Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Need for Speed
- Moziverzum, 13:10
A kopasz osztag
- HBO2, 13:15
Kellékfeleség
- HBO, 13:37
A Sárkánypecsét rejtélye
- Filmbox Extra HD, 13:50
Mindörökké Batman
- AMC, 14:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
Mi a jó a horror filmben, avagy mit élvezünk rajta
Asszociáció
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A méhész aaaaa
Jenny Slate aaaaa

 

Fórum - Itthon, édes otthon - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. somliv (2022-01-02 11:30.17) aaaaa
Elpuskázott lehetőségek sora.
Féltünk, alkalmatlannak gondoltuk magunkat, nem küzdöttünk, nem álltunk ki magunkért és kapcsolatainkért, hanyagoltuk a beszélgetéseket, kikerültük a problémákat, belefáradtunk, belefásultunk az egyhangú mindennapokba, nem vettük észre, hogy frissítésre lenne szükségünk, etc- Igen, erről szól valahol az élet is.
Shawn Levy csinált nekünk egy vígjátékszerűséget, mely drámaibb mélységekbe is elvisz minket. Középpontjába állított egy figurát, akit Jason Bateman alakít. Ezt az embert megcsalta a neje, ezért az ő reményvesztettségét, fásultságát, kiégettségét követhetjük nyomon. Nem is játszott rosszul, bár személy szerint előtte csak vígjátékokban láttam, műfajilag ez is olyasmi, de itt a drámai részek többször is tiszteletet tesznek. Úgy éreztem, hogy néha álmodozik és nincs a szerepében, néha pedig megrázta kicsit magát. Vannak a való életre nézve is igaz mondatok, mikor például a tetőn beszélgetnek a felek. Közben az összeverődött családot láthatjuk otthonukban, akiknek az életpillanataiba, kálváriájukba kapunk bepillantásokat, sokszor humorosabb köntösbe ágyazva ezt. A család összetartója, Jane Fonda, akinek nem lehetett nem észrevenni jelenlétét. Adam Driver hozta a tojok mindenre kaliberű csávót. Tina Fey sem szürkült el a többiek mellett, egyensúlyban volt velük. Mégis sokszor éreztem a film hangulata ellenére azt, hogy lehetne sokkal jobb, nincs igazi ereje, és csomó jelenetet levágtak, nem vitték tovább, ez sokat levon az egész értékéből. Bateman tépelődései, nem tudom mi tévő legyek, hogy viszonyuljak újra a nejemhez mentalitását láthatjuk, melyet a kiváltó okok miatt megérthetünk, átérezhetünk. Bekerül a képbe egy régi jó barát, akit Rose Byrne alakít, vele az a gond, hogy keveset van képernyőn, ezért nem tud kibontakozni. Aztán a koris pályán lévő jelenetnél majdnem felcsillant valami, de mégsem teljesen. Vissza az időbe, a múltba, 83-ba, Cyndi Lauper klasszikusára, örökkévaló dalára, Time After Time-ra. Mikor nézed a videóklipet, akkor még inkább megérted mondanivalóját. Egy lány szomorúságát, fájdalmát, ahogy a vonat távolodik egyre messzebb és messzebb. Szól, sőt, visszhangzik a dal abban a hangulatos, kivilágított arénában. Csakhogy elcsapták sajnálatomra azt a jelenetet is, így hát befejezetlen munka maradt.
Jasont figyeltem, éreztem vannak határai az ürgének, mikor az érzelmeket kellene közvetíteni, akkor megragadt egy ponton, és ezt a pontot nem tudta átlépni. A vígjáték vonal sem olyan acélosan működik, már alpáriságba tendál helyenként, plusz azt vettem észre, hogy nincs olyan erős karakter ebben a filmben, aki úgy igazából belerobbantana az Itthon, édes otthonba.
Azért találhatóak ebben a moziban értékek, ezért összességében a nézhető kategóriát erősítik.


3. Tomiboy* (2018-11-10 12:00.58) aaaaa
Imádtam minden percét! Nem értem, miért van így lepontozva. Ez egy fantasztikus film, kiváló színészekkel. Egy keserédes vígjáték hihetetlen atmoszférával, mindenképpen megnézendő.


2. Szmártyka (2015-10-12 19:01.17)  
Nekem tetszett!!!! van mondanivalója az tuti!!!


1. Az utolso szamuráj (2015-05-22 19:39.07) aaaaa
Nem rossz,csak klisés:a végére azért összejön valami meghökkentő:)
Erről a filmről sokat nem lehet írni,mert inkább meg kell nézni:ha jó hangulatban talál el,jól is fogsz szórakozni.Egész jó színészfelhozatal toporog a margón,és ők nem is okoznak csalódást,inkább az,hogy bizonyos ziccereket mennyire kényelmes,kiszámítható mód ütnek le,ezzel meg a nézőben fanyar ízt hagynak.
De,én nem bántam meg,ahogy a családi szekrényből potyogtak a csontvázak,néhol meg röhögni is lehetett.Akinél a film kimerül rendőrségi autók zúzása,kukifing poénok meg tini lányok vihorászásánál,hozzá se kezdjen.



Kapcsolódó fórumok

Véleményeksomliv, 2022-01-02 11:304 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk