Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az élet ízei
- Film Café, 08:50
8 mérföld
- HBO2, 09:25
Elizabethtown
- Viasat Film, 09:25
A cég
- Moziverzum, 09:40
Bakaruhában
- Magyar Mozi TV, 09:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A tökéletes trükk aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Dom Hemingway - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Entersp (2018-05-20 21:37.57) aaaaa
Bűn rossz. Egy igazi retek bunkó lehetetlenül viselkedik másfél órán keresztül. Az ostoba gyökér sorozatban hozza az ostoba döntéseket.
Elfelejteni minél hamarabb.
A félmeztelen pingpongozó csajok viszont nagyon jók voltak. Óriási ötlet, őket szívesen néztem volna inkább másfél órán keresztül.


10. Nor-bee (2015-01-16 13:21.23) aaaaa
Történet: 4 szöveg: 5 csillag



9. G-ergo (2014-07-20 01:20.17) aaaaa
én szeretem. valóban dzsudló só, de az nagyon. imádom ezt az embert, mert amúgy rettentő szimpatikus és sokoldalú színésznek tartom. itt pedig belead mindent amit csak lehet. már persze szerintem, mert eztet itt én írtam. a mocsok óta a legjobb film amit láttam.


8. Az utolso szamuráj (2014-06-05 14:09.58) aaaaa
A "dzsudláv" show.
Szóval,ez egy nem jó darab.Szeretem a műfajcoctailt,mikor egy film ingázik több minden közt,de itt az alkotók szó szerint nem tudták eldönteni,mit is forgatnak.Indul egy hihetetlen jó felütéssel a farokról,aztán kitart még a trágárság és az újdonság varázsa vagy 15 óráig,míg rájövünk,a nagy semmit látjuk,de azt tényleg.Dom Hemingway-jel nagyjából 24 percre elegendő dolog történik,azt meg ne másfél órába próbálják meg elmesélni,mert azt csak Tarrantino meg régen Guy Richie tudta.
Szóval,szeretnének itt eladni némi keménykedést-a Fontain-nel történő dolog még meg is vásárolható-némi drogot,szexet meg tenger káromkodást,de a sok fuck se segít azon,hogy egy idő után ha nincs sztori egy gengszterfilm(félében),akkor tré a vonal.Szeretnének még ezen kívül karakterfejlődést is mutatni,fekete unoka és huha,apa vagyok....érdemes lenne mélységeiben leásni,az is hogy sikerült.
Bár,szerintem felesleges:ez a film igazából Jude Law miatt nézhető,pedig mondjuk Richard E. Grant se rossz,ám a női bugyik nedves pillanatait okozó színész egyszerűen mindenki mást lemos.Kár,hogy ezt olyan alkotásban teszi,amit nehéz szeretni.


7. Rebellis (2014-05-22 22:42.35) aaaaa
Kusza lett ez a film. Szeretem az ilyeneket, de ez valahogy nem állt össze. Olyan mint, ha meglettek volna a karakterek és írtak volna jó pár ütős monológot is, de nem tudták volna mire felfűzni. Lóg a levegőben az egész. Ugyanakkor meg tudom hogy pár jelenetet amit annyira eltaláltak, hogy nem fogom elfelejteni (pl. az elején a baleset). Szóval volt ebben potenciál, csak valami nagyon hiányzik belőle.


6. Günsche (2014-02-05 13:01.35) aaaaa
Ez a film úgy készült, hogy megcsinálták előbb a trailert, aztán elnyújtották 90 percesre. Nem az első eset és attól tartok nem is az utolsó. Szóval nézd meg az előzetest és spóroltál 88 percet.
Gyakorlatilag másról sem szól a film, minthogy próbálnak létrehozni egy ütős karaktert. Na amíg ez megy pl Tarantinonak egy 1 perces jelenettel és 5 mondattal, addig itt 90 perc alatt is csak egy végtelenül zavaros, hiteltelen figurát tudtak összehozni. Az pedig, hogy a film adatlapján 2 sor van írva a sztoriról nem véletlen, ugyanis a filmnek nincs semmi története. :D Ez az a film, aminél nincs értelme a hozzászólásba írni, hogy spoiler. Egyetlen előnye, hogy van néhány egész vicces jelenet, annak meg a 90%-a benne van az előzetesben.


5. Randal (2013-12-24 01:53.38) aaaaa
Egyszerűen elképesztően jó ez a film szerintem. Minden szinten zseniális a forgatókönyv, megalkottak egy egyedi, hús-vér, velejéig valós karaktert, és olyan szövegeket adtak a szájába, amilyenhez hasonlót sem láttam még. Nem véletlenül szerepel Hemingway neve a címben, ezeket a brutális káromkodásokat valóban irodalmi igényességgel írták meg, minden alpáriságukkal együtt. Jude Law minden elismerést megérdemel, tökéletesen hozta a karakter minden vonását, élete játékát hozta, emlékezetes alakítás volt, más nem is lett volna képes rá. Külön szót érdemel a szinkron stúdió, a fordítás elsőosztályú volt, a szinkronhang pedig beleköthetetlen.
Nem egy prűd film, így aki nem nyitott az ilyen trágárságra (NEM kövezek meg senkit sem érte!!!), annak erősen ellenjavallt a film megtekintése. De akinek a lelkében van némi romlottság, az szerintem borzalmasan jól fog szórakozni alatta!


4. Palot (2013-12-18 07:11.50) aaaaa
Szeretem a jó humort, a természetes karaktereket, de egy olyan film, amelyik úgy kezdődik, hogy egy férfi szopat egy férfit és közben trágárkodik, nekem egyáltalán nem vicces, nem beszélve arról az undormány alkoholista, dohányos, jellemtelen karakterről, amit a film főszereplője formált meg, nulla színészi játékkal. Én nem tudom, hogyan engedhették egy ilyen förtelmet moziba...


3. Misut (2013-12-13 22:18.04) aaaaa
Maximálisan otthon éreztem magam, mikor beültem a film 14:15-ös vetítésére. Semmi sem akadályozta, hogy tudjak figyelni a megszokott jegestea reklámra, majd a soron következő filmelőzetesekre, a sötét vászon sem nagyon.
Mivel egyedül voltam kénytelen voltam kimenni és szólni, a futni szélsebesen tudó jegyellenőr lánynak.
Aztán csak hamar elkezdődött maga a film is, egy olyan monológgal ami dobogós helyezést érne el a filmtörténet magyar szinkronnal lefedett és, -szó szerint- mély emberi érzéseket kiváltó remekei között!
Ezt a kiváló élményt tudta biztosítani a szinkroncsapat a továbbiakban is, olyan kiemelkedő színészi alakítással "alájátszva", amit tényleg régen láttunk.
Law elképesztően hiteles, sziporkázik az indulatait fékezni nem tudó és tizenkét, mínusz három évet más helyett sitten ülő bunkó és érzelmileg túlfűtött, majd aztán a jussát követelő lúzer szerepében.
Nagyon helyén vannak az operatőri eszközök látványos, a sztorit érdekesen vezető megoldásai.
A párbeszédekre és indulatokra, érzelmi hullámzásokra épített akciódús film megvalósítása kellemes másfél óra volt az életemben. Feltétlenül megérte!
"...Tüszős mandulagyulladás, Adidasban!" :-D



2. Vbacs (2013-11-15 18:48.47)   - (válasz G-ergo 1. hozzászólására)
Ezt már én is nagyon várom, de nekem nincs jó előérzetem vele kapcsolatban.


1. G-ergo (2013-11-15 16:52.53) aaaaa
ez így szinkronnal nem üt akkorát, mint eredetiben, de ez alapján is azt mondanám simán, hogy ez egy kurva jó film lesz. Jude Law amúgy is nagy kedvencem és a Matadort is rettentően élveztem. remélem eljutok moziba rá.

[link]



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEntersp, 2018-05-20 21:3711 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk