Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nyár a Moldván
- Film4, 12:10
Hamis a baba
- Mozi+, 12:15
Pereld a nőt!
- Moziverzum, 12:50
Wonka
- HBO, 13:25
Éjféli látomás
- RTL Három, 13:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Fenevad (2022) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kávé vagy szerelem aaaaa
Hugh Dancy aaaaa

 

Fórum - A Szépség és a Szörnyeteg (2014) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
39. Johnny Saiper (2020-06-20 00:45.30) aaaaa
Nagyon tetszett ez az élőszereplős fantasy körítésbe bújtatott feldolgozása az eredeti rajzfilmnek, talán még jobban is annál.


38. Brundle (2017-07-09 14:24.08)   - (válasz Blackpot 37. hozzászólására)
Én ma láttam második alkalommal elsőre még a duna tv-n szinkronnal ma délután meg eredeti francia nyelven felirattal, és hogy mondjam jó volt simán lekötött a film ahogy kell nem kell ezekben a filmekben mindig dalolászni, meg minden második gondolatot dalban ecsetelni perceken át muszáj jelleggel. Valaha láttam nagyon régen az 1991-es animációs jelleget is, de arra szinte nem is nagyon emlékszem de ez a film nekem megadta a kellő élményt simán, és olvastam valahol hogy az eredeti történet mármint a mese a két változattal is rendelkezik. Ott van elsőre Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve változata 1740-ből és később lett még egy Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont féle változat 1756-ból, elvileg ez a második ami jóval ismertebbé vált mint az eredeti írás 16 évvel korábbról. És még egy adalék ennek a történetnek elvileg akad némi valóságalapja is: [link] ,szóval eléggé sokrétű a történet háttere és ettől függetlenül is a film kiváló én tudom javasolni simán.



37. Blackpot (2017-03-30 21:03.31) aaaaa
Elegem van abból hogy mindent lehúznak ami nem Hollywood-ból jön, hanem pl Oroszországból vagy Franciaországból, nekem sem hiányzott a sztori musical része, ezért is vásároltam meg ezt a DVD-t szinte egy mozijegy árából a Disney-féle verzió helyett, és ez örök tartalom, akkor nézem meg mikor kedvem tartja. A karakterek nagyon tetszettek, a Szörnyeteg remekül néz ki, Belle karakterébe remekül passzol Léa Seydoux, most nem akarom hozzámérni a Disney verzió színésznőjéhez, de valóban 100%-an megfelel egy tündérmesébe!
Valóban kissé sok a digitális megjelenítés, több valós tartalom is elfért volna, így valóban kissé műanyagnak tűnt némely részeken, ez a legtöbb negatívum amit felhozhatok. Véleményem szerint nem igazán romantikus a mű! Ha kifejteném miért, az spoileres lenne. A zene az fantasztikus, drámaiak azok a kórus-részek, ami a főmenüben megy.
Nyilván ennek nem lesz folytatása, remélem nem sokat kell várnom egy hasonlóan varázslatos fantasy/dráma produkcióra.


36. Kyra92 (2017-03-19 20:44.57) aaaaa
Az az érzésem, hogyha nem ismerném a Disney mese változatát, akkor sokkal jobban tetszett volna, de így maga a történet néhány ponton kiborítóan gagyinak hatott.
A szereplők alakítása sem volt nagy szám, bár azért rossz sem volt. Belle és a szörnyeteg között azonban semmiféle kémiát nem véltem felfedezni, a Szörny múltja túlságosan is súlyos volt ahhoz, hogy a Belle-vel való dinamika kialakulhasson.
Nem akarom minden áron a meséhez hasonlítani, de karakter ábrázolás téren így is úgyis felül múlja akármennyire is megismerhettük a Szörny múltját és átalakulásának miértjét.
Egynek elment, de totál felejtős egyébként.


35. Roy Munson (2016-06-04 19:11.28) aaaaa - (válasz Semprini 34. hozzászólására)
Kb nekem is ez a véleményem, ezért csak 2 csillag. Nagyon nem volt jó Vincent C. erre a szerepre. Ennél a filmnél a látvány ami jó, semmi más. Érzelmileg sem fogott meg. A film után az első gondolatom az volt hogy ezt nem így kellet volna megcsinálni. Szerintem egy ilyen történet megfilmesítve megköveteli a komorabb, szomorúbb hangulatot. Annyira nem fogott meg hogy nem is nagyon emlékszem már a részletekre, pedig nem rég láttam. Az elején volt egy asztal megterítve, na arra emlékszem, az nagyon ott volt:)


34. Semprini (2016-06-03 13:56.43) aaaaa
Bár Vincent Casselt rendkívüli módon ki nem állhatom, végül mégiscsak rászántam magam ennek a filmnek a megtekintésére, elsősorban Léa Seydoux miatt, aki a mai francia színésznők közül talán a kedvencem. Nemrég az Egy szobalány naplóját láttam vele, abban is nagyon jó volt, itt most egy fokkal még jobban tetszett. Cassel szerencsére a játékidő nagy részében el volt maszkírozva, így nem kellett a civil ábrázatát túl sokat néznem, ám amikor visszaváltozott, odalett a "varázs". Bárki mást szívesebben láttam volna a szerepben, teljességgel érthetetlen számomra a sztároltsága, ehhez a szerephez ráadásul kissé már öreg is.

A film látványvilága elképesztően pazar, kissé talán már túllőve a célon, a giccsesség határát súrolva. Seyodux káprázatos ruhakölteményekben pompázik, a kastélyba és az azt övező birtok megjelenítésébe is beleadtak apait-anyait, helyenként kicsit talán túlzás is, persze gyönyörű minden, de ennyire hivalkodóan talán mégse kellene. Mindegy, ezzel a szeplővel együtt egy gyenge négyest azért megkap tőlem, mert Disney változat-ide vagy oda, én jól szórakoztam.
7,5/10


33. Lillyan (2015-12-21 18:29.17) aaaaa
Ez egy teljesen új szépség és a szörnyeteg sztori. Ez olyannak való, aki nem ismeri a Disney változatot. Nagy örömmel ültem le megnézni, aztán csak a homlokomat csapkodtam, hogy ez nem jó, ennek nem így kéne lennie. De ha eltérek az "eredetitől" a maga formájában ez is jó film. Tetszik a kastély, hogy sötétben félelmetes, nappal csodálatos, de mégis mindkét napszakban titokzatos.


32. Sötétszív (2015-09-07 01:12.56) aaaaa
Nekem ez jobban tetszett, mint a Disney változat. Egyrészt élőszereplős volt, másrészt nem voltak benne dalolászások,harmadszor a történet is jobb volt. A színészi játék nagyszerű volt.Vincent Cassel és Léa Seydoux kettőse nagyon működött, de a többiek is jól játszottak. A képi világ egyszerűen lehengerlő volt, és a zene is elsőosztályú lett. Szóval ez egy többször nézhető, remek film. Garantált a nagyszerű szórakozás.


31. Nyolcadik utas (2015-04-05 20:06.02) aaaaa
A történet lényege veszett el. Mert maga Belle és az állat - hogy maradjunk az egyszerű francia béte szó fordításánál - kapcsolata szorult háttérbe a sok felesleges szereplő és kedvenc Vincentünk szerelmi tragédiája rovására.
A film vége meg! Na!
Az amerikai rajzfilm klasszisokkal jobb.


30. Borsószem kisasszony (2015-03-25 10:57.27)   - (válasz Az utolso szamuráj 29. hozzászólására)
Teljesen igazad van,látod úgy "berágtam",hogy észre sem vettem! :))
Azért a mostani Hamupipőke se utolsó ebben a témában,az is egy nagy csalódás,és az amerikai. :)


29. Az utolso szamuráj (2015-03-25 10:47.41) aaaaa - (válasz Borsószem kisasszony 28. hozzászólására)
ez francia-német:))


28. Borsószem kisasszony (2015-03-24 14:14.27)  
Nem sok érzelem tükröződött ebben a filmben,pedig maga a történet megkövetelné,hogy így legyen,hiába a látvány és a színészi játék,ez ahhoz édeskevés.
Sokszorosan elcsépelt és lerágott tipikus Hollywood-i munka.


27. Norbii92 (2015-03-23 11:12.49) aaaaa - (válasz Norbii92 26. hozzászólására)
+ Azonban számomra továbbra is Walt Disney klasszikus az etalon ebben a témában!


26. Norbii92 (2015-03-23 11:11.18) aaaaa
Valamikor a XIX. század elején járunk. Egy jómódú tengeri kereskedő vállalkozása hirtelen csődbe jut, így a fényüző palotából kénytelen egy vidéki majorba visszavonulni. A hat gyermekét egyedül nevelő apa mindent megpróbál sorsuk jobbra fordítása érdekében megtenni, de hiába. Egy, a városban tett fárasztó, és sikertelen útja során az erdőben hazafelé menet véletlenül egy rejtélyes kertbe téved, ahol egy szál rózsát tép le legkedvesebb gyermeke, a legkisebb lánya számára. Ártatlannak tűnő cselekedetével azonban magára haragítja a kert, és a hozzá tartozó romos kastély titokzatos urát. A Szörnyeteg a letépett rózsáért cserébe az apa életét követeli. A család legifjabb leánya, önmagát hibáztatva a balszerencséjük miatt, magára vállalja az ítéletet, és otthonról megszökve önként veti magát a Szörnyeteg karjaiba. Csakhogy a kínok és a halál helyett valami egészen más vár rá: minden este csodaszép ruhákban a Szörnyeteg dúsan terített asztalánál vacsorázik a kastélyban. A napok múlásával, ahogy minél jobban megismeri a Szörnyeteget, annál inkább bizalom alakul ki közöttük. A lány álmaiban felsejlenek a Szörnyeteg múltjának darabkái, s lassan összeáll ezekből az egykor jóképű és kedves herceg igaz története. A Szépségre hárul a feladat, hogy bátorságával felülemelkedjen a veszélyen, és kimentse a herceget a gonosz varázslat hatása alól.
Christophe Gans 2014-es feldolgozása a mindenki (?) által jól ismert történet kissé felturbózása, tetszetős módon! Tehát aki Walt Disney meséjében is látott történetét szeretné újból, húsvér szereplők által látni, az csalódik majd!
Tetszetős módon igen, mert a film képi világa, látványa, jelmezei, díszletei stb. egyszerűen gyönyörűek! Ilyen téren beleköthetetlen egy film. És kicsit olyan mint egy ajándék, amely kívül gyönyörű, de csak a csomagolása, mert belül nem rejt semmit! Vagyis Christophe Gans pont a tartalomra nem figyelt, s ez által pont filmje lényege veszik el! Ugyanis Belle és a szörnyeteg kapcsolata totál kidolgozatlan, nem érezni az átmenetet a félelemből és az undorból a szerelembe. Pedig ezt a Disney rajzfilmbe tökéletesen átvezették! Illetve több helyen is éreztem még kidolgozatlanságot, lyukakat a történetbe. Több szálat nem bontottak ki rendesen és több szereplőt nem mutattak be rendesen! A végét meg nem éreztem elég erősnek. Nem éreztem a feszültséget. Vártam valamit. Valami komoly konfliktust és veszély helyzetet. Ez azonban elmaradt sajnos.
Ami pedig a színészeket illeti; Vincent Cassel mint jóképű herceg, hááát... mindazonáltal remek színész! Léa Seydoux ellenben viszont gyönyörű! És tökéletesen illet rá Belle szerepe!
Összességében bár kissé negatívra sikerült a véleményem a filmről, ez koránt sem rossz! Sőt, amíg néztem addig lekötött és nagyon élveztem! Így nincs szívem lepontozni! Már csak azért sem, mert szerintem megfogom még nézni! 4*


25. Az utolso szamuráj (2015-03-18 20:40.49) aaaaa
mert,minden történetnek illik valami logikája lenni,annak ellenére,őz,szépség,szörnyeteg meg szobrok vannak benne,ez egy ilyen dolog:))


24. Miss Oscar (2015-03-18 19:39.10) aaaaa
Miért kell ennyire részletesen összehasonlítani a mesével? Ez egy film, engem nagyon zavarna, ha teljesen ugyanaz lenne, csak színészekkel. Miért keresitek ilyen hevesen a logikát egy olyan történetben, amiben arany őzsutává változó nimfa, "életvize" meg Apatermészet van? :D a kőkemény realizmus az utolsó, amit hiányoltam. A Szépség a történet szerint beleszeret a Szörnybe, és kész, én értem miért nem cifrázták ezt agyon. Az, hogy ez valami különös okból, megszokásból vagy a stockholm szindróma miatt történik, mindenki eldöntheti maga. (Engem mondjuk meggyőztek azzal a jelenettel, amikor a Szörny ad Bellenek a gyógyító vízből ("ha Bármi történne vele..." na ilyet se mondunk mindenkinek), meg amikor azt mondja, meghal, ha nem tér vissza...azért csöpögős erkély-jelenetre senki se számítson, a szörny az szörny, úgy fejezi ki magát, ahogy tudja. Nem mellesleg egy nő elég ritkán tudja megmondani, miért szeret bele valakibe, ahhoz, hogy ezt művészi módon kifejezve lássuk, szerintem egy jóval hosszabb film kéne.
Az is tetszett, hogy egy kis újítás volt benne; nem maradtak az "öreg nénike szállást keres éjszakára, cserébe csak egy rózsát tud adni, de a herceg nemet mond, erre megátkozza" stb) témánál.
Lehet én vagyok öreg, de nekem animált beszélő-járkáló teáskanna, gyertyatartó és egyéb elvarázsolt, majd visszaváltozó szereplők nélkül is tökéletes volt az összkép, a kutyák pedig szimplán aranyosak.
Ja, és akinek Vincent Cassel nem elég férfi...szerintem igen nagy bajban lennénk, ha az ilyen szerepeket hollywood-i szépfiúk játszanák. Nekem az nem lenne hiteles.


23. Ystee (2015-03-01 10:52.10) aaaaa
Spoileres lehet. Bár a képi világ meglehetősen ütős, de számomra a jellemfejlődés igénytelenül összecsapottnak tűnt. A szörnyeteg már az első randin rámászna Belle-re, aki persze lepattintja, de még 1-2 tali és már dúl is a love... Sokat vártam a filmtől, de a mesefilm nagyon magasra tette a lécet. Ráadásul Csészike és Tik-Tak úr is kikerült a színészi gárdából, azok a gülüszemű izék meg csak a cukiság miatt kerültek be, a babát sem vágom hogyan rakták össze, a rózsának sem volt semmi szerepe max annyi, hogy az oroszlán lájkolta.


22. Miszter88 2 (2014-12-31 18:14.06) aaaaa
Lási volt ez a film he . :D


21. Az utolso szamuráj (2014-11-19 10:50.01) aaaaa - (válasz Guilaine 20. hozzászólására)
szerintem meg kihagyták.de nagyon.
itt nagyjából abból semmi nincs ábrázolva.nézd meg a régit-ne a disney-t,-és érezd a különbséget:))


20. Guilaine (2014-11-18 20:35.37) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 18. hozzászólására)
Igen az a lényeg... pont ezt mondtam, hogy szerintem nem hagyták ki, hanem meg volt a történet gerince is, a kettejük közt kialakult kapcsolat folyamata/magyarázata.


19. Liz-i (2014-11-17 19:23.02) aaaaa - (válasz Clairette 16. hozzászólására)
Én meg pont örültem Vincent Cassel-nek, mint férfinek. Nekem ő nagyon-nagyon "meg hát"...


18. Az utolso szamuráj (2014-11-17 10:31.13) aaaaa - (válasz Guilaine 17. hozzászólására)
nem számítanád????az az egész történet lényege!!nem mellesleg a gerince is:))
mintha higgins profba szó nélkül azonnal beleromantikázna a kis káromkodós


17. Guilaine (2014-11-16 21:40.03) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 14. hozzászólására)
Mondjuk én úgy láttam, itt most nem azon volt a hangsúly, hogy a szörnyeteg nagyon félelmetes legyen. Inkább hasonlít a Disney mese szörnyére - és hogyha ezt nézzük, szerintem nagyon jól sikerült a maszk a filmben. Másrészt pedig ez nem egy gyerekeknek készített film, és nem azért, mert nem elég ijesztő, hanem mert egyszerűen nem gyermekmesének tervezték. A történet sodrása lassú, előtérben a számítógépes esztétikummal, ami azért tényleg könnyfakasztóan szép lett, de én a mély romantikát is tudtam benne érzékelni/értékelni. Különösebb akciójelenetben sem bővelkedik a produkció, a végén a szobrok felébredése is inkább a kép világ része, nem pedig az eget rengető fináléé.Egy gyerek számára így nyilván inkább unalmas mint szórakoztató, és a felnőttek körében is embere válogatja. Nekem mindent összevetve tetszett, a maga melankolikus hangulatával, szép látványával, és a háttérben fel-felcsendülő csodás zongorajátékkal, ami szintén sokat dobott rajta (hozzászámítva hogy a legendás Szépség és a Szörnyeteg betétdal nem szólal meg a játékidő alatt). Voltak persze buktatói, nem éri utol a rajzfilmet sem történetében, sem karakterfejlődésében, de én nem számítanám a hibái közé azt a feltételezést, hogy Belle minden előzmény nélkül szeretett bele a szörnyetegbe. Ott voltak azért azok az apró kis cselekedetek, amiért egy nő meg tud szeretni egy férfit (vagy észre tudja venni a férfit a rút külső mögött). Például amikor a Szörnyeteg képes bocsánatot kérni, amikor megmenti a lányt, vagy megvédi, illetve én ide vettem a Belle iránt tanúsított áldozatkészségét is. A fordulópont egyértelműen ott van, mikor Belle alatt beszakad a jég, és rögtön ezután az élmény után rádöbben, hogy a Szörnyeteg nem csak szereti őt, de kedvesség, jóindulat és megbecsülés is van a szívében. Ez pedig egy nőnek nagyon is imponáló tud lenni.


16. Clairette (2014-11-15 18:43.14) aaaaa
Egész jól indult,nagyon nagyon tetszett! Aztán mikor rájöttem, hogy Vincent Cassel fog a herceg lenni a végén, az egésztől egy csapásra elment a kedvem. Ilyen illúzió rombolást, hiszen ez a pasi még szörnyként is szebben néz ki, mint férfiként!Nem is akartam már tovább nézni, de a remény hal meg utoljára, hátha valakinek a végén eszébe jut, hogy ezt a csúnya kis embert nem ártana egy szebbre kicserélni, de sajnos csalódnom kellett. Pedig a látványvilág az nem volt semmi, gyönyörű és szép volt minden, bár az is kissé érthetetlen, hogy fényes nappal miért kell ágyba dugni a gyerekeket, de már ne akadjak fent minden kis apróságon!Kár ezért a filmért, sokkal jobb lehetett volna.


15. Shanza (2014-11-13 13:40.44) aaaaa
Sajnos nekem csalódást okozott..
Olyan volt mintha számtalan felületi szál nem vezetett volna sehova a film végén sem megszeretni sem sajnálni nem tudtam senkit. A narrátor elmondja hogy Bell nagy barátságba kerül a kutymákokkal, de ezt egyszer sem látjuk a filmvásznon. Mindig bujkálnak előle és csak lopakodnak utána.
Vagy akár a 6 testvér viszonya mintha kezdenék őket bemutatni majd hirtelen el lesz vágva az egész.
Bell álmaiban tudjuk meg a múlt eseményeit és a nimfa szerelmét érzi át Bell, de ez a szerelem senki részéről nincs kifejtve, csak úgy lóg a levegőben..
A Walt Disney rajzfilmben minden szereplő ezerszer jobban ki van dolgozva, az érzelmek sokkal jobban átjönnek mint itt..
Egyszer nézhető a szép látvány miatt, de többször aligha fogom megnézni.


14. Az utolso szamuráj (2014-11-09 16:32.06) aaaaa
Christophe Gans vérbeli képi-világ rendező:számára a szem ingere jóval fontosabb a történetnél,nála leginkább az számít,az épp látott dolog hogy néz ki.
Ez bizony a Szépség és a Szörnyetegnél:hiba.
Persze,sokan a Walt Disney színes,varázslatos rajzfilmje alapján gondolnak erre a története:ne tegyék.Imádom azt én is,működik a cukifaktora,kötelező hogy otthon meglegyen,mégis,a történet belső magjáról a Jean-Marais féle Jean Cocteau feldolgozás jóval többet bont ki.Mert,ennek a mesének az a lényege,a Szépség annyira tiszta,ami lefegyverző,és meglátja a Szörnyeteg mögött az emberi lelket,mely sebzett ám parázslik az üszög alatt.
Slussz.
Gans viziója valóban döbbenetes képekkel van olykor elmesélve:a szobrok életre kellése persze a csúcs,és ott van némi dinamika-végre-jelezve,rendezőnk azért jó kis mozikat tudhat háta mögött.Mi több,Gans eddigi munkásságaira jellemző volt egyfajta sajátságos atmoszféra:itt azt nem találta meg.
És hiába a jónevű színészgárda,Lea Seydoux igen harmatos Cassell meg eredeti pofázmányával ritkán játszhat a történet miatt,a Szörnyeteg viszont nem elég...szörnyes.A gyerekek az ilyesmiktől már nem borzadnak össze,a felnőttek többet várnának,és a 2014-es feldolgozás olykor bizony...unalmas.
Ám még ezt is feledtethetné a vizuális orgia:de Gans és társai képtelenek azt érzékeltetni,Belle miért is szereti meg a Szörnyeteget,mi tesz rá olyan hatást,amiért megfordulnak érzelmei.Ezt például még a Disney film sem felejtette el,ügyesen felépítette,nem véletlen mai napig egyik legszebb alkotásának gondolják.Itt a nézőnek olyan érzése volt,hogy a kislány azért szerette meg,mert csak:és amúgy is,ezt írta a történet,ÉRTEM!!!Akkor meg minek levezetni,érzékeltetni,elmesélni.
Nos...mert a Szépség és a Szörnyeteg igazi ereje nem a míves CGI látványosságban rejlik,hanem a szív kiszámíthatatlan,ám érzelmes csodáján,amit a néző érez megtekintése közben.


13. Liz-i (2014-06-19 21:01.09) aaaaa
Nekem összességében a Disney verzió jobban tetszett, még Vincent Cassel ellenében is, ami nagy szó nálam. Nem volt rossz, de számomra a karakterek nem vokt udejük kibontakozni, mindent csak a legszükségesebb mértékig ábrázoltak, alig kaptunk valamit a szereplőkből. Én úgy érzetem. László Zsolt hangja viszont... Anyám.... Órákig bírnám hallgatni, telitalálat! Gyönyörűek a díszletek, ruhák, ékszerek, nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Michal Negrin keze munkája bennük van, legalábbis az ékszerekben. De a virágos részeket is ahogy elnéztem a kertben, az is teljesen "negrines" volt. Hiányoltam a "Szépség és a szörny zenét", bármiféle feldolgozása jó lett volna, csak egy kicsit....
Amúgy egy percig sem unatkoztam rajta, érdemes volt megnézni.


12. Lector (2014-06-12 21:59.20)   - (válasz Boijaat 2. hozzászólására)
S vajon kit érdekel,haaa jóóóó????



11. Boijaat (2014-06-11 23:47.55)   - (válasz Kiskakukk@ 10. hozzászólására)
Azt mondod még felnőtt fejjel is jobb a Disney?


10. Kiskakukk@ (2014-06-09 21:43.47) aaaaa
A látvány jó, minden más gagyi.

A Disney rajzfilmnek még a nyomába sem ér, annak öt percében több érzelem és LOGIKA van mint ebben a cgi kavalkádban.

A szörnyeteg jól nézett ki, de nem volt egyáltalán félelmetes, még a mozgása se volt állatias...
Belle...Semleges volt. A családja katasztrófa, mikor a csaj visszatér a 'halálból' kb. úgy üdvözlik, mintha a kerti munka után jött volna vissza.
Logika. Ez volt a legfájóbb... Az is tök természetes, hogy az első találkozásnál az ember feleselni és okoskodni kezd egy behemót szörnyeteggel, végül is miért ne...
És a kutymákok...Miért, ó miért?

Nézzétek meg a Disney rajzfilmet újra, jobban jártok vele. Abban ráadásul van 'mindenben vastag' Gaston :DDD


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekJohnny Saiper, 2020-06-20 00:4539 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk