Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A jó, a rossz és a csúf
- AMC, 17:40
A függetlenség napja
- Mozi+, 18:00
Dunkirk
- HBO, 18:10
Szerelem első lépésre
- Film4, 18:10
Mátrix
- RTL Három, 18:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Szólánc-angol szavakkal
szólánc tudósokkal
Reviczky Gábor - Vélemények
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A gyerekek jól vannak 2. aaaaa
Laura Dern aaaaa

 

Fórum - Az a bizonyos első év - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

29. Tömö (2022-02-03 19:40.35)  
Vili,már megint annyi hülyeséget irkálsz össze:D
" londoni utcák élethűek", igen, mert valóban ott forgattak.
A csaj a zenei ízlésén sok mondanivaló itt nem vokt,csak az,hogy k.ra nem tudta a szövegeiket;)
Jim Carrey nem tudom,hogy jött ide.
Ryan Gossling sem, viszont,ja ha egymás mellé állnának Simonnal, én,mint Nő,az utóbbit választanám. Mint itt a filmben is tette 'Briseis';), jogosan.
Am. A bár mellékes, nem a helyszín a lényeg.
Pályaudvar meg cgi volt. Csak úgy rítt róla;)


28. somliv (2022-01-19 19:38.47) aaaaa
Dan Mazer rendezése nem aratott osztatlan sikert.
Az elején magam is elégedetlen voltam a látottakkal, mert nehezen találta meg ez a film a maga ritmusát, dinamikáját, sőt, a szereplőknek kellett bizony jócskán idő, hogy kellő hőfokra kerüljenek. Mondjuk körülbelül onnantól kezdett ritmusosabb lenni, mikor az ausztrálok mentalistája, Simon Baker színre lépett, háromnegyedéhez érve pedig egész elfogadott kis vígjátékká kerekedett ki. A házasságba való belemélyedés, annak kibontása, boldog perceivel, örömeivel, rózsaszín felhőivel, majd egy idő után kiégettségeivel, Dan olykor humorosabb köntösbe ágyazza ezt nekünk, melyet néhol elhittem, ám voltak pillanatok, mikor vártam az igazi volumennel ellátott alakításokat. Aztán mikor majdnem lelombozódtam, akkor kezdtem el kapni ezekből, mert szereplőink kicsit megrázták magukat.
Rose Byrne elég karcsún, nőiesen mutatkozik, és nincs ideje kiengedni, mivelhogy sokat van rajta a kamera, nézd mennyit tartózkodik a képernyőn, bizony itt meg kellett mutatnia magát kényesebb, kellemetlenebb, zavarba ejtőbb pillanatokban is, amik jól álltak neki. És a zenei ízlése miatt pedig óriási csillag számára, 85-ből, Starship- We Built This City-, fuuu micsoda szám még mindig. Ott hallgatja a férjével reggelizés közben- igen, mi felépítettük ezt a várost, sőt, kettőnk kapcsolatát is újra építjük, kockáról-kockára, mert az alapzat mindig is jó volt köztünk. Csakhogy pár hónap, pár év leforgásával változás következik be. Eltespedsz, eltunyulsz, azt érzed, hogy nincs már az egészben mozgatóerő, és ha nem szeded össze újból magadat, akkor megmenteni sem fogod tudni házasságodat. Valami elromlott, valami elveszett, megszakadt közöttünk.. Igen, mert a házasság egyike a legnagyobb hullámvölgyeknek, legalábbis ezt mondják, akik benne léteznek ennek mindennapjaiba- erre kapunk ebből a filmből is válaszokat.
Mazernek jellege kicsit alantasabb, kelletlenebb, gusztustalanabb vizekre is előszeretettel bevisz, de vígjáték célból ez működőképes, még ha vannak egyének, akiknek ez sok. Na ja, Jim Carrey féle összevissza rángatózások szintén sokaknak céltalan, bugyuta, és debil formát ölt, mégis egyes helyzetek láttán például az Ace Ventura részei átértékelődnek, ami igencsak befutott film a grimaszbajnoktól, költségvetési szinten is az,- lapozz utána, ha nem hiszed el. Mindegy is, mert ez a romantikus-komédia merőben máshogyan zajlik le. Rose filmbéli párjáról, Rafe Spall nevéről hallani nem hallottam. Olyan semmilyen ez a csákó a mozi felében, hogy sehová nem tudtam tenni személyét, később kezdett ébredezni, rájött, amúgy ha mókásan is, de játszania kellene valamit. Kapunk tőle egy újdonsült viszonyt, a szürke kisegér, Ana Faris oldalán, ami arra megfelelő volt, hogy húzza az időt. Bárban lévő részek tetszettek, ilyen típusú fényűző bárokba a Jacob Palmert megformáló Ryan Gosling járkált harmincas éveiben, és a karaktere Bakernek hasonló volt, csak hát azért tátongóbb szakadék található kettejük között játék fronton- egymáshoz tennéd kettejüket, akkor éreznéd a különbséget.
A helyszínek élethűek, a londoni utcák, a sötétben látható emeletes piros városnéző busz- emelte a nívót, mely kellett. A pályaudvar, a nyugati életszínvonalat képviseli. Nem szükséges a világvégére elballagnod, mert Ausztriában szintén vannak ilyenek- legfejlettebb helyek közé tartozik.. Spall léhűtő énje kezd formálódni, magára talál, mikor feloldja saját problémáját, ezzel arányosan a színészi játéka is jobbá válik, drámai részeknél szintúgy, az alkotás második felében kimondottan jó, mint ahogy ez a másfél óra is feljebb értékelődött.



27. Qwe123rtz (2020-01-03 17:20.01) aaaaa
Itthon kínlódtam megfázással, ráadásul szabadságon voltam, így több időm volt filmet nézni. Az értékelés alapján sok jóra nem számítottam, de az első 20 perc után már vinnyogtam a röhögéstől. Gondoltam, velem van a baj, hogy tetszik, hiszen az értékelés nagyon alacsony, de kommenteket még nem olvastam. Aztán a második reklámnál megnéztem, írt-e U. szamuráj kritikát és megnyugodtam, neki is bejött. (Általában amire Szamuráj azt írja, hogy jó film, azokat nagyobb bizalommal kezdem nézni, mert ez a manus tényleg ért a filmekhez) Amellett hogy (nekem is) válságban levő, de fenntartott házasságomat olvastam ki belőle, az angol és nem angol humortól KO voltam. Az activity, amikor a vénasszonyon (is) mutatja a pun.it, hát kéész. Meg a hármas szexben, mikor Faris kinyögi, imád alul lenni, mikor ketten vannak rajta, de senki se vele foglalkozik, kééész.... Bizony Independence véleményével egyet tudok érteni: "hiába jön a herceg, a hercegből is csak „férj” lesz, a mámor elszáll, a seggvakarás örök..." A film nekem nagyon bejött, főleg a humora miatt, de azért mondanivaló is vót... mert az ugye mindig köll... Alulértékelt film, szerintem az első 6-7ezerbe lenne a helye. Na, megyek, leviszem a szemetet... :-)


26. Tjunior (2018-02-19 08:45.10) aaaaa
Spoiler lehetséges.
Az alkotók próbáltak elszakadni a romkom panelektől, kicsit tekertek a sztorin. A humor is elmegy, van 1-2 poén és nem alpári. Rose Byrne gyönyörű, Anna Faris aranyos (a fószereket ítéljék meg a másik nem).Viszont az van, hogy hiába próbál másnak látszani ez akkor is egy ízig-vérig romkom. Annak viszont csak átlagos. Mennyivel érdekesebb lett volna ha nincs az az egész negédes befejezés. Sőt nincs a képben a 2 másik főszereplő csak 2 ember akik elsiették a házasságot és az egymás agyára mennek szép lassan. Aztán rájönnek és békében elválnak. Nem azt mondom, hogy baromi izgalmas sztori de legalább realista és nem fuldoklik a romkom közhelyeiben.


25. Independence (2016-06-06 07:05.27) aaaaa
Most valószínű szembe megyek a katalógus „fősodorával”, de baszki, nekem ez tetszett!

Talán Anna Faris csetlő-botló bája is közre játszik ebben, vagy a kétségkívül nem mindenki számára azonnal egyértelmű angol humor, vagy az, hogy bizony sok volt ám a sztoriban az igazság, és ki már leélt házasságban, tartós kapcsolatban néhány húzós évet, az tudja, ez így van...

Először igyekszünk tökéletesnek látni a másikat – hályog a szemen a szerelem, vagy épp csak „esztétikai” alapon siklunk el az idegesítő jellemvonások felett – de aztán Minnie Driver – piszok jó volt az a karcosság, ahogy megjeleníti kakaterét – megfogalmazza a lényeget – a moziban többször is megteszi – a jó házasság alapja, ha megtanuljuk a másik hibáit – is – szeretni, elfogadni.Még akkor is, ha állandóan cikizzük ezen hibákat – már ha hibák egyáltalán – mások előtt is, akár.És bizony az a pasi reggel zavartalanul repteti a bélgázokat, álmos elégedettséggel vakarja a seggét, túrja az orrát, szörnyű a papucsa, és úgy általában rém idegesítő egy faszkalap, de a férjem, és hozzám tartozik, és már fura lenne, ha nem így tenne, és hiányozna, mert..., mert mit tudom én, de már összenöttünk, és hiába jön a herceg, a hercegből is csak „férj” lesz, a mámor elszáll, a seggvakarás örök...:)
A nők ugyanígy, mert hiába a szép arc, a gepárd test, a szexuális vonzerő, minden múlik, a test megszokottá válik – hisz a tied, már megszerezted – a szép arcról hamar kiderül, smink nélkül sokkal hétköznapibb, mint gondoltad volna, a csók íze rutinszerű, a bőre illata a melle érintése is napról-napra veszít izgalmasságából.És mikor egy szétharcolt polóban feszítve nyünyögi épp, hogy vigyük le a szemetet, vagy az istennek nem képes megtanulni a dalszöveget, és idegborzoló halandzsába kezd..., és ráadásul szarul billiárdozik – skandallum -, olyankor derül ki, van-e a kapcsolat tésztájában annyi kovász, hogy megkeljen a házasság kenyere.
A szülök első monológja is piszok jó...: abban bíztam, hogy már nem jön haza..., mert meghalt...:) , majd évtizedek múltával – ahogy átalakulnak az érzetek, és a lángolás metamorfózisa eljut „a már nem tudok nélküle élni szakaszba” - még mindig él valami a vonzalomból, van szex – mert van időskori szex, még a szüleink is szexelnek, idősen is, bizony, tudom szörnyű, nem is szeretünk rágondolni, de attól még így van – akkor kiderül mi kell a jó házassághoz, ami tartósan életben marad...

A párterepauta..., én bizony szakadtam a röhögéstől – ilyen az igénytelen énem – Börcsök flegma, unott, monoton szinkronja sokat hozzá tesz, így ütnek igazán a poénok, és bizony ők is csak küszködnek, miközben neked magyaráznak: hogy csinálad, maguk sem tudják, hogy csinálják.Voltam már munkahelyi kötelezettségből pszichológusnál, garantáltan hülyébb volt, mint én – pedig olyan neurotikus egy idióta vagyok, hogy nehéz szintem alá kerülni, neki sikerült - persze nem csoda, amennyi hülyével találkozik, maga is azzá válik, és az ő élete is csak egy élet, az ő problémái is egy tőről fakadnak a te gondjaiddal, és a saját életben nem segítenek a tankönyvből bemagolt útmutatások.
Tudom klisés, tudom az éttermi jelenet vérciki – színészileg is - és mégis, tetszett.

Amennyiben valaki nagy vásznon, vagy kellően mínőségi audiovizuális eszközön nézte a filmet, a londoni pályaudvar, hát... lélegzetelllító képek, rögvest beugrott Kelenföld, és a kísérteties hasonlatosság, no, de majd ha a felcsúti kisvasút elkígyózik odáig, rögvest lesz Lőrinc barátnak VIP váró, de ez már politika, vagy mi, igaz átsző az mindent.
Végül is három dolog mozgatja a világot: pénz, hatalom, szex..., és ebből kettő szervesen kapcsolódik a politikához, bár a harmadik is..., mert az mindenhez, ehhez a mozihoz is, nyilván! :)


24. Semprini (2015-02-21 01:46.33) aaaaa
Ez a film még harmatgyengének is csak nagy jóindulattal nevezhető. A sztori valószerűtlenül bugyuta, poénok szinte nincsenek, nevetni nem lehet rajta, inkább csak kínunkban mosolygunk az abszurd helyzeteken, a szereplők közt pedig egy sincs, aki ne lenne minimum közepesen irritáló - pedig más filmekben előfordult már, hogy bírtam egyik-másikat. Még a szinkronhangok se tetszettek.
Kis híján rávágtam az egyest a közepe táján, aztán a végére valahogy felküzdötte magát egy gyenge kettesre, de könnyen lehet, hogy túlértékeltem.
3,5/10


23. Sötétszív (2014-02-15 23:27.10) aaaaa
Én azért jobb filmre számítottam. ehelyett egy nagyon rosszat kaptam. Egyszerűen érthetetlen, hogy ilyen rosszul elkészített filmek miért kerülhetnek moziba? Forgatókönyv nem volt, a viccesnek szánt részek, nem voltak viccesek, a színészi játék egyenlő a nullával. Ez azért is fájó, mert remek színészek játszottak benne. Szerintem irtó rossz film.


22. Tömö (2014-02-12 16:41.00)  
jé, ezt én is most néztem,... 2-3hete?
semmire nem emlékszem belőle...:D
na, újra nézem...hááátha jóó film.
(vmi dereng a végéről...hogy vmi idétlenkedés az asztalnál, aztán futás mindenki a másik után. tyűű, micsoda happy end!:)


21. Bfm (2014-02-12 14:41.01)  
Én is megnéztem,de nem kellett volna! Imádom Simon Bakert,de abszolút steril volt a szerepében. Szerintem,ezen a forgatókönyvön és rendezésen semmi nem segített volna!


20. Az utolso szamuráj (2014-01-14 17:48.27) aaaaa
Lehet túl sok betiltott horrort néztem mostanában,így örültem egy filmnek,amibe nem vér meg bél meg bélsár folyt,de csapjanak agyon:nekem tetszett.
Pedig a Borat alkotójától nem ilyet várnánk,mondjuk romantikus filmhez képest ebbe is volt necces dolog:azokon röhögtem a legnagyobbat,a szexfotók maminak és papinak,ahogy tömik a lányukat,zseniális.Túl sok a klisé,de igazság szerint a műfaj maga a legnagyobb klisé,tudjuk,ki kihez passzol,számomra nem volt csöpögős Rose Byrne meg mintha lassan elfogyott volna.
Rafe Spall-tól mondjuk néha ráncoltam a szemöldököm,de Minnie Driver és Flemyng kettőse sok mindenért kárpotólt,az ő szájukba adták a legigazibb mondatokat.Amiért négy csillagot adtam rá,hogy nem éreztem nyálasnak,rózsaszínnek,amitől itt sokan nedves bugyóval fekszenek le és minden jó ha él a romanticseszkoje,valahogy ezt is kordában tartották.Simon Baker meg kimondottan jó színész lett,és megértem a hölgyek örömét látványakor,sármos,el kell ismerni.
Izé,na.....jó volt ez.És benne volt néhány kellően angolos vicc,ami külön érték.


19. Moxika123 (2014-01-13 22:34.10) aaaaa
Nagyon tré!


18. Keller.p (2013-10-08 18:45.50) aaaaa
Tényleg brit. Én angol humoron nőttem fel, de itt nem tudtam röhögni, de még mosolyt sem sikerült kicsikarnia. A romantika szál sem jött be, szereplők átlagosnál kicsit gyöngébbek, sőt most ezt végig se tudom nézni..


17. Danadina (2013-10-02 15:01.20) aaaaa
Nekem igazán bejött ez a film és nem csak azért,mert hasonló párkapcsolati gonddal küzdök,hanem mert nem volt tele idétlen sületlenségekkel.Kellemes és elgondolkodtató történet a párválasztás szép és rossz oldaláról.


16. Safi_86 (2013-09-29 16:20.38) aaaaa
nagyon gyenge


15. Whyteangel (2013-09-23 21:11.38) aaaaa
Nem is gondoltam volna, hogy 2013-as a film...
Természetesen a tartalom fogott meg és reméltem, hogy valamicske tartalmat is csempésznek a filmbe. :)
Rose Byrne igencsak visszafogta magát, az arca másfél órán keresztül kétségbeesett volt, se öröm, se bánat, se düh....semmi...unalmas!
Anna Faris kicsit jobban igyekezett, de valahogy fárasztóvá vált az áldozat szerepe számomra, így gyorsan felejthetővé tette a figurát.
Azt hittem, hogy Simon Baker megjelenése majd kicsit felfrissíti a filmet, de amikor neki volt jelenete, az volt az érzésem, hogy ezzel a karakterrel ő nem nagyon tud mit kezdeni. Vicces legyen? Csábító? Romantikus? Vagy kemény üzletember? Nem találta meg a helyes irányt, ezért nem sok emlékezetest tudott nyújtani.
Rafe Spall eléggé hátra került itt a stáblistában, pedig főszereplő. Szegény. Ő kapta azt a férfiszerepet, amitől a falra mászok. Erőltetett poénok, gyötrődés, vívódás, bizonytalanság. Egy percig nem kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa, ő a kapcsolatban a férfi. Számomra az olyan férfiak, mint Josh, nem is férfiak, hanem nagyra nőtt kisfiúk. Már csak emiatt sem drukkoltam nekik, mert nem szeretem, ha valaki ennyire távol áll az alfahím típustól. :)
A legviccesebb pillanatokat a párterápiás nőtől kaptam, nagyon vicces asszonyka. :) Kár, hogy egy idő után nem kapott lehetőséget, mert onnantól laposodott is a sztori.
Előkerültek az együttélés tipikus veszekedésforrásai: Ki vigye ki a szemetet? Miért nincs lehajtva a wc ülőke? Stb.
Ami nekem meglepő volt, hogy azt hittem, ez egy amerikai film. A galambos résznél jöttem rá, hogy valószínűleg a britek keze van a dologban. El is gondolkodtatott, hogy melyik a jobb: Ha az angolok megpróbálnak amerikai stílusú filmet csinálni vagy ha megmaradnak a tipikus angliai vígjátékoknál? Részemről talán az első, mert az angol humort nem nekem találták ki.
A galambos rész nekem nem tetszett, aztán a következő mélypont a legvége volt.
Egynek elment, de nem fogom újra nézni.


14. Bean (2013-09-01 17:52.09) aaaaa
Giccses végkifejlet, sablonos sztori, nem túl jó karakterek persze, de ettől függetlenül amilyen felhozatal volt mostanság az általam megnézett vígjátékok közül mégis ezen nevettem mostanság többet.Mert van benne egy pár jól eltalált szöveg és jelenet ami rendesen megnevettetett.Sajnálom, hogy ilyen átlaggal van fent a film, mert ennél sokkal rosszabb filmek mennek fel 4 fölé, de mit lehet ezzel tenni ízlések és pofonok.Én azt mondom szarásig jönnek az olyan filmek ami nem hogy poént nem tartalmaznak, de még túl is vannak dicsérve.Ez a film témában és történet vezetésben semmiben nem különbözik azoktól, mert kiszámítható, sablonos, nem eredeti, de legalább lehet rajta nevetni és a vígjátéknál ez nem hátrány...:D


13. Vezemor (2013-07-26 13:54.08) aaaaa
SPOILER
A film nálam 2 és 3 csillag között ingázott, de a befejezés után úgy gondoltam még kettőt sem érdemel meg. El kell ismerni van benne pár jó poén, de sajnos - mint napjaink legtöbb vígjátékaiban - itt is az alpáriság és az erkölcstelen poénok felé dől a mérleg.
Érdekes, hogy a világ folyamatosan azt szajkózza, hogy: "Ha nem megy a házasság váljatok el!" nem pedig azt, hogy: "Küzdjetek egymásért!" Felteszem a kérdést: Hol küzdött Josh és Nat a filmben IGAZÁN a házasságukért? Sehol. Bár nem csoda, hogy elváltak... Elvégre fél év után házasodtak össze. Fél év alatt meg lehetetlenség megismerni valakit. Ez talán a legnagyobb oka annak, hogy a házasságok több mint fele válással végződik: A partnereknek voltaképpen fogalmuk sincsen, hogy kihez mennek hozzá. De mivel a film a legvégén simán a legkönnyebb utat választotta semmilyen tanító jelleget nem sugallt a nézői felé. Inkább pont az ellenkezőjét tette. Tovább rombolja a mai világ amúgy sem kimagasló erkölcsi színvonalát...
Összegezve: egyszer meg lehet nézni, de számomra nincs fent a másoknak ajánlott filmek listáján.
Rose Byrne kifejezetten jól alakította a boldogtalan feleséget, Simon Baker nem nyújtott semmi emlékezeteset, Anna Faris és Rafe Spall karaktere viszont olykor kifejezetten idegesített. A zene és a kameranézettel nem volt problémám. A temérdek undorító poén és a kiábrándító befejezés miatt azon megmaradok azon a véleményen, hogy: Ez egy rossz film!


12. Filmimola (2013-07-13 10:27.19) aaaaa
A taplóságot viccesnek sosem fogom szeretni.....ezért ezt a filmet sem zártam a szívembe.


11. Rockercsaj2003 (2013-07-10 14:34.09) aaaaa
last night c. film jutott rögtön eszembe a megcsalásos téma igen felkapott lett sajnos.


10. Dávid manchester (2013-07-08 19:14.24) aaaaa
Engem le tudott kötni a film! Egy unalmas délutánon tökéletes kikapcsolódást tudott nyújtani, sok üresjárat nem volt benne, poénok is megfelelőek voltak.


9. Kyracat (2013-07-06 18:23.36) aaaaa
Nekem nagyon átjött a film.Az utóbbi idők legjobb vígjátéka.


8. Kanka01 (2013-06-24 19:49.29) aaaaa
rettentő gyenge film és nekem egy cseppet sem volt vicces.sok helyen volt idegesitő és szánalmas.rose byrne eygszerüen idegesitő volt rajta kivül többiek még elmentek de maga a film egy nagy nulla volt.ha ennyire kinlodtak akkor mi a francért házasodtak meg?fájt nézni pedig azthittem egy jó kis film esz...


7. Silverlining951 (2013-05-15 16:06.16)  
Húha...ezek a vélemények igen lelombozóak...:D én még nem láttam de mindenképp szeretném megnézni...De így nem várok tőle sokat...azért remélem kellemesen fogok csalódni. :)


6. Frenel (2013-03-21 16:06.44) aaaaa
Én ki is jöttem, nagyon gyenge film!


5. Villers (2013-03-10 18:18.42) aaaaa
Még egyszer is csak nagy jóindulattal nézhető. Ha egyedül vagyok, kijöttem volna elég hamar...


4. Colby86 (2013-03-04 07:19.53) aaaaa
Most már megválaszolom magamnak: igen, a legjobb poénok a trailerben voltak. Egyszer nézhető, szórakoztató kis filmecske ez egyébként. Számomra az volt a fő mondanivalója, hogy a házasság nem egy végleges elkötelezettség, bármikor el lehet válni ha találsz jobbat (és még nincs gyerek). De akkor minek megházasodni, amíg nem találtad meg...?


3. Colby86 (2013-03-01 08:37.05) aaaaa
Ugye nem lőtték el a legjobb poénokat a trailerben?



2. Hungarian Geographic (2013-02-22 14:32.10)  
Nekem nagyon tetszett! Az elmúlt évek egyik legjobb, brutálisan őszinte brit romantikus vígjátéka. Fogadjátok szeretettel a kritikámat a filmről: [link]


1. -Picur- (2013-02-15 07:43.56)  
tegnap láttuk premier előtti vetítésen, igazán jó kis film, valentin napra tökéletes volt :)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2022-02-03 19:4029 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk