Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldogító igen, vagy nem
- Film Café, 11:25
Gépállat SC
- Mozi+, 11:50
Szellemirtók 2.
- AMC, 11:50
Hajsza a győzelemért
- Film+, 12:25
Balek-suli
- Paramount Network, 12:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Shirley MacLaine - Vélemények
Djimon Hounsou - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Egyedül a sötétben (2005) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A revizor aaaaa
Maiwenn Le Besco aaaaa

 

Fórum - Would You Rather - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Nor-bee (2023-01-10 20:17.29) aaaaa
Ez kb. a "Nyerd meg az életed!" EXTRA KIBEB@SZOTT DURVA verziója.


12. Tjunior (2020-12-19 21:40.21) aaaaa
Szpojler lehetséges.
A gazdagok rosszak ércsed meg. Állandóan ilyen szadista játékokkal kénytelenek szórakoztatni magukat mert unatkiznak meg hiába gazdagok belül hitványak. Értjük, értjük. Kissé direktbe tolja az ember arcába ezt viszont nincs heppiend. Így az egyáltalán nem szadista kínzáspornó függők nem élvezhetik ki magukat teljesen. Ez megérhet egy kegyelem hármast.



11. Zooliii (2016-10-15 20:06.49) aaaaa
Csak a szokásos mélyen beteg, és totál öncélú tortúra-thriller, amiből tizenkettő egy tucat manapság. Viszont az tagadhatatlan, hogy a készítők legalább a feszültségkeltéshez értenek, emiatt 3 pont azért jár.


10. Marlon Wayans (2016-07-25 23:02.30)  
Izgalmas és feszült film volt elejétől a végéig, egyik gonosztett durvább volt a másiknál. Előbb kisebb gaztettekkel kezdőik a vacsora utáni „halálos játék”, majd fokozatosan jönnek a kegyetlenebb feladatok.
Nem is tudom, az ember képes-e racionális döntést hozni ilyen helyzetben, mert szerintem nem. Aki belekeveredik egy pszichopata játékába, annak nem lesz jó vége. A zene is tetszett.

Egyszer érdemes megnézni mindenképp, aki szereti az ilyen fajta filmeket.


9. KapiGabi (2015-09-27 10:43.20)  
Honnan tölthető le a film?


8. Bobo 888 (2015-06-21 21:27.26) aaaaa - (válasz Zsol0 7. hozzászólására)
Basszus ez tényleg a pornós Sasha volt,bár a neve rémlett.


7. Zsol0 (2015-06-21 20:11.06) aaaaa
A film végén a poén nem volt valami ütős,azt gondoltam sokkal elegánsabb,és ravaszabb lesz.Konkrétan arra gondoltam hogy az egész csak kamu,kész átverés,mármint Iris átverése,beszervezett résztvevőkkel,minden játékos csupán szerepet játszott,az áramütések csak színlelt volt,a halálra korbácsolós résznél,művér az ing alatt,a szemgolyó pengével való elvágása is csak beetetés,a néger faszi aki segíteni jött vaktöltényt kap,szintúgy mindenki akit lelőttek,a pornós sasha sem fulladt a hordóba,csak megjátszotta.Szóval ha mindez erre megy ki a végén azért lehetett volna még egy csavar.....Iris magát lövi fejbe...hahha


6. Bobo 888 (2015-06-21 17:29.32) aaaaa
Vannak a filmnek hibái,szó se róla,de egy valamit tagadhatatlanul visszaigazol: az élet egy kegyetlen,könyörtelen küzdelem,legyen az facebookba,okostelefonba csomagolva,ahol az emberek átlépnek egymáson,bármire hajlandók saját életük jobbá tétele érdekében.Hogy mennyire,elég megnézni a filmet,vagy elég bekapcsolni a tévét,felmenni a netre...és persze a szerencse is rengeteget számít,az élet bizonyos mértékig egy nagy szerencsejáték. Itt is a főszereplő csaj,ha épp akkor mást választanak,nem őt,vagy kártyát húz hordó helyett ugye,vagy a fekete spiné máshol szúrja meg...
Én a végén egyáltalán nem lepődtem meg,mint fennt taglaltam,mindenki saját érdekeit nézi.Bármi áron.
Nem gyenge idegzetű embereknek lett kitalálva,az meg hogy élő embereket csak úgy agyonlövöldöznek meg kiiktatnak baromság,akárcsak a papa pici fia megorrolása a halálra korbácsolt férfire,hisz ez szabályellenes lett volna.De mindezen dolgok ellenére egy jónak mondható horror,kellő feszültséggel és tulajdonképpen a társadalom lemodellezése bizonyos mértékig.


5. Az utolso szamuráj (2014-08-30 19:55.14) aaaaa
" Egy férfi odamegy egy igen csinos nőhöz.
Hölgyem,lefeküdne velem egymillió dollárért??
Hát persze,bármit tehet velem!
És 10 dollárért??
No de mégis,minek néz engem???!!-háborodik fel a hölgy.
Hogy micsoda Ön,már tudjuk:most már csak az áron vitatkozunk....

A film lényege az:bizonyos összegért mindenki,bármire hajlandó.Ezt számtalan felvétel bizonyítja,számtalan témában:persze,ami közös bennük,mindegyik valami olyasmire veszi rá az embert,amit amúgy nem tenne meg,ergo emberi voltában megalázza-ám annak beleegyezésével.
Jó film ez,érdemes a figyelemre még úgy is,hogy a néző sejti,mire megy ki a dolog,hogy fognak elsülni az események,így meglepetés híján vagyunk-és a kamerának se az az elsődleges célja,minél több brutalitást mutasson be,az alkotók tudják,olykor a kevesebb több.Ellenben,van egy hatalmas nagy hibája.
Az ilyesfajta mozik lényege,hogy a -nevezzük őket így-szervezők nem szólnak bele ilyen mértékben az eseményekbe,hisz az pont a lényeg kibontását akadályozza meg:ám itt mégis ez történik,a kis nyomer aktív közreműködésével,aki mert van aki felé unszimpátiát táplál,eleve hátrányos helyzetbe hozza.Ez butaság,épp a játékot teszi befolyásolttá,logikátlan arra nézve,amit az alkotók felénk szeretnének közölni-csorbul a mondanivaló.
A végső csavar pedig meghökkentő:bár közepest adtam,mert nem tetszett,amit feljebb magyarázgatok,én úgy vélném,ez a film méltó a figyelemre,és nincs is rosszul eljátszva.


4. Slasher (2014-05-04 20:36.22) aaaaa
Azokat a típusú filmeket, amelyek középpontjában egy embereket összegyűjtő, bezárva tartó, egymás kínzására és megölésére kényszerítő játék áll -- aminek a végén csak egy maradhat --, gyakran szokták a Fűrészhez hasonlítani. A Would you rather is hajaz némileg az említett horrorfilmhez, de ebben az esetben nem megkötözve/megláncolva tartják fogva a versenyzőket valamilyen elhagyatott pince helységben, hanem egy elegáns ház ebédlőjében, egy kellemesen elfogyasztott vacsora után parancsolják ottmaradásra a vendégeket.

A történet meglehetősen ismerősen indul: egy milliomos úr meghív néhány idegen személyt az otthonába, hogy egy közös vacsora után valakit gazdaggá tegyen. Így kerül ide Iris (Brittany Snow), aki a halálosan beteg fivérén szeretne segíteni. A játszma már az étkezés közben elkezdődik; a játékmester feszegetni kezdi vendégei határait. Egy bizonyos összeg ellenében olyan dolgokra veszi rá őket, amiket máskor nem tennének meg. Ezeket természetesen egyre felkavaróbb kérések követik; a verseny lényege ugyanis nem más, mint döntéshozatal, hogy a résztvevők magukban tegyenek-e kárt, vagy valamelyik társukban.
Abból a szempontból különbözik még a film a Fűrésztől, hogy az áldozatokat nem üzenetek formájában informálják, hanem szembenéznek fogva tartóikkal (a pszichopata házigazdával és embereivel), akik irányítják a játékot és fent tartják a terrort.

A film legnagyobb érdeme, hogy szinte végig feszült, és a történet ritkán ül le. Mindezek ellenére nem egyszer éreztem felesleges dolgokkal történő időhúzást. A színészek kiválóan alakítanak, még az expornós Sasha Grey is, aki jól hozza a hidegvérű őrültet. A játszma fináléja nagyjából kiszámítható volt, de a történet lezárása tartogat egy hatalmas váratlan fordulatot.


3. Slasher (2014-05-04 20:33.46) aaaaa - (válasz RVIN73 2. hozzászólására)
Valóban nem, ez inkább egy ütős thriller.



2. RVIN73 (2013-08-09 09:11.35)  
Remek film. Nem horror!


1. Rcsirke (2013-07-09 21:53.13) aaaaa
Hát, elég durva film volt, legalábbis számomra. A story alapvetően jó volt, de lehetett volna ebből jobb filmet is csinálni. A rendezés nem volt a toppon talán... :-/ A vége nem tetszett, bár sejtettem, hogy valami ilyesmi fog történni. Mindenesetre egynek elment, annyira nem vészesen rossz. :D



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNor-bee, 2023-01-10 20:1713 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk