Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Terhes társaság
- Film+, 17:10
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 17:15
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 17:16
Macskajaj
- Moziverzum, 18:20
Elysium - Zárt világ
- Cinemax2, 18:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Szabó István - Vélemények
Rock zene
Tordy Géza - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
13 okom volt aaaaa
Giancarlo Esposito aaaaa

 

Fórum - A csajok bosszúja - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
44. Csk1 (2018-07-21 16:38.48) aaaaa
Laza vígjáték, az aminek szánták. Úgy tűnik, a végére kifogytak az ötletekből az alkotók. - Egy bankban azt véghez vinni....


43. Semprini (2018-07-07 22:59.48) aaaaa
Ha azt mondom, Cameron Diaz láthatóan elemében van ebben a filmben, ezt nem dicséretnek szánom. Igazéból mindig egy kicsit sok, mindig túlzó, nagyon jelen akar lenni, mintha a partnereit akarná lejátszani a vászonról. Magarán: ripacs. Ja, és csúnyán öregszik. Für Anikó hangja ezúttal is tökéletesen passzol hozzá, persze ő annyival harsányabb a kelleténél, amennyivel Diaz, nem ő tehet róla. Leslie Mann-t több filmben is kimondottan bírtam, de ez a szerep valahogy kevésbé állt neki jól, persze nem volt azért rossz, de nem az igazi. Nikolaj Coster-Waldau kellően ellenszenves és utálható, eléri, hogy még a férfinézők is a csajoknak drukkoljanak, pedig hát... Kate Upton helyett meg szinte bárki más jobb lett volna, egy nulla a csaj színészileg. Jó, persze ide se amiatt válogatták be, értem én.
Erős hármas, jóindulattal, jobb is lehetett volna, a lehetőség benne volt.
6,5/10



42. Stickfa (2016-12-29 20:59.11) aaaaa
Jaaajjj de undoritoan gyenge, higfos....
Poen nincs, szineszi jatek nincs, forgatokonyv minek is?
A legjobban a nyekergo feleseg hangja es sivitozasa idegesitett.


41. Emylio (2016-05-26 19:49.35) aaaaa
Vannak benne nagyon jó poénok és vicces jelenetek, de összességében nem túl eget rengető.


40. Film csillag osztó (2015-06-21 19:34.11)  
Nagyon-nagyon jó. Először azt hittem béna lesz. de szenzációs :)


39. Amycusack (2015-06-20 17:26.24) aaaaa
Nem lenne rossz csajos film, de Leslie Mann az agyamra megy


38. Már foglalt (2015-06-14 16:19.44) aaaaa
Ez a Cameron Diaz úgy néz ki,mint egy 50-es repedtsarkú k...De nem ez a legnagyobb baj.


37. Sötétszív (2015-04-13 02:26.32)  
Hatodszor próbáltam megnézni ezt a filmet. Nem ment. Nem bírtam végig nézni. Úgyhogy nem értékelem. A nők vajon mikor értik meg: ők is annyit kefélhetnek, amennyit csak akarnak, annyi pasival, amennyivel csak akarnak. Attól még nem lesznek kurvák. Csak védekezzenek.


36. Kritikus (2015-02-20 23:15.12) aaaaa
Hát ez a film lényegében amolyan semmilyen lett. Színészi játékról nem beszélhetünk, ahogy vígjátékról sem: végig erőltetettnek éreztem, EGYETLEN egyszer nem nevettem rajta, na jó, hogy teljesen igaz legyen a sztori: kínomban talán vagy 1-2szer mosolyra húztam a szám. KÍNOMBAN.
Töltelékfilm, elpazarolt idő, ha ajánlhatok nézz helyette bármi mást, fuss, egyél, aludj, de főként nézz mást. Még az alkohol sem dobott rajta, meg a női társaság.:)


35. Roy Munson (2015-02-20 17:35.28) aaaaa
Vígjátéknak elég gyenge. Filmnézés közben nem röhögtem, csak észleltem a poénokat amiket annak szántak. Hát pff, semmi jó.


34. Dánkilincs (2015-02-04 19:44.52) aaaaa
elképesztő hogy mekkora fos ez a film.
Cameron Diaznak mondják az elején hogy neki mindig több faszija is volt egyszerre. Akkor most ő mitől jobb mint a csávó akit szadiznak? Kat Upton meg tényleg jól néz ki de ilyen szar színésznőt ritkán látni. TAlán a Jóban-rosszban sorozatba beférne.


33. Városi vadász (2014-12-08 22:12.44) aaaaa
Nem lett volna ez rossz, de a film felétől - háromnegyedétől már azt vártam mikor lesz már ennek vége. Indokolatlanul hosszúnak éreztem, meg egy "picivel" nagyobb csattanót el tudtam volna képzelni. Összességében szigorúan egyszernézős. Diaz rettentő öregnek néz ki.


32. Az utolso szamuráj (2014-10-02 11:45.14) aaaaa
Iszonyat.
A humor komoly dolog:itt olyan komolyan vették,hogy mivel az alkotóknak egy befosatós viccen kívül nem is jutott más eszükbe-ez meg akinek újdonság volt,most engedték először filmszínház közelébe-nem is raktak más egyéb ilyesmit a 105 percbe.Mégegyszer:ilyen is volt már.Ha már röhögni se lehet egy romkomon,mi a frászért nézzük???
Mondjuk,Kate Upton csöcsei jók:mellbe lehet kúrni,vidáman.De szerencsétlen nővel az égvilágon semmi mást nem tudott kezdeni a mozi,szemmel láthatóan az alkotók azzal is tisztában voltak,színészi képességei mint lekváros fánkban az abszurditásra való hajlam,neki csak a csöcsingerlés jutott-hogy más nők érezzék magukat úgy,ahogy sejthető(és itt kajánul meg gonoszul vigyorgok).
Leslie Mann aranyos nő:mi több,tehetséges is,de ezt nem ebből az alkotásból fogjuk megtudni.Cameron Diaz pedig tényleg képes még a drámát is megjeleníteni,itt magasan ő a legjobb,csak neki is elfelejtettek pooojjént írni.De megnézhetjük,még szurnivaló néni.Valaki ezt nem tudta???
Szegény Nikolaj Coster-Waldau,nála csak egy szereplő volt aki idegesítőbb:a fekete gigatompor,Nicki Minaj.Értem én,hogy azt akarták üzenni,egy nő 110 kiló felett is lehet szexi-khm....-de szerencsétlen még unszimpatikus is.
Szóval,néztem ezt a sza...valamit,és tényleg nem értettem,ezt most miért és kinek:jó,én persze egy rosszízlésű és szemét férfi vagyok,aki már attól a Stinger rakétája után kapkod,mikor nők visítva üdvözlik egymást,mintha épp orgazmusuk lenne-holott az leszopta párjukat,legyünk azért barinők!!,hihető ugye.Pedig egy vígjátéknál nem fontos a hihetőség,nem kell bele színészi alakítás és látvány,elég az,ha humoros.
Na,ezt felejtették el belepakolni odakint,újra.


31. Bajkoviki (2014-09-07 14:32.20) aaaaa
Ez borzalmas film! Erőltetett, bárgyú és egyáltalán nem lehet rajta még csak mosolyogni sem. Sikerült szinkronosan megnéznem, nem tudom ki volt Leslie hangja, de kb fél óra múlva le kellett venni a hangot, nagyon idegesítő volt, majd a következő percekben asszem meg is találtuk a kikapcsot a távirányítón..penetra!


30. TomiXD (2014-09-02 16:26.08) aaaaa
Eléggé sajnálom, h most már a filmek nagy részének célközönsége tényleg buta, egyszerű gondolkodású emberek. Ez azért sajnálatos, mert a buta emberek élvezhetik a jó filmeket, míg az értelmiség az efféle alkotásokat nem. Persze ez így egyszerűbb, egy ilyen filmen nyilván nem sokat kell gondolkodni. Minden nagyképűség nélkül őszintén sajnálom, hogy úgy látszik, ennyi buta ember él körülöttem. A filmben egy eredeti gondolat nem volt, egyszer sem mosolyodtam el. Bár persze annyira nem szörnyű, mint amennyire még lehetne, ezért nyugodt szívvel adok neki egy gyenge kettest. Kár volt egy ilyen filmre pazarolni ennyi tehetséget.


29. Slasher (2014-08-28 16:39.01) aaaaa
Igazi csajos film = Feminista propagandafilm. Szinte már törvényszerű, hogy minden évben ki kell adni egy olyan "remekművet" amelyben ismételten felvilágosítanak minket arról, hogy a férfi csak megcsaló, gerinctelen, és megrögzött hazudozó lehet. Innentől kezdve egyértelművé válik, hogy a sztori ezer éves sztereotípiákon és pofátlan túlzásokon alapszik. A film állítása a valóságban persze pont fordítva van jelen, tehát a cselekmény csak is akkor lehetett volna reális, ha a gyűlölt hűtlenkedőt egy nőszemély testesíti meg. Tulajdonképpen ez a mozi olyan, mintha az Elvált nők klubjának lenne egy modernebb és sokkalta primitívebb változata. A végtelenül hiteltelen és erőltetett történetet a kínos jelenetek-párbeszédek, és a színészek alkalmatlansága teszi még élvezhetetlenebbé. Mindezek tetejébe a film indokolatlanul elnyújtott: a három főszereplőnő bosszúhadjárata a játékidő második felében kezdődik. Amíg odáig eljutunk, rengeteg agysejtünk pusztul el.
Cameron Diaz egy kiélt kurvát alakít (ki tudja immár hányadszor?) akinek egyetlen érdeme az, hogy "nős férfival nem kezd". Egy ilyen kaliberű nőnek - mint amilyen Diaz karaktere - nincsenek ilyen és ehhez hasonló elvei, tehát a filmet akár science fictionak is tekinthetjük. Leslie Mann egy ostoba, hisztis nagyra nőt óvodást játszik, Kate Upton pedig egy fél percenként selfiző idiótát. Mellékszereplőként megkapjuk a borzalmas zenéiről ismert Nicki Minajt, aki tökéletesen bebizonyítja nekünk, hogy a filmiparban sincs semmi keresnivalója.

Mindent összevetve ez egy hazug és meglehetősen undorító film, bár a Lánybúcsúnál még így is ezerszer kulturáltabb.


28. Whyteangel (2014-08-25 20:21.15) aaaaa
Igazi csajos film, pont erre volt szükségem.
Cameron Diaz sosem volt a kedvencem, de ez a szerep illett hozzá. Picit rideg volt, de stílusos.
Leslie Mann volt az a szereplő, akit a legnehezebben szoktam meg. Erőltetett volt, sokat vihogott, és semmi életszerű nem volt a személyiségében. Mikor másodszorra néztem meg a filmet, már elfogadhatóbb volt, de azért nem lett a szívem csücske.
Az alapsztori tetszett, de az igazán jó részekre sokat kell várni, lassan toborozzák össze a szeretőket, lassan épül fel a történet, és a szívatás a film vége felé kezdődik.
A film legvége már a legelején kitalálható, de ennek ellenére sok humoros jelenet van benne, kikapcsolódásnak jó. Ha mondanivalóra vágyom, nem ezt fogom megnézni, de nem is azért készült ez a film, hogy átértékeljük az életünket. :)


27. Eldarion3791 (2014-08-23 08:00.35)   - (válasz Jason13 19. hozzászólására)
Milyen rendkívüli testi adottságok? o.O
A csaj úgy néz ki, mint egy hatalmas lógó mellű krumpli - dereka egy szélességben a vállával meg a csípőjével -, amibe lábak gyanánt két fogpiszkálót szúrtak. Hagyjuk már...


26. Emmersson (2014-08-18 12:45.40)   - (válasz Langelus 8. hozzászólására)
Hová, a földre? Inkább elásni kéne :)


25. Spadri (2014-08-18 09:34.18) aaaaa
Ez annyira borzasztóan unalmas és vontatott, 50 perc után vártam, hogy lesz cselekmény, de nem jött. Nem én vagyok a célközönség.


24. Lesifbi (2014-08-11 20:57.46)   - (válasz Angelsoul 23. hozzászólására)
Hát az egy borzasztó idegesítő luvnya :)


23. Angelsoul (2014-08-11 18:17.36) aaaaa - (válasz Lesifbi 21. hozzászólására)
A mindig "cool" és folyton hajszínt változtató, műkarmos titkárnő szerepében.


22. Lesifbi (2014-08-11 14:08.55)   - (válasz Lesifbi 21. hozzászólására)
*szerepében


21. Lesifbi (2014-08-11 14:08.24)   - (válasz Angelsoul 20. hozzászólására)
Igaz is, Nicki Minaj kinek a szetepében volt? Csak a végén a stáblistán vettem észre a nevét...


20. Angelsoul (2014-08-11 00:43.00) aaaaa
Egy nagyon jó kis vígjáték, nekem tetszenek a megbosszulós filmek és ülnek a poénok is. Az ilyeneket a pasik nem igazán értékelik, nem is tudom, miért.:) (talán magukra veszik azt a bizonyos inget...) Természetesen a szándékos túlzások eszközével tette abszurddá a rendező a filmet (kezdve Nicki Minaj szerepeltetésétől, a baywatchos tengerparti futkározásig vagy a hisztérika mindenféle megnyilvánulásáig) Aki ezt nem érti, annak már késő. DE mindig jókat nevetek férfiak heves reakcióin hasonló filmek kapcsán. Pedig a sztereotípia igaz: a bukszájukon át kell "kinyírni" őket, ha muszáj. :))) Jó kis csajos film, de azok a pasik is élvezik, akiket nem érint a dolog, egy biztos: mi a párommal halálra nevettük magunkat. 5*


19. Jason13 (2014-08-10 23:05.06) aaaaa
Értem én,hogy ez egy vígjáték,azzal is tisztában vagyok,hogy a célközönsége a gyengébbik nem,de ez a két tény sem menti fel az alkotókat az alól,hogy filmjük elképesztően igénytelenre sikerült.
Egy ilyen könnyedebb mozi esetében is elvárható lenne egy bizonyos szint,ami alá nem esik le a színvonal és én naiv azt hittem,Nick Cassavates rendező (maga mögött néhány nívósabb mozival) nem is fog egy fércművet a vásznakra hányni.
Pedig a végeredmény nem más,mint egy teljesen ötlettelen,poénoktól mentes,túlnyújtott és erőltetett katyvasz,amit még kikapcsolt aggyal sem lehet élvezni.
A cselekmény kínkeserves tempóban gördül előre,a karakterek egytől egyig unszimpatikus figurák (kivéve Don Johnson-t,ő még mindig cool)és a viszonylag hosszú játékidő ellenére a befejezés is rendkívül izzadságszagúra sikeredett.
Az egyetlen pozitívum ebben a celluloidra okádott rémálomban Kate Upton,aki rendkívüli testi adottságokkal rendelkezik és az egyetlen olyan mozzanat is hozzá köthető,amin én mosolyogni tudtam.Persze,mint színésznő...,inkább hagyjuk.De ha már színészet,mellette Cameron Diaz és Leslie Mann szerencsétlenkedik.Előbbivel még olyan sok baj nincs is,de az utóbbi nőcske valami arcpirítóan szánalmas módon ripacskodja végig az egész játékidőt.
Összességében ez egy elképesztően gyenge és szánalmas szösszenet,amiről süt a készítők "nemtörődömtsége",hiszen még egy normális forgatókönyvet se írtak.Megéri messziről elkerülni.


18. Lesifbi (2014-08-08 19:30.13)  
Jó film volt ez na!
Persze a való életben az asszonykát torkon rúgnám, amilyen idegesítö :D, de ez film, no meg Diaz kisasszony bebizonyította hogy megérdemel egy esélyt.
A film pedig igenis szórakoztató, rá lehet kattani. Nem kell nagy durranást várni, csak két óra szórakozást, ennyi. Erröl szól a vígjáték műfaja.
Nem értem azokat akik várták a nagy-nagy poénokat, miről beszélnek ? Nagyon kevés olyan vígjáték van ami meglepetést vagy újdonságot hoz, ettől fúggetlenül rengeteg jó vígjáték van.
Akik ezt mondogatják, érdekes módon a Kábelbarát meg hasonló agyatlanság kategóriájú filmeket istenítenek. Fura világ ez. :D Ők ne nézzék meg a filmet, mindenki másnak ajánlom!!


17. Reebok777 (2014-07-17 22:24.03) aaaaa
-_- mit is néztem meg ? Annyira iritált a feleség hangja...le kellett sokszor vegyem a hangot, és inkább olvastam. Mi ez a sok zenei betét benne ? Nem musical...
Sablonos...
Sokkal jobbnak nézett ki az előzetesből...
Legalabb Cameron és a szöke bögyös aranyos volt benne :)



16. Apion (2014-07-10 08:25.38) aaaaa - (válasz Frubaby 13. hozzászólására)
Pont ezt éreztem én is. Az egész végig erőltetettnek tűnik sablonos poénokkal. Alaptalan, hogy az első 10-ben van az idei listán egy ilyen átlagos film.


15. Miss.Salamandra (2014-07-08 08:29.58) aaaaa
A világ egyik legjobb pasijával néztem ezt meg,és nekünk tetszett!!!:D


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCsk1, 2018-07-21 16:3844 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk