Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A jó, a rossz és a csúf
- AMC, 17:40
A függetlenség napja
- Mozi+, 18:00
Dunkirk
- HBO, 18:10
Szerelem első lépésre
- Film4, 18:10
Mátrix
- RTL Három, 18:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
szólánc tudósokkal
Reviczky Gábor - Vélemények
Szólánc
Fogadóóra
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A gyerekek jól vannak 2. aaaaa
Laura Dern aaaaa

 

Fórum - Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

15. Roxi88 (2020-05-14 20:46.13) aaaaa
Jól esett nézni, tényleg aranyos film. Nevettem is rajta. Az apáca majom annyira édes. :) Először a biztonsági őr nő idegesített, de aztán már szakadtam rajta, illetve Nicket sem bírom. SPOILER: Volt pár hiányosság, a titok se volt túl nagy titok, Lancalettól túlságosan tartottak. Tetszett, hogy minden figura életre kelt, a képeken is mozogtak, nagyon jól meg voltak kreálva a trükk felvételek, CGI minden. Nem volt az a hatás, hogy ez meg az nem igazi. SPOILER VÉGE Megható volt a megemlékezés Mickey Rooney-ra és Robin Williams-re!


14. SuperHagyma (2017-04-01 11:32.28) aaaaa
Egyszer megnézhető.



13. Szeifner ildikó (2016-07-16 10:36.18) aaaaa
Nem volt olyan szórakoztató mint az előzők, de meg lehtett nézni,főleg, ha a belső sorban néztem a moziban és nem volt képem kijönni.


12. Csak annyit hogy... (2015-10-25 07:59.59) aaaaa
Nem értem h a remek 1-2 rész után mi volt ez az összecsapott, sztoritól teljesen mentes valami? Ez egy nagy nulla.


11. Sötétszív (2015-05-28 01:19.30) aaaaa
Az Éjszaka a múzeumban előző két része nagyon tetszett. Sőt, a második még jobban, mint az első. De vajon tudtak valami újat kitalálni a harmadik részhez? Nos, a válasz igen egyszerű:nem. Azt el kell ismerni, hogy trükkök terén a film nagyon jó, de sajnos a történet nem az igazi, és a poénok sem vágják az embert a földhöz, a színészi játékról ne is beszéljünk. Még Ben Kingsley sem játszott jól, viszont Hugh Jackman cameoja egy kis színt vitt ebbe a szürke filmbe. Ben Stiller és Owen Wilson a saját formájukat hozták, semmi különleges és vicces nem volt a játékukban. Ami viszont egy kis szomorúsággal töltött el, hogy Robin Williams többé nem játszhat filmben, hiszen meghalt. Méghozzá elég durva körülmények között. S ne felejtkezzünk a filmben a másik színészről, Mickey Rooneyról, aki szintén elhunyt. Összességében egyszer nézhető, átlagos film lett a harmadik rész. Remélem, hogy több már nem készül belőle. Habár az ördög sohasem alszik. (s itt nem magamras gondolok. )


10. Az utolso szamuráj (2015-05-01 15:20.59) aaaaa
Borzalmas.
Már a második se volt az igazi,de ez majdhogynem szégyen:a második csillag a látványtechnika-CGI-ben még mindig az USA vezet-meg R. Williams emléke.Nagyon nagy színész volt,de ezt nem ebből a filmből tudjuk meg.
Stiller akkor jó,ha saját ötleteit próbálja tető alá hozni,a Trópusi vihar még mindig az egyik legjobb vígjáték,amit valaha láttam.Tetszett a Walter Mitty remake is,de ez...
Ötlettelen,unalmas,és még egy valamirevaló vicc se lenne benne,ha Hugh Jackman nem tűnik fel néhány pillanatra.Van valami apa-fiú konfliktus:feltűnt valakinek??És a tanulsága???
Közben meg nem kevés ismert arc,néhány jó komikus is átsuhan a vásznon,kettő azért,hogy egy majom lehugyozza őket.Ezzel se lenne baj,ha az viccesen lenne megoldva,de az se jött össze.
Az Éjszaka a múzeumban 3 tényleg csak a srácoknak jó,akiket még vasoroszlánok életre kelése meg dinócsontváz futkározása leköt.Vagy,hogy egy ősember vagy ki próbál nagyon humoros lenni,de inkább kurva kínos.E korosztályon túl....


9. Roberto (2015-04-24 22:47.23) aaaaa
Valóban mérföldekkel gyengébb az előző részekhez képest. Humorból is ritka volt. Egyszeri nézésre alkalmas, a legjobb jelenet szerintem a Rozsomákos cut volt :)


8. Randal (2015-03-28 21:43.38) aaaaa
A moziban a 7év körüli srácok imádták. Ennél többre nincs szükség :) Nem én voltam a célközönség és láttam benne sok butaságot, de akiknek készítették a filmet, azok jól szórakoztak rajta.


7. Geah (2015-03-10 09:15.51) aaaaa
kicsit gyengébb az első két résznél de azért jó szórakozást nyújt.


6. Nevada Kid (2015-01-15 23:56.45) aaaaa
..Tegnapelőtt kora este néztük meg..

..Amikor ment jó pár éve az első rész, én nem gondoltam hogy -abból- le lehet húzni még két bőrt.. ..Legalábbis maradandó -színvonal károsodás- nélkül..

..Ben Stiller megpróbálta..

..Én imádom Stiller munkáit, /szerintem az utóbbi 15 év legjobb nevettetője az ipse/ de sajna elmondható erről a -trilógiáról- is, hogy anno az első rész volt a csúcs.. ..és bizony a lejtő -bár nem meredeken- de mégiscsak lefelé mutat a következő, majd a mostani /harmadik/ résszel..

..Minimális -nüansznyi- változtatások fellelhetők.. ..itt-ott.. ..imitt-amott.. /egyébként a múzeum-váltás az egyetlen említésre méltó,de tulajdonképpen szinte minden ugyanúgy néz ki mintha nem történt volna semmi változás/ ..úgyhogy gyakorlatilag minden az első két részben megszokott -de legalább kellemes hangulatú- mederben folyik tovább a harmadik film alatt..

..Nincs ezzel különösebb probléma, csak picit már túl sok a 'minden ismerős' érzés.. ..Persze tudjuk milyen nehéz a -vígjáték- műfajban /is/ újat mutatni.. ..újra és újra.. ..meg újra és újra.. ..no és persze újra aztán újra.. (Ugye hogy fárasztó ez így?? ..kissé-nagyon.. )

..Szóval egy ragyogó és szellemes első rész,és egy találékony valamint ötletes második után, íme megérkezett egy -tökéletes másolat egyveleg- :) Mindenből egy pici régi vétetik.. ..egy kis -újszerű- esszencia hozzáadatik.. ..jól összerázatik.. ..Végeredmény a megszokott és megbízható jó színvonal.. ..egyediség így most már keresve se találtatik..

..De attól még persze nem lett rossz, csak olyan mint a harmadik teli tányér a marhapörköltből.. /gyakorlatilag minden ugyanaz, a íz, a szín, az illat, de elképzelhető hogy mégis hagyunk belőle valamennyit, hisz már nem vagyunk rá oly éhesek,mint először..és már tulajdonképpen a másodikkal is jóllaktunk/..

..Bizony így jár manapság szinte minden -harmadik-..

..Ez a rész is.. ..jó-jó.. ..szórakoztató.. ..tetszetős.. ..de azért mégis húzzuk a szánkat..

..Picit én is húzom.. ..bár nem a film hibája..

..de ugye a szomorú és sajnálatos egybeesés..

..hiszen ugye a film vége előtt pár perccel az utóbbi 40 év egyik legszimpatikusabb és legszórakoztatóbb, leg-leg-leg színésze 'merevedik meg'.. ..előttünk.. ..mintegy végérvényes jelképességgel a filmvásznon..

..Igaz az emlékeink határtalan színpadán és remek filmjeinek véget nem érő szalagjain tovább parádézik és tündököl.. ..az idők végezetéig!..

..REST IN PEACE.. ..ROBIN WILLIAMS..

..Éjszaka a múzeumban 3.-A fáraó titka-:..

..4 csillagos múzeumtúra...és...7,5 Pontiac..ezúttal főleg London útjain..

10/7,5


5. Kasukero (2015-01-07 17:40.30) aaaaa
ritkasagnak szamit,hogy egy film,amibol mar a harmadikat keszitettek,meg mindig tudja hozni azt a szintet,mint az elso resz.
nekem nagyon tetszett!!!


4. Sötétszív (2014-12-22 11:23.51) aaaaa
Fura lesz nézni Robin Williams miatt a filmet. Az ő halála igazán megrázó volt ebben az évben. Persze sok színészé az, de az ő halála tényleg váratlan és sokkoló volt. Ami a filmet illeti: nem bízom benne, hogy jó lesz. Szerintem ez már nagyon erőltetett. De majd meglátjuk.



2. Johnny kapitány (2014-10-04 01:27.55) aaaaa - (válasz Geah 1. hozzászólására)
A 2. rész nekem már nem hozta azt a szintet mint a belépő rész, de azért kíváncsi vagyok erre, mit hoztak ki mint harmadik felvonásból. Az előzetes egész jó.


1. Geah (2014-10-03 15:26.55) aaaaa
az első kettő részt nagyon szeretem.valószínűleg ez is hozza majd a kötelező színvonalat.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2020-05-14 20:4615 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk