Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Norbit
- Moziverzum, 09:20
A velencei kalmár
- Filmbox, 10:10
Kellemes húsvéti ünnepeket!
- Film Mánia, 10:40
Aratanya
- Film4, 10:45
Pi élete
- Film Café, 10:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények
2022-es választás
Szólánc
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények
Szólánc-angol szavakkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Különös házasság aaaaa
Diane Lane aaaaa

 

Fórum - A kiütés (2013) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
81. Empire (2022-07-09 17:53.21) aaaaa
Mint vígjáték elég jó de mint sport film kicsit eröltetett.
Jól játszik a két legenda, illetve mellékszereplőnek se utolsó Jon Bernthal. Jókat lehet röhögni rajta. Viszont boksz jelenet kicsit eröltetett, Stallone fizikailag de még teknikaileg is azért ott van, de Niro elég gyenge hozzá képest, szerintem Stallone könnyen szétkapná élesben. Persze nyílván számít a sport múlt, meghogy aki fiatalabban hamarabb ér az később hamarabb is hanyatlik.


80. Tömö (2022-05-01 21:49.10) aaaaa - (válasz somliv 79. hozzászólására)
..mert a csávó tele volt szteroidokkal, halálakor is is extasyit találtak a szervezetében.
Úgy nem nehéz pörögni, ha pörgetővel vagy tele;)
Ilyen nekem inkább ne ossza az észt;)

Schwarzi is tolta magát, de sosem drogozott,max.kipróbálta.



79. somliv (2020-08-25 22:44.29) aaaaa
Érdekesség gyanánt: George Gregory Plitt vagy ismertebb nevén Greg Plitt szintén látható a filmben, akkor, amikor Robert De Niro és Sylvester Stallone kiugrik a helikopterből. Greg az egyik LEGINTENZÍVEBB faszi volt a világon. 4 bolygója állt a tűzjegyekben, 3 a skorpióban. Több mint 200 darab Fitness címlapfotón szerepelt az USA-ban, számos magazinban, reklámban tűnt fel. Army Rangers katonai seregben szolgált fiatalabb éveiben, mániákusan csak a tökéletességet hajszolta mindenben, de még az sem volt számára elegendő. 1500 fölötti Skydiving ugrást vitt véghez, pro licence kártyával rendelkezett, világ életében adrenalin őrült volt, későbbi halálához ez vezetett, akcióban vesztette életét, ahogyan előtte megjósolta. Sínek között edzett, ottan császkált, készítette az edzővideóit. Bungee Jumpingolt is, kirobbanva szaltóval ugrott le, aztán beletett egy csavart- bődületesen robbant bele. Úgy össze vannak azok az edzővideók vágva, rakva, hogy az valami hihetetlen.. Legendásan tökéletes fizikumon mozgott, ellenben az is kevés lehetett számára. Házakat újított fel, sziklát mászott, főző leckéket adott, motivációs tréningeket tartott, golfozni szintén tudott, határtalanul sokoldalúnak, tehetségesnek bizonyult- egész testét belevitte a golfütésébe, olyan intenzitás, körív, koordinációs mozgás volt benne, hogy az csak na… Majdhogynem még Tiger Woodsnál is szebben lendített. Friends to Lovers reality showban Melanie Marden oldalán szerepelt, aki úgy nyilatkozott róla, hogy egy szuperhős volt. Sokszor túlzásokba esett át a személyisége, őrületesen pörgött, energián túli állapotban létezett, nem rendelkezett középértékkel. Egy motivációs bibliának nevezném a csávót, számos idézetet mondott. Mentálisan szükséges keménynek lenni, ezt hívják elme az anyag fölött. Ha földhöz is vágnak téged, felkelsz és csapod azt a szart a falnak, mert hiszel a célodban, ÉRTÉKET találsz benne- ezt ugyancsak ő hangoztatta! Ez nem az adottságaidtól függ, hanem az akaraterődtől, a soha fel nem adom hozzáállásodról. A lámpakapcsolót nem kapcsolgathatod fel és le, lámpakapcsolónak folyton égnie kell benned. Rendkívül sok igazságtartalommal bírtak a mondandói.

Egyébként a mozi nem olyan jó, ám elismerve a két színészlegendát, ezért feljebb nyomtam a pontszámot.


78. Indiana83 (2019-12-01 23:07.17) aaaaa
Nem csalódtam benne. Még meg is lepett - na nem a színészek játéka -, hogy főleg De Niro milyen jó kondiban volt a korához képest. A film kb. azt hozta, amit vártam, leszámítva persze a végén a Tyson-Holyfield jelenetet. Arra már nem számítottam. Kész volt. :D Ilyen ütős poént benyomni a végére. :D


77. Norbitzki (2019-11-01 09:48.11) aaaaa
Peter Seagal nem tucatfilmes rendező, viszont azok közül, amiket csinált nem egy kedvencem: Csupasz pisztoly 3, Álnokok és elnökök, 50 első randi. Végignézve munkásságán azt láthatjuk, hogy nem kimondottan drámai filmekre szakosodott, de ezzel nincs is baj. Bárkinek az ötlete volt is a két bokszolós karakter múlttal bíró színész összehozása, pacsit neki, mert baromi nagy húzás volt, mégha a bevételi oldal nem is tükrözi ez. Jópofa mozi lett, sok-sok humorral, egy két kikacsintással a korábbi karakterekre (pl: nyers tojás Rockynál) és nem kevés nosztalgiával. Na persze ha szívemre teszem a kezem, nem különösebben erős film, de szórakoztat, és pusztán az a tény, hogy 2 vagy inkább 2-3 (Alan Arkinról se feledkezzünk meg) nagy színészt láthatunk hülyéskedni önmagában elég ahhoz, hogy Segal rendezése kellemes két órát eredményezzen. Nem mindig van ez így, de most összejött.


76. Emylio (2016-12-30 07:57.53) aaaaa
Rohadt jót szórakoztam az egészen. A dumák, a gyagyás karakterek, némi bújtatott önirónia, és a zárójelenet is... Hát ez fasza volt!:)


75. Brundle (2016-12-05 10:37.18)  
Hát én hosszú idő után kerestem elő ezt a filmet megint, most eredeti angol nyelven magyar felirattal ha már a Rocky filmek úgy mentek le egy hétvége alatt, és még most is megtud fogni ez a film kicsit komoly kicsit komolytalan de mégse esik szét és élvezhető minden perce de igazán. Tetszettek az utalások a Rocky filmekre és a Dühöngő bikára itt ott amit fel lehetett fedezni, és a karakterek is jól ki lettek találva ahogy észrevettem, egyszóval szerintem nagyon jó lett mint film nem valami világklasszis az tény de mindenképpen kellemes film, érdemes rá időt szánni.


74. Arpimokus (2015-12-22 11:05.31) aaaaa
Egyszer elment, de csak egyszer. Nekem például tökre tetszett az a kis ház a fémkutyákkal. Szterintem egyáltalán nem lúzerság dolgozni (heti 5 nap, 8 óra...)egy hajógyárban, és utánna hazamenni egy szexi kis házba a tonhalakkal, meg a banánnal.


73. Norbii92 (2015-05-07 14:52.13) aaaaa
Henry Sharp, a Penge és Billy McDonnen, a Kölyök 30 évvel ezelőtt csaptak össze utoljára, a ringben. Akkor Penge győzött, a visszavágóra azonban váratlan visszavonulása miatt, sosem került sor. Most azonban a két korosodó bokszoló visszatér és újra összeáll egy végső bokszmérkőzés erejéig, hogy eldőljön, ki a jobb!
Furcsa felállásnak tűnhet ez így elsőre, ha valaki ránéz a stáblistára, de ne felejtsük el, hogy DeNiro anno a Dühöngő bikában bokszolóként remekelt, Stallone meg a Rocky-val egy igazi ikont teremtett! Viszont alaposan megöregedtek már, épp ezért komolyan venni egyiket sem lehet, s tetszett, hogy a mozi sem vette őket! Hanem tök humoros volt úgy, hogy még egy kis drámát is sikerült belecsempészni! És működött! Ahogy a bokszmeccs is egész jó lett, ergo jó formában voltak az öregek! Miközben érzékeltetvén már korukat, aranyos gesztusokat tettek egymás felé azzal, hogy a meccs végén felsegítették a másikat! Nagyon szép volt, igazi könny kicsordulós jelenet! És úgy az egész film szép volt! Melyben nem csak a nosztalgia érzés volt meg, hanem a dráma is tehát, ráadásul izgalmas volt és szórakoztató is egyben! Örülök, hogy megnéztem és csak ajánlani tudom mindenkinek! 5*


72. Városi vadász (2015-01-19 07:53.27) aaaaa
Na ez de ku.va jó film volt. Összehozták, hogy szórakoztató legyen, izgalmas, és még a könny is kicsorduljon. Remek. Remekül megoldották, hogy szinte nem is a boksz volt a lényeg, de közben mégis. A klasszikusok remekeltek, még értik a dolgukat.
Bosszant, hogy a Feláldozhatók 3120-dik része nagyobb visszhangot kapott, mint ez, pedig ez messze túlszárnyalja azt. No meg az itteni pontszámával is lehet vitatkozni. Most 3.9 holott ez minimum 4.20.
Ajánlom mindenkinek.


71. Csak annyit hogy... (2015-01-05 17:15.28) aaaaa
zsír film volt.. xddddd


70. Colby86 (2014-12-01 10:52.06) aaaaa
Félve nézte meg ezt a filmet, nagyon szánalmas eredményre számítottam. Ennek ellenére a film egészen kellemes szórakozást nyújt, ami részben annak köszönhető, hogy nem veszi túl komolyan magát. A dumák viccesek, jó arányban van a dráma és a poénkodás, és még maga a mérkőzés sem lett röhejes:) Van néhány színes karakter (De Niro, Arkin, Hart)viszont ahhoz hogy egy igazán emlékezetese film szülessen Stallone karakterét is jobban meg kellett volna írni, kicsit lapos lett az a karakter. Sajnos így nem készült el az új A harcos, vagy Warrior, azonban a végeredmény egyszeri szórakozáshoz tökéletes.


69. Kritikus (2014-11-25 22:42.26) aaaaa
Kellemesen szórakoztam.
Főleg, hogy Stallone-t újra a régi kerékvágásban figyelhettük jó másfél óra erejéig, és nem is akárki mellett. Megmondom őszintén a film elején nehezen tudtam De Nirot ebben a szerepben elképzelni, no nem csak a kora ellenére nem az igazi boxoló alkat, bár éppen láttunk már nem egy profi sportolót pályafutása végén jókora pocakot növeszteni, nem feltétlen a hatvanas, hetvenes éveiben.
Talán a komolyságába lehetne belekötni a filmnek, és a profi box kedvelői TALÁN húzogatták is kicsit a szájuk szélét, de a dumák, a kellemes poénok, és két nagy harcos-legendának köszönhetően összességében szerethető filmet kaptunk.
Nálam elérte a hatását.


68. Delpiero (2014-09-10 17:22.12) aaaaa
Működött a nosztalgiafaktor.

Picit úgy éreztem, mint a Rocky Balboa 2.0-át nézném, csak a másik oldalon ezúttal az egykori Dühöngő bika figyelt, akit egy nem akármilyen színészlegenda alakít.
De Niro (nem túlzok) 100-szor jobb színész, mint Sly, ez a közös párbeszédeiknél ki is ütközik. Ahogy De Niro próbálja szinte könyörögve visszahúzni a meccsbe Sly-t az elképesztően erős volt.
A fizikuma pedig egyértelműen az akcióikonnak a jobb.
A film igazából pont ott a legkevésbé érdekes, ahol a tetőpont kellene. A mérkőzés igazából szinte nevetséges LENNE, de mivel tisztelem mind a 2 nevet, és amit a filmes szakmában már letettek, kis mosollyal éppen elbámulom.
Az oda vezető út viszont egész jól van levezényelve, háha Segal úrnak, mert itt jó munkát végzett, ami nem lehetett könnyű, mert a forgatókönyv semmilyen csavart nem tartogat, annyira egyértelmű folyamatosan, hogy mi hová fog kilyukadni, hogy el kellett az ő munkája is, hogy mégis SZERESSEM ezt az amúgy nem túl(!) jó filmet.


67. C.hester (2014-09-01 21:00.58) aaaaa
Kellemes csalódás. Jól szórakoztam rajt.
bakik:
1, a vonat hol ott van, hol nincs amikor megy
2, amikor a néger telefonál hogy másik stadionba lesz a bunyó a sála egyik jelenetnél kicsit szét van csúszva, de aztán következőnél már pikk-pakk el van igazítva.


66. Méregcsók (2014-08-30 20:12.33)   - (válasz Violens 65. hozzászólására)
A felmenőidet illesd hasonló jelzőkkel,én többet nem szólok hozzád.


65. Violens (2014-08-30 20:08.23)   - (válasz Méregcsók 63. hozzászólására)
tiéd


64. Violens (2014-08-30 20:08.13)   - (válasz Az utolso szamuráj 62. hozzászólására)
te zsidócigány,folytasd pubi


63. Méregcsók (2014-08-30 20:01.16)   - (válasz Violens 61. hozzászólására)
Mondtam,hogy anyád.


62. Az utolso szamuráj (2014-08-30 20:01.12) aaaaa - (válasz Violens 58. hozzászólására)
ezt is csak féltékeny gyűlöleted mondatja,pubi,mert nem kapod meg,amire vágysz.))
nem cinkes,hogy a melegeknek sem kellesz??látom,rosszul dolgozod fel:))


61. Violens (2014-08-30 20:00.06)   - (válasz Méregcsók 59. hozzászólására)
Kuss,nem tudsz semmit buzileszbigeciházi


60. Violens (2014-08-30 19:59.36)  
Szamuráj miért vagy ilyen értetlen pöcs?


59. Méregcsók (2014-08-30 19:59.24)   - (válasz Violens 57. hozzászólására)
Na ebből látszik,hogy nem vagy floor,ő előszeretettel linkelgette ide a hangos kritikáit,amitől majd el csöppentem,bezony.


58. Violens (2014-08-30 19:58.42)   - (válasz Az utolso szamuráj 56. hozzászólására)
a tiédet már rég tudja mindenki:homokos


57. Violens (2014-08-30 19:58.02)   - (válasz Méregcsók 55. hozzászólására)
Tessék?


56. Az utolso szamuráj (2014-08-30 19:57.32) aaaaa - (válasz Violens 53. hozzászólására)
ugyan,buzikám.a heterók nem saját nemük felé érdeklődnek.tudom,hogy olyan butus vagy,ezt se nagyon tudod,de hátha találsz valakit ott meleg barátaid közt,aki elmagyarázza:))
viszont már tudjuk,mi szexuális érdeklődésed.


55. Méregcsók (2014-08-30 19:56.51)   - (válasz Violens 54. hozzászólására)
Hangos "kritikáid" vannak még?


54. Violens (2014-08-30 19:51.28)   - (válasz Törölt felhasználó 52. hozzászólására)
Sosem.



53. Violens (2014-08-30 19:51.17)   - (válasz Az utolso szamuráj 51. hozzászólására)
Ettől még leszophatsz.


52. Törölt felhasználó (2014-08-30 17:43.39)  
Miért csinálod ezt saját magaddal? Nem járattad már le önmagad elégszer az ÉVEK folyamán? Sosem tanulsz?


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmpire, 2022-07-09 17:5381 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk