Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nagytudásúak 2.
- Film Mánia, 15:10
Feledés
- HBO, 15:30
Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés
- Film Café, 15:55
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 16:15
Az U.N.C.L.E. embere
- Film+, 16:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
C.R.A.Z.Y. - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Snooker

További fórumok

Utoljára értékeltétek
C.R.A.Z.Y. aaaaa
Sonia Rolland aaaaa

 

Fórum - Hungary's Got Talent 2015

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

20. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-12-20 13:45.45)   - (válasz Semprini 19. hozzászólására)
A döntő magasan színvonalasabb volt, mint az elődeik. Nem tudom, kik ülnek a Fölszállott a pávába, de kíváncsi lennék az ütegetősekről alkotott véleményükre, mennyire kell leporolni a néptáncot?!DLLC ezek közül megérdemelte a győzelmet, csak nekem Váci Mihály: Nem elég! Szeptembertől keresik a faktor X- et. Balázs hadarógép, Dombi antihadaró , gondolkodásban is. Horgas fuvolaművésznőt mindig mellbedobásra , műloknival predesztinálják.


19. Semprini (2015-12-20 11:50.43)  
Tegnap bejött amit a 14. hozzászólásban a múlthéten megjósoltam, és először a hazai tehetségkutatók történetében csapat (méghozzá táncos csapat) nyert. (Most ne számítsuk ide a régi "Ki mit tud?"-okat, ahol is kategóriánként volt egy-egy győztes és külön volt néptánc-csoport-kategória is.)
Szóval a döntő végülis egész színvonalasra sikerült, ahhoz képest, hogy mennyire unalmasak voltak az elődöntők. Badár Tamás bűvészszáma egészen zseniális volt - pedig mint elmondta, erre még próbálni sem igazán lehetett, hiszen ott, élesben, spontánul csinálta meg a dolgot. Azért neki mégsem adtam volna oda a 12 millát, de hogy van keresnivalója a bűvész szakmában, az tuti - egy 3 milliós különdíjat azért megérdemelten zsebelt be. A rúdtáncos anyukáról annyi (túlzó) szuperlatívuszt összeáradozott a zsűri, hogy csodálkoztam volna, ha ezek után még meg is nyeri - a múltkori produkciója amúgy egy nagyságrenddel jobb volt szerintem. A Talamba crossover-Diótörője nem volt rossz egynek (más kérdés, hogy nem vagyok ennek a stílusnak nagy rajongója), de ők szerintem pont azért nem érdemelték volna meg a győzelmet, mert ők igazából már TÚL profik ide, és ez a verseny ugyebár nem a profiknak lett kitalálva.
Czuczor-Gidai Zsófi, az óvodás versmondó kislány aranyos, meg cuki, de azért azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy tényleg ő lesz a befutó - színesítésnek azért jó volt, és ugyebár, ha már két színész is van a zsűriben, nehogy már ne legyen legalább egy vers is a döntőben....
Az All in és a Fricska nekem nem tetszett, már korábban se, de tegnap aztán végképp nem, fel lettem volna háborodva, ha közülük nyeri valaki. J A Supergirls jó volt, akár nyerhettek volna is, de a múltkor már ők is hoztak ennél jobb produkciót. És a végére hagyták a legjobbat: a Dirty Led Light Crew jött, látott és győzött - amint azt a vezetőjük el is mondta: ők tényleg nyerni jöttek ide, kevesebbel nem is érik be - és lőn! Szerintem megérdemelték a győzelmet, tényleg újszerű volt, dinamikus, ötletes, látványos, egyszóval ilyennek kell ma lennie egy győztes produkciónak egy tehetségkutatóban. És még szimpatikusak is.

Balázs hajmizériája kissé(?) túl volt lihegve, nem különben a sztárvendég Paul Potts, aki erőltetett, lebegős karaktertenor-szerű hangon, botrányosan rossz olasz kiejtéssel, kifejezés nélkül énekelte Puccini Turandotjának híres Kalaf-áriáját, a Nessun dormát. Bár világsztárként aposztrofálták, én azért egy "világsztártól" nem egészen ezt várnám el, arról nem beszélve, hogy élőben legalább öt különböző tenortól hallottam sokkal jobban ezt az áriát (és nem is mind volt világsztár).
Bemondták azt is, hogy jövőre ismét lesz X-faktor. Miért nem vagyok meglepve?...



18. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-12-20 06:41.45)  
Haj, haj! Balázs performensze a nyitány, Marco dauerolt haját "lenyalták." Kán- kán izgibb számomra, mint az akrobatikus rocki. Pati miket beszél, hogy a néptáncot le kell porolni, na az ütések a portörlök. Dirty Led Light Crew (ki sem tudom mondani leírni), vagyis a technika győzőtt a lélekemelő művészet felett. Classicamon Siegfried c. operában , külföldi előadáson hasonlókat "fényeztek", csak közben a teljes művészet végtelen dallammal "megfűszerezve." Gyűlölöm a zanzásított plagizálást, klasszikusok diszkóritmusban- tól kiráz a hideg, vagyis Talamba- Diótörő aktuális karácsony táján- de Csajkovszkij az égi balettpódiumon a fejét törheti. Lenint idézve: ami nem megy, ne erőltessük...- és Semprinit plagizálva, bocs..


17. Semprini (2015-12-14 23:25.58)   - (válasz Marcello77 16. hozzászólására)
"Gyanús ez a hirtelen befejezés."
Hát igen, sic transit gloria mundi... nem akarok megint a régi időkön keseregni, de a régi Ki mit tud-okat tényleg szó szerint 'egy ország nézte' - részben persze azért, mert akkor még nem volt más néznivaló esténként a tévében : egy tévécsatorna volt, videó még nem volt, szóval mindenki nézte. most jóval szélesebb a választék, lehet DVD-zni is, számtalan csatornából lehet választani. De nem csak ez az oka, hogy ez a vetélkedő nem nagyon jött be az embereknek. hanem egyszerűen színvonaltalan. Minden szempontból, kezdve a zsűrivel és a műsorvezetőkkel (hozzájuk képest a csillag születik zsűrije már-már aranykornak nevezhető), a meglehetősen gyatra felhozatalig. Érdekes, hogy azok után, hogy közölték, nem indul újabb csillag születik mert nincs elég tehetséges jelentkező, mégiscsak elindították ezt a formátumot, amely nemcsak hogy gyakorlatilag tök ugyanaz, de minden tekintetben mélyen alulmúlja a Csillag születik-et.
Az, hogy az elődöntő után azonnal a végső finálé következik, mindennél beszédesebb, nyilván a készítők is érzik, hogy itt most nagyon mellélőttek.
Szóval továbbra is azt mondom, ami ennyire nem megy, azt nem kéne mindenáron erőltetni...


16. Marcello77 (2015-12-14 21:09.10)   - (válasz Semprini 14. hozzászólására)
Ilyen vetélkedőt ország még nem látott, ami már egy héttel azután véget ér, hogy összeállt a végső mezőny. Nem lesznek hétről-hétre kiesések, mindössze három produkció után valaki nyerni fog nyilván legalább akkora összeget, mint azok, akik évekkel ezelőtt kb. 10 adást küzdöttek végig. Gyanús ez a hirtelen befejezés. Csak mert jön a karácsony? Ugyan...


15. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-12-14 14:04.38)   - (válasz Semprini 14. hozzászólására)
Az a 3 népitáncos- világgyőztesek- Magyarország szeretlekben is szerepeltek, hogy 1 másodperc alatt mennyi a leütésük?Ott még elmentek- de itt számomra nem érdekel a leütésszám, ha hiányzik a lélek, csak a technika! Ne leüssenek- Talamba- hanem megüssék a szívemet! Nem tudom- érdekelne hogy a régi Ki mit tud- okban a népitáncos szakértő- most nem jut eszembe a neve, vagy Novák Tata mit szólna? Sokat nem is láttam, mert nézhetetlen, hallgatatlan részemről.Classicámon "n"- edszer Rajna kincse,mert az egy igazi kincs, és nem nincs, hanem van!


14. Semprini (2015-12-13 15:08.03)  
Miután mindhárom elődöntő lement, lehet latolgatni, ki fog nyerni. Több helyen olvastam, hogy az ovis versmondó kislánynak fogják odaadni, - hát az azért szerintem elég botrányos lenne, szerintem sokkal inkább valamelyik táncos produkció esélyes, méghozzá nem a rúdtáncos (bár az se volt rossz, sőt tegnap talán a legjobb volt), hanem a retekklub megint történelmet fog írni, és alighanem egyszer az életben ezúttal csapat fog nyerni. Legalábbis csodálkoznék, ha nem így lenne. Horgas Eszter kísérőzenekara, a Talamba is esélyes lehet, ők azonban profik, lemezük jelent meg, nem egy ilyen versenybe valók, akármennyire is magas színvonalat képviselnek - ez tehetségkutató, nem "profikutató" - ahogy tegnap az egyik zsűritag találóan megjegyezte.

Tegnap a tehetségkutatók történetének legcikibb produkcióját is láthattuk: az ikerlányok, akik a válogatón a spontán beszélgetéskor még viccesek voltak, a produkciójuk azonban már akkor is nagyon gáz volt, most teljesen lefagytak, semmi poénosat nem sikerült elsütniük, én végig kínosan feszengtem, a zsűri négy tagja pedig piros X-et nyomott (élőshowban ilyen még nem nagyon fordult korábban elő!). Nagyon nem jött össze a dolog Milák Mózesnek sem, aki botrányos hamissággal énekelte végig a Hair legnagyobb slágerét magyarul.
A táncos produkciók némelyikén pedig szó szerint bealudtam - ki tudja, lehet, hogy a majdani győztest nem is láttam - hiába, ezt a műfajt nem nekem találták ki...

Azt talán érzik az RTL klub vezetői is, hogy ez azért most sokkal gyengébb lett, mint bármelyik Csillag születik, vagy hogy túlontúl elburjánztak a táncos produkciók, illetve amik azokon kívül vannak, szinte alig nevezhetők képernyőképesnek.

Összegezve: ez a műsor nagyon R O S S Z - így, csupa nagybetűvel, kéretik abbafejezni, ne legyen belőle több, és egyáltalán: nem ártana most már tényleg jegelni legalább pár évre ezeket a tehetségkutatókat...


13. Semprini (2015-12-07 12:09.35)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 12. hozzászólására)
Eddig mindkét élőshowban volt 3-3 olyan produkció, amely megérdemelte volna a döntőbe jutást. ebből a hatból csupán egyetlen egy, a Supergirls jutott tovább. Napnál világosabb, hogy itt szakmai szempontoknak az égvilágon semmi szerep sincs, hiszen már a zsűri is úgy lett összeválogatva, hogy szakmailag hozzá se tudnak szólni, ha akarnának se. Rengeteg volt a táncos, meg artista produkció - van ehhez a két műfajhoz értő a zsűriben? Nincs. Innentől nem tudom, miről beszélünk. Rég elmúltak azok az idők, amikor a "Ki mit tud?" zsűrijében ült egymás mellett egy színházi rendező, egy zeneszerző, egy hangszeres zenész, két különböző műfajú koreográfus, egy bűvész, és egyetlen(!) színész. Egyetlen egy, a 7 vagy 8 tagú zsűriben! Most meg a négyből KÉT színész van! Ez nem versmondó verseny! Egyetlen versmondó volt, egy ovis(!), őt tovább is juttatták. No comment.


12. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-12-07 10:59.21)   - (válasz Semprini 11. hozzászólására)
Nálam senki, semmi nem erős. Zsüri IQ nélküli pár szavas EQ- ja kiveri a táv- irányítómat. Minden zsüri- még a virtuozóknál is - pedig azt hittem, hogy na ott aztán repülnek az évszámok, dur- mollok, stb...Nem tudom, hogy ezek a művészek, hogy oldanak meg művészi feladatokat.Még Márkó humora - habár még humorban ismeri a tréfát- pedig őt abszolut nem ismertem, nem is fogom máshonnan. Horgas is populárisban fuvolázik, Patrícia próbál gyógyítania Válótársakban.Sem a külsejük-sem a belsejük ( nem fordítanak, nem lesz mégis bunda a bunda), és senki sem hitelesen katartizál, libabőrt kell vennem. Szummáddal abszolut egyetértés.


11. Semprini (2015-12-06 13:36.38)  
A múlt heti rémesen unalmas és színvonaltalan első élő show után egy klasszist javult a műsor - a tegnapi már "csak" szimplán unalmas volt - már ez is nagy szó, legalább rosszabb nem lett. A zsűriről annyit, hogy miután nem is tudom, hány héten keresztül bizonyították alkalmatlanságukat (csupán Horgas Eszter keményített be az egyik adásban), alighanem kaptak egy instrukciót, amely így hangozhatott: "Fanyalogni, fanyalogni, fanyalogni! Néha, de csak nagyon néha szabad elájulni is - arany középút viszont NINCS!" Így is tettek, majd' minden produkcióra volt legalább az egyik zsűritagnak valamilyen negatív megjegyzése. Amikor meg elájultak, azt olyan tüntető negédességgel, letagadhatatlan elfogultsággal tették, hogy csak annál jobban kilógott a lóláb.

Naná, hogy Horgas Eszter "csókosai", a Talamba ütőegyüttes csont nélkül továbbjutott, és naná, hogy az All In nevű (szintén csókos - a bemutatkozó kisfilmjükön is látszott!) fiútáncos csapat is - bevallom, az ő kiesésüknek örültem volna leginkább, remélem, azért nem nyerik meg-, viszont a legjobb produkciók megint csak kiestek, egyet kivéve, a Supergirls továbbjutásával én is messzemenőkig egyetértek, ha egyet juttattam volna tovább a tegnapi élő show-ból, ők lettek volna, náluk van talán legjobban arányban a befektetett munka és a produkció színvonala. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de miután az összes kedvencemet kiejtették, egyelőre nekik szurkolok - pedig nem áll tőlem egyetlen műfaj sem távolabb mint a tánc.

Balázs vigyori jópofizása, Dombi erőltetetten alpári poénkodása sem javított az összképen, de hát miért pont a műsorvezetők lennének a helyzet magaslatán?

Összefoglalva: szerintem ez minden idők legeslegrosszabb magyarországi tehetségkutatója. Pedig erős a mezőny...


10. Emylio (2015-12-06 07:25.38)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 9. hozzászólására)
Én is így láttam. Ez inkább egy tehetségtelenség kutató verseny.


9. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-12-06 07:10.36)  
Jégszobrász.(jó, hogy nem haj, hajaj!) Lányok, mit ugrálsz? Csajkovszkij Fekete hattyúja plagizál. Valami gagyi számítógépes játék, amiket önmagában sem kedvelek. Talamba: üsd, verd, nem apád! Lombikbébi díszlet: átjött az üzenet, milyen üzenet?! Horgas bizonyította, most nem mellbedobással elfogultságát, Márkóval értek egyet, a technika próbálkozik győzedelmeskedni a művészet rovására, de ez nem elég, hiába ég! Számomra dög Unalom (csak nem Moravia), Csuja álló lelkendezése a primitivo primissima díj esete(na az a díjátadó sem kutya).Most kéne abbahagyni, csak nem futottam , nem rohantam el, hanem Classica.


8. Emylio (2015-12-05 21:41.59)  
Próbálok jó útra térni, és otthon tölteni a szombat estéket. Hát, ez a "műsor", nem könnyíti meg a dolgomat.:(


7. Roberto (2015-11-30 19:34.43)  
Minden idők legunalmasabb élő showját hozta össze az RTL Klub, csak gratulálni tudok nekik. Ennyire unalmas prezentációt mióta élek nem láttam, bár a Soproni dance team valahogy mégis ki tudott tünni ez alatt a fos show alatt.

Ja és gratulálok a zsürinek is, hogy ekkora maflák.


6. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-11-30 17:31.31)   - (válasz Semprini 5. hozzászólására)
Még nem szerepelt le a katban, így először Sebestyén Balázshoz írtam. Dombi még ugyanakkor az atv- n valami humorista versenyben próbálkozott. Zsüri - nem övön aluli, de rektori helyből uv. diploma megvonás..(Csuja Imrénél is írtam zsürizetlen zsüriségére). Pati- hiába csinálnak kivűlről új fejet neki.. Horgas Eszterbe nagyot csalódtam, habár a nemjeivel igennel egyetértettem- nálam mindenki nem lenne-piroska heti csipkés dekoltázsa , műloknikkal - komoly-zene ez? Veled ellentétben Márkóról nem tudtam semmit, és egyedül természetes - nem hozzáértő humorát értékelem. Minden produkció pár másodperces nálam, mert utána felháborító unalomba fullad, itt tilos vala a művészet? csak akrobatika, technika?! Engem már a címe is irritál, ki sem tudom ejteni.Senki nem tud semmit, nem ért, érez semmihez, senkihez. De minden zsüri zsürizetlen, és kibírhatatlanságig primitív, IQ nélküli, próbálnak EQ- t injekciózni.


5. Semprini (2015-11-29 13:37.27)  
A balsejtelmem beigazolódott: nemhogy emelni nem sikerült a tétet, de az első élő show unalmasabb lett, mint a válogatók. Ez azért teljesítmény! Sok oka lehet, egyrészt a teljesen alkalmatlan és inkompetens zsűri, amint az várható volt, igen sok esetben olyanokat engedtek tovább, akikben nem volt "még egy kör", azaz másodjára nemhogy nem tudták felülmúlni a bemutatkozó produkciójukat, de második nézésre már érdekesek sem tudtak lenni. A felhozatal is minden eddiginél gyengébb lehetett a válogatókból ítélve, tehát nem lehetett túl könnyű helyzetben a zsűri, de alkalmasabb zsűri talán jobban végezte volna a dolgát. Mindenesetre eddig nekem bármelyik Csillag születik-nél gyengébbnek tűnik a mezőny. Talán lesznek még jó produkciók a későbbiekben, de ha azok közül sem a megfelelőek jutnak tovább - amint az most is történt - akkor bizony igen gyenge fináléra van kilátás.
Eegyáltalán nem csodálkozom, hogy az 5 éves Zsófi továbbjutott. Emlékezzünk csak vissza: a legelső Csillag Születik-et egy mesemondó kisfiú nyerte, akiről persze azóta sem hallottunk semmit (- na persze az akkori zsűri még alkalmatlanabb volt). Ugyanakkor a mostani zsűribe beültettek kettő darab(!) prózai színészt, amikor vers- és prózamondóból van talán a legkevesebb (táncos produkcióból meg a legtöbb, de táncos vagy koreográfus bezzeg nincs a zsűriben!) Naná, hogy a T. zsűri keze maga felé hajlik, és a nekik tetsző legjobb versmondót bejuttatják! Mivel a többi olyan hihetetlenül gyenge volt, aligha volt kérdés, ki megy tovább ebben a kategóriában. Azon lepődtem volna meg, ha kiesik. A nézők meg aztán már végképp nem szakmai szempontokat vesznek figyelembe, hanem, szimpátia- és/vagy cukiságfaktor alapján szavaznak, és ebben nyerő volt Zsófika, ott a helye tehát a fináléban, nem számít, hogy hány jobb, érdemesebb, érdekesebb, színvonalasabb produkció esik ki miatta (vagy helyette). Nekem a bemutatkozója, amikor limerickeket szavalt, sokkal jobban tetszett, mint a tegnapi verse, innen én már egészen biztosan nem engedtem volna tovább (miközben a legjobb produkciók KIVÉTEL N É L K Ü L mind kiestek!!!). Utasi Árpi 2.o.

Badár Tamás tényleg tehetséges bűvész, neki valóban helye van a döntőben (bár valahol azt olvastam, hogy ezeket a trükköket valaki már elsütötte, hiába, nincs új a nap alatt...), de én a tánccsoportok közül is másikat juttattam volna tovább - egyébként mivel ebből a kategóriából van a legtöbb, itt lesz a legdurvább a nyirbálás, és végül garantáltan nem az fog nyerni, aki tényleg megérdemelné - lévén semmiféle szakmai szempont nem játszik, hiszen már a zsűriben sem ül senki, aki kicsit is értene a tánchoz, a közönség meg ugye nem szakmaiság alapján szavaz mint tudjuk.
Csak remélni merem, hogy a majdani győztest még nem láttuk...

A zsűriből számomra mostanra egyértelműen Kovács Patrícia a legirritálóbb és legnagyobb csalódás, nem irritál ugyan, de ugyancsak nagyot csalódtam Csuja Imrében is, horgas eleinte nagyon irritált, most már valamivel kevésbé, Márkót pedig kezdettől fogva nem bírtam, és ez nem is változott.
Dombiékon pedig látszott, hogy ők is meglehetősen unják ezt az egészet, de hát meg tudom őket érteni.


4. Emylio (2015-11-28 20:02.23)   - (válasz Johnny kapitány 2. hozzászólására)
Akkor honnan tudod, hogy ezt a tévé nyomja, és nem a Family Frost?


3. Tomka90 (2015-10-19 19:17.20)  
Inkább nézem a Játék határok nélkül nevű vetélkedőt, mert még az sokkal jobb szerintem.



2. Johnny kapitány (2015-10-13 18:20.21)  
Én úgy vagyok vele, hogy vagy négy éve nem nézek tévét, így szerencsére nem tudom mi ez a szar:)


1. Tomka90 (2015-10-13 17:04.25)  
Nem tudom, hogy ki hogy vele ezekkel a tehetségkutató műsorokkal, de nekem már valahogy inkább sztárcsinálásról szól az egész, minthogy valódi tehetségek felkutatásáról. A zsűritagok is már nem olyan jók, mint az előzőek. Ráadásul ez a műsor is nagyon a nézők érzelmeire akar hatni (SMS szavazás, szegény sorsok stb.), aminek szerintem nem ez lenne a feladata.


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk