Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A bosszú vérvörös keze
- Moziverzum, 23:20
Kerítések
- Viasat3, 23:25
Éjszakai hajsza
- Film+, 23:25
Kényszerleszállás
- Paramount Network, 23:30
Nincs alku
- Film4, 23:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Sivatagi sorozatgyilkos - Vélemények
Snooker
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Napforduló aaaaa
Shirley Temple aaaaa

 

Fórum - Az igazság védője - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Emylio (2015-12-31 08:30.29) aaaaa
Ez nagyon gyenge volt. Ennyire unalmas és jelentéktelen, talán még egyik filmjében sem volt Seagal.


6. Janika18 (2015-07-14 01:20.28)  
Pista mint valamilyen ex-gumitalpu! Hát ez mekkora ötlet te jó ég!

Seagal és Waxman legendás párossá érik lassan.



5. HMáté33 (2015-07-07 14:43.56) aaaaa
Ejnye...golden retrieverrel, meg topless csajokkal terelni a figyelmet? No, azért ezek is kevesek ahhoz, hogy leplezni lehessen, mennyire faék a sztori, és hogy az akciók sem épp versenyképesek, egy-két kivételtől eltekintve. Meg, a vérrel mondjuk nem spóroltak, de slussz. Az öreg Seagal is lassabban mozog már, a csontokat azért bőszen ropogtatja persze, de a film vége fele már kicsit gyúrt a nyugdíjas évekre – a szuperasztalos gyerek jócskán partvonalra szorította. Pedig, ezeket a műveket inkább a szúrós szemű fenegyerek miatt lehet érdemes végigizzadni.
Mondjuk, a mélypont az abszolút felesleges rendőrpáros volt, akik lazán végigbrainstormingolták a filmet, mint valami olcsó CSI-paródiában...ők a saját bevallásuk szerint is "rémesen unalmasak" voltak, ezt én kis túlzással majd' az egész szösszenetre kiterjeszteném. Ehhez ugyanis, már nem egyszer volt szerencsénk, valószínűleg nem is kell majd sok idő, hogy nehéz legyen bármelyik jelenetet feleleveníteni.


4. Sötétszív (2015-02-06 07:54.38)  
Ez egy romantikus film? :D


3. Jlaci63 (2014-12-04 07:25.44) aaaaa
Azt hiszem ez volt az utolsó Seagal film, amibe egyáltalán belenéztem. Már az eleje hemzsegett a bakiktól, de a történet, és főleg a színészi alakítás is annyira tréh, hogy 10 perc után otthagytam. Bizisten az Asylum színvonalasabb cuccokkal áll elő. Ehhez képest az Aztek T-Rex egy műalkotás.


2. Johnny kapitány (2014-12-03 01:59.41) aaaaa - (válasz Norbitzki 1. hozzászólására)
Sokat elmond, hogy a film+on előbb adták le, mint dvd-n ki:D


1. Norbitzki (2014-12-02 23:36.45) aaaaa
Steven Seagal ezúttal rendhagyó módon exkommandóst alakít, ex szupertitkos múlttal és képességekkel. A filmet egyébként még ki sem adták dvd-n -valamiért úgy érzem nem is fogják-, így a film+ jóvoltából premier vetítés keretén belül tekinthettem meg. Felhívnám a figyelmet, a reklámok abszolúte rossz időzítésére, Seagal épp beszél és a mondat, mi több a szó közepén snitt, jön a reklám, majd bő tíz perc múlva onnan folytatódik a mondat, ahol abbahagyta...ezért rögtön rúgnám is ki a vágót.. no mindegy.

Az igazság védője amúgy nem lett olyan rossz, mint azt a legtöbben várnánk, igaz a sablonok megmaradtak. Seagal ezúttal nem villám, hanem árnyék becenévvel kommandózik, csak tudnám kinek volt annyi esze, hogy árnyéknak nevezze, miközben szépen lassan szeretett Bud Spencerünket is lehagyja derékban...és persze minden szuper képességgel fel van ruházva. A kezdő képsorok már rögtön megadják az alaphangot, bevallom majdnem bealudtam, ám egy robbanás olyan magasra dobja Stevent, hogy csak ámultam, és a földet érése is sikeres volt...egyszerűen zseniális, itt tényleg együtt izgultam vele. Ám miután ugortunk az időben, egész kellemes tempót vesz fel a film, és ami nagy öröm számomra, az akciók végre nézhetők, nincsenek agyonvágva, és egészen látványosak. Viszont...az utóbbi munkáinál, és a budapesti koncertjén személyesen is felfigyeltem az új divatjára, melynek kötelező eleme a sál. Nos, nem tudom, hogy a tokáját kívánja-e rejtegetni, vagy csak flancol, mindenesetre akcióba indulni szépen megkötött sállal kissé mókás, és mikor már azt hittük a bőrkabát végre a múlté, akkor jön ez a sálosdi.
Amennyire megfigyeltem a zenét három (!!) úriember hozta össze, hát olyan is lett, a fényképezésről annyit, hogy végre nézhetők az akciók, és mindent összevetve a mozi is pofásan lett összerakva, persze szigorúan Seagal-mércével mérve. Legyünk büszkék, kis hazánk fővárosa, annak is Szabadság hídja, egy 5 másodperc erejéig feltűnik ország-világ előtt, és hála az alkotóknak megtudhattuk, hogy egy kínai fegyverkereskedő kizárólag eurót mos tisztára az orosz gengszterekkel...

De félretéve a most már rajongóként is kialakult iróniámat, meg kell hagyni, hogy erre a mai esős estére nem volt rossz választás, és ha évente egyszer-kétszer feltűnne a Mester hasonló kaliberű munkákban, akkor azzal sokan elégedettek lennénk. Én legalábbis, már beérném ennyivel...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2015-12-31 08:307 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk