Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
56 csepp vér
- Magyar Mozi TV, 03:45
Igazi férfi
- Cinemax, 04:10
Csak lazán
- Moziverzum, 04:20
Hirtelen 70
- HBO2, 04:25
Szívem csücskei
- Mozi+, 04:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rock'n'roll sztori aaaaa
Molly Gordon aaaaa

 

Fórum - A létezés határa (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Vinevi (2018-09-22 03:20.16)  
Egyetértek Kék Keresztel, a végére ez a sorozat kifejezetten bosszantó lett és engem még az se vigasztalhatott hogy rajongok Halle Berry-ért.
Mélyebb tartalom nem volt benne, ugyanis a felvettet érdekes kérdésekre meg se próbál a sorozat reagálni. Sőt a második évad eredeti konfliktusát ( az emberek és hybridek hogy fognak egymás mellet élni )az évad közepén kidobták a kukába és jott az uj gonosz. Mi történhetett? Az írok megtudták hogy nincs több évad és ezért bele szuszakoltak egy Skynet+et és a 12 majom husztító virusát???


6. Gabi761118 (2018-01-24 00:16.08)  
Látom a hozzászólók nem értették meg a film mélyebb mondanivalóját...
Én két nap alatt végignéztem a két évadot, egyszerűen nem lehetett abbahagyni.
Persze nem csak azt a bizonyos női főszereplőt kellene nézni, akkor meg lehetne érteni miről is szól a sorozat...



5. Kék kereszt (2017-05-26 23:01.16) aaaaa
Egy atomrobbanás vakító fényével..csillant fel a szemem amikor megtudtam,hogy az egyik örök kedvencem,a gyönyörű Halle Berry sorozatozni fog..méghozzá sci-fi ben nyomul..Az meg,hogy kis részben Spielberg is részese mindennek..csak tovább fokozta a lelkesedésemet,ami az 1.évad végére szépen lassan,de biztosan eltűnt..

Az Extant érdekes hibrid amit leginkább a fuck logic jellemez..A készítők érezhetően minőségi,tartalmas,maradandó sorozatot akartak alkotni,de egyik sem jött össze nekik..Túl sok mindent akartak egyszerre megmutatni nekünk.Robotika,mesterséges értelem,idegen létformák..miegymás.Mindezt innen onnan "átemelve" és összeturmixolva..Volt itt Solaris,A.I.ez túlságosan is..és minden más amiből csak meríteni lehet..A téma érdekes és még akár jó is lehetett volna ha nem megy át az egész rövid idő alatt nyálas,giccses családi szappanoperába..A sorozat legnagyobb hibája ezen kívül..hogy végtelenül unalmas és kiszámítható.Lényegében a 3.rész végére már minden világossá válik..ki melyik csapatban játszik,mi a motiváció stb Van,hogy már majdnem kezd valami érdekes kibontakozni és várjuk mi sül ki belőle,de aztán egy legyintéssel le van tudva és mintha semmi sem történt volna..és ez így megy részeken keresztül..lassan,nyögvenyelősen..A drámai vonal mondhatni jól meg lett alapozva.Tragikus múlt,magány,elhidegülés,szétszakadó család,robot gyerek stb és ott vannak a morális kérdések boncolgatása is..de a nyáltenger a rengeteg hiba és logikai tigrisbukfenc..teljesen komolytallanná teszik az egészet..
Az írók még menet közben se nagyon tudták mit is akarnak kihozni belőle..A színvonal is nagyon hullámzó.Minden egyes rész után kaszálni akartam..annyira nem fogottt meg,de Halle baby miatt végigszenvedtem..A két évad ég és föld.Egyik rosszabb mint a másik..

Az 1.évad lassan,komótosan indul,így is folytatja az útját.Olyan izgalmas mint amikor a baba piskótát tejbe mártogatod..A nem túl távoli jövő hihetően lett bemutatva.A látvánnyal nincs különösebb baj.Olykor befigyel 1-2 sufni megoldás..de amúgy a maga cbs szintjén..vállalható futurisztikus világot tártak elénk.A flasback jelenetek bejöttek.Halle Berry egyedül az űrben nocsak nocsak..A végén még vissza is tér a Serafinra huncutkodni egy kicsit..oda,ahol terhes lett..hát igen..
Ő hozta a tőle elvárt magas színvonalat.Néha kicsit túljátszotta a szerepét,de ez most belefért.Szűk ruciban életveszély hmm..Azért egy mell vagy popsivillantás igazán belefért volna..fájdalomdíjul..A Spartacus gyalázó..Kovac doki unalmas volt,szerencsére a 2.évadban már nem zavart...A mellékszereplők vagy ellenszenvesek vagy olyan semmilyenek voltak szépen sorban..A gyerek meg talán tényleg robot..Az évadzáró finálé kb akkora cliffhangerrel ért véget mint amikor leveszed a polcról a sót a cukor mellől úgy,hogy mindkét üvegre rá van írva a tartalma..
Már ekkor tudtam,hogy ebben a sorozatban a kis hölgyön kívül tényleg semmi extra nincs,de miatta bevállaltam a folytatást is..

A 2.évad mondhatni jól kezdődött.Mihez képest ugye..Már az 1.rész egyből javulást mutatott,de aztán hamar fordult a világ..és vele együtt fordult minden..A sok korábbi hülyeség ismét visszaköszön..de ezúttal újabbakat is kapunk..ahogy unalmas töltelék szereplőket is..A feszesebbnek mondható tempó az ami javított falamelyest rajta,na meg Jeffrey Dean Morgan jelenléte ami feldobta a 2.évadot,de megmenteni ő sem tudta..Az 5.rész után már erőteljes visszaszámlálás kezdődött..Már rendesen szabadulni akartam tőle..annyira untam és már rendesen lefárasztott..de folytattam..Úgy az évad felénél kezdődött csak el az igazi mélyrepülés..ahonnan már nem lehetett visszahozni..A történet szembeköpi az addigiakat..és az alkotók érezvén az egyre jobban szoruló kötelet a nyakuk körül..mindent próbáltak beleerőltetni amit csak lehetett..A befejezés botrányosan gyenge,szánalmas és nevetséges..és még egy zsibbadt slusszpoénra is marad idejük..Ezért végigszenvedni 26 részt..Nem csoda,hogy hamar kaszálták.Már az 1.évad végén rászolgált és még akkor is túl késő lett volna..
Itt már hosszabb hajjal hódít a mosolygóból kiszöktetett szépség..és milyen jól is áll neki.Nagyooon jó volt látni Halle Berryt ilyen hosszúúú ideig.Imádom őt.Ha nem is ez élete alakítása,jó,hogy bevállalta,de szívesen látnám egy normális sorozatban is,mert ez is jól áll neki.
A 3.csillagom a mély tiszteletem és soha el nem múló hódolatom iránta.Nélküle szinte teljesen nézhetetlen és értékelhetetlen lenne az egész..

Az ilyen lagymatag semmilyen sorozatok nyom nélkül tűnnek el az idő végtelenjében..


4. Dallas11 (2016-07-16 13:00.39) aaaaa
Nem olyan rossz


3. VadRaszta (2016-05-31 20:50.10) aaaaa
Hát ez laposra sikeredett,pedig potenciál volt benne bőven. 1 évad is sok volt belőle


2. Filmmester (2014-10-02 12:10.49) aaaaa
Vége az első évadnak. Erős kezdés után, de sajnos gyengébb zárással találkoztunk. Ettől függetlenül várom a 2. évadot.


1. Filmmester (2014-09-07 18:37.38) aaaaa
Végéhez közeledik az első évad, és eddig nagyon kellemes meglepetés volt. Várom a végkifejletet, lassan kibogozódik minden.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVinevi, 2018-09-22 03:207 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk