Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elizabethtown
- Viasat Film, 08:20
Lovagregény
- Film Café, 08:45
Zoolander, a trendkívüli
- Moziverzum, 09:00
Egy zseni, két haver, egy balek
- AMC, 09:15
Boldog születésnapot!
- Magyar Mozi TV, 09:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Asszociáció
Szólánc
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
John Wick: 4. felvonás - Hagakure aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - A király látogatása - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Captain Al (2015-10-30 14:51.53) aaaaa
Hát ez azta, de még mennyire. Azta paszta jól elbaszva.


4. Az utolso szamuráj (2013-10-03 13:55.11) aaaaa
Érdekes élmény.
Megértem,akik unalmasnak találják:Roger Michell egyszerűen képtelen eldönteni,mit is akart rendezni,így a tulajdonképpeni gerinc-Daisy és FDR szerelme-nem is érdekes munkájában,pedig az eleje és a vége valami ilyesmit sejtetne.A rendezés több ponton álmosítóan unalmas és még egy olyan remek színésznőt,mint Laura Linney is képes másfél órára kivonni a forgalomból.Hogy miért,rejtély,az a nő ultratehetséges,itt szürkébb egy kisegérnél.
Mégis,olykor VAN hangulata,olyan igazi békebeli hangulata a mozinak,és persze ott van Bill Murray,aki miatt kötelező eredeti nyelven nézni a filmet a kiejtés miatt:Murray most is jó,és még egy farokkiverést is elnöki nagysággal fogad,kicsit már persze öregesen.Az ő illetve a dadogós király jelenetei felejthetetlenek-Samuel West ugyanazt a karaktert játssza,akiért Colin Firth Oscart kapott,VI. Györgyöt-mikor ketten vannak a színen,az a mozi,aminek lennie kéne:kicsit történelem,kicsit feelgood,kicsit vígjáték.Hogy az USA egyik legnagyobb elnöke amúgy ennyire pinafüggő lett volna,nem is tudtam,de hát ő is csak férfi,mégha nehezebben is mozgott.Ami nagyon megragadta a figyelmem,oh régi korok fénye:testőröket,belügyiseket,állami akárkiket,titkosügynököket,akik az elnök péniszét pisilés után is megvizsgálják,baktérium nem tapadt vajh rá,alig látni,sőt FDR úgy behajtott a városba például,mint egy hétköznapi polgár.Bush bácsinak a WTC után egy évvel a tűzoltók sztrájkja miatt egy magánhadseregre volt szüksége pl,ha beszélni akart azokkal a férfiakkal,akiknek megígért mindent-és semmit se kaptak.
Illetve,hatalmas jelenet,mikor a király próbál az amcsi lakosággal kapcsolatba kerülni:integetésére a bicikliző illetve a mezőgazdasági gépen ülő figura rá se nagyon bagózik oda,amitől az államférfi szemlátomást kicsit letört lesz-oh,a jenki bunkóság.És még az elnök vele tolatja tolószékét is!:))
Van ebben a filmben mondom,érték,jó jelenetek,színészek,oda kellett volna rá jobban figyelni,és a romantikára erősebben összpontosítani:talán furcsa a magamfajta szemétládától az ilyesmi,de ez a film több ilyen érzelmet is elbírt volna.



3. Vickes (2013-06-10 09:38.32) aaaaa
Közepes kis film. Bill Murray alakítása emelte nálam közepesre a történetet, de így is egy elnyújtott, kicsit fárasztó alkotás a háború előestéjéről, s pont egy ilyen "izgalmas" időszakról készíteni egy olyan romantikus drámát, amelyben viszonylag alig kap szerepet a történelem, nagy hiba.


2. Sdt (2013-05-24 19:57.29) aaaaa
Nekem igencsak tetszett, pedig nem vagyok vevő a romantikus történetekre. Ez pont elkerülte a giccshatárt, és egy - ahogy a vége felé mondják is (nem spoiler!) - akkoriban még titokban tartható kapcsolatot rajzol. Valamennyi szereplő nagyon emberi, ehhez a helyzethez nagyon megrajzolt. Igen, lassú, képekkel, nagyon szép színekkel demózza a történetet, ami mellesleg szinte semmi, átlagos, épphogy nem közhelyes - és mégis, híres, kedvelhető fenségeket hoz helyzetbe. Szóval jó. Ajánlom. Murray és szinkronhangja, Szacsvay szokás szerint kiváló.


1. Svendollgren (2013-02-12 09:39.42) aaaaa
Nem értem,miért kellett ezt a filmet megcsinálni?Hacsak nem Bill Murray jutalomjátékának,aki végre a sok ostoba vigyorgós figura után komoly karaktert alakíthatott.Egyébként a film unalmas,vontatott,érdektelen,a színek fádak,a női szereplők arca nagyon egyforma.Viszont megtudhattuk,hogy Rooseveltnek nagy szerszáma volt.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekCaptain Al, 2015-10-30 14:515 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk