Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bizonyítás
- Film4, 01:50
Közönséges bűnözők
- Paramount Network, 01:50
Maga a pokol
- AMC, 02:10
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00
Kopp-kopp
- Mozi+, 03:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szakasz aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - A viszony (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

24. 8silencio8 (2022-11-18 07:12.24)  
A harmadik évadnál járok. Ugyanazon történetrész más személy általi bemutatása nekem kicsit zavaró, mert teljesen másként adják elő ugyanazt. Akkor valamelyik elferdíti a valóságot. Az időben való ugrabugra meg egyenest idegesít, mert találgathatok, hogy épp mikor történik, egy bizonyos esemény előtt vagy után. Főleg az első két évadban. De amúgy tetszik eddig.
***************spoiler****************


Nyilván mentális gondja volt Alisonnak, hogy csak simán hónapokra a férjére hagyta az a kis gyereket és amikor találkoztak Noah-val még csak nem is kérdezett a kislányról, a férfinek kellett videót mutatni róla, hogy egyáltalán szóba kerüljön. Egy anyától ez furcsa.
Itt a harmadikban Oskar milyen jó fejnek van beállítva, pedig addig elég genyó volt. Ennyit változhat egy ember személyisége?
**********************************************


23. KicsiRéka (2022-06-16 10:15.38)  
Az első második évad szenzációs volt. Aztán mikor a harmadikra behozták ezt a feminista metoos bullshitet a nagyon haladó egyetemista kisasszony személyében, nekem elment a kedvem tőle.



22. Amycusack (2022-03-05 12:27.21) aaaaa
Ruth Wilson távozása után nincs is értelme tovàbb nézni. Így nem is viszonyról szól a sorozat, hanem szimpla szexről,olyan emberek között, akik a való életben valószínűleg hozzá sem érnének egymáshoz.


21. Amycusack (2022-03-03 21:18.43) aaaaa
Az első évad nagyon jó volt, aztán a továbbiakban húzták, nyújtották, mint a rétestésztát. Engem csak a 4 ember (Alison, Noah, Helen és Cole) kapcsolata, érzései érdekeltek igazán.


20. Leyla26 (2021-04-21 09:05.37) aaaaa
Nem vagyok egy sorozatkedvelő, de ez nagyon jó, a főszereplők élethűen játszanak, Dominic West nem kapott jelölést, pedig nagyon megérdemelte ő is. Érdekes téma, a szerelem, szenvedély, sóvárgás, másik oldalon az elkötelezettség, család, lelkiismeret...érdekes, elgondolkodtató, az ilyen filmeket érdemes megnézni.


19. Nikforce (2021-04-02 11:42.02)  
Nagyon felkavart, de ez is volt a célja, hogy elondítson az emberben valamit. Részemről nagyon utáltam a 2 csaló karaktert, borzasztóan idegesítettek. A két megcsalt féllel tudtam empatizálni, mert vaskalapos vagyok, részemről nincs az a párkapcsolati probléma ami megérné, legitimizálná hogy megcsald a párod és pont. Elvi kérdésről van szó, tudatos döntés, az intellektus és az empátia előtérbe tolása az ösztönök helyett. Mert lehetsz önző és lehet nem gondolkodni meg kiélvezni a pillanatot, de ennek meglesz a böjtje nagyon keményen. Bár a fő karakterek itt erre fel vannak készülve, tudják, hogy mi lesz a vége, és valahol el is fogadják már az első összenézésnél. Nem csak hogy viszonyuk lesz, de azt is, hogy ezennel elbúcsúznak a családjuktól. Csak az első évadot láttam de nem is folytatom, mert nincs hozzá gyomrom. Meg amúgy is ez a durván lehúzó pszichológiai karakter dráma nekem csak szorongást generált. Dühös is vagyok hogy megnéztem az egész 1. évadot, 1 rész után le kellett volna állni, de nehéz mert érdekfeszítő, behúzós sorozat. Reméltem hogy lesz feloldozás, megoldás, valami ami csökkenti az undoromat az egésztől, de nem lett.


18. NorbiSK (2021-03-05 10:31.56)  
Nagyon jó sorozat, két nap alatt le is daráltam az 1. évadot. Egy dolgot viszont nem értek.
Minden részben két szemszögből láthatjuk a történéseket. Ez addig rendben is van, ameddig a nyomozó kihalgatja őket. Hiszen azt gondoltam, hogy mivel mind a kető picit füllent, így vannak eltérések a kettőjük sztoriai között.És ezt láthatjuk. De, amikor már nincs kihallgatás még mindig két szálon fut a történet, és a 10-ik részben már teljesen más a két sztori. Most nem értem, hogy mivan!


17. Kilok (2020-12-26 20:30.05) aaaaa
Spoilermentes - Először is kezdeném azzal, hogy a The Wire befejezése után keltett hatalmas űr betöltésére keresni akartam valamit (még a Wire befejezése előtt) és lám Dominic West csinált egy s mást, feldobta az oldal a The Affairt.
A The Wire-nél jobbat még nem láttam, meggyőződésem nincs is, max vele egy polcon lévők, így gondolhatjátok mekkora örömet okozott a The Affair elős részében, mikor megpillantottam az öreg geci Rawlst egy szintén elég geci szerepben. Na mondom, megjöttünk. Ehhez párosult még Dom West, Ruth Wilson (akit előtte csak képeken vagy a Graham Norton showban láttam, de már ott volt benne valami varázslatos), maga a történet, és talán még Maura Tierney is meglepett. A West-Wilson főszereplőpároson kívül semmit nem tudtam a sorozatról, már az első perctől fogva lebilincselt. Kb. egészen a végéig. Mindenkinek ajánlom, zseniális sztori, szenzációs színészek. Szerintem a kettő legjobb Ruth Wilson és Maura Tierney volt. Előbbi is meglepően tehetséges volt (bár a legtöbb amerikai produkcióban feltűnő brit-ír színész a topkategória) de utóbbin meghökkentem. Brilliáns alakítások, egészen emberiek. 10/10.
Dominic Westet imádom, de állandóan ő maga meg a drótbéli karaktere, a szintén nem egyszerű eset McNulty járt a fejemben, miközben néztem Noah Sollowayt.
Ajánlom mindenkinek a sorozatot. Az is óriási plusz, hogy sok-sok témát érdekesen mindkét végéről közelít meg (pl. #metoo), de maga a sztori is lebilincselő. A két vagy több perpektívában bemutatott epizódok pedig csak hab a tortán. Az igazán nagyok mellett valószínűleg sok év múlva is eltörpül (pl. Sopranos, The Wire, Breaking Bad), de nem a futottak még kategória.


16. Cinci682 (2020-10-11 09:25.49) aaaaa - (válasz Remdolf 15. hozzászólására)
Én most tartok az 5.évad vége felé, csodálom, hogy olyan kevesen írtak ide véleményt..Pedig jó sorozat nagyon.


15. Remdolf (2020-04-19 21:21.30) aaaaa
Imádtam! Végeztem az 5.évaddal, szép lezárást kaptunk, de most olyan űr maradt a hiányától, hogy keresnem kell egy új sorozatot...


14. Aina (2019-12-12 03:30.05) aaaaa
Egyszerűen zseniális sorozat volt. Abszolút hiteles és igaz. Azt gondolom a műfajában pótolhatatlant alkottak.


13. Marsbolha (2018-08-14 20:42.16)   - (válasz Pisti801227 11. hozzászólására)
?


12. Bajkoviki (2018-08-14 20:26.01) aaaaa - (válasz Pisti801227 11. hozzászólására)
ez töltelék? szerintem az egyik legjobb! az 1.évad után...


11. Pisti801227 (2018-07-24 15:22.20)  
Ez a mostani eléggé töltelék évad.


10. Pisti801227 (2018-07-10 22:59.16)  
Na a második évad zárása és harmadik eleje Noah-t szimpatikus fickóvá tette. Sok mindent jóvá tett.


9. Pisti801227 (2018-07-09 23:25.06)  
Jó ezt a Dominic Westet itt is utálni. A sorozaton látszik a jó színészválasztás hatása, ugyanis nemcsak jók, de bevállalósak is a több sorozatból, filmből is ismert arcok. Van itt haver a Dawsonból, szende vészhelyzetes doktornéni, 300-as genya, egyedül a gyerekszínészek váltanak ki olyan semleges hangulatot SPOILER ALERT














































































































































Már az, hogy félrelép 4 gyerekes apaként, az már egy olyan dolog, amit pasiként elítélek. Igen, vannak válások, erre találták ki, nem szép, de stikában, a háttérben kavarva, plusz utána megcsalva a már terhes nőjét. Ez jellemtelenség. Mert van, akit a farka vezet, oké, vadászösztönnel, kapuzárási pánikkal meg lehet magyarázni, megérteni, talán, mert emberek vagyunk, esendőek. De egyik elé sem áll oda, hogy figyi, van egy csaj, még nem dugtam meg, de megfogom, csaó. Ez se szép, de nyílt lapokkal játszik az ember. Ez viszont így undorító. Persze egy karakter se fekete vagy fehér, mindegyikbe bele lehet kötni, nekem pasiként a Noah a vörösposztó. Lehet akad olyan csaj, aki Helenre akad ki, mert nem mintaszülő, a fia vakbélproblémáit a hülye anyja magyarázata alapján pszichoszomatikus baromságként könyveli el, pedig csórikám összegörnyed teljesen, majd összetojja magát. Mondjuk a gyerekek se épek, a kisrác raplis, a közös nagyobbik lány már 17 évesen gyereket vetett el. Közben az ember sajnálja mindegyik karaktert, Noah-t is, mert az életük csapdájában vergődnek, de könyörgöm, ők hozzák össze maguknak. Noah minden bonyodalmát magának köszönheti, Helennel a mellékveséje se akart a valóságban 4 gyereket. Alison sem egy szent, de neki kisiklott az élete a gyereke halálával, eleve egy sérült karakter. Persze ez nem magyarázza meg, hogy hol ez, hol az, hol amaz pókhálózza le sokat látott mézesbödönkéjét. Közben leáll a kábszerterjesztéssel is, mert hát ez a hobbija. Mindegyik figura orvosi eset valamilyen értelemben, a sorozat komorságát is adva. Egy valami nem tetszik a sorozatban, a karakterek esendőségét leszámítva: a főcímzenétől valami ok miatt a falra tudnék mászni. Pedig a csaj jól énekel, kifejező a hangja, de ez van. Szerintem tud még a véleményemtől aludni. :P


8. Cinci682 (2017-11-25 14:41.16) aaaaa
A 3. evaddal is vegeztem,meglepo,es fordulatos volt,de a veget nemigazan ertettem ...


7. Cinci682 (2017-11-17 16:08.34) aaaaa - (válasz Cinci682 6. hozzászólására)
Az elso evad ot megnezve,elmondhatom,nagyon jo kis sorpzat,izgalmas,megindito...


6. Cinci682 (2017-11-11 19:42.53) aaaaa
Eddig meg elmegy,az elso ket resz alapjan...


5. Lector (2017-09-04 19:21.55)  
Kevés ilyen jó és szórakoztató,ám elég bonyolult
kapcsolatokat feltáró sorozat készül ...manapság:)


4. BerlinGo007 (2016-12-24 20:59.32) aaaaa
Wáóóó nem olyan régen bukkantam rá erre a sorozatra és valami pazar! Most esem neki a 3. évadnak! Dominic West nagy kedvencem (köszi a "The Wire"-nek) és hát öröm újra látni Maura Tierney-t is nem nővérként! :)


3. Mandria (2015-11-21 06:47.49) aaaaa
..a Híd 3. évadja mellett , szerintem az ősz legjobb sorozata...ez a 2. évad nagyon élvezetes...biztos többször meg fogom nézni...nehogy kihagyjátok!!!!



2. Jorosz5 (2015-01-12 07:58.14)  
Gratulálok az ízlésedhez, amelyet immáron díjaztak is.


1. Olyvia (2015-01-04 01:40.35) aaaaa
Az utóbbi idők egyik legjobb sorozata! Az In Treatment alkotójának kezéből. Aki szereti a kidolgozott drámákat, mely kapcsolatokat boncolgat, némi krimivel kiváló színészek által eljátszva, lágy melankolikus zenével aláfestésként azoknak mindenképpen ajánlott ez az új Showtime remek. Az intro-t elnézve is beszédes lehet a hangulattal kapcsolatban, ami mellesleg ritka igényesre sikeredett. Röviden, bátran ajánlom gondolkodni szerető emberek részére!



Kapcsolódó fórumok

Vélemények8silencio8, 2022-11-18 07:1224 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk