Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bérgyilkosék
- Film Café, 19:05
Oszkár
- Film Mánia, 19:15
Darabokban
- HBO2, 19:31
Blitz
- Filmbox Premium, 20:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 20:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Mit hallgatsz most?
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc
Asszociáció

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az ember, aki túl keveset tudott aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Fórum - Aljas nyolcas - Kérdések

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
58. HMáté33 (2018-01-29 20:25.41) aaaaa - (válasz Vasziati 57. hozzászólására)
nincs is ezzel baj.


57. Vasziati (2018-01-29 19:38.33)  
Wau. Kár hogy ilyen erősen kapaszkodsz a Világodba. Vagyis aki másat gondol az mind vagy le van maradva hozzád képest, hülye, sérült, kétségbesett vagy mittudomén mi...Pedig én igyekeztem ,,adni" valamit viszont neked asszem nem kell semmi csak provokálni szeretsz gondolom mert másért minek pazarolnád ,,gyengékre" az idődet? Szerintem mégis több van benned minthogy a Hollywoodi filmeket bálványozd. Csak még nem találkoztál eddig olyan történettekel és a történetek olyan tálalásával ami láttatta volna veled hogy a filmvilág csak trash és nekem ott van bizonyos dolgokhoz képest ahol neked a szappanopera egy Tarantino filmhez képest.



56. HMáté33 (2018-01-29 19:17.39) aaaaa - (válasz Vasziati 55. hozzászólására)
sokan adnak a krízisekre, vagyok azok hatására egyszerű válaszokat. kell a kapaszkodó, valami, ami segít megérteni a világot, amikor az elme már nem bírja az élet változóinak komplexitását. teljesen elfogadható, nem is hibáztathatunk senkit. de azért csak gondolkodjon, akinek van még ereje.


55. Vasziati (2018-01-29 19:08.31)  
Nemláttam a Zefirelli Rómeót és Júliát csak a Di Capriósat. De azt is régen. Amiben az egész falat betöltő kóla reklám van ahogy Dancsó vagy ki mutatta! De ezt csak poénból írom. :) Máshogy látjuk. Én szemléltem a dolgokat a Te szemszögedből és az a hosszabb ideje volt az életemnek. Nem győztem volna meg az akkori magamat sem talán de az az én felfigyelt volna arra ha valami ilyen érdekes dolgot mutatnak neki. Az hogy miert látom máshogy a dolgokat azt egy válság indította el nálam mikor túl sok minden szakadt rám. Ebből kkindulva úgy gondolom hogy nem lehet ilyesmiről végtelen sok bizonyíték felsorakoztatásával sem meggyőzni senkit. Őnmaga kell hogy felismerje amit. Sok embertől hallottam azóta ilyet. A sok szarság hatására valakiben tőrténik egy restart és így mintha (nem újra tanulna de)újra értelmezné amit lát felnótt ként saját maga úgy ahogy látja és nem úgy ahogy arra az élete folyamán kondicionálták (vagy hogy hagyjuk a szándékosságot kondícionálódott). Jobban vagy őszintébben ezt nemtudom elmondani ha tetszik ha nem. És annyit a Júliáról hogy hogyne lennének a filmvilágban felemelő dolgok, történetek? Ez olyan mint a rádióhullám, adás. Az FM, frekvenciamoduláció pl. Van a rádióadás ami egy hullám ami gyenge és van egy vivő hullám ami erős, ki lehet sugározni de csak egy hullám és nem változatos. Így az adás gyenge hullámával befolyásolják a meglévő erős sugárzott hullám frekvenciájának változását. Vagyis a filmekben is kell a lélekhez közelálló emberi sztori ami eljuttatja a hátttérben a tudatalattihoz a rátölteni kívánt infót! Én így látom.


54. HMáté33 (2018-01-29 18:28.58) aaaaa - (válasz Vasziati 53. hozzászólására)
inkább az alapján, hogy kizárólagosan beszélsz. nem adod meg a lehetőségét annak, hogy nem ilyen egyszerű a világ, ahogy leírod, hogy valaki áll az egész mögött, és minden tervutasításos módon történik.
talán ez a könnyebb út. mert ez megmagyaráz mindent: van egy nagy gonosz, és minden neki köszönhető a médiában. nem kell gondolkodni. nem kell az egyes emberben keresni a hibát/értéket. hogy miért lépünk ugyanabba a pocsolyába?
sokan a politikát is így magyarázzák (szerintem leegyszerűsítik): minden mögött áll egy entitás, ő(k) felel(nek) minden rosszért. máris fel van mentve mindenki, hiszen csak bábok, nem kell szembenézni az igazsággal, hogy az ember., csakúgy mint az állat, vagy mondjuk úgy, minden élőlény, saját maga szempontjából nézi a világot. a politikus hatalmat akar, az egyén vagyont.
persze, mielőtt még megkapnám, létezik befolyás, mind a médiában, mind a politikában. csak míg az egyszerű ember betesz mindent egy kalapba, addig más talán komplexitásában látja a történéseket.

azt mondod amúgy, minden film butít, vagy zülleszt, nem akarok ebbe nagyon belemenni, de Zeffirelli pl adaptálta Shakespeare (jó régen élt) Romeo és Júliáját, ami tele van emberi gyarlósággal (meg értékkel), hát ő is rombolt?


53. Vasziati (2018-01-29 17:49.20)   - (válasz HMáté33 50. hozzászólására)
Az a gond hogy Te egy film alapján döntöd el hogy én belemagyarázok. Nem beszéltünk nem boncoltunk sok sok filmet. Ebből látszik hogy Te felületesen legyintesz arra amit mondok de teljesen magabiztosan! Hogy lehet ezt? Egyetlen film kibeszélése alapján rávágni hogy félrebeszélek? Lehet persze de ezmiez?


52. Vasziati (2018-01-29 17:43.59)   - (válasz Vasziati 51. hozzászólására)
belül mutat történeteket! Ez tény! Ez nem tűnik fel senkinek szinte! Bizonyos témákat amikre neten ráakadhat az ember amik még többet adnak neki lelkileg a filmekben sosem mutatnak! Vagy csak elhomályosítva. Ebből jön a megállapításom hogy a filmipar csak tereli az embereket és nem ,,tanítja" informálja, kultúrálja! Én csak örülnék ha meggyőzne valaki arról hogy nem butítanak, leépítenek és direkt ártanak a filmek és a sok szeny csak azért van a mozikban TVben mert nem hozzáértők nem okos emberek is csinálhatnak filmet.


51. Vasziati (2018-01-29 17:36.23)  
Hm. Engem érdekel a pszichológia, szerintem ez látszik. Miert nem próbáljuk meg leelenőrizni is azt amire a másikunk rámutat? Én nemtudom miert rakják tele a filmeket azokkal a dolgokkal amikkel. Csak azt tudom hogy ott vannak és azt hogy a filmvilág csak látszólag szabad, mármint hogy ha érdekes története van valakinek azt megfilmesítik mert legalább keresnek rajta! A filmipar csak agy bizonyos skálán


50. HMáté33 (2018-01-29 17:28.55) aaaaa - (válasz Vasziati 49. hozzászólására)
tudod, itt mindenki ilyen hülye:) bár filmeket azért nem csak te nézel, ezzel talán nem mondok túl bátor dolgot egy ilyen oldalon, nem mindegy persze, a morzsákból mit raksz össze. de ezt már sokszor leírtam, mégis csak az jön vissza, nem lát senki se. de, látunk, csak nem mindegy, mi a konklúzió.
megkérdezek majd olyat, aki rendezett is már filmet, nem csak konteót gyárt színskálák alapján, utasítást kapott "fentről", vagy mégis miért rak bele egy feszületet a filmjébe képi utalás gyanánt, vagy miért érzi fontosnak, az emberi aljasságot megjeleníteni? félek, sokkal izgalmasabb témák fognak felmerülni, mint az, hogy ő bizony a mátrix illúzióját szolgálja ki.
tudom, a pszichológia kevésbé bulváros:)


49. Vasziati (2018-01-29 16:57.22)   - (válasz HMáté33 48. hozzászólására)
Olyan meggyőző? Nem si tudhatod meggyőz e vagy sem a látvány hisz meg se mered nézni? Miert nem nézed meg amit kértem és írod meg legalább hogy nem látsz semmit? Még csak a szemed se mered kinyitni! Aki rajtam mosolyog az csak nyugodtan tegye. Aki csukott szemmel mosolyog az elég hülyén néz ki általában! :)


48. HMáté33 (2018-01-29 16:41.42) aaaaa - (válasz Vasziati 47. hozzászólására)
micsoda összeföglalás:) legalább olyan meggyőző, mint az érvek! a beszélgetéssel nem volt bajom, érdekelt is a nézőpontod, de a "pontot tehetünk" része fölösleges volt, mert nincs mire. kifejtetted, páran nevettek egyet, én ajánlottam egy izgalmasabb csapásirányt vizsgálódásra, mindenki mehet a dolgára. vagy maradhat, nincs pont:)


47. Vasziati (2018-01-29 16:36.04)  
Nem győzkodtem senkit. Írtam ide egy kommentet, választ! Errefel kikellet fejtenem az álláspontomat!(Hátha nemmegy) Kifejtettem! Erre az volt hogy levegőbe beszélek (Mint a gyíkemberes elméletet vallók)csak mert valami szokatlant mondtam. Szokatlanul húzós dolgot de értelmesen! Erre alá tudom támasztani azt amit beszélek de mondtam hogy nem egy fórumon. Erre állítólag vannak a filmekben elhelyezve dolgok de csak úgy(unalomból, random, mert megtehetem ha én vágom meg a filmet akkor miert ne alapon :) stb..) Meg miféle irányítás, összeesküvés? Erre én hogy bárhol is vagy eldöntheted magad egy pár perc alatt ha annyira érdekel a téma hogy még válaszoltál eddig! Erre te hogy: ja nincs neked időd az egészre! :) Ezmiez Máté? No comment! Hasta la vista!


46. HMáté33 (2018-01-29 15:56.58) aaaaa - (válasz Vasziati 44. hozzászólására)
erre ugyanazt tudom mondani, amit a 43-asban leírtam. te összefüggést látsz bele, én mást. amúgy megkavarodtam, te győzködtél engem?:) azt hittem, ezt tisztáztuk az elején, nincs mire pontot tenni.


45. Vasziati (2018-01-29 15:37.53)   - (válasz Vasziati 44. hozzászólására)
Hogyan nem kell viselkedni!(elírtam)


44. Vasziati (2018-01-29 15:36.23)  
:D Na ugye! Én a színekröl beszéltem egy példának a sok közül és nem többről vagy zsidókról! A lényeg az összefüggés lenne ha észre vetted volna, ha szántál volna rá egy fél órát!. Ha nem önmagadat győzködnéd hogy a Mátrix a valóság! Minek vitázunk ha nem is érdekel a lényeg? Ha az nem elgondolkodtató egy kételkedőnek ha random a 60as évektől máig gyártott több millió klipben olyan összefüggések fedezhetőek fel amit nem lehet a divatra sem fogni és mindegyiket más más rendezte és egy fél óra vagy óra alatt pontot tehet a vitánk végére akkor miről beszélsz? Ennyi! Az aljas nyolcas kb 7-11(vagy a fasz számolta mennyi) aljas emberröl szóló történet ami azt tanítja hogy nem kell viselkedni! :)


43. HMáté33 (2018-01-29 15:20.22) aaaaa - (válasz Vasziati 42. hozzászólására)
haha te leszel az első, akinek szólok, ha munka-család-művészet-szórakozás mellett lesz időm alakváltó zsidókra vadászni a videoklipekben.
amúgy modtam már, odáig jó nyomon jársz, hogy vannak vizuális, sőt akár intertextuális utalások a filmekben/médiában, a dolog ott bomlik meg, hogy azt mondjuk-e, ezt mind fentről szervezik nekünk, vagy elfogadjuk, hogy létezik szabad gondolkodás is. vannak barátaim, akik a filmes világban mozognak, és simán beraknak bibliai, számodra akár neccesnek tűnő (háttérhatalmi!) szimbólumokat a munkáikba, meg beszélnek erőszakról és egyéb emberi aljasságokról anélkül is, hogy a füles feltétlen jönne valakitől.
inkább ennek a pszichológiáját kéne elemezni, hogy miért. megsúgom, izgalmas a válasz gyíkemberek nélkül is.


42. Vasziati (2018-01-29 14:53.46)   - (válasz HMáté33 40. hozzászólására)
Erős bizony! Következtetések? Igen ezt adják ki a filmekben és a médiában látottak! Elhamarkodottak? 30 év film rajongás után nem hinném. Bizonyíthatóak? KÉTSÉG KÍVÜL BÁRKINEK aki nyitott és túl tud lépni azon a határon az észrevételek terén amire kondicionálták eddig. Egy fórumon be e lehet bizonyítani egy idegennek filmbejátszások használata nélkül azt amit mondok? Véletlenül sem! Tehát így nem jutunk el sehová. Feltűnt legalább hogy a filmekben de főleg a videóklippekben bizonyos színek dominálnak a többihez képest? Házifeladat Máté: Hány szín dominál és melyek ezek? (Egy szín árnyalatait vegyük összesen egy színnek ok?) Ha megnézel videóklippeket random zenecsatornákon egymás után bármennyit úgy hogy a domináns színeket figyeled és valami összefüggést találsz esetleg akkor írd meg légyszi. Azt is hogyha nem találsz. Köszi. :)


41. HEKTHOR (2018-01-28 01:19.17) aaaaa
Tarantínó monnyon le!!!!;)


40. HMáté33 (2018-01-28 00:43.40) aaaaa - (válasz Vasziati 39. hozzászólására)
erős következtetések ezek, de én is tudok olyat, aki akkor alszik jól, ha előtte azért a nappaliból megdönt egy-két nemzetközi összeesküvést.


39. Vasziati (2018-01-26 11:14.21)   - (válasz HMáté33 38. hozzászólására)
Én tolom túl? Én csak reagálok a filmre ami csúnyán túl van tolva! De ez a film egyaltalán nem lóg ki a sorból a többi közül, nem a Tarantino filmek közül hanem a filmek közül általában. Csak a Tarantino filmeknek figyelemfelkeltőbb a stílusa, érzi az ember hogy ezek érdekesebbek a többihez képest. Az ember egy szervezet része mint egy sejt, nem különálló annak ellenére hogy sehová sincs odaláncolva látszólag. Alakítja a környezetét és a környezete őt. Amit lát az formálja őt mindenképp. A média túl erős fegyver ahoz hogy ne használják fel. Tarantino ahogy felsoroltam megállás nélkül tolja az embertelenség minden részletét külön kibeszélve egy egy filmben megspékelve extra adag erőszakkal, gyilkolással. Formálja az embereket és nem a jó irányban. Talán csak egy hülye akit odaengedtek hogy addigse formálja helyette senki a jó iranyba az embereket. Ha nem paszolna a szimbólum rendszer aminek temérdek utalása van ( nem soroltam fel mindent amit észrevettem, és biztos nem vettem észre mindent egyszeri nézésre) akkor azért baszna fel mert egy hülye a trónon. Ő nemegy hülye mint Sebestyén Balázs vagy Stohl András( nem ugrik épp be filmrendező aki mentes a szimbolumoktol csak olyanok akik nem) ő nagyonis tudatosan csinálja azt amit. John Woo nak például nem tetszett amerikában ez az álarc és visszament. Ő se hülye aki a jing- jang ot vitte filmre( Ál/arc). Kettőnk közül asszem én tartom ,,többre" ezt a tékás gyereket.Ő pont olyan valaki mint Coppola, Scorsese, Nolan, Spielberg, Gilliam, Burton, Bay, Emmerich, Sandler, Stiller...


38. HMáté33 (2018-01-26 10:14.54) aaaaa - (válasz Vasziati 37. hozzászólására)
túltolod, de lelked rajta. arról nem is beszélve, hogy ha a te értelmezésedet veszem alapul, a film akkor is működhetne, mint társadalomkritika, hiszen nem kell, hogy a szereplők, akár egy is, szimpatikus legyen. nem elvárt, lehet mindez egy görbe tükör, nem kell azonosulni azzal, hogy mindez, mit látunk, így is van jól.


37. Vasziati (2018-01-25 23:37.02)   - (válasz HMáté33 36. hozzászólására)
Az utolsó sort nemértem hiába olvastam el töbször is, bocs. A lényeg a lényeg és szerintem: Aljas nyolcas= Utálatos Jézus aki figyu hogy az általunk kitalált pénz és kabzsiság lévén ami ellen kántáltál pl. ezt az 500 illetve(1800 as évek vége) sorry csupán 400 éve még szűz kontinenst is ahol pénz és hierarchikus piramisos rendszer nélkül is faszán létezett társadalom, nekünk sikerült egy pokollá tenni!!! És ennek a pokolnak a látványa 2016 ban a színvonalas művészet a magasrangú szórakoztatás(nem egy trash mozi hisz az oscaron szerepel). Akasztást nézni sikk mint a középkorban...Ezért szenvedtél? Bevetted a méretes meleg....:( :( :( EZ SZÉGYEN, GYALÁZAT!


36. HMáté33 (2018-01-25 19:31.43) aaaaa - (válasz Vasziati 35. hozzászólására)
na, így a háttérhatalmi bullshit nélkül azért értékelhető a dolog. bár így meg nem sok az újdonság ugye. a pszichológia nyilván foglalkozik azzal, a tarantino-féle erőszakábrázolás milyen hatással lehet az egyénre, ahogy a médiáról is sokan értekeztek már, sok helyen. a zsidó utópia a leigázott filmes gondolkodással izgalmasabb, de ostobább:)


35. Vasziati (2018-01-25 19:18.59)   - (válasz HMáté33 34. hozzászólására)
Pusztító ezköz? Ilyet ki állított? Az egész média aminek a filmvilág a része zülleszti szándékosan a társadalmat! Nem minden résztvevője tudatosan persze. De elég csak az hogy a hülyéket felemelik és ők csak teszik jóindulatból amire képesek, marmint az egyéb médiában. Ami pedig a 0 amire képesek de így addig se megy szinvonalas műsor helyette. Pl az aljas nyolcasban is a film szimbólumokon kívüli többi része zülleszt. Emberek gyilkolását, brutális halálát mutatja premierplánban komolyabb ok nélkül. Az ok csupán a pénz s közben hullanak a fejek, mint a John Wickben százával. És az ember annyira megszokja a gyilkolás látványát hogy az emberi élet leértékelődik,az érzékekenység egymásra egymásiránt kopik napról napra....


34. HMáté33 (2018-01-25 17:18.49) aaaaa - (válasz Vasziati 32. hozzászólására)
de ha nem észleli a néző, hogy lesz az egészből "pusztító eszköz"? pont erre akarok rávilágítani, hogy ez a hatalmi játszma, vagy nevezd, aminek akarod, nem halad sehova. a szimbólumok meglétét senki nem tagadja (max azt, hogy mindenbe bele kell-e magyarázni őket), de az utalásokon túl nincs semmilyen kézzel fogható eredmény, nulla.
ja, de mert nem unatkoznak konteó-hívők.


33. Vasziati (2018-01-25 16:58.20)   - (válasz HMáté33 30. hozzászólására)
Tarantino ki is mossa magát a ,,vádjaim" alól hiszen lerakott egy filmet: 1 az árulasról, 2 az alvilágról ami a valódiban zajlik de nagyon más attól, 3 a csalásról, 4 bosszú szépségéről, 5 feltámasztotta a trash hisz abból nincs elég..., 6 megölte azt akinek a halálát még nem látták azok a bizonyos vallásos támogatói, 7 arról hogy mennyire árunak nézik az bereket azok akik szeretik nézni az előző film szereplőjének kinyúlását, 8 a pokolról ahol minden ember azért lett ördög mert születésük óta eltorzította őket a pénz amiert barkit megölnek szemrebbenés nélkül... :) Tarantino csak egy szenvedélyes tékás! Egyet értek....:)


32. Vasziati (2018-01-25 16:41.28)   - (válasz HMáté33 30. hozzászólására)
Ez még csak nem is homokvár egy film hátterét látván. Persze. Temérdek film mocskos megkérdőjelezhetetlen utalásait látván (vagyis észlelvén) azért megnézném a filmrajongók, filmszeretők, filmszakértők arckifejezését mikor épp nagyot koppan a lábuk azon a bizonyos váron.


31. Vasziati (2018-01-25 16:15.12)   - (válasz Vasziati 29. hozzászólására)
Illetve nem kéne látni de sajnos az ember képébe tolják! Azoknak kéne latnia akik nem értik amit csak megemlítettem. Beszélni nem én akartam róla...


parfumeshop.hu banner

30. HMáté33 (2018-01-25 16:11.08) aaaaa - (válasz Vasziati 29. hozzászólására)
szerintem a szimbólumok létezését senki nem tagadta - persze, minden megkínzott fiúban talán nem érdemes Jézust látni, tegyük hozzá. de nyilván, jelen vannak, a Bibliát csúfolják a világ legnéépszerűbb bestsellerének is, persze, hogy sokszor reflektálnak rá a filmesek, mint ahogy sokezer más dologra is. ha Tarantinonál tartunk, az ő filmjei pl tele vannak ide-odautalgatással. szóval ismétlem, igen, vannak szimbólumok, nahát.

amit vitattam, az az, hogy ki mit lát ezekbe bele. mert elhangzott ilyen, világuralmi törekvések vannak mindezek mögött, meg a vallás népszerűbbé tétele, na ez az a rész, amiből meg nem látszik semmi, ha eredményekről kell beszélni. vannak társadalmi törekvések, amiket támogat a filmipar, vannak egyéni művészi meglátások és még sokminden, csak ezek között kár puszta unalomból nagy összefügéseket eszkábálni, mert az egész egy homokos talajra épített vár benyomását kelti...hopsz, egy utalás, mert megtehetem:)


29. Vasziati (2018-01-25 15:50.58)   - (válasz HMáté33 26. hozzászólására)
Amit a két szemével lat az ember az miért elmélet? Ami szinte minden filmnek a része az hogyhogy nem létezik? Itt egy filmrészletet sincs lehetőség lejátszani pláne nem részletek illetve filmek sokaságát. De a szúrkálódás azonnal beindul persze. Azt hogy miert a nyolcas a cimben arra nem jön anyi hozzászólás a 12. óta. Mert ha valaki éveken,évtizedeken át nézi a filmeket és sohasem tűnik fel neki egy bizonyos dolog bennük akkor az nincs? Nemcsoda, nem szégyen ha nem veszi észre az ember. 30 évig én sem vettem észre. Csak közben érdekelni kezdtek a szimbólumok és rávezetett egy oldal a neten hogy a filmekben mi minden furcsaság észrevehető. Az ember csak azt látja amire figyel. Amire épp nemfigyel az nemfogja észlelni és ezek a dolgok ezért tudnak jelen lenni. De ha a fórumoknak csak ennyi az értelmük hogy mindenki leirja mennyire szereti az aktuális tékás gyereket akkor félrértettem. Én válaszoltam eddig normálisan a kérdésekre és elmondtam hogy meredek számomra az a film amiben Jézust szopatják úgy is hogy nem vagyok vallásos. De láttam már olyat is hogy Jézus taposóaknára lépett és a fejét tartva itták a vérét miközben a jelenet poénnak volt eladva....ezeket látni kell nem olvasni róla.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekArpimokus, 2023-12-15 15:11212 hsz
KérdésekHMáté33, 2018-01-29 20:2558 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk