Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hirtelen 30
- Viasat3, 23:00
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Felhőkarcoló
- Mozi+, 23:00
A bűnös
- Paramount Network, 23:00
Hang nélkül
- AMC, 23:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A sógun (sorozat) - Vélemények
A legjobb filmzenék!
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Asszociáció

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Predator - A ragadozó aaaaa
Szacsvay László aaaaa

 

Fórum - Keresek egy filmet! Köszönöm előre is!

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Vojtech (2013-07-27 12:31.55)  
Sziasztok !
nem tudja valaki annak a katasztrófa filmnek a címét amiben a varos alatt óriási mélyedések,gödrök,szakadékok vannak és valami pur habos megoldást találnak ki?


2. Weser (2013-04-29 16:18.29)  
Keresek pár filmet, de se a címét, se a szereplők nevét, se a rendezőjét, sőt még a készítésének időpontját sem tudom.

1.
Egy karácsonyi filmről van szó, pontosabban thriller szerűségről. Kb 90-es évek közepén vagy végén láttam VHS-en. Amiről emlékszek belőle, hogy volt egy kissrác egy nagy házban, úgy emlékszek az idős nagyapjával élt. Karácsony estéjén nem feküdt le aludni, hanem fent maradt a kutyájával meglesni a Mikulást és elbújt egy asztal alá. Jött is a Mikulás nem is sokára a kéményen keresztül, viszont ahogy kimászott a kandallóból a gyerek kutyája, ha jól emlékszek rátámadt, ő meg valami piszkavas félével megölte az állatot, a gyerek meg az asztal alól nézte végig ezt az incidenst. Úgy rémlik a film további jelenetei is a nagy házban játszódott, mert a betörő Mikulás valamit talán el akart lopni onnan.
Kb ennyire emlékszek belőle, de ez is igencsak zavaros.
A VHS vignettájára Véres játék cím volt írva, lehet, hogy csak az én szabad fordításom volt az. De valószínű nem ez az igazi címe, már amennyire kapott hivatalos fordítást a film. (Nem keverem a címet JCVD Véres sport másnéven Véres játékával)
Egy jó kis film volt amúgy.

2.
Pár tizen, huszon éves srác egy erdőszéli házhoz megy takarítani, vagy bulizni (úgy emlékszek) és amikor megérkeznek az üres kunyhóba, vértócsát találnak, vélhetőleg gyilkosság helyszíne volt. Utána rendesen beindul a film egy pörgős és izgalmas krimi, thrillerbe. (nem a Cabin in teh woods, és nem is a Cabin fever)
Kb 10 éve láthattam.

3.
Akció, krimi, thriller. 90-es évek közepén vagy végén láttam TV-ben. A film főszereplője egy Chow Yun-Fat stílusú laza és igencsak karakteres csávó (az is lehet, hogy ő volt) és úgy emlékszek rendőr. Pár konkrétum: ez a csávó rendszerint zsebredugott kézzel járkált, talán a társával egy zegzugos mellékutcában verekedett, és talán a legfontosabb, úgy emlékszek a film egyik jelenete, lehet, hogy a vége, hogy egy bowling teremben történik egy gyilkosság, amely során az elkövető a pályán fekvő áldozat fejét egy bowling golyóval csapja szét, valamelyikük, úgy emlékszek kopasz volt, és mintha még arra is emlékeznék, hogy a gyilkos (szokásához híven) az áldozata mellé egy origamit dob, jelen esetben a szétcsapott fej mellé a pályán.


Ezeket a filmeket nagyon rég láttam és mindegyiket csak egyszer, tehát nézzétek el nekem, ha nem sok konkrétumot említettem, és azok is zavarosak. Viszont ha valakinek van ötlete ezen támpontok alapján kérem, hogy írja le. Előre is köszönöm.


1. Toptender (2013-03-04 12:15.28)  
Kedves Egybegyűltek!

Segítségetekre lenne szükségem! Régen, kb. 10 éve láttam a HBO-n egy filmet, amelynek a címére a mai napig nem emlékszem, sajnos a színészek kilétét sem tudom... Rövid történetleírással tudok szolgálni, remélem valami tudja miről is van szó:

Van egy laza feka srác, elég szétszórt, semmi sem jön neki össze...Egy napon kap egy szérumot amitől szuper látása, hallása és érzékei lesznek, amit egy ideig nem nagyon tud kezelni! Nagyon viszket tőle... stb. Találkozik egy lánnyal, tehát nem egy vastag sztori... A végén sikerül legyőznie egy nagy riválisát, egy fehér srácot, legalábbis abban, hogy Őt veszik fel az álmai munkájába, ami ha jól emlékszem, valamilyen pénzügyi elemző!

Köszöntem előre is mindenkinek!


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk