Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
A három Krisztus
- HBO3, 00:00
Amerikai pite
- Paramount Network, 00:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hidegvér aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Joker (2014) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

26. Emylio (2016-12-30 07:51.28) aaaaa
Hát ez a "nesze semmi, fogd meg jól" kategória. Csak Statham miatt 3 csillag.


25. Randal (2016-05-13 23:30.02) aaaaa
Hát ezt valószínűleg kevés szempont szerint lehetne "jó filmnek" nevezni, de nem is egy rettenet. Történet nincs, karakterépítés felejtős, dramaturgiával nem vesződtek sokat, a dialógusok mintha nem is léteztek volna, a küzdelmek koreográfiája sem volt kifejezetten összetett, színészi játék nem említésre méltó, a hangulat lagymatag...
DE! Aki tökéletesen átlagos, agyatlan Statham akciófilmre vágyik, az pont azt kapja, amit szeretett volna. És hé, ennek is van egy romantikája.



24. Tömö (2016-03-25 09:54.30) aaaaa
Ittkerülgettem már ezt a filmet egy éve...vhogy nem érdekelt, de egyik este csak erre esett a választásom. Nézzük a kis bolhát na. Látok e vmi újjat..:D tettem fel magamnak a naív kérdést.
Szóval, nem láttam :( Meg is lepődtem:D
Egynek elment, nem kapcsoltam ki, de azért már nagyon vártam legyen már vége, főleg,mikor EZ a nagggyon kemény,okos ember, nem tud megálljt parancsolni magának. Az annyira lerombolta a kis imázsát, a pénz ereje legyőzi !?
az ilyesmi nem tetszik...vagyis a függőségek, annyira gáz,mikor OKOS inteligens emberek, alkoholisták, vagy drogosok...ezeket a függőségeket annyira nem értem,áh, nem is idegesítem magam- közvetlen környezetemben is van , nem egy. (azért holnap veszek 1lottót:D)


23. Joker9 (2015-08-11 03:42.10) aaaaa
Egyszer nézhető, átlagos film. Többet vártam tőle, klisé klisé hátán, megmondom őszintén, unatkoztam is rajta, nagyon vártam a végét...a bunyó jelenetek jól vannak koreografálva, de valamiért nem annyira látványosak, mint amilyeneket elvárunk egy Statham filmtől. 3 csillag, ha nem JS volna a főszereplő, akkor 2...


22. Roy Munson (2015-08-02 20:14.49) aaaaa
Jó volt, lehetett volna jobb is, de így is tetszett. Statham züllött figurája miatt bírtam a filmet. Éppen elég bunyó volt benne amitől nem unatkoztam és nem mondom hogy "jólvan elég legyen már", mert ezt már nem hihető. Nem egy pörgős szupererős szállítót láthatunk aki tele van ambícióval, amivel már be lehet sokalni, hanem egy picit lazább szerepben is.


21. Sötétszív (2015-07-31 09:45.18) aaaaa
Hála a jó égnek, ez nem egy kapkodós akciófilm volt. Jason Statham bemutatta ebben a filmjében, hogy többre is képes. Ugyanakkor a film egy klisés, és nem is izgalmas. Ebből azért többet is kihozhatott volna Simon West. A Szállítónál jobb, de a Banki melónál-amely Statham legjobb filmje- gyengébb. Egyszer nézhető, átlagos akció film, egy remek Stathaqmmel a főszerepben.


20. Kritikus (2015-07-15 13:32.08) aaaaa
Ízlések és pofonok, én majd minden Statham filmnél amihez írok említem mennyire csípem, mekkora forma és, hogy mennyire jól áll neki az a bizonyos csihipuhi.
Ha bár a Jokerben talán a megszokottnál kevesebbet kapunk belőle, én akkor is meg voltam elégedve vele, bár értem a kritikákat és, hogy egyeseknek kevésbé volt színvonalas. Ha őszinte akarok lenni, működött a film, viszont a végét mintha lecsapták volna, nékem kissé rövid volt. Bár Ventimiglát látván az ellenkező oldalon, hát nem egy súlycsoport, csoda, hogy eddig is húzta. És ha belegondolok, ha Statham úr hamarabb elindult volna odacsapni egyet, akkor...:)
Nálam egy jó kis esti mozinak elment, talán nem a tökéletes, de tucat mozinál azért jobb.


19. Lector (2015-07-01 20:21.12)   - (válasz Pedro23 16. hozzászólására)
Kár a kettőt egy oldalon említeni is akár:)
A film pedig oké,...csak te a másik végét nézted:)


18. Az utolso szamuráj (2015-07-01 19:46.20) aaaaa
Én szeretem Jason Statham-et.
Gyanítom,nem azon okokból,mint butá...mint megrögzött rajongói:azt is elismerem,hogy más faszi így a vásznon nem tud keményen nézni,mint az amúgy nem ép magas akciósztár.Neki elhiszem,hogy tele lesz valaki gatyája,ha morcin oldalrapislant,és hogy BASZOTT kemény,igen,lejön a vászonról.Statham tragédiája,hogy 20-25 évet késett,ezért is vigyoroghat a Feláldozhatók összesben,mert Sly pontosan tudja,hasonlóak ők,csak koruk -és sikereik....különbözőek.
Viszont Jason használja a fejét:azzal is tisztában van,hogy mondjuk még egy évtized,és vicces lesz mint zúzóember,ráadásul érzi magában a színészt is:igaza is van.Jó nyomon jár,mert-és én EZÉRT szeretem Jason Statham-et!!-színészként se rozoga.
A Kolibri kód legjobb filmje:a Joker is ilyen választás részéről,kevesebb akció,más itt a lényeg.
Ha megvizsgáljuk közelebbről,láthatunk egy nevet:William Goldman.Aki nem egyagysejtes,betudomkapcsolniadvddémetfaszomba! átlagalatti néző,annak remélem,mond valamit a neve:az úr bazi nagy név a filmgyártásban(És mint megjelent könyve nyomán sejthető,átkozottul őszinte és vérprofi,bár ezt tudtuk.Na jó,már aki)Goldman írásából készítette a Joker-t Simon West,aki valaha blockbustereket hozott tető alá,most meg ilyeneket jobbára.West vizualitása azért megcsillan néha-és Cory Yuen értő keze azt a néhány bunyót Statham legjobbjaivá teszi-engem mégis azzal fogott meg a film,hogy az angol úriember játszott:és szemmel láthatóan élvezte.
Ebben a neo-noir-ban Nick Wild néven megoldóember,akinek vannak vágyai és álmai,többen kedvelik,a maffia tiszteli és van,aki nem tudja,hogy milyen nagyon gyors.A Joker története nem fog újdonságként szolgálni,a kritikusok le is húzták,de ettől nekem még persze tetszhet(Bár én legalább tudom,milyen indokok alapján,és oldalukról még igazuk is lehet)A zenék valami istentelenül el vannak hozzá találva,fanyar a humora,kiszámítható és Stanley Tucci úgy tud cigit szívni oldalról a sötétben,mint senki más a bolygón.
Ja!És Statham még tökön is szúr valakit,aki nagyra van a farkával.Én többek közt ezért nem találkozom vele személyesen:))
Szóval:ez jó kis film,na.


17. Babzso (2015-06-14 12:30.59) aaaaa
Ez rohadt gyenge


16. Pedro23 (2015-06-08 11:28.01)  
Statham lassan olyan lesz mint Nicolas Cage. Futószalagon gyártja a B-s filmeket...


15. Jónás Tibor (2015-06-07 20:49.33)  
Szerintem egyszer nézhetős film.....


14. Bobo 888 (2015-06-07 13:02.53) aaaaa
Simon West régivágású,tökös amcsi akciómozikat gyárt,itt meg mindenki azt várta,mp-ről mp-re görögjenek az akciók,mint egy Feláldozhatókban.Nekem meg pont azért tetszik,lassúbb,komorabb,sokkal inkább a párbeszédekre helyezi a hangsúlyt és a kevés akció jó helyen,jó időben és Guy Richies lelassított művészséggel van elhelyezve.Talán sokaknak ezért nem tetszik,ez inkább Keresztapához áll közelebb,mint egy vérbeli akciófilmhez,de mindkét stílus keveredik benne,így egy nagyszerű hibridet kapunk.Statham magához képest egész jól színészkedik,Stanley Tucci meg néhány percben is zseniális.Az akciók,tehát a verekedések pedig hihetetlen jól megkomponált,festményeket megszégyenítő aprólékossággal van kidolgozva,szerintem West nézett pár Guy Richie filmet,főleg a Sherlock Holmes 2-őt...Statham filmek közül ezen alkotás a minőségi oldalt erősíti.


13. Daniel8328 (2015-06-05 13:19.52) aaaaa
Ez a a "film" egyszerűen kevés, semmitmondó és gyenge!Nincs benne semmi, amiért érdemes lenne újranézni!


12. Geah (2015-03-16 16:11.26) aaaaa
kedvenc színészem Statham de ez nagyon szar volt!
mostanában nem tudnak neki adni egy értelmes szerepet.van benne 3 akció.azok is ilyen 2 percesek.értelmetlen párbeszédek,semmilyen sztori és oda nem illő zenék.felejtős


11. Liz-i (2015-02-22 12:02.03)  
Jaj, meg sem nézem a hozzászólások miatt.....


10. Mickemoto (2015-02-09 00:18.00) aaaaa
Felejtős darab, kár volt megnézni is.


9. Norbitzki (2015-02-08 00:30.36) aaaaa
Simon West jó rendező: nem sok filmet jegyez, de azok szinte kivétel nélkül szórakoztatók. Mikor megláttam, hogy ez is az ő munkája, rögtön egy pörgős, látványos akciómozi villant fel lelki szemeim előtt, ám végül kellemeset csalódtam.
A Joker sokkal inkább melankolikus, régivágású krimi, annyira egyszerű, hogy éppen ezért nagyszerű! Régen láttam olyan akciófilmnek mondott munkát, ahol ennyire kevés vágás lett volna, nyoma sincs agyonvágott akcióknak, verekedéseknek, mint teszem azt egy-egy Seagal mozinál. Ellenben vannak remek lassított jelenetek, melyek állati jól mutatnak, és Statham szerencsejáték függősége is pazar ötlet, amikor felteszi a fél milliót ... egyszerűen zseniális!!! :)

Kis költségvetés, közepes fokú kreativitás, és egy átlagos, ámde meglepően szórakoztató film , ez mind Simon West rendezének eredménye. Ugyanakkor megértem, miért nem mutatták be Amerikában, és miért csak 9.-ként szólok hozzá Statham legújabb mozipremierjéhez, a nép valamiért jobban kajálja az agyonvágott, extrahiperszuper effektekkel és CGI-val teletűzdelt, mostanság igen nagy előfordulási rátával rendelkező filmeket. Ez van, ezt kell elfogadni, de azért csöndesen állapítsuk meg, hogy nem olyan rossz munka ez.


8. Riff60 (2015-02-07 01:18.07) aaaaa
Az a baj hogy a nagy stúdiók kerülik Stathamet mostanában,kis cégekkel forgat max.Lionsgate vagy Millenium .Ennek az a hátránya hogy neki kifizetik a milliós gázsit,mert a nevével el lehet adni a filmet de egyebekre már nem sok marad-így nem is jöhet létre olyan kaliberű film mint pl.a Halálfutam amit még az Universallal forgatott.Talán majd a Halálos iramban 7 nagyobbat durran majd,azt is az Universal készíti.


7. Chris92 (2015-02-06 19:02.39) aaaaa
Kicsit utánaolvastam, állítólag Statham már több mint öt éve meg akarta valósítani ezt a projektet, egy ponton úgy tűnt, hogy Brian De Palma rendezi, aztán Simon West váltotta, aki bár hiába rendezett pár kellemes akciómozit nem ugyanazt a kaliber. Aztán a film elkészült, de külföldön csak a netes videotékákba jutott el, nem adták meg neki az esélyt a nagyvásznon.
Kár érte, mert szerintem tisztességes munka, és jobb annál, amit a tengerentúli filmszínházak januári kínálata szokott nyújtani. Amúgy megfigyeltem, hogy az utóbbi években Statham szép lassan kezd eltávolodni az egyszemélyes hadsereg féle akciómoziktól, amik rá jellemzőek és inkább olyan hol drámaibb, hol stílusosabb filmeket próbál kifogni melyek nemcsak az ökleit, de a színészi talentumát is kicsit megdolgozzák, gondolok én itt a Parker-re, vagy a Kolibri-kódra. A Joker is ilyen film, akciófilmként nem nagyon működik, ahhoz túlságosan dialógusorientált, inkább egyfajta bűnmozi, neo-noir, történet egy elveszett lélekről, aki a bűnvárosából próbál kitörni, miközben olyan dolgokat kénytelen ennek érdekében elvállalni, amiket a háta közepére se kíván. A történet kissé epizodikus és szétszórt, inkább részeiben működik mintsem egy egészként, West rendezőként inkább hagyja, hogy a stílusos képek és a szereplők közti beszédek irányítsák a filmet. Utóbbiakat és úgy unblokk a forgatókönyvet pedig egy igazi legenda, William Goldman jegyzi, aki saját regényét dolgozta fel nem is először hiszen 1986-ben is volt egy adaptáció belőle. Bár maga a sztori nem nagy eresztés, a párbeszédek meglepően jól kimunkált, sokszor humoros és szellemes eszmeváltások, amik által Jason is megvillanthatja karizmáját. A fényképezés remek, a zenei választék telitalálat, és bár akcióból tényleg ha van összesen három, de azok kemény, feszes és brutális bunyók ötletes és követhető koreográfiával (köszönet Corey Yuen hongkongi eksönmasternak értük).
Rövid, tömör és ha az ember nem sok elvárással és szimpla kikapcsolódást kívánva ül le eléje, akkor sok csalódás nem érheti, nekem bejött. Lehet jobban is mint, ahogy sokaknak fog.


6. Micó79 (2015-02-05 23:15.10) aaaaa
Nagyon gyenge! :( sajnos


5. Riff60 (2015-02-04 20:57.36) aaaaa
Az utolsó filmjei talán voltak jobbak,de hogy ez a legolcsóbb az biztos,nem sok semmi amit kapunk akciók terén,meg egyébként sem.


4. Desert Fox (2015-02-03 20:39.56) aaaaa
Az utolso filmjei nekem sem tetszettek gon
dolok itt a parkerre, kolibri kodra es a harcban elve c. filmjeire. A Joker nekem tetszett, mert szerintem Statham hozta a regi formajat amit pl a szallitoban , es az expendables-ben megszokhattunk tole. En inkabb egy akcio-vigjateknak mondanam. Minden esetre en csak ajanlani tudom mindenkinek, mert szerintem egy igazan pofas filmre sikeredett.


3. Kimiraikonnen (2015-02-03 13:30.53)   - (válasz Johnny Saiper 2. hozzászólására)
Nekem az se baj , szeretem a jó krimiket!
Inkább Statham legutóbbi önálló filmjeivel van bajom, mintha az utóbbi időben nemigazán tudná hogy mit akar!



2. Johnny Saiper (2015-02-01 17:27.34) aaaaa - (válasz Kimiraikonnen 1. hozzászólására)
Ne akciófilmet várj, inkább egy olyan filmet, amiben van akció is. Ez a film inkább egy krimi esetleg thrillerszerűség pici akcióval, amit természetesen Statham dob fel.


1. Kimiraikonnen (2015-02-01 17:23.13)  
Statham utolsó filmjeiben retteteteset csalódtam. :( Reméljük ez kiköszörüli a csorbát!!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2016-12-30 07:5126 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk