Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Franco börtönében
- HBO3, 03:55
Daybreakers - A vámpírok kora
- AMC, 03:55
22 Jump Street - A túlkoros osztag
- HBO2, 04:05
Lobo Feroz
- Film Mánia, 04:10
Az utolsó rítus
- Paramount Network, 04:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Herkules legendája - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
44. Ovenens (2017-05-11 01:54.16) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 43. hozzászólására)
Az mind1 mert a Heraclesre elfogadott a herkules de Deneiránál nincs ilyen

Héraklész (görög betűkkel: Ἡρακλῆς; újgörögösen: Iraklísz; latinosan Hercules; magyarosan: Herkules)

Déianeira a legendás görög hős, Héraklész (Hercules) felesége a görög mitológiában, Oineusz kalüdóni király és Althaia leánya. Apja esetleg Oineusz helyett Dionüszosz is lehet. Testvére Meleagrosz, féltestvére Tüdeusz, Gorgé és Óleniasz.

Hébé volt az ifjúság istennője a görög mitológiában. Zeusz és Héra gyermeke.


43. Capt.JackSparrow (2017-05-11 01:43.03) aaaaa - (válasz Ovenens 42. hozzászólására)
"Herk felesége Hebe karaktere nem stimmelt mert a mitológia szerint őt Deneirának hívták asszem"
A görög mitológia szerint a főszereplőt pedig Heraclesnek:)



42. Ovenens (2017-05-11 01:27.33) aaaaa - (válasz Tömö 41. hozzászólására)
Nah ne vicceljünk már...
Ha igazat akarsz olvasni akk olvass wikipédiát ahogy minden normális ember
,,Könyv,, persze az-az általános tévhit h a könyvekben igazat írnak ugyanmár...
Könyvben is ugyan úgy lehet minden kamu mint 1 filmben
Ha a mitológiához hű történetet akarsz akk olvasd el mit ír a wiki és pont
mellesleg ha már itt tartunk a mitológia is épp úgy kamu mint a film
Ez a Herkules nem volt mitológia hű de élvezhető és izgalmas volt legalábbis számomra szal én csak ajánlani tudom mkinek jó kis 1,5 órás mozi és Amphitryon király-Boyka (Herkules-Vitathatatlan) is hozza a formáját
Az h nem volt mitológia hű az nem számít az élmény a lényeg engem nem zavart h
-Herk felesége Hebe karaktere nem stimmelt mert a mitológia szerint őt Deneirának hívták asszem
-Chiron karaktere se aki a mitológia szerint nem 1 szakadt vén csóka volt hanem 1 harcos és bölcs kentaur
-az sem h Iphicles és Herk közt a mitológia szerint nem volt korkülönbség hiszen ikrek voltak
meg még volt pár dolog de ezek nem számítanak
ha vki megnéz 1 filmet elsősorban szórakozzon jól és ha érdekli a tudományos vagy a történelmi háttere és ,,igaz,, volta mint engem akk vagy legyen jártas előzetesen a témában és akk kapásból filnnézés közben kibukik h mi nem stimmel vagy a film után olvasson utána
ennyi
Akit meg nem érdekel a dolog annak meg úgyis tök mind1 h 1 ilyen filmet néz meg vagy 1 Csillagok közöttet (ahol katapultálnak a fekete lyukban :D és más képtelen nyalámságok) vagy 1 Nora Roberts regényt olvas ahol a föld és a mars közt beszippantja a főhőst 1 fekete lyuk :D persze túléli dettó mint a csillagok közöttben:D:D)


41. Tömö (2016-05-15 11:33.17) aaaaa
Asszongya, ..legendája! HOL? én semmit nem tudtam meg ebből a filmből Herculesről. Na nem is filmekből köllene tanulni, mint ugye sok amerikai:D Azért legyünk már , na, értelmesebbek, vagyis én. Könyv, mint tanítóeszköz igazándiból jó dolog. És vannak filmek is, amik jók. Sőt még új dolgokat is meg lehet belőlük tudni. Nade ebből nem. Még olyan szinten sem, hogy látvány.
Nem igaz, hogy a 300 után majd 10évvel, nem tudják legalább minimálisan jobbnak mutatni azokat a felvételeket, vagy másabbnak, kúlabbnak? Cgi, hát a Gyűrűk ura sem 2éves film... Ott miért nem zavart, hogy az a vár a háttérben nem igazi???itt miért kellett hogy ZAVARJON??miért ? Most komolyan, ezeket ott, a PROFI filmesek, NEM LÁTJÁK? nem érzik, hogy NEM JÓ?
Vágások, lassítások!! Szerintem direkt csinálták idegesítőre, nincs rá más magyarázatom. Abban mi a kafa,hogy a sááár, lasssssaaaan csapóóóódiiik,feeel, aztán leeee?? -ez le van lassítva!! A küzdelmekben is, pont akkor lassul,mikor nem mozdul,amúgy sem a test:D, és aztán gyooors, fel gyorsítja,mikor ép vmi mozdulatsor következik??? én nem értem...most én nekem nincs érzékem ehez, vagy, akkor ezt így kell csinálni, vágni,a slow motion...t?mezei heti tv műsorokban izgalmasabb, mikor bemutatnak egy alma kettévágását, mert LÁTOM ,mi történik vele!!


40. Langelus (2015-01-02 09:25.49) aaaaa
Hadd gratuláljak 2014. legszarabb filmedvényéhez!


39. Panyolai (2014-12-02 18:04.40) aaaaa
Ezt tényleg Renny Harlin rendezte?? Cűű...az általam eddig látott mitológiai témájú filmek egyik legrosszabbja. Pedig nem is vártam sokat tőle, de ez mindent alulmúlt.


38. Capt.JackSparrow (2014-10-29 15:06.21) aaaaa - (válasz Zsol-tee 37. hozzászólására)
ebből már nem is nagyon lehet levonni:D


37. Zsol-tee (2014-10-29 14:07.08) aaaaa
Tetszett a film,mert voltak benne igazan jol koreografalt jelenetek(pld.a harc a film elejen),remek alakitasok(Scott Adkins,mint kiraly)es Herkules szerepere is eleg kottas szerplot:)talaltak!:))A tortenettel es a tortenet "elmeselesevel"is meg voltam elegedve!:)Ebben a filmben nem azt kell nezni,hogy milyen CGI-technikat es milyen digitalisan eloalitott szornyeket:))lathatunk,hanem azt,hogy milyen tortenetet talal elenk a film rendezoje(iroja)!Az oroszlan persze lehetett volna jobb is:),de ez nalam nem von le semmit a film elvezeti ertekebol!


36. Roxi88 (2014-09-11 17:41.51) aaaaa
Nem olyan rossz. De nekem Herkules egyenlő Arnold Schwarzeneggerrel és Kevin Sorbo-val. :) Fura volt így ebben a formában. Szerintem Herkules és Hebé között nem volt "kémia", a csaj szinkronhangja sem tetszett. Huszárik Kata hangja nagyon kevés színésznőnek áll jól. A harci jelenetek a Spartacus sorozatban látottakra emlékeztettek, volt amikor elgondolkodtam, hogy most ez a Spartacus, a Gladiátor, vagy a Herkules? Hiányzott a kaland belőle, a szép helyszínek. A színezet, a vár a hegyoldalban, amikor tudod, hogy mögötte a "green box", ezek nem jók. A '90-es években jobb filmeket alkottak, a '80-asról nem is szólva. Amúgy Spartacus 2. alakítója is kapott benne szerepet (Lyam McIntyre). Ja, a királynő hangja sem volt épp jó, arról nem is szólva, hogy 20 év után is ugyanolyan fiatalnak nézett ki, max. a hajszíne lett sötétebb. Bevallom a vége még hátra van, mert elaludtunk, de ez nem azért volt, mert unalmas lett volna, hanem a fáradságtól. :D De ezeket leszámítva jó film, és igenis megéri megnézni, legalább egyszer. :) Én maradok a Kevin Sorbo féle sorozatnál, Herkulest tekintve. :)


35. Langelus (2014-08-04 17:20.25) aaaaa
[link]


34. Langelus (2014-08-03 20:35.29) aaaaa
[link]


33. Langelus (2014-07-14 15:50.19) aaaaa
Végigröhögtem a filmet.


32. Chim (2014-07-02 21:12.53) aaaaa
Jobbra számítottam. Gyenge a történet, gyenge a CGI, gyenge a színészi teljesítmény (talán Scott Adkinsé volt elfogadható), Kellan Lutz szerintem nem valami hiteles Herkulesként, a forgatókönyv se valami eget rengető, szinkronról ne is beszéljünk. Összecsapottnak éreztem, talán ha kicsit hosszabbra tervezik, akkor jobban fel lehetett volna vezetni a dolgokat. Egyszer megnéztem, de semmi több.


31. Norbii92 (2014-06-30 10:36.32) aaaaa
Sorról-sorra, szinte már egy kaptafára készülnek a világ talán leghíresebb mondahőséről a különféle filmek és sorozatok, melyek nagyjából ugyanazt a történetet igyekeznek meglovagolni, igaz mindegyik más megvilágításból. De, hogy ezzel a filmmel mi volt a készítők célja, nem tudom. Annyira kiábrándítóan egyszerű és buta történetet rittyentettek a félisten köré, hogy az már fáj! Még az annyira nem is zavart vagy érdekelt volna, hogy most máshogy mutatják be, ha nem ilyen gagyin tennék! Itt ugyanis Herkules, Zeusz ajándéka a zsarnok király Aphitrion uralma ellen, kinek végzete, hogy isteni erejét elfogadva, megdöntse azt! Szó szerint ennyi a történet, sehol egy szörny vagy isten, csak ellenséges katonák és gladiátorok, ezt fűszerezvén egy kis szerelmi szállal, ami valljuk be, nem valami hiteles. A csaták amúgy dinamikusak és látványosak, noha ötlettelenek és unalmasak is egyben. A főszereplő Kellan Lutz szimpatikus volt, róla még el is hinném, hogy ő Herkules (inkább a kinézete, mintsem a színészi teljesítménye miatt), ha nem ilyen erőltetetten akarnák a készítők bemutatni. Aki még megjegyezendő, az Scott Adkins, őt jó volt a filmben látni, remek "főgonosz" volt, még ha kevés is volt egy ilyen nagy hős és Zeusz villámai ellen.
Összességében a két színész miatt kap ez a film 3*-ot, amúgy 2 lenne. Nagyon gyenge minden téren, és ez a film hosszán is meglátszik (alig másfél óra). A nullát nem lehet megfelelően elnyújtani! 3*


30. Az utolso szamuráj (2014-06-27 20:19.13) aaaaa
Minósz bikucija......pokolkutyus...titánok...vadkan..
Rogán Antal tökéletesen hiteles vagyoni nyilatkozatába le merem fogadni,a magyar nép nagyjából 80 százalékának fingja nincs,Herkules mit csinált.Többen esetleg úgy is vannak vele,élő személy volt,ha már ilyen híres,afféle celeb.Persze,egy mítoszt,mondát,mesét,de magát a történelmet is kár álomgyári mozikból tanulgatni,még a méltán remeknek tartott Rettenthetetlen is akkora hülyeségeket tartalmaz,történészek hugyoznak sírva a konnektorba:de legalább az mint film,működik.
Ez itt,kérem,annyira,mint Deák Bill Gyulánál egy hazafutás.
Nem mernék kitérni a történetre:tényleg nem,mert egyrészt nincs,másrészt,sose volt,harmadrészt meg aki nem ismeri fel benne a lopkodásokat,diplomázzon Langelus-szal.Van itt egy világsztár is,a híres-neves Kellan Lutz,aki olyan megamozikban bontogatta szárnyait,asszongya Alkonyat,itt rágyúrt a mellizmokra evett néhány spenótot és magától a Lincoln szobortól kért arcjátéktanulmányt,hogy felkészüljön ehhez a szerephez.Egy olyan "szupernőt" sikerült leszerződtetni-Gaia Weiss-akin hiába csapkodja a szelecske a rucit,annyira csábító mint egy BKV ellenőrnő 49 év felett:azért ez már tényleg nem semmi,egy ilyen spinéért megéri harcolni-a Herkules köré írt,továbbra is sívítom,mindenféle dolgok teljes figyelmen kívül hagyásával.Bár hazudok,Zahedli Bence 2/C osztályos tanuló CGI oroszlánja mint nemeai sörényes azért bele lett erőszakolva a történet nagyívű sodrába,olyan kidolgozott akcióval,amit mondjuk a Kockásfülű nyúl tudott csak mutatni talajon.
Viszont jó érzés látni,a 300 dinamikája még mennyire dívik:itt is lassítanak,gyorsítanak,gyorsítanak aztán vágnak,pazar pillanatok,amolyan csöves fószer szandálos mozija néven.Bizonyos pillanatok szóról szóra újra vannak forgatva,de olyan kínosan,kerestem a háttérbe Gálvölgyi Jánost,ez csak paródia lehet.
Ám nem az volt:a valaha minden idők egyik legjobb akciófilmjét ledirigáló Renny Harlin-t azt se zavarta,hogy már az első pillanatban azon vágja fel ereit a közönség,hogy bőszen bombázzák a hajókat a védők....az ellenség meg a palotaudvaron rosszfiuskodik.De az igazán a mély odafigyelésre,a vágómunka tiszteletére tett kinyilatkoztatás mégis az,mikor Herkules belép az arénába,persze keményen,társai vagy 2 km távolságból néznek le a távolból az eseményt befogadó helyszínre...26 másodperc múlva Lutz rohamot vesz,mert pisilnie kell,legyakalja aki ellene van,tettestársai viszont már le is értek a lelátóra.
Mert teleportáltak.
Továbbá,Herkulesé lesz aztán a világ legnagyobb,hajlíthatóságában athéni értékeket felvonultató villámhárító,amivel olyan pusztítást visz végbe,beszarsz...a röhögéstől.Szegény Scott Adkins-t sajnálom,egyszerűen megragad ezeknél a kategórián kívüli gagyiknál,pedig jó mozgású,szimpatikus srác.
A Herkules legendája az a film,ami rosszabb,mint a híre:ha azt mondom,Rumcájsz turpisságai a Jicin-i erdőbe különb akciójelenetekkel volt eladva-például a méltán híres makkos-pisztoly megtöltés!!-elsőre sznob túlzásként hat,megtekintve viszont ezt a másfél órát,belterjes igazságnak,a 10 parancsolat apróbetüsének.Egyszerűen érthetetlen hulladék,amire viszont egész magas büdzsét szavaztak meg(tán csak nem pénzmosás???)
Bedrogozva ajánlom vagy miután az etalonértékű filmi helyszínelő bloggon tettél egy szerény,ám annál agysejtpusztítóbb látogatást.Csak,hogy tényleg értékelhetetlen legyen a nap,onnantól meg már minden ajándék.


29. Semprini (2014-06-26 10:07.29) aaaaa
Bár egyetlen egy pozitív véleményt vagy kritikát sem olvastam róla, azért csak kíváncsi voltam rá, hogy tényleg annyira pocsék-e, mint írják. ilyenkor szoktam általában pozitíve csalódni. nos, a Herkules legendája szerintem egyáltalán nem annyira nézhetetlen vagy katasztrofális, mint az előzetes vélemények alapján vártam, de valóban elég gyengécskére sikeredett. Kezdem azzal, hogy konkrét jeleneteket loptak más filmekből. De nem egyet vagy kettőt, hanem kb. a jelenetek felét máshonnan szedték. A 300-tól a Gladiátoron át a Ben Hur-ig szános filmet nyúltak le, és ez önmagában is elég szégyenletes. És mindez nem a kikacsintás, hanem az arcátlan plágium szintjén lett megvalósítva. Aztán a szereplőgárda se valami acélos. A főszereplő abszolút nem görögös arcélű, teljesen kilóg a filmből, színészi játéka kritikán aluli. Héra figurája valami hihetetlenül béna lett, nyugodtan kihagyhatták volna, semmi értelme nem volt, aztán ott van Gaia Weiss, aki tényleg szép, de kicsit butácska az arckifejezése, amolyan üres topmodell-tekintet. A trükkök színvonala is eléggé változó, a mélypontot a nemeai oroszlán jelentette, amihez foghatóan gyatra CGI-t nem is tudom hány éve láttam utoljára. A forgatókönyvnek sem sok köze van a görög mitológiához, bár ezt már megszokhattunk a hasonló témájú filmek esetében, arról nem beszélve, hogy ha már Göröghonban vagyunk, akkor illene Herkulest Héraklésznek hívni, nem latinosan, de ez már csak a hab a tortán.
Tehát a film majdnem minden összetevője gyenge, így aztán maga a film is az lett. Nem nézhetetlen ugyan, de semmit nem veszít, aki kihagyja.
4/10


28. -OJ- (2014-06-11 17:52.20) aaaaa
A legsz*rabb mitológiai fantázia film, amit az elmúlt évtizedben láttam. Ehhez képest az alig nézhető Titánok Harca/Haragja és a Halhatatlanok műremekek.

2/10


27. Johnny kapitány (2014-06-10 01:05.19) aaaaa - (válasz Dudikoff 26. hozzászólására)
Azt én is nagyon remélem, meg azt is, hogy a fasza előzetessel nem vertek át


26. Dudikoff (2014-06-09 19:05.33) aaaaa
Ez a film egy fos,remélem a The Rock féle Herkules sokkal jobb lesz...


25. Koppimester (2014-06-09 19:02.02) aaaaa
Ez egy nagyon gyenge alkotás. A 300-nak bejött a lassítás, hát ennek nem.


24. Sakamaru (2014-06-06 05:08.42) aaaaa
ne nézd meg nem érdemes.


23. Beszko (2014-06-05 15:19.39) aaaaa
Kezdetben olyan volt mint egy történelmi film szerűség.Valahogy úgy éreztem próbál a film két lábban a földön járni.De ezt a dolgot később elvetettem :D Főleg a villámos dolog után :D Ami mellesleg eléggé kilógott a filmből.De ami tény egészen jól néztek ki a harcok.És megindító részek is voltak.Bár a dráma nem volt olyan komoly mint azt várná az ember.Szerintem jól játszottak a szereplők és kifejezetten tetszett "Spartacus" jelenléte :D Egy délutáni kis kikapcsolódásnak simán jó.


22. Papírgalacsin-újratöltve (2014-05-31 19:28.22)  
:D
http://www.youtube.com/watch?v=7gCneem7r7I


21. Egyszerűsrác80 (2014-05-11 23:48.14) aaaaa
Na,ez sincs a megnézendők listáján nálam:))
Eddig se volt,a trailer se győzött meg,de most már végképp...Max.,ha netán elém kerül,végignézem:)


20. Rimoczi (2014-05-09 20:27.48) aaaaa
Bűn


19. Chris92 (2014-04-26 21:19.24) aaaaa
Hogyan csináljunk 70 millió amerikai dollárból olyan filmet, ami kinézetben és minőségben is leginkább a húszfilléres, ZS kategóriás, Film+ este 9 órás premierbeli hulladékokhoz hasonló? Hát körülbelül így!
Röhögni persze lehet rajta, de kínzóeszköznek és agysejtpusztítónak még inkább megfelel ez a csoda, már a nyitószekvenciában is egy szamurájkardba kívántam dőlni, amikor a 90-es évek közepét idéző számítógépes technológia által közvetített látványvilág fogadott, pedig a film ezután tovább folytatja a minőségzuhanást. Sztori a 300-ből de leginkább a Gladiátorból van összeollózva, izgalmat vagy értelmet még csak jobb ha nem is keresünk benne, karakterek, párbeszédek, ugyan hova gondolsz, a cselekményvezetés: rövid duma aztán zsupsz jön a következő förtelmes látványelem, jön a következő akciójelenet, már ha ezeket az amatőr, fantáziátlan, dinamika nélküli, röhejesen lelassított, majd felgyorsított légtáncolást akciónak lehet hívni, arról már nem is beszélve, hogy vér nuku, részeg csövesek durvább bunyókat tudnak prezentálni mint amit itt kapunk. Kellan Lutz csupa izom, színészileg egy deszka is többet tud felmutatni nála, Scott Adkins meg inkább csak verekedjen, mert amit itt felmutat az több mint röhejes, a hölgyekről nem is beszélve, de még ők se tudják überelni a technikabeli amatörizmust. Fel nem fogom Renny Harlin mit maszatolt itt össze, mert ezt rendezésnek még a legnagyobb jóindulattal se lehet mondani, mert igaz B ligában nyomul már vagy egy évtizede, de legalább filmnek néztek ki a szar munkái is, nem pedig valami félkész CGI techdemónak.
Kerüld de nagyívben, és ezt komolyan mondom a filmgyártás legalja ez, csupán az a tény, hogy moziba ment rémisztő.


18. Jason13 (2014-04-17 21:34.17) aaaaa
Ez kritikán aluli!
Az ember azt hinné,hogy egy rutinos akciódirektor simán le tud tenni az asztalra 70 millió dollárból egy fogyasztható alkotást. Renny Harlin erre nem volt képes.Elképesztő az a mélyrepülés,amit ez a fickó produkál manapság,pedig a '80-s,'90-s években azért készített szórakoztató mozikat,sőt,egy-kettő talán még klasszikusnak is mondható.
Itt van nekünk tehát Herkules története,amit a készítők a másfél órás játékidőbe próbáltak beletuszkolni,ennek pedig az lett az eredménye,hogy a cselekmény viszonylag gyorsan halad előre,de a sztori rendkívül kidolgozatlan és néhány fontosnak számító momentumot az alkotók rendkívül gyorsan lerendeznek.Ez már rendesen betesz az élménynek,de nem annyira,mint a fertelmes látvány!A CGI siralmas,azért a 70 milliós büdzséből futhatta volna néhány normális effektre is.Ezek helyett meglehetősen gyatra animációkat kapunk,például a nyitójelenetben látható csatajelenetet,amit az operatőr próbált kreatívvá tenni,de sajnos a látványért felelős szakemberek megtorpedózták fáradalmait.Ezen felül még a hagyományos bunyók és kardpárbajok is rosszak,bár legalább nem annyira amatőrök,mint a film fentebb említett részei.Az pedig külön vicces,hogy a harcok alatt serényen kaszabolják egymást a katonák,de persze az alacsony korhatár besorolás miatt egy csepp vér sem fröccsen ki az emberekből.Mit ne mondjak,csodálatos!
A színészi játék viszont egész tűrhető,még a főszereplő proteinhős se olyan irritáló,mint első blikkre tűnt,de ezt nem tekinteném pozitívumnak.
A játékidő alatt sokszor fogalmazódott meg bennem az a kérdés,hogy mit lehet kezdeni egy kaland fantasyvel,ha a technikai oldala kiábrándító és a forgatókönyve egy kisebb katasztrófa.A válasz,egyszerű:semmit,el kell kerülni messzire.Így aki még nem látta ezt a borzadályt,jobban teszi,ha a későbbiekben is elkerüli messzire,mert a Herkules legendája nem más,mint egy gonosz tolvaj,elrabol nézőjétől 100 percet és ezalatt az időintervallum alatt még meg is kínozza mentálisan.
Sebaj,pár év múlva mehet majd fő műsoridőben valamelyik szennycsatornán,az Éjjel-Nappal Budapest és a Való Világ között!


17. XXX007 (2014-03-29 22:40.10) aaaaa
1X meglehet nézni de inkább egy átlag tv film szintjén van.



16. Galvatron (2014-02-11 08:41.30)   - (válasz Bogoj 10. hozzászólására)
Jajaja de sajnos megint badassként
kicsit uncsi :(


15. Bobo 888 (2014-02-06 10:56.41) aaaaa
Rohadt nagy ötlettel kezdődött. A kamera előrefelé nyomulva mutatja az eseményeket,arcunkba robbanások és tüzes nyilak záporoznak. Nagy rendezői hùzás....aztán a többiről jobb nem is beszélni. Vérszegény harci jelenete,érdektelen párbeszédek ès egy lényegtelen szerelmi szál. Kìnszenvedés végigülni,ezen meg a helyenként ötletes lassìtgatások sem segìtettek...A végén az a villámos dolog meg egyszerűen röhejes. Most komolyan Herkules ereje kimerül ennyiben ? Bőrlehùzòs átlagon aluli szemet. Senkinek sem ajánlom hogy ezért pénzt adjon.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekOvenens, 2017-05-11 01:5444 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk