Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az Igazság nyomában
- RTL Három, 02:15
Apró részletek
- Paramount Network, 02:15
Chloe - A kísértés iskolája
- Filmbox Premium, 02:20
Törvények felett
- AMC, 02:35
A bátrak igazsága
- Mozi+, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - A Skinwalker birtok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Norbii92 (2015-08-19 18:48.01) aaaaa
A földönkívüliekért rajongó haverom ajánlotta a Skinwalker Ranch-ot, hogy nézzem meg, tetszeni fog. S mivel jó magamat is érdekeltek mindig is az ufók, így gondoltam teszek vele egy próbát. Azonban itt volt minden nem csak ufók, fény jelenségek, szellemek, meg valami bazi nagy farkas, szóval minden. Azonban ezt nem negítvumként említem, mert így csak még misztikusabbá vált a film, s lévén, hogy elvileg igaz történet alapján készült, utána olvastam. És ha igaz, akkor valóban több paranormális jelenséget is tapasztaltak a már említett birtokon, mely elvileg egy indiántemetőn áll, s ezt a film is előhúzza. Ahogyan sajnos mindent, s csak mintha csak fogták volna az összes észlelésről szóló feljegyzéseket és azt filmesítették volna meg! Szóval nem foglaltak állást, hogy vajon mi állhat a háttérbe, hanem szépen bemutatták az összes lehetséges variácót a földönkívüliektől elkezdve a katonai kísérletekig és ismeretlen farkasszerű szörnyekig. A néző pedig csak kapkodhatja a fejét, viszont legalább mindig történik valami! És found footage ide vagy oda, nincs kamera rángatás, rendesen látni mindent, a felvezetés pedig igazán rövidre sikerült, s hamar belecsapnak a lecsóba!
Összességében nem rossz kis misztikus film. Egyszer mindenképp érdemes megtekinteni, de senki ne várjon tőle sokat! Semmi egyértelmű nem derül ki, totál homály az egész, de legalább izgalmas és valóban misztikus! 3*


4. Delpiero (2014-03-25 22:00.07) aaaaa
BÉNA!

Az alatt lévők már felsorolták mennyi mindenből nyúl a film. Egy eredeti filmkocka sincs benne, ami még egy horror (sci/fi) esetében nem lenne baj, csakhogy se izgalom, se normális cselekményvezetés nincs.
Szutyok.



3. Az utolso szamuráj (2014-03-22 19:07.58) aaaaa
Ezen néha besírtam.
Volt itt kérem minden:a Két toronyból ellopták az orkok farkasainak szoftverét ,aztán megjelent egy kislány akármelyik Stephen King regényből ,X-aktás UFO sőt mert ez a ranch ilyen hely,még szellem is,aki mert látta a Paranormal A.-t,ugyanúgy álldogál az ágy mellett,ja és tudóscsapat,ez alap.Amibe kár belekötni,a technikai kivitelezés,amibe meg illik belekötni,a színészek játéka-illetve annak teljes hiánya.Viszont a kutya és a ló hozták karakterük,meglepetésemre a pajta se okozott csalódást.
Igazából azon vigyorogtam,míg néztem ezt a maszlagot,hogy vajon hogy készült a forgatókönyv:írtak pár szót-nagy farkas,szellem,alien,ijedtség,fény-aztán minden nap előhúztak belőlük egy darabot és azt leforgatták???Mert az egész jellege ezt sugallta,és kötödése egyik dolognak a másikhoz vajmi kevés,leginkább semmi.Ami tény,arrafelé sokmindent "láttak" már az emberek,ez lehetett a film alapja.
De,ez a végeredmény inkább kínos,bár akit már elvittek végbéltükrözésre az idegenek ,annak akár Biblia is lehet:))


2. J-rex (2014-02-11 22:56.46) aaaaa
Pont délelőtt néztem meg, és kerestem itt az oldalon, hogy leírjam a véleményem, de akkor még nem volt fent :D
Nos, hol is kezdjem,Lehet, hogy spoilerezni fogok, úgyhogy csak a saját felelősségre olvassátok tovább. Eredetileg egy UFO-s fórumon olvastam erről a filmről, és ezért valami ilyesmi témájú filmre gondoltam, de már nem is tudom, hogy mi akart az lenni, ugyanis minden volt benne, a szellemektől kezdve, villogó vérfarkasokon át, a démonokig, néhol fel-felbukkanva földönkívüli jelenségekkel, és mégis úgy kb. semmiről nem szólt, nem derült ki semmi, és amikor a lényeges jelenetek történnének, természetesen akkor rosszalkodik a kamera, és nem látszik semmi. Tehát ez a film mindenre próbált kitérni, de egy nagy semmi lett belőle....úgyhogy számomra 1 csillag, annak ellenére is, hogy az effektek annyira nem rosszak.


1. Jason13 (2014-02-11 22:17.06) aaaaa
"Már megint egy tök felesleges found footage horror"-gondoltam, miután megnéztem a film előzetesét. Majd ezek után kicsit szétnéztem a világhálón, és rábukkantam egy érdekességre: elvileg a sztori tényleg megtörtént eseményekre épül, tehát tényleg létezik ez a birtok, ahol már sok-sok UFO-t láttak.
Ezek után kezdett el izgatni a dolog, mivel érdekelnek az ilyen űrlényes cuccok, főleg, ha azoknak van egy kevéske valóságalapja is. Azonban a vége főcím után szomorúan keltem fel ülőalkalmatosságomból, mégpedig azért, mert ismét egy felemás filmélménnyel gazdagodtam.
A sztori baromi egyszerű: a címszereplő birtokra megérkezik egy profi forgatócsoport, hogy végre lencsevégre kapják E.T.-t és az ott lakó farmer fiát is előkerítsék, akit elvileg a zöld emberkék raboltak el. Miután az egész birtok teli lett pakolva érzékelőkkel és kamerákkal, elkezdődik a várakozás, hogy történjen már valami. De szerencsére nem kell sokáig azt bámulnunk, ahogy hőseink vakarják a töküket, mert viszonylag hamar beköszönnek az idegenek, akik meglehetősen sokféle módon fogják terrorizálni a szereplőket.
Az a legnagyobb baj ezzel a darabbal, hogy egy érdekes alapszituációra épül, amiből bármit kilehetett volna hozni. Erre a készítők fogták magukat és ahelyett hogy írtak volna egy szkriptet a saját elképzelésükről vagy állást foglalnak valamelyik teóriánál (például katonai kísérletek), inkább az egyszerűbb utat választották és egymás mellé dobálták az összes variációt mindenféle kohézió nélkül!
Ellenpéldaként muszáj felhoznom a Halálhegyet, ami ha nem is egy tökéletes mozi, de legalább ötletes a maga módján és úgy hagy megmagyarázatlanul kérdéseket, hogy azokon el lehet gondolkodni és az üres réseket betömködhetjük a fantáziánkkal.
Itt az égvilágon semmi kapaszkodót nem kapunk, durr bele a lecsó közepébe, aztán "ijedj meg paraszt, ott az UFO" elven folynak az események. Sajnos a dolgokat súlyosbítja az is, hogy rendkívül rosszul lettek megírva a karakterek. Sehol egy szimpatikus arc, mindenki totál érdektelen, emiatt pedig a semmi feszültség nem járja át a képsorokat.
Szerencsére azért néhány pozitívum is akad, például maguk a "harmadik típusú találkozások", ezek technikailag nagyon jók, egyáltalán nem látszik meg rajtuk a költségvetés alul kezeltsége. A tempóra sem lehet panasz, viszonylag hamar túllesünk bevezetésen (pedig a műfajra jellemző a vontatottság) és azt követően szinte mindig történik valami, ha nem is érdekes, de legalább nem unalmas dolog.
Összegzésképp ez egy gyenge eresztés, amely érdekes témára épült, de sajnos a végeredmény nagy kapufa lett. Gyenge színészek, papírmasé karakterek és kidolgozatlan szkript, röviden így tudnám jellemezni ezt a művet, amit jobb kihagyni, de a found footage műfaj kedvelői és az elvetemült UFO-őrültek azért egyszer vethetnek rá egy pillantást.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNorbii92, 2015-08-19 18:485 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A Skinwalker birtok adatlap
Eredeti cím: Skinwalker Ranch
Évszám: 2013
Rendezte: Devin McGinn
Szereplők: Taylor Bateman, Steve Berg, Michael Black, Erin Cahill, Carol Call...

További információk

Szereplők fórumai
- Michael Horse - Vélemények
- Erin Cahill - Egyéb szerepei


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk