Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A függetlenség napja
- Mozi+, 18:00
Dunkirk
- HBO, 18:10
Szerelem első lépésre
- Film4, 18:10
Miért éppen Minnesota?
- Mozi Klub, 19:00
A 657-es járat
- Viasat Film, 19:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
Hiányolt fórumozók!
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Psota Irén - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ki nevet a végén? aaaaa
Laura Dern aaaaa

 

Fórum - 33 - A harminchármak - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Mclane 2 (2020-06-21 14:38.55)  
Én nem olyan régen jutottam hozzá a film eredeti regényalapjához: [link] , napok alatt ki is olvastam érdekes és jó könyv volt szerencsére és eléggé simán könnyen lehetett olvasni is , igazi jó kis színvonalas tényregény lett ahogy kell adta az elképzelt színvonalat a maga részéről. Ma jutottam a regény végére és délelőtt a könyv után jött ez a film is, hát mit mondjak kellemeset csalódtam a filmben is eléggé , kicsit volt mese ebben is meg kihagyott kisebb nagyobb dolgok de a nagyobb főbb dolgokat meg a konkrétumokat eléggé jó visszaadta. Úgy hogy mindent egybevéve nekem kellemes csalódás volt a könyv is nagyon, meg a film is eléggé jól hozta amit kellett és amit így kicsit vaktában elképzeltem a megvalósítás terén. Szóval simán tudom ajánlani a könyvet is, és a filmet is a magam részéről gond nélkül személy szerint mert megérte a rászánt időt.


10. KapiGabi (2019-04-05 01:12.42)   - (válasz Emylio 9. hozzászólására)
Nagy nevekkel próbálták meg jó áron eladni e filmet/. Én Cote miatt szenvedtem végig. /Huszunnégy-sorozat/



9. Emylio (2019-04-04 17:02.40) aaaaa - (válasz KapiGabi 8. hozzászólására)
Én sem teltem meg áhítattal. A színészek munkája elég tré volt.


8. KapiGabi (2019-04-04 17:00.11)  
Maga a tőrténet valóban megható, hanem a film...siralmas.


7. Vmiso (2017-12-30 05:16.22)  
Érdemes megnézni, de valahogy hiányzott belőle a feszültség, pedig ebből az igaz történetből talán többet is ki lehetett volna hozni.

Banderas a húzónév, és nem is rossz, bár az utolsó harmadban átmegy ripacskodásba, a megmentésénél meg a forma 1 pilótákat meghazudtoló önsztárolásba kezd, lehet így volt valójában is, de akkor is idegesített.

A tény hogy 700 méter mélyen voltak betemetve önmagában brutális, és ezt az érzést jobban át kellett volna adni a filmmel.


6. Kilok (2017-11-06 14:15.49) aaaaa
Pazar film! Banderas nagyon tetszett, de az egész úgy jó, ahogy van.


5. Angelsoul (2016-09-04 02:12.21) aaaaa
Ez egy zseniális, élet-írt történet pazar rendezésben.Tényleg mindent csak dicsérni tudok benne, Pedig Banderast nem is kedvelem. Nem is értem, hogy lehet 4 pont alatt. Még jó, hogy nem az itt pontozók véleménye alapján nézek filmet. Aki nem látta, szereti a drámát, katasztrófafilmeket, vagy épp valódi csodát akar látni, feltétlenül nézze meg!


4. Rockercsaj2003 (2016-05-01 21:48.10) aaaaa
Megdöbbentő de egyben nem meglepő hogy ez hogy senkit se vontak felelőségre a történtek miatt...lsd. vörös iszap.....szerintem nagyon jó film..nagyon megrázó...


3. Az utolso szamuráj (2016-04-27 19:42.30) aaaaa
A balesetről:630-700 méter!! mélyen estek csapdába a bányászok és mintegy 17 napig!!! nem tudták azt se,élnek vagy halnak.69 napig voltak a mélység foglyai-bele se merek ebbe gondolni...-majd nagyjából 23 óra alatt sikerült felszínre hozni őket,Az első bányász Florence Ávalos volt,utolsóként pedig Luis Urzúa hagyta el kényszerű börtönét.Chile valóságos extázisban volt,és a világ is velük ünnepelte a 33 bányász sikeres kimentését,nálunk is az egyik vezető hír volt.
Naná hogy készült róla film.és naná hogy Banderas,akit dél-amerikainak is el lehet adni,játszik benne.
A 33 nem rossz film:csak épp nem jó.Az a gonosz érzése van a nézőnek,hogy jó pár problémát úgy kellett beleírni a filmbe-gondolok itt a fenti eseményekre-mert amúgy a bányászokkal más egyéb igazából...hát nem nagyon történt.Üldögéltek csórikáim ott lent,és élvezték azt a nagyobb figyelmet,amit szerencsétlenségük miatt kiérdemeltek(Olyan ketyeréket is lejuttattak nekik,amit abból a fizetésből a büdös életbe nem engedhettek volna meg maguknak)
Így azért nagyjából tényleg az van,a bányászok nézik lent egymást meg van némi összekoccanás köztük meg egymásraborulás mindenkitől mert az kötelező,Banderas nem játszik rosszul,L. Diamond P sem és néha még izgulhatunk is.Kicsit.Drámai a hangulat,a jócskán lecsúszott Gabriel Byrne meg attól gondolja meg magát,amit már kismillió katasztrófafilmbe eljátszottak.Maga az omlás már az elején bekövetkezik,és igen intenzív képekkel mesélik azt el,meg hogy egy órát!!! kell teherautózni a munkaterületre....nagymamám patyolat pedigréjére ,mekkora bányák lehetnek????
Amúgy James Horner egyik utolsó munkája volt:szerettem zenéjét,de többször lopott saját magától,itt konkrétan a Zorro álarca tételeit "bányászta" vissza ,hogy stílszerű legyek a Harminchármak muzsikájába néhány helyen.Persze,a néző pozitívan érzi magát a végére,felemelően,és ez így jó-Sötétszív pedig leírhatja minden hozzászólásában megjelenő,már rég levédett és tényleg utolérhetetlen szókapcsolatát,asszonygyaaaa:"Mindent egybevetve ez egy többször nézhető, remek film."(Fejből,nem genyóságból,Sötétszív,mielőtt még mellre szívod:))
Én magam nem teljesen ezen véleményen vagyok,de én szemét vagyok és ehhez nem értek.Ami feltűnt azééé,bár Banderas öregedett,de...szóval,az igazi bányászokhoz képest az itt szereplő legények hogy is fogalmazzak...pozitívabb megjelenést mondhattak magukénak:))
Többször nézhető.....áh,faszomat már.



2. Jason1 (2016-02-07 22:30.07) aaaaa
Nagyon jó film Banderas meg jó színész !


1. Daniella001 (2015-12-13 08:28.55) aaaaa
Nem tudom, miért húzzák le sokan ezt a filmet. Szerintem jó lett. Talán időnként monoton, de így is megrázó, vissza tudta adni, ami akkor ott lent történt. Banderas nagyot alakított.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2020-06-21 14:3811 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk