Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bűntudat nélkül
- Mozi+, 15:50
A bűn árfolyama
- HBO, 16:10
Zathura - Az űrfogócska
- RTL Három, 16:15
M.A.S.H.
- Film Mánia, 16:20
Hat hét
- Cinemax, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
szólánc tudósokkal
Elfogy a levegő - Vélemények
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Verseny a győzelemért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Imádlak utálni aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Fórum - John Wick - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7
181. Filmbetrachtexpertgutachter (2023-12-31 18:21.11) aaaaa
Egyhangú hentelés, de 1x nézhető.


180. Nyomozo1 (2023-12-31 00:42.20) aaaaa
Most néztem meg !! Óriási ez a film !!!



179. Juhaszj2 (2023-05-15 23:09.14) aaaaa
Szólt ez a "film" valamiről??? Most tényleg a kutya miatt? A kocsiért? Ennyi??? 3x futottam neki, harmadjára eljutottam 1:22:53-ig, utána feladtam, megpróbáltam, nem megy.
Dögunalom, katyvasz méltatlan KR-hoz. A történet nagyjából puff, puff, puffpuffpuff, puffpuff, puff, puff... . Se történet, se karakterek! Egyedül Bűzös maradt meg, de csak mert vele elfogult vagyok, kívánom, hogy kapjon jobb szerepeket, mert ennél jóval többre képes. Mintha valamelyik őskori, alámondásos VHS-en terjesztett, Hongkongi karaterezős bárgyú filmet rebootolták volna (egyébként ki tudja). Már az gyanús volt amikor a bácsika remegve előadta, hogy ő látta, hogy ez a félelmetes idegen egyszer ceruzával összefirkált két embert, HÚ, hát ettől kiben ne fagyna meg vér. De az meg kifejezetten fáj, amikor megkérdezi a nőt, hogy hol a papa, az pedig simán bemondja! De a papa is csak úgy odadobja bűzöst, hogy hol találja. Milyen apa az ilyen, aki nem tud egy kicsit hazudni a gyerekéért? De az idióta feketeruhások, akik, amikor látják, hogy egy gépágyúval lövöldözik, csak úgy kilépnek elé a kocsi mögül, nem sorolom, mert fáj ez az igénytelenség. Bűzös miatt kap egy csillagot, de a film részemről nem érdemel egyet sem. Elfogadom, hogy van akinek ez tetszik, hát nézzék. Anno sokaknak tetszett VHSen ninja, a ninja bosszúja, feltámad a ninja is, de hát muszáj volt neki így és most? 2-3-4-5-6-7-8 rész ki van zárva, hogy megnézem.


178. Convar (2021-09-23 16:03.44) aaaaa - (válasz TurboHagyma 177. hozzászólására)
És sokunknak talán épp ezért is működött.


177. TurboHagyma (2021-09-22 19:13.33) aaaaa
A filmet úgy tudnám jellemezni mintha összegyúrták volna az Országúti bosszút, Edes novembert, és a Megtorlót. Meg talán még egy kis Hitmant is kapott. :D


176. TurboHagyma (2021-09-22 19:10.31) aaaaa
Egyszer láttam, mit is mondjak.... Keanu Reeves nagyon jó színész, tényleg minden filmben király, de ez a film bugyuta. Komolyabb történettel, kevesebb klisével nem lenne erőltetett. Amikor először hallottam róla a karakter már akkor idegesítően túl volt sztárolva.
És az a dirva hogy ebből van 3 rész, vagy nem tudom hány.... nem értem.


175. Opticum (2020-07-09 10:27.37)   - (válasz Iszonytató Huttyogány 174. hozzászólására)
a harmadikat nem is láttam.majd egyszer.


174. Iszonytató Huttyogány (2020-07-08 09:07.35) aaaaa
Chad Stahelski egészen a John Wick elkészítéséig arról volt híres, hogy ő volt Brandon Lee dublőre a Hollóban, miután a fiatal színész életét vesztette. Profi kaszkadőr volt, hatalmas múlttal és tapasztalattal a háta mögött (Mátrix-filmek!). Aztán gondolta, ideje elkészíteni a saját filmjét... A John Wick erőssége a hangulatában, a látványvilágában és a tökéletesen megkomponált akciójeleneteiben rejlik. Keanu Reeves előtt emelnem kell kalapomat, ugyanis 50 évesen ezt a teljesítményt öröm nézni. A hapsi amúgy is egy vámpír, nem képes megöregedni, mármint külsőleg, de a kaszkadőrmutatványain se látszik, hogy ezt egy 50 éves ember csinálja. A 2. részen még jól szórakoztam, kicsikét kibővítették a bérgyilkosok világát, de a titokzatosságot sikerült megtartaniuk. A 3-ikban viszont már leromboltak minden misztikumot, ami nagyon nem tett jót a sorozatnak. Ez az első rész a csúcs, egy igazi felüdülés a mai CGI-ra alapuló, a kreativitás legkisebb szikráját is nélkülöző, műanyag szuperhősfilmek korában.


173. Lifeisamovie (2020-06-29 18:16.00)  
http://www.youtube.com/watch?v=kystWImMwM4
Perturbator - Miami Disco

Tényleg, mint egy cseszett videojáték :D


172. Find (2020-05-18 15:32.54)   - (válasz Kimiraikonnen 101. hozzászólására)
Megértem a finn cimbora aggályait. Egy akciófilm jóságának mércéje lehet hogy miként reagálunk az "akcióra". Elsiklunk felettük vagy még élvezzük is a sok lehetetlen helyzetet, esetleg felbosszantjuk magunkat, a realitást hiányoljuk.

Velem megnézette az uram, hogy lássak már egy frankó akciófilmet. Ha ilyenek a minőségi akciófilmek, akkor továbbra sem lesz a kedvenc műfajom :)
Azért egyszer meg lehetett nézni, néha még érdekes gondolataim is támadtak, aztán csalódtam, mert nem lettek kibontva azok a részek. KR jól alakítja a szenvedő, érzékeny lelkű hőst, amit fokoz az operatőri munka.


171. Convar (2020-05-12 02:44.59) aaaaa
Amúgy pár saját gondolat is a filmhez:


- stílusos, vagy ahogy sokan mondják igazi zsánerfilm, méghozzá a jobbik fajtából. És ez tényleg így is van.

- ill. a fényképezése konkrétan külön is egyenesen gyönyörű (ez persze elmondható a két folytatásról is)

- itt még van sztori is - ill. az a többiben is van elvileg, csakhogy itt még megáll a saját lábán is, nem csak ürügynek érzed hogy minél több akció legyen. Klasszikus bosszúsztori. Nem több, de nem is kevesebb.

- ebből kifolyólag itt még bőven lehet érezni ill. meg lehet érteni John Wick motivációit, tetteinek mozgatórugóit (persze tény hogy egy csöppet azért talán túlreagálta a dolgot :D dehát aki ugye előző életében egy ceruzával.... és a vér nem válik vízzé, vagy legalábbis nem olyan könnyen :) )

- itt még vannak jó szövegek is, nemcsak üres és fárasztó anekdotázások meg szintén nagyon unalmas, erőltetett és scriptszagú bölcselkedések - vagy épp nem szövegek, pl. ruszki maffiavezér épp belekezdene hogy "Ne engedjük, hogy az állatias ösztöneink vezéreljenek, kezeljük az ügyet civilizált emberként és lépjünk...", erre John csak simán leteszi :DDD

- viszont a film realitásfaktora, vagyis az irreális elemek itt még üdvözítően visszafogottak - legalábbis a folytatásokhoz képest. Tehát persze, itt is vannak már azért túlkapások/hülyeségek (pl. az is mennyire illogikátlan már ahogy a végén a csajt négyen, négyoldalról lövik le, mert ezáltal akár egymást is eltalálhatták volna, hiszen ha a golyó nem ér csontot amibe belefúródjon hanem csak lágy részeket, zsigereket akkor a golyó simán át is "szaladhat" a testen, nem egy más filmben/sorozatban van hogy építenek is erre a dologra), de közel sem annyi ill. akkorák mint főleg a Parabellumban (ami már szinte csak ilyenekből áll).

- és itt még van rendőrség is - igaz, nem túl cselekvőképesen. Persze vhol érthető hogy a járőr is inkább ráhagyja Wick-re a folyosóján meglátott hullát, inkább nem akar balhét, magyarán ő is odakerülni :D

Meg pl. reakció is a "civilek"/járókelők részéről, hogy épp rossz helyen vannak/mibe csöppentek (mint. pl. a éjszakai klubos mészárlásnál, itt még hanyatt-homlok menekülnek a kívülállók ill. próbálnak fedezékbe húzódni, hogy nehogy véletlen ők is bekapjanak egy eltévedt golyót, + még sikítoznak is, stb. szóval ahogy azt ilyenkor kell).

Mindenesetre ezek a tények is azt jelzik hogy itt még azért többé-kevésbé valóban ezen a bolygón és ebben a dimenzióban játszódik a történet.

- plusz zeneileg is sztem ez a legerősebb rész, talán mert itt még ezek is számítottak, nemcsak tényleg a minél több hentelés.

Magyarán itt még tökéletesen megvannak azok az összetevők, sőt azok ideális aránya is, amely egy (akció)filmet jó (akció)filmmé tesz.

- ja és hamár összetevők, akkor ne feledkezzünk meg a "jónőkről" sem :D ill. itt akkor konkrétan Adrianne Palicki-ről sem, aki bizony itt is bitang jó nő, annyira, hogy fel is vettem kedvenc eyecandyk listámra :D

(Tényleg, őt is kik akarhatták vajon a többi részben pótolni? A néma csaj, aki mintha inkább egy növésben megakadt fiú lett volna? Vagy aztán az 52 éves Halle Berry? Komolyabbnál komolyabb alternatívák :D)


Szóval akárhogy is nézem, min. egy erős négyes.


170. Convar (2020-05-11 22:27.38) aaaaa - (válasz Kimiraikonnen 101. hozzászólására)
"Miböl van Keanu, hogy egy ötméteres zuhanás, és betonra paccsanás után simán talpra áll."

Pedig - mint azóta már tudjuk - ez még semmi, hiszen a Parabellumban meg már nemhogy egy ötméteres, hanem egy ötemeletes zuhanást is lazán túlél :D


169. Api0109 (2020-05-03 23:00.34) aaaaa
Szeretem a bosszúfilmeket. Van valami varázsa ennek. Még ha a sok filmszakértő szerint nem is olyan jó, nekem akkor is tökéletesen megfelelt egy kikapcsolódásra. És hát ez a film lényege nem?


168. Mutyi (2020-01-22 16:16.33)   - (válasz Elizabeth salvatore 144. hozzászólására)
Pont attól hiteles hogy esetlen .Lehet Jason Statham vagy más harcimarciból lett szinész jobban csinálta volna de ebben az az érdekes hogy egy szinész csinálja és nem egy kaszkadőr vagy egy profi harcművész...Keanu kissé mackósan adja elő de ez Chadnak és több milllió embernek megfelelt


167. Mütyürke (2019-12-05 23:09.45)   - (válasz Pocsolya ugró 160. hozzászólására)
:D Én sem lettem rajongó.Hozza az átlagot.Nincsenek hozzáértő szemeim,én nem látom benne azt a nagy hijnye-hujnyát,amit illenék.Ritka gatyi .A végén meg már kifejezetten untam,de ha már belekezdtem...


166. Mclane 2 (2019-12-05 10:42.30)  
Hát igen érdekes egy trilógia ez biztos, én nem olyan régen láttam mind a 3 részt felirattal eredeti nyelven épp úgy mint a mátrix esetében, nem volt rossz kicsit sem szerencsére. Nekem tetszett persze nyilván valamennyire sablonos meg látványra építő munka, de ettől függetlenül nekem mint néznivaló tetszett adta amit a saját kategóriájában adnia kell, és lekötött mind a 3 rész úgy simán gond nélkül. Úgy hogy mindent egybevéve nekem kellemes csalódás volt amit láttam, mivel ez akció és látványfilm valahol ezért túl sok misztikumot nem kezdtem képzelni hozzá és így rossz élményt, sem okozott egyik rész sem a 3 közül szerencsére kicsit sem.


165. Rechter (2019-10-25 19:18.43) aaaaa
Túlértékelt átlag bosszú akció film.


164. Halember (2019-07-07 01:51.09)  
Nem valami jó film! A folytatásokhoz képest persze tűrhető film. :)


163. Jaho (2019-07-06 21:06.31)  
jobbra számítottam, jobb akciókra nemcsak lövöldözésre, a kettőt nem biztos hogy már megnézem


162. Zsol-tee (2017-12-07 13:08.38) aaaaa
A maga kategoriajaban azaz az akciofilmek mufajaban kivalo kis film lett ez!Nincs kecmec:)))benne,az elejetol porog a film,nem ul le a tortenet es nincs elnyujtva.Valoban jo kis revenge-story.:)Egyszeru a tortenet megis remekul mukodik a mozi az elejetol a vegeig.Tetszett!!!


161. Targaryen (2017-09-28 00:11.40) aaaaa
Ritka gagyi film. Egy file megosztós oldalon top3 legtöbb letöltésben van benne a film 2. része. Azt látva gondoltam akkor megnézem először az elsőt... De 1 óra 16 percig bírtam csak nézni :) (de addig is minek ? :) ) Egyes és kettes osztályzat között van. Nézhetetlen kategória, még Keanu Reeves kedvelőknek sem lehet eladni ezt a filmet.


160. Pocsolya ugró (2017-08-15 10:38.00) aaaaa
Hiányzott belőle Jackie Chan.


159. Rántott Birkaszósz (2017-08-09 09:27.51) aaaaa
Szerintem átlagosra sikerült, pont olyan, mint a Taken, ott is kb a felénél kezdett el bennem megfogalmazódni a kérdés, hogy most tényleg ennyi a sztori? Csak a Takenben a főszereplő kölykét rabolták el, itt meg kinyírták a kutyáját, amit megértek, hogy szarul érintette, pláne az asszony miatt, de azért lehet nem kéne legyalulni miatta egy fél várost. El kell menni anger therapyra, vagy lógasson le egy boxzsákot a garázsban a lopott kocsi helyén, és ütögesse pár napig, akkor majd megnyugszik.

Ennek ellenére nem volt ez rossz, a maga nemében teljesen rendben van. A zene ütős, de azért hallottunk már jobbat, Willem Dafoe-t egy élmény volt látni, a vége kifejezetten tetszett. Mármint nem csak az, hogy vége lett.


158. Sithlowag (2017-04-28 17:21.22) aaaaa
Kiváló bosszú film!Egyszerű mint egy faék,mégis ugyanazt az űrt kívánja betölteni amit mondjuk az Elrabolva töltött be..Akad benne néhány hatásvadász jelenet(pl amikor a maffiavezér megtudja hogy John Wick-nek tettek keresztbe,és félelmében megdermed..)amiket ha eltudunk fogadni,akkor tökéletesen visszaadja mondjuk az Ölve vagy halva hangulatát..(na jó..ez talán túlzás :)Nincsenek mély gondolatok,ez egy igazi régi típusú akciófilm!


157. Olimontana21 (2017-04-17 01:43.43) aaaaa
Nem vagyok akció film fan, de ez igazán stílusos lett. A jelenetek, a zenék el lettek találva. A végén lévő boss fight kicsit mesterkélt volt. De az biztos, hogy ennyi headshout-ot nem láttam még egy flmen belül!


156. Pocsolya ugró (2017-03-18 12:23.26) aaaaa
Barátnőm unszolt hogy nézzem meg én is, ő már látta 3szor is és nagyon bejött neki. Végignéztem, volt benne 1-2 jó poén, szórakoztató jelenet, de 60%ban katyvasz és rettenetesen nevetséges klisés történet.

A szállodafőnök komor dumája, a ruszki maffiafőnök fiának kicsapongó laza stílusa, a főhős egekbe magasztalása nálam csak lehúzta és nevetségessé tette az egészet.

Valami komolyat akartak alkotni mint a Rambo, de inkább viccesre sikeredett. Nem jött át a drámaiság, nem jött át a bosszúvágy ami az egész történetet elindította.
SPOILER
Az autószerelő csávó aki megütötte a hülyegyereket az is olyan gagyinak tűnt, tökig öltöny és nyakkendő, belőtt séró, patika műhely. Most komolyan emberek egy autószerelő műhely és a dolgozója ilyen a valóságban? még az alkalmazottak se voltak piszkosak.
Jó történet lett volna ha kicsit a kézzel fogható elemeket valódira faragják, mert azért valljuk be a való élet nem ilyen. Ha a mellékszereplők és a helyek tükrözték volna a valódit, akkor a valótlan főszereplő nevetséges felmagasztalása is hitelesebbnek tűnt volna.

Amúgy a kocsijával mi lett?


Olyan volt ez a film mint a kínai Ferrari.

Az 1 csillag nálam azért ennyi mert egyszer meglehet nézni.


155. Huleaks (2017-03-06 10:10.22) aaaaa
Jó film. Tetszett!
De! Mi lett az autóval? A műhelytulaj miért engedte, hogy elvigyék az autót? Miért ment el John egy szállodába? Lehet nem is fontos kérdések. :-))


154. Norbitzki (2017-02-26 22:08.47) aaaaa
Keanu Reeves kaszkadőre rendezte Keanu Reeves film, mely sztoriját tekintve nem egy álom, de stílusos és fene jó zenéje van, így gond nélkül csúszik le a torkunkon. És akkor még egy szót sem ejtettem arról, hogy egyébként jó humora van, és Willem Dafoe kétszer két percéért is megérte volna, csak úgy magában. Viszont ha kötözködő kedvemben lennék, pár érhetetlen dolgot gond nélkül fel tudnék sorolni, kedvencem a szálloda, ahol összegyűlnek (?) a rosszfiúk és rosszlányok, de a házirend szerint tilos rosszalkodni...na ne már, ám minden 5. percben felcsendül az egyik legjobb betét amit akciófilmben eddig hallottam, és Reeves Steven Seagalt és Van Damme-ot megszégyenítő módon aprítja a rosszakat, kellő brutalitással teszem hozzá. És hogy mennyire reális, hogy mindezt egy kocsiért meg a kutyusért? Áhhh, kit érdekel, ha egyszer szórakoztató?!



153. SuperHagyma (2017-02-25 14:41.07) aaaaa
B kategóriás tucatfilm.


152. Lector (2017-02-01 18:52.37)  
Ez a film nem szűkölködik jó kis akciókból.
az a kutyus :))))az remek volt!:)))Már mint beékelni a sztoriba ilyen módon.Tündéri kis állat:)!
Meg tudom érteni,a kegyelet és a visszavonuló gyilkológép sérelmét.Tenyérizzasztó bulikat lát a néző.:)Ami nem tecc:-Nincs rendőrség?Az utcákon nincsenek közlekedésiek?A "Szemtől szemben" életszerűségét hiányolom.Rengeteg skuló fejre nyomot fél tárak gyűlölet bosszú. Megállíthatatlan!A bunyók sztem jók. Az átdobások egész jók és az átfordulásos trükkök életszerűek.
Mondjuk vannak hipertúlzások,de ez egy film!:)
És jó kis film!Kissé emelte K Reeves nívóját...nálam:)!
Szimpi volt a kutyus megoldás:)!És remekül filmezett!


1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó fórumok

VéleményekFilmbetrachtexpe.., 2023-12-31 18:21181 hsz
Legjobb jelenetElizabeth salvatore, 2017-05-05 02:125 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk