Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Pokolba a szerelemmel!
- HBO, 15:50
A. I. - Mesterséges értelem
- Paramount Network, 16:00
Váltságdíj
- AMC, 16:25
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A bolond lány - Vélemények
2022-es választás
Expend4bles - A feláldozhatók 4. - Vélemények
Az alpinista - Vélemények
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ponyvaregény aaaaa
Charlize Theron aaaaa

 

Fórum - Egyenesen Comptonból - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

16. Rockercsaj2003 (2020-03-30 16:02.07) aaaaa
Nem tetszett, talán ha kicsit rövidebb lett volna... 50 cent filmje jobban tetszett.


15. Vmiso (2017-11-17 12:13.32)  
Remek kis sztori volt.
Én nem igazán vagyok rap kedvelő, inkább a gitárral megtámogatott dolgok érdekelnek, de ebből az időszakból még sok mindent hallgattunk anno.
Nagyon jó összefoglalás az NWA csapatról.
Easy, Dre, Cube viszont top 10 rapperek, nem nagyon kérdés.
Jól átjött a életérzés, az amit közvetítettek a zenekarral.
Nem csak rap rajongóknak ajánlott.



14. Dark Bakter (2016-06-28 22:20.20) aaaaa
EPIC!!! Zseniális alkotás egy korszakalkotó bandáról, egy zenei forradalomról, a gangsta rap születéséről... Ja, vannak benne olyan dolgok amik túl hollywoodiak, plusz sok mindenre nem térnek ki, mondjuk Dre vonatkozásában, mondjuk ő és Cube a producer, úgyhogy ezt kár felhánytorgatni... Attól még hiteles - többnyire :P - képet ad a bandáról, ráadásul a tagokat és a szereplők 90%-át olyan színészek alakítják, akik hasonlítanak a megformált személyre... Hm... talán csak Snoop, meg Warren G. volt kissé eltérő fizimiskájú... Mindegy... A koncertek,a partik, mind-mind hitelesen lettek prezentálva... Ütős!
F. Gary Gray pazar filmet rakott le az asztalra. Mondjuk Ice Cube-bal nem először dolgozott, hiszen a "végre Péntek" című mókás szösszenetet ő rendezte, ráadásul olyan két remek Cube dalhoz a "Nature Born Killaz", és az "It was a good day" ő rendezte a klipjét.... Szóval ismeri a műfajt és ez meg is látszik a filmen... Kurva jó a hangulata, pazar a millió, tel van pakolva rapslágerekkel... Zseniális...
Niggaz Wit Attitudes ikonikus banda! Nagyon komálom a rap műfajt, és az N.W.A. tényleg úttörő csapat volt.. Előtte New York-ban volt csak hip-hop formáció... Run DMC, Grandmaster flash....Beastie Boys.... De igazi,szókimondó durva szöveg, kendőzetlen őszinteség.... Nem igazán volt elterjedt.... Pedig ugye a Run DMC is rávilágított sok dologra... Aztán jött az N.W.A. megmondta a frankót a rendőri túlkapásokról - a Rodney King eset feldolgozása tényleg plusz pont! :) - a nyomorral, a kilátástalan gettó életről.... Semmi PC, semmi bullshit.... Csak a kíméletlen valóság! PLusz a Nyugati part is megjelent a rap színen.... A tagok legendákká váltak, persze jelen alkotás a három nagy egyéniségre koncentrál Eazy-E-re, Dre-re és Cube-ra... Szeritem Ice Cube volt a legtehetségesebb köztük, nem hiába kezdett hanyatlani a banda, miután ő kiszállt... Ő azóta is az élvonalban van, akárcsak Dre aki pokoli jó producer, ráadásul a G-funk műfaj megalkotásán kívül többek között Snoop Dogg és Eminem is neki köszönheti a karrierjét.... Mondjuk Eazy is jól nyomta, meg Mc REN, ő valahogy nem futott be akkor a karriert, mint Cube és Dre, pedig ő és Cube írta az N.W.A. dalszövegeinek 90%-át...
A történet adott, és Gray remek filmet rendezett belőle... Minden klappol, a színészek hitelesek, Paul Giamatti ismét hatalmasat alakít....
Száz szónak is egy a vége, ez egy kihagyhatatlan és nagyszerű film! Az végén az eredeti bejátszások még hitelesebbé teszik a filmet... És a remek rapslágerek kavalkádja már csak hab a tortán... Szerintem a 8 mérföldtől is jobb.... A műfaj rajongóinak kötelező darab.... De egyébként is remek alkotás... Erős 5 csillagos film!


13. Az utolso szamuráj (2016-06-20 17:17.11) aaaaa
Baszott jó -egy ilyen trágár,markáns és vad filmnél még a kibaszott jelző se lenne túlzás,mi több,mértéktartóan visszafogott-csak éppen marha sok mindenben...hazudik.
Mert a produceri székben Ice Cube és Dr. Dre üldögélt.így azért saját szájuk íze szerint toldozgathatták a sztorit:hisz a valóságban nem,nem mentek sírva ölelkezőst játszani és keményen férfiasat bíztatni egymást Eazy-E kórterme elé, bár a filmen ugye jól mutat,érezheti a néző,na még ezek a kemény srácok is könnyekre tudnak fakadni.
Sőt,még annak temetésén se jelentek meg.
Hoppá...
Arról nem is beszélve,a detroiti koncerten nem volt rohangálás zsaruk elől, lövéseket követően:azok megvárták őket a szállodai szobában,udvariasan annyira,hogy csak akkor mentek autógramért!!! mikor már a fiúk apateje jópár csaj száján landolt.Vagy seggében,gumi nélkül,hisz az ő felfedezettjük,S.D.Dogg elmondása szerint szerették a zenésztársak az idegen hölgyeket így is élvezni(jelentkezzen az a férfi,aki nem...).
Ám F. Gary Gray -aki jó és megbízható iparos-filmje ha nem úgy nézzük,minden mozzanatában a valóságot adja vissza mert azt akarom,tényleg pokoli jó:erős,kellően drámai,sodró lendületű,szókimondó és nem kevés kérdésre rávilágít.Az NWA valahol alulról kezdte,és vélhetőleg akkor voltak igazán jók,amikor dühből,erőből,haragból készítették a "művészetet"-már ha ez...az.Én nemtom.Majd megmondjátok ti.
Ám elképzelni a hatását azokban az időkben,hisz gondoljunk csak bele:a 80-as évek végén vagyunk,nem is olyan régen a feketék még külön wc-be járhattak,fehérek járta főiskolákra,egyetemekre nem is gondolhattak.Ahonnét ezek a kölykök??jöttek,mindennaposak voltak a gyilkosságok,a crack,lövöldözések,rendőri túlkapások-a Rodney King balhé tűpontosan be van vezetve a sztoriba- és ne legyenek illuzióink,a mai napig vannak olyan városrészek,ahová a taxisok megtagadják a behajtást.Az NWA sikere abban rejlett,kendőzetlenül,őszintén és kéretlen stílusban kimondták,honnan jöttek,ott mit tesznek az emberek,és hogy milyen a jövőképük:az már csak persze személyes véleményem,hogy egy zenész,mikor már pofátlanul nagy zsét zsebelt be,mikor már nagy háza,kocsija és több száz nője van,ezekről a problémákról.....nos rappelve mennyire lesz hiteles,főleg anyaggal a testében.
A Straight Outta Compton legjobb jelenetei-persze ez szubjektív-amikor zsarukkal kerülnek összetűzésbe,például a lemezfelvételnél.Azért ők valóban nem a palotapincsi sétáltatóról ismert arcoknak tűnnek-pár perc múlva fegyveresen robognak végig egy szállodafolyosón-ám akkor tényleg melóznak,a zsaruk megfektetik őket,és a legkeményebb velük egy fekete rendőr.Egyetlenegy jelenetben bele van ágyazva az egész ,elbaszott,"senkineksincsigaza de mindenkinek mégis" helyzet,ami hogy mennyit változott 2016-ra,vita tárgyát képezheti.
Meglepően jó a színészi játék,a hasonlóság-Ice Cube-nál a fia játssza apját- az egyetlen,valóban ismert színész pedig Paul Giamatti,aki nem nagyon tudna rosszul játszani,itt is remek.A dal???????betétek hál isten eredeti nyelven mennek, nem Fekete Paco-nak vagy valamelyik szinkronszínésznek kell megbírkoznia a dühös mondatokkal:így megmarad azok ereje,veleje,hangzása és hatása.Trágárul beszélnek benne,olykor kemény a műsor,ám hiába a két és fél óra-állítólag a rendezői változat még 50 perccel hosszabb!!-egy másodpercig nem éreztem unalmasnak,sőt.Igazából bevonz,hatása alá von,ügyes film-csak éppen ugye....és azért a valóságtól való távolsága nem részletkérdés,főleg ilyen esetben.


12. Lifeisamovie (2016-05-13 11:16.04)  
[link]
:D


11. Dobsony (2016-05-10 11:19.20) aaaaa - (válasz N0rbert 10. hozzászólására)
Érdekes, több helyen nagyon nagy igazsàgokat tartalmazó könyvidézetet küldtél àt.
Sok-sok mindenben egyetértek az írójàval, bàr ő is egy kicsit örültnek tünik nekem az íràsàból. Mindenesetre tetszett, köszönöm!
Te amúgy làttad a filmet?
Ha igen, mi a véleményed róla?


10. N0rbert (2016-05-10 10:15.15)   - (válasz Dobsony 5. hozzászólására)
A következő hozzászólásomat Neked, és a Mindenkinek címezem.Nem az én írásom, de pont erről az időszakról szól, hogy mért is vált olyanná a rap napjainkban mint amilyen:
Forrás:JULIUS ANDAN - A VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Fejezet: ZÜLLÖTT CSILLAGOK - A HETEDIK LECKE A VILÁGRÓL

1.
Washington DC-ben van egy Fehér Ház nevű épület, melyet rengetegen ismernek. Ez
az épület ott van. Ott van egy helyen, nem mozdul el, sok szó esik róla, az emberek
odamehetnek és megnézhetik, és bárki megy is oda, bármelyik országból, nem számít, hány
éves, hogy férfi-e vagy nő, fehér, fekete, ázsiai, eszkimó vagy bármi más, ha odamegy, ahol a
Fehér Ház áll, és abba az irányba néz, amerre van, akkor látni fogja. Ezen okból kifolyólag a
Fehér Ház viszonyítási ponttá vált.
A Hold és a csillagok is viszonyítási pontok. Azért azok, mert ott vannak fenn, és
mindenki láthatja őket, aki arra néz, amerre vannak. A híres embereket ezért nevezték el
csillagoknak.
Ott álltak fenn a színpadon, vagy ott voltak a mozivásznon, mindenfelé látni lehetett az
arcképüket, a média is foglalkozott velük, és mindezek következtében az emberek tudták,
hogy amikor egy adott híresség kerül szóba, az kicsoda.
Minden, amit bárki megnézhet, amire elegendő figyelem irányul, viszonyítási ponttá
válik.
Hírességnek lenni azt jelenti: viszonyítási pontnak lenni. Hírességnek lenni nem a
megélhetés egyik fajtája, hanem sokkal több annál.
Sztárnak lenni azt jelenti: modellnek lenni, példaképnek lenni, mintának lenni.
Azt jelenti: tanárnak lenni.
Híresnek lenni annyi, mint tanítani. Minden sztár néptanító, akár tetszik ez neki, akár
nem; akár elhiszi, akár nem.
És ha vetünk egy pillantást a világ hírességeire, azokra az emberekre, akiket a
tömegek csodálnak és követnek, és látjuk, hogy közülük mennyien pszichopaták, vagy közönséges bűnözők, vagy egyszerűen csak értelmi fogyatékosok, akkor kapunk egy elég jó
magyarázatot arra, hogy mitől ilyen a világ.
A hírességek tekintélyek.
Az ő segítségükkel árucikkeket, gondolatokat, eszméket, értékrendeket és életmódot
lehet eladni.
Vegyünk egy zenészt, aki fellép ezer ember előtt. Fenn áll a színpad tetején, a többiek
65
meg lent vannak a nézőtéren, és mindannyian felfelé néznek és a zenészt látják. Ezért, amit a
zenész mond, illetve képvisel, igen sokat nyom a latba. Ha ír egy számot arról, hogy milyen jó
marihuánát szívni, vagy a magánéletében heroint fogyaszt, akkor ezzel ténylegesen drogossá
tesz embereket – amiért őt börtönbe kellene zárni, vagy ki kellene végezni.
A helyes válasz tehát arra a kérdésre, hogy minden dolog ellenére, a jó példák
tökéletes hiánya ellenére, a rossz hírnév ellenére, a bizonyítékok ellenére, hogy a
kábítószerek egyértelmű káros hatásai ellenére, a tényleges tudományos bizonyítékok
ellenére, a számtalan tönkrement élet ellenére, a növekvő bűnözés ellenére, a
drogfogyasztásból következő társadalmi ellehetetlenülés ellenére, és annak ellenére, hogy
EGYETLEN PÉLDA SINCS arra, hogy a kábítószer-függőség valakit jobbá tett volna, miért
fordulnak mégis fiatalok milliói a droghoz, bálványaik droghoz való hozzáállásában keresendő.
A világ legsikeresebb drogügynöke egy drogfüggő szupersztár.
Senki nem képes annyi embert függővé tenni, mint az ő példája.
2.
Sikerült odáig eljutnunk, hogy manapság emberek kérkednek azzal, hogy őrültek.
Kérkednek. KÉRKEDHETNEK!
Soha az emberiség történelmében nem volt még olyan szalonképes a romlottság, az
őrület, mint manapság.
Ezt elérni nagyon komoly és nagyon átgondolt munkát igényelt, hiszen egész
generációk természetes józanságát kellett tönkretenni hozzá.
Hogyan terjeszti el a legfelsőbb kaszt a szexuális aberrációkat? Hogyan terjeszti el a
drogfüggőséget? Hogyan terjeszti el a züllöttséget?
Példamutatással.
Fognak néhány furcsa alakot, a média által elegendő figyelmet irányítanak rájuk, úgy
állítják be őket, mintha rendkívül sikeresek és rendkívül boldogok lennének, és ezek által
tekintéllyé, viszonyítási ponttá teszik őket – de ezek az emberek őrültek!
Rossz példát mutatnak.
Abnormális értékrendet képviselnek.
Így működik a máz, így irányítja az emberek figyelmét bizonyos dolgokra. Így hoz létre
újabb és újabb tekintélyeket – a média, és a korábbi tekintélyek által.
Próbáljon találni egy sztárt az irodalomban, a zenében vagy a filmben, az üzlet
világában, a politikában vagy a tudományos életben, aki teljesen normális, aki egy épelméjű
értékrendet képvisel, aki úgy él, úgy viselkedik, zenéjén vagy filmjein keresztül olyan mintát
közvetít, amelyet érdemes elfogadni és követni!
Fog ilyet találni, de ijesztően keveset.
A kultúra hanyatlik, a máz egyre alacsonyabb szintű életmódot, világlátást és
viselkedést állít az emberek elé, mint „jó példát”, mint követelményrendszert.
Minél híresebb valaki, annál nagyobb tekintéllyel rendelkezik.
A világ legnagyobb sztárjainak többsége züllött figura, aki eszelős módon viselkedik,
őrült módjára él, és az értékek, melyeket közvetít, nem értékek. A legnagyobb sztárok jelentős
része ténylegesen beteg ember.
És nem véletlen, hogy éppen belőlük csináltak sztárt!
3.
A művészet nagyon kényes téma a legfelsőbb kaszt számára. Nincs semmi, ami
annyira kötődne a szabadsághoz, mint a művészet, és nincs még egy olyan embertípus, amit
nehezebb lenne elnyomni, mint a művészt.
Míg a tudományos közéletet a kaszt viszonylag könnyen uralma alá hajtotta, és az ezen
a területen kifejtett elnyomást ma már kisebb erőfeszítések árán is fent tudja tartani, addig a
művészetre a mai napig is nagyon komolyan oda kell figyelnie.
Két nagy hazugság terjedt el a művészettel kapcsolatban, amelyek gyakorlatilag
elpusztították az igazi művészetet. Ez a két hazugság a következő:
1. A művészet önkifejezés.
2. A művészet célja a szórakoztatás.
Mindkettő rendkívül távol áll az igazságtól, és mindkettő alkalmas arra, hogy tévútra
tereljen szinte bárkit, aki megpróbál alkotni valamit.
Az a hazugság, miszerint a művészet önkifejezés, ahhoz vezetett, hogy egyre több
dolgot kezdtek művészetnek nevezni, és egyre több különc alakot kezdtek művésznek hinni.
Így alakult ki az a nézet, hogy a művész nincs teljesen magánál, ködös a tekintete,
67
nincs kapcsolata a valósággal, álmodozva jár-kel a világban stb.
A másik hazugság, amely azt állította, hogy a művészet célja a szórakoztatás, ahhoz
vezetett, hogy azt hitték, a művészetnek el kell feledtetnie az emberekkel a nyomasztó
valóságot.
A legfelsőbb kaszt e két nagy hazugsággal lerántotta a művészetet a mocsokba,
eltörölte eredeti funkcióját, és gyakorlatilag teljesen hatástalanná tette.
Ma már úgy tűnik, hogy a művészet jópofa dolog ugyan, de nincs különösebb
jelentősége, és szinte bármi fontosabb a művészetnél.
Pedig a művészet valószínűleg még a tudománynál is fontosabb.(...)


9. Sonny Black (2016-02-17 20:02.05) aaaaa - (válasz Kimiraikonnen 7. hozzászólására)
Vagyis Ice Cube-ot a valódi fia alakítja, bocs elírtam!


8. Sonny Black (2016-02-17 19:59.55) aaaaa - (válasz Kimiraikonnen 7. hozzászólására)
Úgy hogy Ice Cube fiát a valódia fia alakítja:) de a többi színész is rendkívül hasonlít!


7. Kimiraikonnen (2016-02-14 16:58.58)  
Vajmi keveset tudok az amerikai gengszter rapröl, vagy az ottani életröl, de ez a film nagyon nagyon bejött. A zene istenirály volt, a színészek egytöl egyig zsaniálisak ( az Ice Cube-ot alakító srácon leesett az állam, hogy tudtak ennyire hasonló színészt szerezni, mire rájöttem hogy a fia az. :D )
Ez a film kell neem eredeti nyelven is. Aki nem szereti a rap zenét, annak is ajánlom!


6. Oereg Gorm (2016-01-29 14:54.46) aaaaa
Röviden:
Nem szeretem a hiphop-ot sem a rapzenét.Amit időnként képvisel(ha nem tapló emberek böfögnek)azt viszont igen.A film is egészen jól sikerült.Ice Cube és Dre karaktere bejött.Giamattiról néha elhittem,hogy színész.Easy E-t is sajnáltam.Volt egy sajátos hangulata a produkciónak(kicsit thrillerinjektálódásos)-jól szórakoztam.OFF:De én akkor is utálom még a Akkezdet Phiai-t,meg Saiid-ot,a Belga és a Ludditák még szódával elmegy.
OFF:A rapmetál svéd mesterei akik nemrég vonultak vissza,őket bizony kedvelem(Clawfinger)


5. Dobsony (2016-01-29 13:23.20) aaaaa
Azon a helyen ahol melózok van egy részleg ahol állandóan rapzenét hallgatnak munka közben.
Hogyan is mondjam finoman, ezen személyek elég antiszociálisak, nem igazán emberszeretők.
Nem amerikai rap zenét, hanem jó kis magyar undormányt. Máshogy nem tudom leírni ami abból a szövegből jön. Aki hallotta tudja miről beszélek, aki meg nem, annak csak annyit , hogy a lényege hogy mindenkit meg kell alázni, verni, gyilkolni, lesz.....i, seggbeb....i bárki is legyen az.
Szlogen: "Gyűlölünk mindenkit"
Nincsenek előítéleteim, ennek szellemében néztem meg a filmet.
Óriási volt. A zene, a dalok szövegei , a történet.
Ice Cube fia, ahogy mondani szokták "tiszta apja".
Az egyetlen ismert színész Giamatti, de igazából tényleg csak az ő szerepe igényelt nagy nevet.
A fiúk a bandából is nagyon hitelesek, főleg Dre "ügynökét" alakitó szakállas benga. Félelmetes. Utánanéztem az eredeti palinak. Éppen előzetesben van és tudjátok miért?
Meghívták a film forgatására, ott összeszólalkozott két ürgével, kint megvárta őket és szépen átkocsikázott rajtuk. Az egyik meghalt, a másik súlyosan megsérült. No comment.


4. Kovbojka (2016-01-25 19:11.02) aaaaa
Megmondom őszintén az előzetes után nem voltam túl bizakodó, de lehet csak azért mert túlnyomórészt a filmben szereplő művészek zenéin nőttem, olyan nekem a feka hiphop kultúra, mint Snoop Doggy Doggnak az OG Kush. LÉTELEM! Emlékszem, a szüleim nem voltak oda azért, hogy 9-10 évesen Dre vagy Makaveli zenéire bólogattam, pedig nem tud egyikük sem angolul. Csak ugye az a korosztály a rapzene szó hallatán is köpködni, pedig jóformán nem tudnak róla semmit. Nem tudják, hogyan alakult ki, miről szólnak a szövegeik..és aki esetleg tud angolul, sokszor az is édes kevés, hiszen rengeteg olyan kifejezés vagy szó szerepel a zenékben ami olyan másod vagy harmadlagos kifejezéssel bír, amiket elsőre egyáltalán nem gondolna az ember. Persze könnyű annyit mondani, hogy "Büdös niggerek, csak kurvázni meg drogozni tudnak!"..ja és pedig nem tartom magam ilyen köcsög balliberális mindenkiseggétnyalom szabadságharcosnak, viszont ha valaki elmerül ebben a világban, ugyanúgy talál politikai, társadalmi témájú szövegeket, csak éppen nyersebb köntösben, fűszagban, kurvákkal, fegyverekkel.:)) Továbbá, kikapcsolódásként is imádom hallgatni, van olyan rapzene ami nyugtat, van amitől kurva tökösnek érzi magát az ember..ezer féle.
Na és most ami a filmet illeti...
Nem gondoltam, hogy a színészfelhozatal ennyire telitalálat lesz...kb csak Giamattit ismertem, ja meg hallottam, hogy szerepel benne Ice Cube fia is. Mindenki hasonlított is a karakterére és pazarul is játszották. A történetvezetés rendben volt, nem emlékszem olyanra, hogy unatkoztam volna vagy az órámat néztem volna..a zene persze tökéletes, csak azt sajnálom, hogy Dre új albumából nem játszottak sok számot.. (A Talking to my Diaryt mindenkinek ajánlom..ott kezdődik a rap..nem az ilyen retardált barmoknál, mint pls lil wayne...young thugot meg sem említem.......)
A forgatókönyv is parádésan lett megírva..de azért csodálkoztam, hogy megkapta a jelölést.:D Elfogultságból szurkolok neki, de persze attól még nem fogja megkapni.:)
A hiphopot szeretők nevében köszönjük ezt a filmet F. Gary Gary!!!!!!


3. Kovbojka (2016-01-25 16:18.54) aaaaa - (válasz Tsirke_ 2. hozzászólására)
Szerintem már megjelent, én most töltöttem blue-ray minőségben. Szinkron is van hozzá, ezért gondolom. (persze ezt bűn szinkronnal nézni:)))



2. Tsirke_ (2015-09-13 18:37.48) aaaaa
Bárki tud valamit, hogy itthon bemutatják-e valahol, vagy DVD-n megjelenik-e esetleg?


1. Kovbojka (2015-07-31 14:45.56) aaaaa
A trailer nem túl bíztató.:(



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRockercsaj2003, 2020-03-30 16:0216 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Egyenesen Comptonból adatlap
Eredeti cím: Straight Outta Compton
Évszám: 2015
Rendezte: F. Gary Gray
Szereplők: Alexandra Shipp, Lakeith Stanfield, Paul Giamatti, O'Shea Jackson jr., Aldis Hodge...

További információk

Szereplők fórumai
- Paul Giamatti - Vélemények
- Dr. Dre - Vélemények
- Ice Cube - Vélemények
- Matthew J. Libatique - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk