Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A. I. - Mesterséges értelem
- Paramount Network, 16:00
Váltságdíj
- AMC, 16:25
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00
Légcsavar
- Film Café, 17:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Terence Hill - Vélemények
2022-es választás
Elveszett jelentés - Vélemények
A bolond lány - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szökés Pretoriából aaaaa
Charlize Theron aaaaa

 

Fórum - Hitman - A 47-es ügynök - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
66. Dark Bakter (2016-07-29 12:11.27) aaaaa
Vazze.... Nem t'om... Sokan szidják a Timothy Olyphant féle Hitman mozit, én elvagyok azzal, sőt tetszik is maga film... Ellentétben jelen fércművel ami egy kalap... Egyetlen egy játékhűbb nüansz van benne.... Mégpedig az, hogy a végén a Hitman-klón ugyanúgy néz ki, mint a 47-es... Az első mozinak ez volt a leglátványosabb hibája, a játék relációjában. Me' ugye ott árvák voltak összeszedegetve és őket képezték ki, míg az eredeti játékban klónok vannak, és úgy néznek ki, mint a 47-es ügynök... Mindegy.... A szereplők többsége kritikán aluli... Hitman is vazze.... Há' van haja, látszik, hogy nem kopasz, borotválva van, de egyszerűen túl látványos a hajzat, ami ténylegesen nincs ugye, de akkor is kiszúrja a szemet... Bezzeg az előző filmben tudtak erre figyelni, itt nem... Ez már megint egy látványorgiával operáló akciómozi, nem kerüli a feltűnést, megy és hentel a 47-es... Gyér és gyenge, egy CGI-vel megtámogatott gagyi.... Aki fanyalgott az első filmnél, annak szerintem ez még inkább nemtetszést fog kiváltani... Tré nagyon...A második csillag Marco Beltrami scoreját illeti...


65. Johnny Saiper (2016-05-26 01:07.31) aaaaa
Súlytalan, de nekem egy gyenge hármast megért.


parfumeshop.hu banner

64. Capt.JackSparrow (2016-03-28 15:57.12) aaaaa
Ez kurva jó:D
http://www.youtube.com/watch?v=4KXJM_KJDc8


63. Sötétszív (2016-01-20 00:43.08) aaaaa
A Hitman- A 47-es ügynököt sikerfilmnek szánták. Gondolom. Na most a 2007-es elődjéhez hasonlóan ez sem lett az, hanem a tavalyi év egyik legrosszabb filmjei közé tartozik a Halálos iramban, és a Mad Max után. Sajnos a történet túl kiszámítható, és sablonos volt. A színészi játék sem volt az igazi. Ciarán Hinds egy remek színész, de ebben a filmben nem találta a helyét ő sem. Szóval Aleksander Bach filmje a felejthető, gyenge filmek kategóriájába tartozik. A tavalyi év egyik leggyengébb filmje. Aki teheti, az kerülje el. Én szóltam!


62. Convar (2016-01-16 20:22.53)  
Csak annyit hogy... :D


...aki megnézte a filmet az meg is érdemli. Ott volt a trailer, ami nem árult zsákbamacskát, mert már abban is csak a pózőrködést meg az effecthalmozást lehet látni. Már abból nyilvánvaló lehetett volna mindenkinek hogy mekkora ócskaság ez a film.

Langelus kritikájában azt írja, hogy a női főszereplőnek van egy klassz bikinis jelenete. Na azt majd esetleg külön megnézem vmikor vmelyik videómegosztón, ez az egész maximum annyit ér :D


61. Tjunior (2016-01-14 20:01.30) aaaaa
Gyá gecó, láttam ezt az új Hitmenes filmet.
Kva jó vót, öreg.!!!44!4!!!!4
Van benne ez a kopasz gyerek, oszt szétbasz mindenkit, meg van az a picsa, hú de megb*sznám. Nem tom, amúgy mennek össze vissza, meg lőnek állandóan, a történetet nem naon vágtam. De gecó nagyon kúl vót ez a lényeg. :))))))))Mer éted, a kopasz csávó pofánlő mindenkit. Picsa meg kómázik állandóan, de nem hülye vót, csak izé, na a végén meg már jókat kómázót össze, belőlle is ilyen hitmen lett, de megb*sznám :DDDDD Meg volt benne egy ilyen kis buzigyerek, na ő volt a főgonosz, ja nem, mert a főnöke az, de az meg egész film alatt egy üvegkalitkába volt, nemtom hogy szart, de mindegy, meer a buzigyereknek alumóniumot fecskendeztek a bőrébe, attól lőhették le se sz*rta, beszarás miket találnak ki ezek a filmcsinálók!!!! Aztán a végén meggyött még egy ugyanolyan kopaszgizda mint hitman, de azt is lelőtték aszem. a mindegy nézd meg tesó krvajófilm. 44444!!!4!!!!!444!


60. Az utolso szamuráj (2016-01-13 17:18.02) aaaaa
Na,ezért a filmért csillagos ötös az új Mad Max.
Tele a tököm,hogy egy autó robbantása ,egy autó felborulása CGI-vel van megoldva.Tele a tököm,hogy egy akciójelenetet rommá vágnak,hogy két mozdulat közt vágnak,hogy egy mozdulat közt hatot vágnak,emiatt az esetleges jóféle harci koreográfia is gagyinak tűnik.Nézd meg a Raid-et,leesik,miről dumálok.Tele a tököm,hogy olyan párbeszédeket adnak a szereplők szájába,visszasírom a bölcsődék gügyögését.Tele a tököm,ezért itt most abbahagyom az írást,oszt rámászok a nőmre....
De,előtte még:ahhoz képest,hogy ez a 47 ügynök a játékban azéééé....csendben ölt,meg a behatolási szándékok hát izé...itt farzsebből előránt két pisztolyt,és Makó lakosságát kiirtja.Csak úgy.Hangosan.
Phej,2015 legrosszabb filmje befutott hozzám.


59. Jason13 (2015-11-29 12:29.23) aaaaa
Nem igazán vagyok jártas a videojátékok világában, így a film alapjául szolgáló alkotást se igazán ismerem. Viszont az előző adaptációt volt szerencsém látni és már az se nyerte el a tetszésem. Azonban a 47-es ügynökhöz képest Xavier Gens munkája egy Oscar-díjas műalkotás!
A kopasz ügynök legújabb mozgóképes kalandja ugyanis egy over the top marhaság, amivel még nem is lenne baj, ha a készítők nem akarnák halálosan komolynak eladni az egészet. Így viszont az egész nem más, mint egy kínos önparódia, ami inkább hasonlít egy őrült video-klipre, mint egy épkézláb filmre.
A történet ordas nagy bakikkal van kikövezve, emellett egy hatalmas katyvasz az egész. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen az a Skip Woods körmölte a szkriptet, aki a Die Hard szériát is meggyalázta. Aztán itt van a főszereplő ügynök, aki egy percig sem hiteles a szerepében. Egy percig nem tudtam komolyan venni a fickót, bár ez a rendkívül rossz akciójeleneteknek is köszönhető. A legnagyobb golyózáporok közepette is nyugodtan sétál előre, hát minek neki fedezék?! Sőt, ellenfelei udvariasan hagynak neki időt az újratöltésre is, pedig millió lehetőségük lenne agyonlőni a bőrfejű gyilkost.
És ha már akciók, az is zavart, hogy a készítők szinte minden egyes húzósabb jelenetet telepakoltak gagyi CGI-effektekkel. Azt még megértem, hogy egy helikoptert nehéz a valóságban beleküldeni egy épületbe, de szimpla robbanásokat és ütközéseket kár volt gagyi trükkökkel kivitelezni.
Sajnos a színészek játékát is csak negatívumként lehet felhozni. Pedig az ilyen szösszenetekben nem szokott zavarni az, ha valaki nem éri el mondjuk De Niro szintjét, de ami itt folyik, az kész katasztrófa! Zachary Quinto komplett hülyét csinál magából, Thomas Kretschmann meg kínosan feszeng. A címszereplő bőrében pedig Rupert Friend nyújt Seagel-t megszégyenítő alakítást, írom ezt úgy, hogy szerintem tehetséges a fickó.
Egyedül Marco Beltrami muzsikája ér ebben az egészben valamit, dallamai kellően dinamikusak és pörgősek.
Azonban minden más közel értékelhetetlen ebben a gyöngyszemben. Nem is csoda, hogy akkorát bukott, mint az ólajtó, hamarosan mehet is majd a Film+-ra.


58. Roberto (2015-11-23 02:19.08) aaaaa
Sajnos az egész film az akcióra koncentrál, a lopakodást teljesen kihagyták belőle. Az álcaruhás jelenetből is egy jó volt csak, amikor az őrmester ruhájával cammog ki a nagykövetségből a 47-es. Mindaddig a részig tetszett is a film, de utána már rájöttem lassan hogy ez full akciófilm, és annak is meglehetősen kevés, rosszul megrendezett, bár előnyére szólva akadt egy-két jó rész azért. De ennyi. Cieran Hinds karakterszínész, hogy mit keresett itt, nem értem és egyben felháborító, de legalább vásznon volt. Sajnáltam őt, hogy ilyen filmekre jutja. A csajszi, na igen. Nekem kifejezetten tetszett, hogy most nem bombanőt állítottak ide, a csajszinak legalább van esze és még szép is emellett Hannah Ware. Kurylenkot mindenképpen alázta, viszont Olyphantot nem sikerült überelnie Friendnek.

Nem volt ez olyan szar film, mint sokan itt beállítják. De tény, hogy nem az igazi. A videojátékok hangulatát nem sikerült kihoznia, kivétel ez alól, amikor őrmester ruhában kisétál, majd az egyik katona rá kérdez, madj pedig... :))


57. Man2 (2015-10-31 13:19.03) aaaaa
ennek a filmnek négyesnek kéne lenni de a sok gyökér lepontozta


56. Man2 (2015-10-25 21:24.29) aaaaa
Erre a filmre ilyen gyenge osztályzat?ebböl látszik,hogy birka a magyar nép.


55. Man2 (2015-10-25 13:42.44) aaaaa
Legjobb akció film.Nagyon izgalmas,látványos és pörgös


54. Gzus (2015-10-24 21:08.02) aaaaa
Én végig néztem ezt a filmet, de minek?
Gyenge kategória. Semmi újdonság, egy a lapos, sekélyes akció filmek közül.


53. Tömö (2015-10-09 16:22.03) aaaaa
...no, már az is mutatja milyen jóóó film lehet, hogy leadta már a tv.
Az első reklámig bírtam nézni. Nem keltette fel az érdeklődésemet...szóval, lehet a végén tök jó film? De akkor is azt osztályzom,amit láttam belőle, és nekem annyi elég is volt. danke.
(a tetkó a legjobb az egészben,az alkaromon egy vonalkód-készülőben:)


52. Rimoczi (2015-10-09 15:18.45)  
Az első rész sokkal jobb.


51. Johnny kapitány (2015-10-04 15:27.00) aaaaa - (válasz Man2 49. hozzászólására)
Ez remek?:D


50. Man2 (2015-10-04 15:21.11) aaaaa - (válasz Bobo 888 24. hozzászólására)
Miért nem mész már innen?neked nem valóak a filmek.


49. Man2 (2015-10-04 15:19.02) aaaaa - (válasz Langelus 48. hozzászólására)
A kész katasztrófa az tényleg kész katasztrófa volt nagyon pocsék film.De ez remek alkotás lett


48. Langelus (2015-09-11 20:15.01) aaaaa - (válasz RapaNui 46. hozzászólására)
Utólag már könnyű mondanom, de inkább a Kész katasztrófát próbálnám meg. Arra talán majd rá bírok majd nézni a vetítővásznon.


47. Johnny Saiper (2015-09-08 19:54.43) aaaaa - (válasz RapaNui 46. hozzászólására)
Wow! Három az egyben vélemény :D


46. RapaNui (2015-09-05 16:13.41) aaaaa
Aki teheti ez meg a Kész katasztrófa helyett inkább nézze meg a Vakációt, azon legalább lehet jókat nevetni, de ez egy fos, a Kész katasztrófát pedig végig sem bírtam nézni annyira unalmas és érdektelen volt.


45. HMáté33 (2015-09-04 10:08.21)   - (válasz Capt.JackSparrow 44. hozzászólására)
szerintem is van egyedien szar film, de mindegy:)


44. Capt.JackSparrow (2015-09-04 09:56.43) aaaaa - (válasz Bobo 888 42. hozzászólására)
elég egyedi volt, mert nem volt tavaly más film, amiről már 10 perc után ki akartam jönni:D


43. HMáté33 (2015-09-04 09:45.35)   - (válasz Bobo 888 42. hozzászólására)
aki szerint az a film egyedi, ammá' ne is ironizáljon:D jaj de egyszerű vagy:)
inkább olvasd el, amit Jack-nek írtam, aztán gondold át, hogy szükséges volt-e az előbbi hozzászólásod. nincs értelme ezt a vitát folytatni.


42. Bobo 888 (2015-09-04 05:17.59) aaaaa - (válasz HMáté33 41. hozzászólására)
Neked mit nem kell? Ja ironikus,persze.Mondjuk aki a Lucyra olyat mond egyedi,hát jah.


41. HMáté33 (2015-09-03 21:01.24)   - (válasz Bobo 888 38. hozzászólására)
sorold még kérlek!
amúgy Jack-nek is leírtam, hogy ironikus volt a kommentem, de ne mondd már, hogy ezt ennyire magyarázni kell...


40. Capt.JackSparrow (2015-09-03 20:22.52) aaaaa - (válasz Man2 39. hozzászólására)
anyud kapott már egy intimet tőlem tegnap. látom zabos vagy miatta:)


39. Man2 (2015-09-03 20:17.24) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 37. hozzászólására)
neked meg egy fejbelövés



38. Bobo 888 (2015-09-03 19:36.48) aaaaa - (válasz HMáté33 29. hozzászólására)
Halálos Fegyver 4,Halálos Iramban 7,Jurassic World,Pókember 2,Skyfall,Bolygó Neve:Halál,King Kong(2005),Vejedre Ütök,stb.
Soroljam még? Vagy tán a filmiparban van egy oly szabály,folytatás sohasem lehet jobb? Pont az a folytatás lényege...


37. Capt.JackSparrow (2015-09-03 18:02.09) aaaaa
Most értem az Absolution végére. Ha lehetne, most mínusz értékelést kapna.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekDark Bakter, 2016-07-29 12:1166 hsz
KérdésekRoberto, 2015-11-23 02:102 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk