Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.
- Film Café, 03:05
Éjjeli ragadozó
- Mozi+, 03:25
Meg - Az őscápa 2: Az árok
- HBO3, 03:35
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO2, 03:45
Mobil
- AMC, 04:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elit halálosztók aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Danny Collins - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Emylio (2018-12-17 10:21.53) aaaaa
Én nagyon csíptem ezt filmet. Szerintem minden karakter hibátlan benne. És nagyon jó benne a humoros és a drámaibb jelenetek aránya. És néha ezek keverednek is. Nekem ez 5*.


17. Gabroca (2017-05-06 11:42.02)  
Végre egy nézhető film Altól...a jó kis sztori Steve Tilston angol énekes történetét dolgozza fel, akinek 1971-ben első albuma kiadásakor Lennon levelet küldött, de csak 2000-ben kapta meg...hát az igaz, hogy hangyányi kis sztoriból is filmet csinálnak manapság...



16. Stickfa (2017-03-26 20:40.41) aaaaa
Nekem ez sajnos nagyon nem jott be, vagy nem jott at, vagy nem tudom....
Nagyon sajnalom, mert Al Pacino az egyik kedvenc szineszem.


15. Lacusunk (2016-09-23 21:05.29)  
Színészóriás. Ennyi...


14. Misut (2016-03-18 10:33.07) aaaaa
Megírni egy jó forgatókönyvet, színészeket szerződtetni, hogy megtestesítsék a szereposztást, dramaturgiát csinálni az egészből azért, hogy elfelejtsük filmet nézünk, egyedi és varázslatos zenei aláfestéssel fűszerezni, na valami ilyesmi lehet a titok nyitja.
Kitűnő és értékes párbeszédekkel tagolt a cselekmény, nem a látványra hanem leginkább a színpadiasságra helyezi a hangsúlyt a rendező, rengeteg inprovizatív elemmel teletűzdelve.
Úgy éreztem, hogy az piás jellegű jeleneteknél Pacino tényleg le van ittasodva, annyira plasztikusan játszotta el.
A menye visszafogott rajongása, félszeg bizalma az após felé, a fia vad tiltakozása és görcsös bizonyítani akarása, teljesen hihető és szikrázó helyzeteket teremtett. A kislány csiripelése, kotnyeleskedése teljesen elvarázsolt.
Pacino borzalmas frizurája állandóan emlékeztetett, hogy a letűnt korok rockere, mára már saját maga karikatúrájává válik.


13. Thoams (2016-01-17 01:05.18) aaaaa
Nem volt egetrengető, de kellemes film volt. kicsit hiányérzetem volt valamiért, de nem tudom hogy mi. majd ha alszok rá egyet rájövök :)


12. Mtta (2015-11-07 19:45.22)   - (válasz Az utolso szamuráj 11. hozzászólására)
Nicholson tényleg visszavonult, állítólag Alzheimer-e van...


11. Az utolso szamuráj (2015-11-07 19:42.11) aaaaa
Al Pacino.

Öregszik.Kicsit már mintha trottyos vénember lenne,és amit durván 8 éve művel a filmvásznakon-a Phil Spector HBO munka-arra nincs jobb szó,mint a karrierrombolás.
De.
Neve:fogalom.Legendás alkotások,legendásabb alakítások vannak neve mögött,hajlamosak vagyunk istenként rátekinteni:több filmje okán megérdemelten.Azon a nagy "idősebb zseni" tengelyen van felírva neve,ahol De Niro,Nicholson,Hopkins,Hoffman,Hackman a társasága,aki filmszerető,ismerő ember,tudja,ezeknek a férfiaknak milyen élményeket köszönhetünk.Nem csak díjakban kell gondolkozni,van aki nem azért kapott például valamit,mert akkor ő volt a legjobb:csak már egyszerűen kellett adni neki "valamit",mert olyan teljesítmény van/volt mögötte.Robert De Niro sajnos szintén hírnevét koptatja,Jack Nicholson mintha visszavonult volna,Anthony Hopkins mostanság kezdett el "popposodni" Dustin Hoffman inkább kisebb mellékszerepeket vállal amiben kora és betegsége is szerepet kaphatott,Gene Hackman egészsége pedig állítólag igen megromlott.
Ám,mikor ezeket az urakat elveszítjük,valami olyan megy el a világból,ami...egyedi.Utánozhatatlan.Pont ettől kerekebb a világ,és távozásuk emiatt fog kitölthetetlen űrt hagyni maga után.
A Danny Collins nem fontos film:ki is lehet hagyni,nem történik semmi,legfeljebb lemaradsz egy jó kis szórakozásról.Meg hogy Al Pacino végre ismét...nagy.Jó.Remek.Nem lesz legendás szerepe,de olyan jó nézni,ahogy mozog,gesztikulál,ahogy élvezi a show-t,hogy...tényleg megtelik az ember szíve tőle.Iránta.
Holott Danny Collins fiktív név:az urat valójában Steve Tilston-nak hívják,és amit láttunk,abból megtörtént vele néhány dolog:többek közt dallamos számai vannak,igen:).Pacino él minden lehetőséggel,amit az amúgy véregyszerű,kiszámítható és kicsit sablonos forgatókönyv ad neki:ám becsületére legyen mondva,"nem ül rá" az alkotásra,a nagyszerű mellékszereplőket is hagyja érvényesülni.
Amivel megint mi járunk jól:mondjuk,egy Christopher Plummer nagyság úgyis mindig észrevehető,itt is remek,mint ahogy Annette Benning is,naná.Nagy aktorok,jól hozzák amit kell,ami számukra persze rutin:de néha azt is jó nézni.Mert,az is több,mint többeknél a görcsölés,az igyekezet.Ám hagyják a kedves fiatalokat is érvényesülni,a kislány bája meg átsüti a vásznat:kíváncsi lennék,mennyit hagytak a filmben abból,ahogy csak természetesen viselkedett vagy beszélt-amit ő akart.
Jó ezt a Danny Collins-t nézni,mert...tényleg van bája.Néhol komolyabb lesz-hogy mit érezhet egy művész,amikor csak a komfortzónájában hagyják érvényesülni,milyen pokoli érzés lehet,mikor belefektetett munkájáról tudomást sem vesznek-néhol meg kimondottan vicces és laza.Jó párbeszédekkel.Kémiával két idősebb színész közt.Vagy az a pillanat,amikor Pacino a fiát nézi miközben az elaludt családjával a karjában:pár másodperc,de azt csak ő tudja ÚGY.Mint még néhány szétesett taglejtést,vagy pár fintort,azt is csak ő tudja....ÚGY.
Már csak ezekért is ...aki tiszteli,szereti az urat,illik megtekintenie,vagy azért a monológért,amit Plummer mond Danny fiának:és AHOGY.
Ettől azok ők,amik,és éljenek még vagy száz évig-a világ nyer vele.


10. FTC Béla (2015-10-22 07:35.59) aaaaa
Nagyon tetszett:)


9. Van der Graaf (2015-10-10 19:56.48)  
Al Pacino eléggé tartja a színvonalat, nem úgy mint sajnos De Niro :(


8. Oereg Gorm (2015-08-07 18:25.42) aaaaa - (válasz Anitabagwell 7. hozzászólására)
Tizenéve..hmm. Lássuk:Olyan hülyeségekhez,mint a Phil Spector,Dr.Halál,Pénz beszél,88 perc,??

Ezeket a kisujjából kirázta Al.
Szerintem félig van igazad:(Jack és Jill,Született gengszterek??,Humbling,Senki fia gyengébbek)

Danny Collins valóban egy kedves alkotás.

Részben mondjuk igazad van.


7. Anitabagwell (2015-07-28 22:33.08) aaaaa
Eléggé félgőzzel megy mostanában az Öreg, miért unja ennyire a színész szakmát?? Nem értem. Egy valóságos élő legenda és már tizenéve annyi hülyeséghez adja a nevét, hogy köpni nyelni nem tudok....
Meg is lepett ez a film, meglepett, hogy mennyire tudtam szeretni.
Még itt is csak árnyéka a régi önmagának a NAGY Al Pacino, de ettől függetlenül nagyon szerethető film lett.


6. Langelus (2015-06-23 19:19.09) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 5. hozzászólására)
Talán nem: folyton azon járt az eszem, hogy lehetett volna ezt az egész bonyodalmat jobban megírni.
Az emberek észjárása többnyire elég korlátolt itt, a történet pedig kiszámítható. Danny visszazuhanása a fellépésnél pedig nekem túl egy csapásra történő, meseszerű volt: hacsak ennyi kellett neki, hogy visszazülljön, akkor mi értelme volt annak a sok erőfeszítésnek? A volt mennyasszonyáról ordít, hogy egy tenyérbemászó kis kurva, akit legszívesebben felképelne egy önérzetes családtag. A menedszere pedig idióta, hogy becsődít egy rakás Baby Doll-mániás időst, aki nem is kíváncsiak arra, amiről az egész műsor szól. Ez a vacsora dolog Maryvel meg nincs rendesen hozzáírva a fő szálhoz. Nincs elég kapocs az egyes szereplők között, és nem elég előrelátóak: ez a nagy bajom a filmmel.


5. Törölt felhasználó (2015-06-23 13:45.09) aaaaa - (válasz Langelus 4. hozzászólására)
Hogy láthatta volna előre Danny, hogyan fog érezni egy adott pillanatban? Mitől lenne Tom vak? Mert haragszik az apjára, akit soha nem látott, csak a tv-ben? Miért nem Danny az abszolút bűnös? Ki más? Miért mulasztás az, hogy Mary, a hotel menedzser nem alakított ki szorosabb kapcsolatot a családdal? Hogyan minősíti Mary-t az, hogy amikor Danny nem énekelte el a dalt és beadta a derekát a közönségnek valamint felszívott egy utcát akkor valóban Danny-re haragudott, nem pedig a szöszi nőre? Wtf? Miért haragudott volna a csajra? A végén pedig Tom kiújúlt megvetése eltünt, mivel pillanatokra volt attól, hogy megtudja meghal-e vagy sem, örült, hogy volt mellette valaki, aki támaszt nyújtott, jóhogy nem küldte el onnan, mit vártál, hogy olyan lelki állapotban elkezd veszekedni vele? Kivételesen sok rossz meglátásod van a filmmel kapcsolatban, az érzelmek megértése enyhén szólva nem a szakterületed.


4. Langelus (2015-06-13 17:44.52) aaaaa
[link]


3. Langelus (2015-06-10 20:12.39) aaaaa
Két dologgal törik meg nagyon erősen ez a kis dramady:
1. A dráma tetőpont ugye, mikor a főszereplő 1 perc alatt visszazüllik a végre-valahára feléppült jófej-imidzsből, csak mert zombi közönsége akit a félnótás menije szalajtott, ugyanazt a számot szajkószta. Holott pont ettől akart elmenekülni. Kiszámítható és fejét fogja az ember.
2. A befejezés olyan semmilyen, mint pl. a tavalyi Kill the Messenger vége.


És csak úgy soron kívül: kezdek rájönni, hogy 10-es rendszer helyett kényelmesebb és könnyeddebben felvállalható a szakállas 5-ös rendszerben értékelni a filmeket.



2. Semmi (2015-05-28 08:44.56)  
én is


1. Sötétszív (2015-05-28 01:34.42)  
Al Pacino egy új filmben? Na erre kíváncsi vagyok.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2018-12-17 10:2118 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk