Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO, 17:55
Alkonyat
- RTL Három, 18:30
A pusztító
- Film+, 18:40
ZseniKém - Az ügynök haláli
- AMC, 18:50
Reszkessetek, betörők!
- Mozi+, 18:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Hozzám jössz, haver - Vélemények
Szárnyas fejvadász - Vélemények
50 éves az Omega együttes
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A rózsa vére aaaaa
Martin Brest aaaaa

 

Fórum - Star Wars: Az ébredő Erő - Kedvenc jelenet

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
54. TurboHagyma (2019-04-27 14:44.09) aaaaa
Amikor Anakin és Jar jar összecsap egymással a Halálcsillagon.
Obiwan átalakulása Darth Vaderré.
Palpatine rohamosztagos lázadása az egyik csillagrombolón, majd megszökik a c3po droiddal és lezuhannak a Tatoin bolygón.


53. Capt.JackSparrow (2019-04-27 13:39.55) aaaaa - (válasz Jama speciál 52. hozzászólására)
Az irigység butaság.



52. Jama speciál (2019-04-27 13:38.58) aaaaa
Nagyjából adekvát is hogy idemásoltam. A Szart Vársz fanok úgyis meg vannak róla győződve, hogy a lucasi galaxis az aztán olyan kidolgozott világ, hogy ezernyi történetet el lehet benne mesélni. Nos, nem az. Ezt még a sajátomról se merném állítani, noha a SW-nál lényegesen kimunkáltabb.


51. Jama speciál (2019-04-27 13:35.11) aaaaa - (válasz Jama speciál 50. hozzászólására)
Ti sem késlekedtek, elindultok a kijárat felé. Járművetek a megadott helyen vár. Áramvonalas orsószferoid forma, rajta fekete alapon ezüst címer: a Direktórium jele összefonódva a városi tanács csillagaival. Közelről egy finoman gravírozott spirálba hajló kettős félkörív is kirajzolódik. A Mistral SX-2 emblémája. Nem a legújabb modell, de a célnak megfelel. Egy gyors retinaleolvasást követően oldalfala feltárul. A fal rámpaként működő belső felületén fellépdelve elfoglaljátok üléseiteket. Most hogy kényelembe helyeztétek magatokat, végre megismeritek az ügy részleteit.

Az áldozat egy népnevelési magiszter, meztelen holttestét egy városközpont közeli konténerben fedezték fel járókelők reggel 7:30-kor. A helyszínen rögzített biometrikus adatok töredékesek, az elkövető azonosítására nem alkalmasak. A halál beállta éjfél körüli időpontra tehető. Oka: lefejezés ismeretlen eszközzel. A fej holléte nem ismert. Az elkövetés helye nem ismert. Szemtanúkról egyelőre nem tudni. Utoljára a segédje látta, amint munkahelyéről távozott, szokásához híven pontban 22:00-kor. Ekkor tömegközlekedést vett igénybe. Saját gépjárművel nem rendelkezett. A szomszédok – bár az áldozattal személyesen csak elvétve érintkeztek –, egybehangzóan állítják, hogy kicsapongásoktól mentes, visszafogott életet élt, és ideje java részét a munkájának szentelte, mint bármely jóravaló polgár a Direktóriumban.

Ez minden, amit a városi tanács megbízottjai képesek voltak feltárni. Hallgatással veszitek tudomásul inkompetenciájukat, s gondolatban máris a következő lépésnél jártok (4.)

4.
Lehetőségeiteket végiggondolva az alábbi irányokba indulhattok el:

a) Megvizsgáljátok a holttestet – utazással töltött idő: +0,5 óra (5. vagy ugrás 6.-ra)
b) Ott kerestek nyomot, ahol a gyilkos biztosan megfordult: a konténer körül – utazással töltött idő:+0,5 óra (5. vagy ugrás 7.-re)
c) Az áldozat megismeréséhez szemrevételezitek az otthonát – utazással töltött idő: +0,5 óra (5. vagy ugrás 8.-ra)
d) A Népnevelési Központban informálódtok – utazással töltött idő: +0,5 óra (5. vagy ugrás 9.-re)

5.
A robotpilóta bekapcsolja az antigravitációs hajtóműveket, majd néhány centiméternyire emelkedve a felszíntől a megadott úti cél felé veszi az irányt.

A nap mostanra alábukott a horizonton, átadta helyét a csapadékot hozó sötét fellegeknek. Villámok cikáznak a magasban, de a sztrádáról, amin járművetek az időtényező miatt csúcssebességgel száguld, ennek a szilaj jelenségnek csak halvány felvillanásait látni. Aztán zuhogni kezd, s ti egyre sűrűbb esőfüggönyön át szemlélitek a fehér neonfényben úszó letisztult formavilágot. Természetes és mesterséges környezet harmonikus összefonódásának lehettek tanúi, elnézve ahogy a robusztus felhőkarcolók a változatos színekkel erezett kristályos alapkőzet folytatásaként törnek az ég felé. Ezek a nanotechnológiás gyorsépítészet csodájaként mindössze néhány nap leforgása alatt készültek.

De most nem azért vagytok itt, hogy a településképben gyönyörködjetek. A szeméttárolókat figyelitek. Úgy tapasztaljátok, csak a sugaras úthálózat legnagyobb csomópontjaiban kerültek elhelyezésre, ami nem meglepő, hiszen a keletkező hulladékmennyiség minimalizálása elsődleges irányelv. Ez azt is jelenti, hogy a kevés fellelhető szemetes forgalma alapján akár szemtanúi is lehetnek az eseményeknek. Bár a lakosság közönyét elnézve, ha járt is arra valaki a kérdéses időpontban, nem feltétlenül keltette fel figyelmét a holttest szemétre vetése. Az üvegen át csupa kifejezéstelen arcot láttok, amint esőköpenyeik csuklyája alól fásultan merednek maguk elé. Egyik épp olyan, mint a másik. Érzékelik egymás jelenlétét, de igazán nem törődnek vele. Fegyelmezett hangyarajként haladnak. Célirányosan, de a legkevésbé sem lendületesen. Mindennapi döntéseiket a tiszta logika vezérli, szenvedélynek nyoma sincs. Nehéz elképzelni, hogy egyikükben vagy talán többekben is gyilkos indulatok munkálnak. Ez az egykedvűség általános jelenség szerte a Direktórium területén, ugyanakkor rövid ittlétetek során máris az átlagosnál több kirívó egyedet fedeztetek fel. A hétköznapi, dísztelen szürkébe öltözött alakok mellett egyesek fémesen csillogó fejéket viselnek. Ez a normabontó kitűnni vágyás csak a Szindikátusok belső köreiben figyelhető meg, de ezek a lakosok az ékszereik és a helyenként színes betétekkel díszített ruházatuk ellenére sem tűnnek arisztokratának. Egy divatjelenségnek hódolnak, és ti az erkölcsi romlás magvát látjátok ebben. Mert nem lehet véletlen, hogy épp itt következett be az elmúlt ezer év legszégyenteljesebb eseménye – ilyesmiken merengtek, mígnem járművetek lassan megáll (6./7./8./9.)


50. Jama speciál (2019-04-27 13:34.31) aaaaa - (válasz Jama speciál 49. hozzászólására)
I. Fejezet

1.
Théta Draconis d, vagy ahogy a helyiek nevezik: Tellurian. Egykori bányászkolónia, ma a térség legnépesebb bolygója és legfontosabb munkaerő-közvetítő csomópontja. Az újonnan kinevelt generációk elosztása a rendszer fennállása óta olajozottan működik, hiszen központilag vezérelt irányelveken alapul, és a központ tévedhetetlen. A hajnali órákig ez vitathatatlan tény volt. Egy szemetes konténerből előkerült fejnélküli hulla most mégis kérdéseket vet fel. A ti feladatotok, hogy választ találjatok.

Egy etológus, egy technikus és egy katona. Először dolgoztok együtt. Külsőleg szinte teljesen egyformának találjátok egymást. Testetek a kor elvárásának megfelelően tökéletesen szőrtelen. Hasonlóan visszafogott homogén fekete, hexagon szövésű, erősített vázas nano-öltözetet viseltek, mellkasotokon prefektusi jelvénnyel és a Direktórium címerével. Személyiségjegyeitek a küldetés fontosságának tükrében elhanyagolhatók, nem is fecséreltek időt a másik megismerésére. Mindenki le- és felcserélhető, egyedül a szakértelem számít, az emel ki az átlagból. Különböző képzettséggel bírtok. Egyéni erősségeitek ellensúlyozzák egymás gyengéit. Egységetek bármely kihívásra felkészült.

Meditatív állapotban várjátok az érkezést. A tudattalan legmélyebb bugyraiba alászállva rövidítitek le az utazással töltött holtidőt. Ám ha most visszatértek az érzékek világába, a távolban megpillanthatjátok a csillaga fényében halványan derengő Telluriant. Első ránézésre magányosan keringő égitestnek tűnik, de közelebb érve meggyőződtök róla, hogy két apró hold kíséri a nap körüli ellipszispályán. Leszállás az alkonyi órákban várható. Itt az alap időegység 28 sztenderd óra, vagyis hosszú éjszakára számíthattok. A forgalomirányítás beszámolója szerint az elmúlt 2 napban nem indult bolygóközi járat. Ha szándékában állt is az elkövetőnek, a planétát biztosan nem hagyhatta el. Minden esélyetek meglesz az előállítására.

Elértétek a légkör felső határát. Dárdahegy alakú űrsiklótok vadul szeli át a súrlódástól izzó atmoszférát. Ti ezt az utastérben alig érzékelitek. A szárazföldet egyetlen összefüggő kontinens alkotja, azt célozzátok meg. A terraformálás óta a levegő összetétele a földiével közel megegyező. A hajdan smaragdzöld ég az emberi behatás nyomán most kékes árnyalatban látszik. Az élővilág hamar alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez, mégis az őshonos sárga és vörös növényzet, ha csak szórványokban is, de jelen van, megbontva a zöld egyhangúságot. Ott ahol a tarka növénytenger véget ér, már látni a tellúrbánya mellé települt főváros, Crystalline körvonalait. Mióta a bánya bezárásával a mérgező kigőzölgések megszűntek, e hely az ismert világegyetem egyik legélhetőbb természetes közegének számít. Gépetek a városszéli űrkikötőhöz közeledve lassan alászáll. Innen nézve a település arculatát éppúgy a praktikus helykihasználás jegyében épült toronyházak uralják, mint galaxisszerte bármely nagyobb kolóniáét.

A robotpilóta zökkenőmentesen landol. A sztenderd földi gravitáció másfélszeresét tapasztaljátok. Kissé kellemetlen érzés az állomásokon megszokott 1 g után, de nem a jóval nagyobb teherbírásra képzett katonának. A rámpa nyílik és érzitek, hogy meleg, páradús levegő áramlik be. Leszállóegységetekből kilépve szemetekbe tűz a lenyugvó Théta Draconis sugara. Simára borotvált arcotok a közeli óceán felől fújó lágy szellő simogatja. Mindez a legkevésbé sem érint meg titeket. Csakis a küldetés számít. Egy embert az éjjel különös kegyetlenséggel meggyilkoltak. Nem fordult elő ilyen a Direktórium fennállása óta. A régi barbár korokat idéző tett részletei egyelőre nem ismertek. Szűkszavú eligazításotok csak a feldarabolt holttestről tett említést.

A leszállópálya kihaltnak tűnik, talán a fogadóbizottság késik. Körbenéztek. Sehol senki. Néhány méternyire tőletek a pálya szélén egy konzol kijelzője világít.

a) Egyikőtök odalép (2.)
b) Vártok tovább némán (3.)

2.
Egy idejétmúlt hírközlő konzol, egyetlen funkciójaként egy gépi hang tudósít a legfrissebb eseményekről, olykor holografikus képi anyag kíséretében. A szalagcímeket böngészve tekinteted megakad az egyiken: „Gyilkosság Crystalline-ban?!”. Kiválasztod a megnyitást.

– Ez a hír törlésre került, kérlek válassz mást a listából – közli a hang.

„Kikelt a százmilliomodik telluriani polgár!”, „Szenzációs áttörés a quinala-termesztésben! Már a Valkűr 60 Ab lakói is élvezhetik gyümölcsét”, „Az oktatás a kulcs a skelworák pacifikálásában – állítja a főmagiszter az új átnevelő intézet megnyitóján” És így tovább. Semmi érdekes (3.)

3.
Percek telnek el mire a távolban feltűnik egy sietős léptekkel közeledő alak. Messziről is látni, hogy a merevítő paneleket leszámítva a tiétekhez hasonló fekete öltözéket visel, de a félvállon átvetett ezüstös selyemdíszítés nyilvánvalóvá teszi, hogy a városi tanács tagja. A regionális tanácsok a háború előtti idők rendszerének maradványai. A központosítás óta teljhatalmuk a múlté, üléseik kiüresedett és haszontalan pótcselekvéssé silányultak, ezért összehívásukra többnyire nem is kerül sor. A mai nap e tekintetben kivételes. A gyilkosság borzolta kedélyek közepette újra összeült a tanács, hogy értekezésük végeztével megállapítsák: tehetetlenek. Most alighanem roppant hálásak, hogy leveszitek vállukról a tettes utáni hajsza terhét, mégse feledjétek: megkopott fényük ellenére a leváltásotokhoz elegendő befolyással bírnak, ha úgy találják, nem a megfelelő mederben folyik a nyomozás (ha a bizalom eléri a -100 pontot).

– A Direktórium nevében, Crystalline Város Tanácsának megbízott képviselőjeként üdvözöllek benneteket! – hangzik a színtelen bemutatkozás az enyhe borostával szegélyezett szájból. Alighanem egy percet sem pihent az elmúlt 28 órában. Igénytelen küllemét ennek tudjátok be, ugyanakkor remélitek, mielőbb megosztja a szükséges információkat, hogy aztán többé ne kelljen látnotok.

– Bizonyára régóta vártok. Késedelmemre mentségül csak megszaporodott teendőim hozhatom. Akárhogy is, modortalanságomért elnézéseteket kérem. De térjünk a lényegre, hiszen az idő szorít, és az elkövető még mindig szabadlábon van! – közben a kezében szorongatott adathordozó lemezt diszkréten az alkarotokon lévő információs modulhoz érinti.

– Elérhetővé tettem az ügy minden dokumentált részletét. Remélem, megértitek miért a teljes körű titoktartás. Nem kockáztathattuk meg, hogy bármi is kiszivárogjon. És mégis, minden igyekezetünk ellenére a szörnyű tettnek máris híre ment – nagyot sóhajt.

– 12 órátok van megtalálni az elkövetőt. A Direktorok Tanácsától ennyi haladékot kaptunk. Aztán fel kell oldanunk a forgalomkorlátozást, hogy útjára bocsáthassuk az új generációsok transzportjait. Tartanunk kell magunkat az elsődleges irányelvhez, még akkor is, ha a tettes ezáltal egérutat nyer – miközben ezt kimondja, zavartan körbenéz, nem hallják-e illetéktelenek, de rajtatok kívül továbbra sincs egy lélek sem a leszállópályán.

– A rendelkezésetekre bocsátott hivatali jármű a dokk kijárata előtt parkol. Azt talán mondanom sem kell, hogy a városi tanácsépület mindig nyitva áll előttetek. Többel azonban nem szolgálhatok. Küldetésetekhez sok sikert kívánok, béke veletek! – szinte látni, ahogy arcán a gondterhelt ráncok kisimulnak miközben távozik.


49. Jama speciál (2019-04-27 13:32.31) aaaaa - (válasz HMáté33 48. hozzászólására)
A legjobb módja feldolgozni az elkerülhetetlent. Ha érdekel, itt olvashatod az elejét. Az eddig megosztottak után nem kaptam komolyan vehető kritikát, pedig itteni lelkes bírálóim elfogultsággal nem vádolhatók :)


A DIREKTÓRIUM NEVÉBEN

Bevezető

„Tejútrendszer, a Direktórium korában, valamikor az 52. században. A halandóság korlátain túllépő ember számára az idő immár csekély jelentőséggel bír. Az Elixír emelt minket, egykori földlakókat az evolúció legfelső lépcsőfokára. Az Elixír az örök fiatalság és jóllét esszenciája és a csillagok közötti utazás nélkülözhetetlen eszköze. Hiányában az irdatlan távolságok leküzdése még a fény sebességét megközelíteni képes antianyag-rakéták használatával is generációk életét ölelné föl.

A felegyenesedéstől a megistenülésig hosszú, kanyarokkal tűzdelt út vezetett. Az elveszett és újra meglelt tudás állandó körforgásaként az emberi történelemben minden virágzó civilizáció elkerülhetetlen sorsa a hanyatlás és végső soron bukás, hogy romjain teret nyerjen egy frissebb, életképesebb hajtás. A 21. század ökológiai és társadalmi összeomlásának ezeréves káoszára új aranykor virradt. Pionírok rajzottak ki a világűr távoli zugaiba, kolóniákat alapítva idegen égitesteken, hogy aztán a térhódítás csúcsán kibontakozó Nagy Szindikátus Háborúk féktelen pusztítása újfent a kihalás szélére sodorja fajunk. A fennmaradás érdekében az addig független rendszerek a továbbiakban szoros együttműködésre kényszerültek.

Ez a Direktórium kezdete. A béke megőrzésének záloga a Szindikátusok közös hatalomgyakorlása, egyenlő számban delegált képviselőiken, a direktorokon keresztül. Tanácsuk a Direktórium közigazgatási központján, az Epszilon Eridani b-n székel. Itt legfőbb törvényhozókként működve az elsődleges irányelvek kidolgozásáért felelnek. Döntéseik az egyénre nézve kötelező érvényűek, de végrehajtásukat külön testület nem felügyeli. Nincs rá szükség.

A társadalom tagjai csecsemőkoruktól békés együttélésre neveltetnek. A szülői jogok a világrajövetel pillanatában átöröklődnek, az újszülött felett innentől a Direktórium rendelkezik. Az első számú irányelv megköveteli minden lehetséges hiba forrásának, az emberi tényezőnek a kiiktatását. Ennek megfelelően a gyermekkor egésze speciális inkubátorok oltalmában telik el. A fiatalokat gondosan megtervezett oktatóprogramok készítik fel az életre, miközben folyamatos stimuláció biztosítja a csontozat és vázizomzat egészséges fejlődését. A nagykorúságot jelentő 30. életévük betöltésével az ifjak keltetőjüket maguk mögött hagyva elnyerik az öröklétet, amit a Direktórium szolgálatára ajánlanak fel. Legfőbb kötelezettségük az irányelvek feltétlen betartása mellett fajunk szellemi és anyagi gyarapítása, szükség esetén az egyedszám növelése. Utóbbiról behívó formájában értesülnek.

Az ipari és mezőgazdasági termelés teljes fokú gépesítettsége lehetővé, sőt elvárttá tette, hogy a társadalom csaknem minden tagja a tudomány valamely területén képviseltesse magát. Kivételt csupán a katonák kasztja képez. A lombikban fogant és biomechanikailag tökélyre fejlesztett fegyveres alakulatok egyetlen célja a gyarmatok ellenséges létformáinak megfékezése. A galaxis feltérképezett vidékein nem akad harci értékükkel hosszú távon dacoló idegen élet, jóllehet az emberéhez fogható értelemmel szemben ez idáig nem mérettek meg.

A természetes módon születő civilek esetében a neveltetés időszakában dől el, mely tudományágnak szentelhetik további életüket. Felelős magiszterek a keltetők precízen dokumentált méréseit kiértékelve határozzák meg a követendő életpályamodelleket. Döntéseiknek a térség munkaerőigényeivel is összhangban kell állnia.

A Tejútrendszer meghódításával járó műszaki kihívások megoldásán széles tömegek munkálkodnak, egyéni képességeikhez mérten tervezőmérnökként vagy technikusként. Ők a poszthumán társadalom bázisa, a folyamatos technológiai fejlődésre épülő rendszer motorja.

A hierarchiában a természet- és társadalomtudományok sajátos ötvözeteként működő modern etológia képviselői következnek, nem annyira tudományos jelentőségüknél fogva, sokkal inkább a Tanácsnak tett szolgálataik révén. E szűkebb réteget széles körű biológiai és pszichológiai ismeretekkel felvértezett közösségi megfigyelők alkotják. A fénynél is gyorsabb tachion-alapú adatátvitelnek köszönhetően jelentéseikből a direktorok valós időben értesülhetnek távoli régiók legfrissebb fejleményeiről.

Ilyen módon szereztek tudomást a Théta Draconis negyedik bolygóján végbement szokatlan és nyugtalanító eseményről. A 200 évre titkosított jelentés bennfentes információk szerint bestiális gyilkosságról számolt be. Annyi bizonyos, hogy a történtek kivizsgálására a közeli Elmo-524 állomásról egy kis létszámú különítményt vezényeltek a helyszínre…”

/Cenzúrázott Gondolatok / A Helikon-krízis lehetséges társadalmi következményei / A krízis történelmi és társadalmi kontextusa/


48. HMáté33 (2019-04-27 12:54.38) aaaaa - (válasz Jama speciál 44. hozzászólására)
érdekes, látom van némi terápiás jellege így a kataklizmára várva.


47. Chris Co (2019-04-26 23:44.12)   - (válasz Jama speciál 46. hozzászólására)
Téged láttalak, csak, mint egy óvodás gyermeket az összes karakteredben. :)


46. Jama speciál (2019-04-26 23:33.55) aaaaa - (válasz Chris Co 45. hozzászólására)
Csak nem magadra ismertél valamelyik karakterben? :)


45. Chris Co (2019-04-26 23:21.47)   - (válasz Jama speciál 44. hozzászólására)
A gumiszobában te leszel a mesélő, meg a játékos is. A Filmkatalógus fórumra általad írottak alapján én azt javaslom, hogy az intelligencia mínusz százra pakolj egyszer, de tényleg, csak egyszer legalább +1-et, hogy az csak mínusz 99 legyen!


44. Jama speciál (2019-04-26 22:07.00) aaaaa - (válasz HMáté33 43. hozzászólására)
Lesz minden. Olyannyira, hogy a 3 játékos közül az egyik maga is néger, a másik egy nő (akár leszbikus is lehet) a harmadik meg egy nemi szerv nélküli kloákás humunculus. Ez az első fejezet végi csavar. Egész addig a karakterek kb egyformának látják egymást, mert annyira totális az őket elnyomó diktatúra, hogy még a gondolataik sem a sajátjuk. Akárcsak az életben, itt sem választhat senki nemet, bőrszínt vagy háttértörténetet. Ez egy unortodox szerepjáték.
A diktatúrában kombináltam a nemzetiszocializmus, kommunizmus és liberalizmus fasiszta jegyeit, így az itteni libsik (a felkelők egy frakciója) a valósághoz képest még életképtelenebb, leginkább a vallási fanatikusoknak alárendelt csoport. Lázadásuk kimerül abban, hogy szőrösek (a kor divatja a teljes szőrtelenség) és éjjel-nappal basznak. Természetesen lesznek melegszívű emberbarátok a soraikban, talán még opcionális küldetést is feldobnak :)


43. HMáté33 (2019-04-26 20:44.10) aaaaa - (válasz Jama speciál 42. hozzászólására)
na jó, de lesz-e benne segítőkész buzi barát, vagy szimpatikus néger?


42. Jama speciál (2019-04-26 19:59.16) aaaaa - (válasz HMáté33 41. hozzászólására)
Mostanában csak egy szerepjátékot írok, amiben a játékosok a történet folyamán választhatnak a totális diktatúra, a vallási fanatizmus vagy az öngyilkosság között. A kuruchoz nincs közöm :)


41. HMáté33 (2019-04-26 19:53.15) aaaaa - (válasz Jama speciál 39. hozzászólására)
de olcsó vagy.

amúgy újabban kurucon publikálsz? de jól megy.


40. Johnny Saiper (2019-04-26 19:50.42) aaaaa - (válasz Jama speciál 39. hozzászólására)
Mondja ezt az herceg.


39. Jama speciál (2019-04-26 19:49.48) aaaaa - (válasz HMáté33 38. hozzászólására)
Azt hogy bárcsak lenne humorérzéked. Úgy még működhetne is a karikatúra :)


38. HMáté33 (2019-04-26 19:38.36) aaaaa
sziasztok nagyon szeretem ezta filmet,sokszor láttam is már és mindíg teccik kedvenc jelenetem amik:

amikben szerepel rai
amikben szerepel kayloren (bocsánat ha nem így írják)
az összes amiben felrobban valaki
ezenkívül teccet még amiben nem volt benne rai vagy kayloren az is bejött

ti mit gondoltok??


37. Dexter Sitzky (2019-04-26 18:22.56) aaaaa
-Az összes csatajelenet
-Rey,Finn,és Poe jelenetei
-Amikor Han Solo és Csubakka bemennek az
Ezeréves Sólyomba
-Han Solo találkozik Leiával
-Menekülés az Ezeréves Sólyommal
-Rey látomása
-A Csillagpusztító felrobbanása
-Rey találkozása Luke-al


36. TurboHagyma (2018-08-02 01:17.54) aaaaa
Amikor Soloval elkapják a rohamosztagosok fővezérét és a srác kicsit bepöccen. "Most én vagyok a főnök, most én diktálok, most én vagyok a kemény csávó." Kiégtem XD


35. Peter Lankton (2018-08-01 01:08.34)  
Az összes.


34. Zidane15 (2018-01-02 21:34.31) aaaaa - (válasz Egyszerűsrác80 33. hozzászólására)
Na de itt Fingó is jelen van :D Nem mind1:D


33. Egyszerűsrác80 (2018-01-02 21:33.17) aaaaa - (válasz Zidane15 32. hozzászólására)
Jó volt ez is,az biztos:)
euzért is írtam,hogy Chewbacca é Han öszes jelenete:)


32. Zidane15 (2018-01-02 20:34.55) aaaaa - (válasz Egyszerűsrác80 31. hozzászólására)
Ugyan.....

http://www.youtube.com/watch?v=xiFck6h6VaA

:D


31. Egyszerűsrác80 (2018-01-01 20:41.45) aaaaa
Han Solo és Chewbacca összes jelenete.
A Millenium Falcon feltűnése és az a zene...
Az elején Poe és Finn a TIE fighterben.Cool.
Hux tábornok beszéde.Nagydíjas,csodálom,hogy a fickó nem kapott agyérgörcsöt,miközben előadta a beszédet:)Konkrétan az egész film alatt fenyegetőbbnek tűnt mint Ren és Snoke:)


30. Dr.HannibalLecter (2017-04-27 19:46.45) aaaaa
Hux tábornok beszéde és a Halálcsillag elsütése.


29. Langelus (2016-09-21 09:46.24) aaaaa
Abszolút kedvenceim a Darth Vader-jelenet és a Luke Skywalker-jelenet.


28. Bobo 888 (2016-07-14 07:29.58) aaaaa
Amikor vödrös joe hisztizik,mint egy kis csoportos ovodás.


27. Dr.HannibalLecter (2016-07-13 23:01.55) aaaaa
fuck
http://www.youtube.com/watch?v=uD51cdLbZJc


parfumeshop.hu banner

26. Dr.HannibalLecter (2016-07-13 23:01.25) aaaaa - (válasz Langelus 25. hozzászólására)
https://www.youtube.com/watch?v=uD51cdLbZJc

:D


25. Langelus (2016-07-10 08:48.40) aaaaa
Végre fent van vágatlanul!

http://www.youtube.com/watch?v=aWe1FInybWI


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekSkywalker, 2023-12-25 16:042686 hsz
Ki lehet Snoke?Tömö, 2022-05-04 19:0329 hsz
Episode VIIIUjbuda_ffi, 2020-01-03 19:244 hsz
Kedvenc jelenetTurboHagyma, 2019-04-27 14:4454 hsz
Bakik, hibák a filmbenHMáté33, 2017-01-20 14:2872 hsz
Akik tényleg rajongók, és nem csak divatból vannak itt!Evile-Elvis-, 2016-07-29 09:2022 hsz
SeenLangelus, 2016-06-15 14:4538 hsz
KérdésekEntersp, 2016-03-07 19:5076 hsz
KeresemNémeth.János, 2016-01-19 10:378 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk