Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Maga a pokol
- AMC, 02:10
Poseidon
- RTL, 02:50
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00
A sárkány visszatér
- Film Mánia, 03:15
Kopp-kopp
- Mozi+, 03:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - Cooties - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

6. CSakEgyFilmnéző (2024-03-06 22:16.50) aaaaa
100/60 azaz 3 csillag. Én a filmet teljesen elfogadhatónak tartom és van sok erénye. A párbeszédek nyelvezetével nem finomkodik, nekem tetszett hogy a felnőtt szereplők érezhetően külön személyiségűek. Ahogy említették előttem, a hangeffektek is jók, működnek. Trancsírozással sem finomkodnak. Mivel horror-vígjáték így azért bizonyos határokat is betartottak de kimaxolták azt ameddig a jó ízlés határán el lehet menni. Volt 2-3 jelenet ami kifejezetten jól működött, és sima horror filmben is meg állná a helyét. Humorból is volt néhány, de azok inkább csak megmosolyogtató párbeszédek. Viszont ami végett csak 3csillag az az ami talán a film kategóriájának a számlájára írható. Szerintem a horror-vígjáték nem egy könnyű műfaj, sokszor humorosnak nem elég humoros és a horrorra jellemző tulajdonságokkal is szűkében van. Itt nem azt mondom hogy nincs benne, de számomra a film közepénél elfogy a humor, és a horror jelenetek amik kifejezetten tetszettek 2-3 van benne, és ez alatt nem a gore jelenetekre gondolok. Vannak a kategóriában ennék jobbak is azokra ha 4csillagot adok akkor ez 3.


5. Semprini (2022-06-19 08:32.27) aaaaa
Totálisan elmebeteg de nagyon jópofa, szórakoztató vígjáték, persze, gusztustalan gore-elemekkel bőven megspékelve, de a groteszk humor még a trancsírozós jelenetekből sem hiányzik, így az egész azért sokkal kevésbé komolyan vehető, persze a készítők is eleve vígjátéknak, sőt paródiának szánták.
A karakterek, mármint a díszes tanári kar iszonyatoaan lökött figurákból áll, de a show-t Rainn Wilson lopja el, természetesen ezúttal is Kerekes József zseniális magyar hangjával megtámogatva. (Az egyik legjobb poén is részben a szinkron érdeme, amikor a Frodót alakító Elijah Wood-nak odaszól Csavardi Samu hangján, hogy "kisurransz, mint egy kis hobbit...") De remek a többi figura is, második helyen a szómenésben szenvedő okoskodó tanárt kell említeni, de felsorolhatnék igazából mindenkit, kimondottn jó gárdát szedtek össze, és jók a párbeszédek is. A gyerek-zombihorda meg már "csak" a hab a tortán, ilyet azért még nem nagyon láthattunk eddig...
Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek bejön ez a fajta elborult, szürreális humor és mondjuk tetszett a Szörnyszülők, mert itt annak az antitézisét láthatjuk, de sokkal ütősebb formában megvalósítva.
Részemről egy négyest mindenképp megérdemel, abszolút kellemes csalódás volt! (YouTube-on szinkronnal fent van)
7,5/10



4. Delpiero (2021-06-26 11:39.27) aaaaa
Rainn Wilson karaktere hatalmas telitalálat volt és úgy alapból a filmmel is jól el voltam, talán pont Wood volt, aki nem igazán adott semmit hozzá a végeredményhez.
Az aprítás és a komolytalanság viszont jól működött benne ez kétségtelen.


3. Az utolso szamuráj (2015-12-09 14:42.19) aaaaa
Horror-komédiát azért is nehezebb készíteni,mert olykor eltolják az arányokat valamely műfaj felé:onnantól meg nem olyan érdekes a munka.A Cooties igen jólesett:tiszteletlen,véres,humoros és nagyon alpári:bevállalt "B" film,ami nem veszi magát komolyan,jó színészek tolják benne és a nagy amerikai tabukba is belefocizik(nevezetesen,gyerek nem halhat meg)
A Cooties-ben kipurcannak,néha nem is akárhogy,sőt beleken ugrálóköteleznek,fejekkel játszanak és úgy egyébiránt nem jó arrafelé felnőttnek lenni.A történeten nem agyaltak sokat,hisz mindenki számára bármelyik mozaikdarabja ismerős zombifilmekből,és nem spóroltak a vérrel,van gore bőven.Ami miatt még dicsérném,a hangeffekteket profin kikeverték,és itt nem volt zavaró használatuk,sőt néha kellemesen izgalmassá tette a mozit.
A Cooties az a film,amit nem szabad komolyan venni:az Élőholtak éjszakáján át a Testrablók támadása előtt is tiszteletét teszi,sokaknak a Faculty is eszébe fog jutni(ami önmagában is szintúgy azért készült,mint ez,és azokból is táplálkozott,mint ez a B hülyeség),de van jelenet mely a Démonokat hivatott felidézni .Jól átgondolt,vicces kis ökörség ez,aki vevő az ilyesmire,mert érti,mire megy ki az egész,fogyassza egészséggel-tényleg fasza kis szórakozás.


2. Nor-bee (2015-10-22 13:00.21) aaaaa
30 perc után kikapcs.


1. Sakamaru (2015-10-16 22:06.28) aaaaa
Tetszett kicsit trancsírozós film.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekCSakEgyFilmnéző, 2024-03-06 22:166 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk