Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szupersuli
- Viasat Film, 12:55
Egy negyvenes nő és a flört
- Film Café, 13:15
Alkonyat - Újhold
- RTL Három, 13:50
Férfibecsület
- Mozi+, 13:55
A Goldman-ügy
- HBO, 14:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Mindig nyár (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
Shirley MacLaine - Vélemények
Djimon Hounsou - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Yellowstone aaaaa
Rachel Kerbs aaaaa

 

Fórum - Exek és szeretők - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

24. Cantri (2020-03-27 18:47.25) aaaaa
Igazi "out of box" romcom, mely igyekszik jónéhány fárasztó, kiszámítható műfaji alaptól eltávolodni, pl. a karakterek közeledése, és megismerése egészen más megközelítést kap, mint megszoktuk... bemutatva az előítéletek és mások véleményének káros hatását saját érezem/gondolatvilágunkra. A színészek imádni valók, olyan természetességgel a képernyőn, hogy igazából másfél óra erejéig teljesen elhitték velem hétköznapi embereket látok. A készítők érdeme pedig, hogy nem nyúzták túl a történetet, szépen, mérsékletesen felmérték mi volt ebben a sztoriban és azt letisztultan át is adták a viszonylag rövid játékidőben.

Szerethető darab 2 megtört lélek egymásra találásról...talán nem kihagyhatatlan mozi, de még a műfajt annyira nem kedvelőknek is érdemes egyszer nekifutni...ennyire giccs, cukormentes zsáneralkotással eléggé ritkán találkozni.


23. Emmersson (2016-10-03 16:29.38) aaaaa
Ez a tartalom igencsak összecsapott! Ha csak ezt olvasom, nem biztos, hogy megnézem ezt a jó kis drámát...
Nem a történeten van a hangsúly, az érzelmeket skálázzák, de rendesen.
Az értékelésem a 8,5-9 volna, de annyira lehúzták, hogy megérdemli a 10-est :)



22. Krisz papa (2015-02-15 02:07.25) aaaaa
Félelmek, óvatosság, elmélkedés, elfogadás, kapcsolatok, vágyak, fellángolások, csalódások, beletörődések, és újtakezdések. Egyszerűsége, hétköznapisága ellénére sok mindent rejt magában ez az alkotás. Tény, nincsenek benne nagy fordulatok, óriás érzelemkitörések, nem tapsolnak meg senkit egy kávézóban csak azért, mert csókolóznak, de mégis szépen, sallangmentesen volt felépítve a forgatókönyv, és intenzíven hatott a bemutatás és a karakterek. Érdekes érzés kerített hatalmába, mintha Woody Allen és Richard Linklater közös rendezését látnám, és a Mielőtt trilógia negyedik részét tárták volna elém. Nicole Holofcener mindent tud közvetíteni, érzelmeket, bölcsességet, és mindezt úgy, hogy kihagyja a hatásvadász jeleneteket. Respect, ahogy tisztelet a színészeknek is.
Érdemes megnézni, még én is tanultam belőle. Számomra első körben ez a film azt mutatta be, hogy lehet a másikat elfogadni és szeretni olyannak, amilyen, hiszen ha megváltoztatjuk akkor nem Őt szeretjük, hanem az általunk elképzelt férfit, nőt.


21. Sötétszív (2014-10-30 18:33.09) aaaaa
Az utóbbi időben sok-sok színész, rendező hagyta el a földi árnyékvilágot. Sajnos ez lett James Gandolfini sorsa is, aki egy remek kis színész volt. Nagyon fog hiányozni, még akkor is, ha a filmekben viszontláthatjuk őt. Nyugodjon békében! Ami ezt a moziját illeti, akár jó is lehetne, de sajnos nem az. Pedig a történet érdekes, és valószerű is, csak valahogy engem nem fogott meg. Unalmas, és nem tudta lekötni a figyelmemet. Egyszer azért meg lehet nézni, de nagy csodát nem érdemes tőle várni.


20. Whyteangel (2014-08-27 09:41.43) aaaaa
Nagyon jól eltalált kis film ez.
Szerettem, hogy a főszereplő egy masszőr, teljesen hétköznapi foglalkozás, végre nem egy híres ügyvéd vagy ügyvezető igazgató van a sztori középpontjában.
A következő jó pont a férfi főszereplő, James Gandolfini volt. Picit pocakos, picit kopaszodik, de emiatt imádtam! Sokkal életszerűbb volt így minden, hogy nem egy kigyúrt, hétköznapi értelemben vett jóképű pasast kell nézni, ahogyan szembe néz életének nehézségeivel.
Rég láttam olyan filmet, amiben ilyen sok olyan mozzanat lett volna, ami aztán tényleg mindenkivel megtörténhet, bárki életéből kiemelhették volna. Szerettem, hogy Eva befolyásolható volt. Tetszett, hogy igyekezett a lányával való kapcsolatát jó irányba elmozdítani, ami nem egyszerű, mert a kamaszkor megnehezíti ezt. Szerencsére nem felejtették el megmutatni a másik oldalt sem, megtudhattuk, hogy Ellen miért viselkedik úgy az anyjával, ahogy.
Tipikusnak mondható Marianne viszonya a volt férjéhez, állandó szidás, elégedetlenkedés. Érdekes volt látni, hogy Eva-ra hogyan hatnak az új információk Albertről és hogyan tudja ezeket elfogadni. A baráti vacsora négyesben egészen tanulságos volt, szerintem sokan beleesünk abba a hibába, hogy hallgatunk másokra, és elhisszük, hogy párunk olyan, amilyennek mások látják. Fránya befolyásolhatóság....:)
A színészek jól teljesítettek, nem estek ki a szerepükből, elhittem, hogy ők tényleg ilyenek, mint amilyennek itt láthattam őket.
Nekem nagyon tetszett, és volt mondanivaló is. Megérte. :)


19. Chim (2014-05-07 20:28.06) aaaaa
Kellemes film, esti kikapcsolódásnak megfelelt.


18. Colby86 (2014-05-05 12:52.24) aaaaa
Kedves kis film, a szituációk és párbeszédek igen életszerűek. Valószínűleg a 40-es 50-es korosztály jobban fogja értékelni ezt a filmet, de aki már élt együtt valakivel az is rá fog ismerni néhány igen valósághű pillanatra. Viszont a főszereplő hölgy nekem nem igazán tetszett, sem külsőre, sem az állandó grimaszolása. Gandolfini viszont ismét tökéletes választás volt (R.I.P.)
Egyszer mindenképp érdemes megnézni.


17. Gend (2014-03-09 23:05.13) aaaaa
Szerethető könnyed kis történet jó alakításokkal, hát tömören kb ennyi.
Megkockáztatom, 30 alattiaknak én nem ajánlom!


16. Miszter88 2 (2014-03-09 16:34.41) aaaaa
Jó film volt, Nekem tetszett .
Csak Gandolfini magyarhangját kellett szoknom egy kicsit a Maffiózók után .


15. Törölt felhasználó (2014-02-24 23:00.50) aaaaa
Még mindig röhögök, ha eszembe jut az első villásreggeli "kinyitott a húsbolt" poénja....:):)
Jaj, bocsi, még el se kezdtem, de már filmrészlettel szolgálok, hát igazán pofátlan megközelítés, de bánja kánya, hátha pont emiatt nézi majd meg valaki (esetleg elmegy tőle a kedve, ha nincs hozzá nedve - szóval fityulás apácák és apócák ne próbálkozzanak meg vele, mert a béka segge alá süllyed tőle az erkölcsmérőkéjük - különben meg abszolút nem vad film ebből a szempontból, de gondoltam szólok előre, hátha, mégis hat miatyánkkal lecsúszik:):))

Amúgy meg egy édes történet arról, hogy egy bizonyos kor után lévő exek mennyire el tudják balfaszkodni a szeretők szerepét, főleg ha fehér lepedős szellemként körülöttük kering az előző kapcsolatukból átmentett nász-frász az összes rossz tapasztalattal és az egymás fejére olvasott, felesemigaz negatív jelzőkkel együtt, amiket aztán végképp nem akarnak hallani egy új kapcsolatban.
Na meg aztán persze kibogozni, hogy mikor és meddig lehet elmenni, mennyit egészséges eltűrni, hova esik a bizalom határa, amit már nem tanácsos átlépni? Szakasztott, mint a malom játék csiki-csuki része, csak itt a korong helyett a büszkeséget kell levenni a tábláról, hogy kijöjjön a vágyott alakzat... és akkor ne adj isten még a "sündisznópáncél" is lehull...

Mint az az előzőekből remekül kitűnik, nekem igencsak bejött a film, mindazonáltal ez egy igen agyament vélemény, de ez mit se számít, mert a film a lényeg, az meg szórakoztató volt.:) (és igen, Gandolfini egy édes pofa volt benne, kár, hogy tavaly óta már ő is a filmvásznon túliak csapatában alakítja halhatatlan szerepét)


14. Szavai13 (2014-02-24 01:58.04) aaaaa
Remek film, nem tudok róla negatívat mondani :)
-Képzeld, vettem két éjjeliszekrényt.
-Tényleg?
-Nem.
:DDDD


13. Laura_1982 (2014-02-19 10:17.47) aaaaa
Nagyon jó film! Komolyan! Aranyos, meg kell nézni! :)


12. Miszter88 2 (2014-02-16 23:47.41) aaaaa
A filmbe még csak bele-bele néztem mert még nem volt időm rá , de máris zavar , hogy nem Kőszegi Ákos a magyarhangja Gandolfininek ...
Ettől függetlenül meg fogom nézni .


11. City225 (2014-02-08 19:43.21) aaaaa
Aranyos, csendes és nagyon szerethető alkotás. Imádtam, imádom James Gandolfinit a Sopranos óta, és külön fájdalmas éle volt emiatt a filmnek. Letisztult, remek film a maga kategóriájában.


10. Kittentyű (2014-02-02 00:45.31) aaaaa
Tetszett. Jó kis film volt. Gandolfini itt is nagyon jól játszott, nagyon sajnálom hogy meghalt. Julia Louis-Dreyfus játéka is tetszett. Szerintem érdemes megnézni.


9. Tapikaa (2014-01-23 20:09.01) aaaaa
Nagyon nagyon tetszett, aranyos film:)


8. Skater0 (2014-01-08 22:49.55)   - (válasz MR. Marvel DC 5. hozzászólására)
te meg miről beszélsz??
Nyílván nehéz elvonatkoztatni Tony Sopranótól mivel annyira erőteljesen, hitelesen játszotta, hogy nehéz más szerepben látni. Nem hiába kapott nem egyszer golden globe díjat is...
Nekem százszor jobban tetszett a maffiafőnök szerepében mint Brando..
Sok oscar díjas színész meg sem közelíti


7. Törölt felhasználó (2014-01-06 17:00.52) aaaaa
A magyar címét most látom, tejóég..


6. Törölt felhasználó (2014-01-06 16:59.52) aaaaa
Rég volt szerencsém ilyen kiváló, abszolút giccsmentes romkomhoz, a két főszereplő performansza és a film score-ja pedig tökély.


5. MR. Marvel DC (2013-12-12 17:31.31)  
Gandolfini esélytelen az Oscarra.
Imádom a maffiózókat,és őt is benne,és azt is elismerem,hogy tudott színészkedni,még ha nem is volt egy Brando.Amikben láttam,korrektül játszott.
Az lehet,hogy a jövőben egyre több komoly szerepet kapott volna,és idővel tényleg azt mondhattuk volna rá,igen,zseniális színész,de sajnos meghalt.
A jelölést kegyeletből megfogja kapni,de a díjat nem.


4. Frenel (2013-12-12 17:10.31) aaaaa
a főszereplő nő nekem nem tetszett(nem tehet róla) a film viszont helyenként nagyon élvezetes volt.


3. Vera47 (2013-12-12 07:12.29) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, életszerű volt, nem volt sem erőltetett, sem ízléstelen. Gandolfini nagyszerű volt, sajnálom, hogy meghalt, nagyon jó színész volt.



2. Timcsi1986 (2013-12-09 21:14.52) aaaaa
A főszereplő nő szimpatikus volt, ennek ellenére a film nagyon rossz volt...


1. Tothirma (2013-12-08 20:06.19) aaaaa
Ma néztük meg a filmet,nagyon tetszett.Gandolfininek ez a szerep is "nagyon jól állt".Nagyon kellemes jelenség volt a massszőrnő is,de szinte nem is tudnék rosszat írni a többiekről sem.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekCantri, 2020-03-27 18:4724 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk