénzükért- , de ne magyarázzanak arról, mit nem értenek, és mikor egy-két szenteskedő s szexista faszkalap – példának okáért parlamentünk elmeháborodott elnöke, vagy az „ákosnak” s zenésznek - na, ne viceskedjünk már, akkor Janis Joplin mi volt??? - nevezett okádék szentfazék szájára meri venni bíráló éllel, ki így él ,hát hányni támad kedvem...no, nem Rebel Wilson kerekterétől, hanem tőlük!!!
Nos, most kikáromdtam magam, s kinek ez nem tetszik, az egyrészt bekaphatja, másrészt nem érti, nem ok nélkül tettem... :)



2. Pepi12 (2016-02-13 20:37.41) aaaaa
Szuper lett! Dakota sokkal jobban alakít mint egy éve a szürkében! Jó pár olyan rész volt , ahol az egész mozi nevetett.


1. Pallacko (2016-02-11 20:46.54) aaaaa
Sajnos nagyon sablonosak a poénok, szinte csak az van, amit a bemutatóban is láthattunk :(



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAva Gardner, 2021-12-27 11:2519 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk