Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyógyító érintés
- Filmbox Family, 22:40
Conan, a barbár
- Mozi+, 23:00
Desperado
- HBO, 23:15
Zuhanás
- Filmbox Premium, 23:15
Tűzfal
- Viasat3, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
South Park (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
80-as, 90-es évek emléke

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Utolsó napjaim aaaaa
Hadley Robinson aaaaa

 

Fórum - Everly - Gyönyörű és életveszélyes - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Leaeder (2022-09-02 21:53.03) aaaaa
Az 50 felé közeledő és még nagyon is használható állapotban lévő főszereplőnek jár egy pont. A sok vérnek még egy. Ez így is csak 2,mert amúgy egy nagy nulla.


12. JulianPo (2021-10-18 19:11.25) aaaaa
Nézem.. és végig is fogom nézni. Ettől még nem lesz több, mint Salma Hayek leggyengébb filmje.



11. Gennáro25 (2017-01-31 15:07.05) aaaaa
Aki nem nézte végig a filmet nem értem miért értékeli.Szerintem meg jó film ami jobb értékelést érdemelt volna.Nem kedvencem de jó volt teljesen rendben volt nem untam lekötött.


10. Kék kereszt (2016-09-02 15:24.39) aaaaa
Nagyon boldog szülinapot kívánok ennek a csodálatos és gyönyörű fiatal hölgynek!

Salma Hayek a mai napon lett 50 éves..Hihetetlen..Mondjuk Én nem is hiszem el,mert nem láttam róla semmilyen bizonyítékot..Lehet ő is halhatatlan..Simán kinézem belőle ahogy azt is,hogy anno beleesett a fiatalság forrásába.A kettő nem zárja ki egymást..Ő a nagybetűs NŐ akitől teljesen végem van..A leggyönyörűbb színésznő aki szebben ragyog a legfényesebb csillagtól is.Bármikor látom,teljesen elbűvöl és magával ragad.Nem mellesleg a Desperado óta teljesen odáig vagyok érte.Nagy hatással van rám a mai napig.Nem mellesleg igazán tehetséges,sokoldalú színésznő.A Fridáért megérdemelte volna az Oscart,mert nagyon erős alakítást nyújtott.Kár érte.Az elbűvölő mosolyától egyszerre olvad el az Északi és a Déli sark..A szemei...a szemeire nincsenek is szavak..olyan szépek..I Love You he he.

A tiszteletére újranéztem ezt a filmjét.Az Everly igazi bűnös élvezet az arra érdemesek számára.Már rögtön a legelején,a kezdő jelenetben megcsodálhatjuk Salma Hayek formás fenekét fedetlenül hmmmmm.Igazán finom volt.Nagyon erős kezdés..Ezek után már tényleg bármi jöhet,haragudni nem fogunk érte az is biztos.Jöttek is érdekes dolgok..Az egész film egy olcsó szoba Die Hard,Kill Billel nyakon szúrva és minden mással keverve.Egy tipikus agyatlan,sablonoktól hemzsegő B film,annak minden előnyével és hátrányával együtt.Az egész dramaturgiában jobban elvérzik a mint bármelyik lelőtt jakuza,kurva,vagy kommandós,de ez most mellékes.Itt nincs történet,meg semmi magas röptű gondolat vagy mondanivaló,semmi ilyen.Ezeket nem itt kell keresni.Ez egy szórakoztató,véres,pajkos,pimasz,pofátlan trash móka,annak pedig kiváló.A vér patakokban folyik,az akciók pofásak,Salma kisasszony pedig lengén és lazán tolja végig.Káromkodik,öl,gyilkol,mészárol teszi mindezt sexin.Mi kell még?Ez a lényeg és Ő.Nekem ez bőven jó volt.Bár nem valószínű,hogy elkészül,de Én támogatom a folytatást.


9. Az utolso szamuráj (2015-08-03 15:40.58) aaaaa - (válasz Eurodog 8. hozzászólására)
nem.nem beindul a szívhang??egyértelmű,hogy megmarad


8. Eurodog (2015-08-02 22:13.45) aaaaa
Nem valami nagy film, csak olyan "egyszer meg lehet nézni" kategória. Semmi történet,egy katyvasz az egész.

Spoiler!
Salma Hayek a végén meghalt? Nem volt egyértelmű.


7. Az utolso szamuráj (2015-07-19 19:30.43) aaaaa
Ezen a filmen valahol legbelül röhögök-olyan pofátlan.Az igazsághoz meg hozzátartozik,Salma Hayek plussz egy star,mert azt a testet ennyi idősen minden nő megirigyelheti.Feszül a naci rendesen,cickók bámulatosak,ő meg még mindig képes megélni kinézetéből.
Biztos tetszett neki,hogy női John McLaine-ként szaladgáljon egy szobában meg egy folyosón:Joe Lynch bevallottan szerelmes a Die Hard első részébe,és mi ezt teljes szívvel megértjük.John M. akciófilmje,mely Rickman-t ismerté,Bruce Willis-t pedig szupersztárrá tette,minden idők egyik legfontosabb akciómozija,klasszikus,tanítják,lopják filmek és megnéztem 2015-ben a Corvin-ban,nem öregedett.Az Everly annak alaphelyzetét próbálja átvezetni,aztán lop a Kill Bill-ből is,kurvák vére folyik patakokban,szadisták és mazochisták jelennek meg,és egy csomó rosszfiú csendben lent várakozik,hogy miért???Mert csak.Ezt írta a forgatókönyv.Aztán persze meghalnak
A film hibája ez,szétesik a dramaturgia,és hiába van fontos karakter halála,hiába horrorfilmeket háttérbe sorolóan ömlik a vér,ahogy mennek a vágóhídra az újabb és újabb áldozatok,egyre tétnélkülibb lesz a leszámolás.Igazi,"B" film aljává válik,és nekem egyfolytában az volt az érzésem,kultfilmkategóriára hajt,azokban viszont bődületes többlet van-azt értéknek hívják.
Azt viszont javára kell írni,haverokkal,sörrel,beállva ezt fogják inkább az emberek választani,mint a Torinói lovat.


6. Semprini (2015-07-19 19:26.36) aaaaa
Hmmm... 2,52 az átlaga a filmnek, ami sztem legalább egy egésszel kevesebb, mint amennyit érdemel. Persze a legtöbben így is közepest adtak rá, de meglepő módon sokaknak nem tetszett. Nekem rendkívül kellemes csalódás volt, örülök, hogy megvettem DVD-n, meg fogom még párszor nézni.
Tény, hogy kicsit Kill Bill-utánérzésem volt - a kislányát féltő anyatigris, a japán mellékszereplők, a brutál akciójelenetek, a volt szeretővel való végső összecsapás, szóval az egésznek volt egyfajta Tarantinós mellékíze, amit egyáltalán nem bántam. A film legfőbb pozitívuma azonban mindenképpen Salma Hayek alakítása, egyértelműen az ő egyszemélyes show-ja a film. Mindenekelőtt ledöbbentem, hogy lassan betölti az ötvenet, szerintem jó másfél évtizedet simán letagadhatna, elképesztő formában van, nemhogy semmit nem öregedett 20 év alatt, de egyenesen dögösebb, mint a 15 éve készült filmjeiben. Emellett persze jól is játszik, nekem teljesen hihető volt a figurája. A néha kicsit karikatúraszerűen eltúlzott mellékszereplők többnyire megfelelően asszisztálnak Hayek szerepléséhez, de abszolút ő viszi a vállán az egész filmet, miatta érdemes megnézni egyáltalán.
Összességben egy nagyon erős hármasra értékelném, de az alulértékeltsége miatt felkerekítettem négyesre.
7,5/10


5. Geoffrey (2015-06-25 10:32.26) aaaaa
Vállalhatatlan.


4. Jackdaniel (2015-06-21 19:09.58) aaaaa
Salma Hayek még mindig bomba nő. Az elején nem tetszett, de a közepétől azt mondom, hogy elmegy. Jó volt az egynek.


3. Jlaci63 (2015-06-19 19:40.05) aaaaa
Ez nézhetetlen. 20 percig bírtam....



2. Chris92 (2015-02-01 15:43.07) aaaaa
Tetszett noha bár végig tisztában is voltam azzal, hogy tulajdonképpen mit nézek.
Alacsony költségvetésű, Die Hard átirat, melyben a lassan ötven felé közelítő és még mindig szédületesen dögös Salma Hayek veszi át azt a szerepet, ami általában a másik nemhez köthető: Az életére törő ellenfelek halomra gyilkolása minél látványosabb és keményebb módon. És azon elvárásom, miszerint legyen egy egyszerű de szórakoztató másfél órás darab sikerült is elérnie. Nagy szerencse, hogy a B kategóriás horrorfilmeket dirigáló rendező Joe Lynch, itt is maximálisan áthozza az exploitation zsáner esztétikumát, magyarul az alkotás rövid, feszes, pörgős és a benne lévő túlzások és abszurditások se verik ki a biztosítékot annak köszönhetően, hogy nemhogy nem kívánja komolyan venni magát, de kifejezetten morbid akasztófahumora van. Az akciók kifejezetten jól és kreatívan használják ki azt minimális teret, ahová a cselekmény be van zsúfolva, a brutalitásuk pedig kellemes középső ujj a mai idők pol-korrektebb mozijainak.
Ész nélküli, de a feladatát tisztességesen megoldó B film, ami bár a végére kicsit kifullad, de ha az ember a helyén kezeli, adhat egy kellemes élményt.


1. Jason13 (2015-01-29 21:32.38) aaaaa
Épphogy átlagos.
Pedig a szórakoztató B-kategóriás horrorok felől érkező rendező és a dögös Hayek kisasszony miatt bíztam a filmben, de a végeredmény nem igazán nyűgözött le.
Viszont az alapötlet nem rossz, azaz a cselekményt lekorlátozni egy szobára. Mit ne mondjak, akciómozitól ez azért nem megszokott dolog. Igaz, ott van például a Raid vagy a Dredd, de a főszereplők azokban egy egész épületen küzdötték át magukat.
Az Everly esetében hősnőnk majdhogynem végig a szobában tartózkodik, kb. mint egy kamaradrámában. A különbség annyi, hogy itt 10 percenként gépfegyverek ropogása töri meg a csendet.
Na, de miért nem működik a film?
Azért, mert az akciójelenetek meglehetősen rövidek és ötlettelenek. Ezen felül MILF főhősnőnkről sem hittem el, hogy le tud nyomni egy csapat profi kommandóst és bérgyilkost. Külön vicces az, amikor a lövések előtt becsukja a szemét és vaktában tüzel:)
És hát a történet. Az ilyen moziktól nem várok el csavaros forgatókönyvet, de itt néhol nagyon erősen kidomborodik a sztori kínos egyszerűsége.
De hogy pozitívumokat is említsek, akadnak egész vicces képsorok (a kutya és a gránát esete), Salma asszonyság ha nem is hiteles gyilkológépként, legalább dögös és szerencsére véres jelenetekből sincs hiány.
Akik szeretik az ész nélküli, semmi újat nem nyújtó B-kategóriás szösszeneteket, ne habozzanak, viszont az igényesebb akciófilmek kedvelői óvatosan közelítsenek az Everly felé.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLeaeder, 2022-09-02 21:5313 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Everly - Gyönyörű és életveszélyes adatlap
Eredeti cím: Everly
Évszám: 2014
Rendezte: Joe Lynch
Szereplők: Salma Hayek, Jennifer Blanc, Togo Igawa, Caroline Chikezie, Gabriella Wright...

További információk

Szereplők fórumai
- Salma Hayek - Vélemények
- Bear McCreary - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk