Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
- Magyar Mozi TV, 01:15
Volt egyszer egy igazság
- AMC, 01:15
Éjszakai ragadozók
- HBO, 01:21
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 01:40
Hosszú levél
- Duna World, 02:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Goldman-ügy aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fórum - Transz - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
68. Entersp (2020-03-26 09:06.45) aaaaa
Újranézés után plusz egy csillag.
Viszonylag kevesen értékelték, pedig híres rendező követte el híres színészekkel. Sokan egyszer nézős mozinak vélhetik, nyilván a nem túl ötletes szkript miatt (az nem csavar, hogy állandóan kiderül, valaki már megint hipnózisban volt).
Szóval, közepes, de talán utána kéne nézni, tényleg Goya "érdeme" , hogy egy ideje nem mezítelen a barack a festészetben. Milyen kár, hogy művészettörténészek nem írnak ide.


67. Bede István (2017-12-09 18:58.56)  
QRVA JÓ FILM!!!! :)



66. Városi vadász (2017-02-03 20:34.57) aaaaa
Tarkólövés.
Rémesen szar. Nem csak az a hibája, hogy sokszor már követhetetlen, és belefárad az ember, hanem hogy hiányzik belőle a lélek, ami odab.sz.A történet alapján már az elején nem is értettem, hogy mit tudnak a film végéig kitalálni, de az nem is lett sok.
Elvesztegetett idő.


65. Jason13 (2015-04-11 16:22.10) aaaaa
Danny Boyle zsenialitása vitathatatlan.
Igaz, nem tartozik a kedvenc rendezőim közé, de ha leülök egy filmje elé, tudom, hogy nem mindennapi élményben lesz részem.
A 2013-s Transz is egy elég érdekes darab lett, amit még a megjelenése évében láttam, de valami oknál fogva újra elővettem, talán nem akartam elfelejteni:)
Mit ne mondjak, így a második nézésre is tudott meglepetéseket okozni a sztori. Igaz, eredetiséggel nem lehet vádolni a szkriptet, a játékidő alatt több hasonló "elmében turkálós" alkotás is eszembe jutott, de ennek ellenére nagyon jól működik a cselekmény. A tempó is igencsak pörgős, szinte percről percre kapjuk az újabb fordulatokat, miközben a zsánerek között is csapong a film. Eleinte úgy tűnik, egy képrablós moziba csöppentünk bele, hogy aztán a rendező átterelje az eseményeket egy erotikával is megfűszerezett csavaros thrillerbe, ahol nem mindenki az, akinek elsőre hittük.
A színészek játéka kiváló, külön ki kell emelnem James McAvoy-t, aki valami elképesztően erős játékot prezentált, korosztálya egyik legjobbja a fickó. Meg ne feledkezzek Rosario Dawson-ról se, akire nem csak alakítása miatt gondolok vissza szívesen:)
Egyedül az zavart, hogy a fináléhoz közeledve eléggé ömlesztve kapjuk meg a magyarázatokat, szerintem nem kellett volna mindent ennyire a szánkba rágni, hiszen úton útfélen azért nyújt kapaszkodókat a sztori. Sebaj, ezen kívül más kifogásolni valót nem találtam.
A történet kellően fordulatos, a színészek remekelnek, Boyle pedig a sajátos stílusában prezentálja mindezeket. A közeljövőben lehet megint kap egy újranézést, hiszen ezt az élményt kár lenne elfelejteni.


64. Sötétszív (2015-03-20 16:33.42) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 61. hozzászólására)
Akkor félni kellene tőled? Egy frászt. :D


63. Törölt felhasználó (2015-03-20 12:51.23)   - (válasz Lector 62. hozzászólására)
No ugye?:D (csak ritkán beszélek zöldséget, de akkor nagyon spenótszínűt:):):))


62. Lector (2015-03-20 08:17.47)   - (válasz Törölt felhasználó 61. hozzászólására)
Ezt érdemes megfogadni.:)


61. Törölt felhasználó (2015-03-20 01:21.01)  
Sok újat nem lehet hozzáfűzni ahhoz, amit az előttem szólók már elmondtak.
Néha kicsit zavaró volt ez a hagymához hasonló többrétegűség, és valóban nem mindig tudtam eldönteni, hogy mikor éber álom és mikor valóság, amit éppen látok.
Nyilván lehetett sejteni ezt-azt, de számomra ez nem zavaró volt, inkább kíváncsivá tett, hogy mégis hova akarja kifuttatni Boyle ezt az egészet?
Persze a végére szépen összeállt a történet, bár kerestem benne a logikai hibát, mert a telefonos húzás sem volt teljesen világos, ahogy azt sem tartom valószínűnek, hogy egy őrzött parkolóban nem tűnik fel senkinek, hogy "valami bűzlik Alfarómeoriában"...(de ez annyira szőrszálhasogatás, hogy nyugodtan át lehet siklani felette)

Amúgy meg nem hiába csípem ezt a McAvoy fickót, itt se lehetett panasz rá, Rosario Dawsont pedig nem csak előnyös külsővel áldották meg az égiek.

A film érdekes volt, olyan nem mindennapi, ami előszeretettel fekszi meg a gyomrot.

És mi ebből a tanulság?
--------------
filmveszélyeztető tartalom következik!:)
Soha ne haragíts magadra egy nőt, főleg, ha az még az agyadban is képes kurkászni!:):)


60. Johnny Saiper (2014-12-27 11:42.21) aaaaa
Ritka furcsa film. Egyébként tényleg nagyon meglepő, fordulatos, a színészi játékokra meg a látvány-és zenevilágra sem lehet panasz, de a végén már egy kissit nagy volt a káosz.
Tegnap este láttam, gondoltam alszok rá egyet, átértékelem. Arra jutottam, hogy a történet bonyolódása jót tett a filmnek, bármely érdekes is. Néha viszont akarva-akaratlanul kizökkentem a lendületből. Éppen ezért javallott a film alatt teljesen rá koncentrálni. Az is tetszik, hogy a legtöbb meghökkentő dolgot viszonylag egyszerűen, de hatásosan megmagyarázták.
Danny Boyle többi filmjét is majd előveszem később. A Transz nálam bejött, de nem tudtam teljesen beleélni magam. Egyébként ajánlott film.


59. 3.Sanya (2014-11-08 14:39.03) aaaaa
Remek film,jó a történet,egyszerűen lebilincsel. szeretem,ha egy film "visz" magával,jó a szinészi játék,mit mondhatnék még,talán csak azt sajnálom,hogy nem moziban láttam.


58. Sötétszív (2014-05-24 20:06.20) aaaaa
Én már nagyon vártam, hogy ezt a filmet lássam. De sajnos csalódnom kellett. Egyszerűen nem jött be ez a film. Hiába alakított jól James Mcavoy, vincent Cassel, és Rosariuo Dawson, valahogy nem tudott lekötni. Danny Boyle rendező tehetséges, de ezen filmje nem tetszett. Egyszer nézhető, gyenge mozi.


57. Nyolcadik utas (2014-04-25 07:16.59) aaaaa
Megint egy alapvetően egyszerű történet, melynek képi zsenialitása a megvalósításban rejlik. Mondhatni, pszicho thriller, persze több is annál. Cassel egyik nagy kedvencem, most is hozza a tökéletes alakítását.
Ja és megint az előzetes. Többet nem nézek. Ígérem. Mert annak alapján kicsit többet vártam.


56. Cselló111 (2014-03-08 15:00.13) aaaaa
Nem egy könnyű film az biztos. Agyilag ott kell lenni, hogy képes legyen az ember felfogni, megérteni és befogadni.

Boyle egy igazi labirintust épített fel. Elsőre azt hihetjük, hogy egy nagyon egyszerű útvesztő, ahonnan könnyen kiérünk, de rá kell jönnünk, hogy ez a labirintus hihetetlenül jól tervezett, több szintes, miközben haladunk feladatokat kell megoldanunk ésszel, értelemmel.
Mindezt úgy, hogy végig játszik az érzékeinkkel, feszültséget generál.
Nagyon erős hatások érnek minket.. a nagyon jó zene, a vetített képkockák az életidegen terekkel, azok szürreális berendezéseivel, látványvilágával, a folyamatosan visszatérő véres jelenetekkel - ezek mind-mind a feszültséget folyamatosan életben tartják.
A feszültség mellett a bizonytalanság is egyre fokozódik .. már nem tudjuk amit éppen látunk az a fantázia, képzelet, emlék, álom, hipnózis vagy a valóság, de ha a valóság akkor az a múlt vagy most éppen a jelen.

Sokszor úgy érezzük, hogy maga a rendező is eltévedt, a feladatként megadott kirakós játék nála sem áll soha össze egy egésszé, de a végén kiderül, hogy végig nagyon tudatosan orrunknál fogva vezetett, hogy csattanóként mindent a helyére tegyen... a mi fejünkben is.

Szeretem a kirakós játékokat. De van amikor már sok.. amikor újabb és újabb dobozokkal öntik elénk a darabkákat amik összekeverednek, akkor egyszerűen megunja az ember, sok lesz neki. Valahogy így jártam én is.. kicsit kevesebb puzzle halmot kaptam volna, akkor élvezettel játszottam volna végig.


55. Az utolso szamuráj (2014-02-22 19:05.51) aaaaa
Mikor már azt hitted,minden színt láttál,jön Danny Boyle és rádcáfol.Mikor már azt hitted,minden kamerabeállítást végigzongoráztál,jön Danny Boyle és rádcáfol.Mikor már azt hitted,minden csavaros sztorit láttál,jön Danny....ahogy előbb.Mikor pedig azt hitted,nem lehet meglepetés a meglepetésben,jön ez az angol muki a klipesztétikával és a betépett füvezéshez hasonló ,lüktető filmvilágával,hogy még,megint,újra,csakazértis juszt is,rádcáfoljon.
Hogy mi a lényege a filmnek??Elvileg egy festményt keresnek,tudatokba bújnak be,aztán összemosódik a kép,a végén meg minden kitisztul:ám a lényeg a HOGYAN.Van benne durvulás,vannak marha jó színészek és van a filmben egy pina,egy női rés,egy hasadék,melynek meztelensége nem öncélú,nem azért van hogy felálljon a férfiak fasza,hanem mert a történet fontos része.Ilyen se sok volt még,kellett hozzá az angol rendező.
A Transz maga a vegytiszta filmes zsenialitás szétrendezett,hipnotikus,kacifántos képi világával ahol néha nem az az érdekes,ki vert át kit vagy mire megy ki a történet,hanem hogy azt az alkotók hogy tudják Neked,mint nézőnek eladni úgy,hogy az ne hasonlítson semmire-gondolok itt a képi világra.Kell a mozihoz ,annak teljes élvezetéhez az,hogy tudatod valóban üres legyen és ezáltal befogadó erre a különlegességre,hipnotikus utazásra,és kell az is,hogy néha ne gondolkodj,csak érezz vagy hangolódj rá a dolgokra.
Mert egyszerűen jó nézni,ahogy van egy filmes végre,aki mer játszani képekkel,színekkel,vágásokkal úgy,hogy igen,a történet mintha már néha nem is lenne lényeges,mert tudja,érzi,láttunk már kicsit hasonlót-igen,akár az Eredet-et.Az is jó-de ez sokkal jobb,dinamikus,elegáns és amit a végén Boyle és csapata az autós jelenetnél kép-zene-vágás kompozícióból megcsinált,nemigen csinálja utána senki,egyszerűen szó szerint gyomorba passzírozott.Már az se érdekelt volna,ha nem lesz teljes a kép-de persze az lett,mégis,mert rendezőnk van olyan megbízható

És volt,olyan jó is,hogy Rosario Dawson hasítékát közszemlére bocsássa,bár nem emiatt érdemes csak megnézni ezt a finomságot.Hanem,mert különleges.


54. C.hester (2013-11-03 14:45.02) aaaaa
csavaros és csak a végén tudod meg hogy ki mikor hogyan.imádom az ilyet.
Amit kihagytak a filmből az az, hogy használják a néger ellen a "szamóca" szót. (Aki látta a filmet az érti).


53. Dr.HannibalLecter (2013-10-30 21:13.44) aaaaa
nem rossz, de kétlem hogy kultfilmmé válna.
engem valahogy nem ragadott magával túlzottan ez a hipnotizálósdi. a szinészek persze hozzák a kötelezőt. gondolkoztam rajta hogy Rosario Dawson teljesen pucér jeleneteiért 4-est adok rá, de az eszemre kell hallgatnom:))


52. KongFan (2013-09-04 12:38.38) aaaaa
Jó film volt ez!
Szeretem Danny Boyle munkáit, valahogy mindenféle stílusban megállja a helyét.
Most éppen egy emlékkutatós, szövevényes, csavaros thrillerrel próbálkozott.
A színészek első osztályúak, ez a hármas trió rettentő jó választás volt. Rátermetten, magabiztosan és hihetően keltik életre a figuráikat és az egyik jelenetben férfi emberek millióinak vágy válik valóra! Legalábbis annak aki szereti a barackot.
A képivilág elsőosztályú, eszméletlen jól néz ki a film. A zene fantasztikus, volt egy kis Drive-os utánérzésem néha néha.
A hipnózisos témában egyáltalán nem vagyok jártas, szóval nem tudom mennyire lehet ilyen dolgokat megcsinálni, mint itt. Gondolom erősen púdereztek azért. Végül is működik a dolog.
Ami miatt mégsem adok maximális osztályzatot, az az, hogy a csavarokat túlerőltetik.
Legalábbis szerintem. Lassan már mindenről kiderül, hogy előre kitervelt átverés stb. A vége felé már idegesítő volt kicsit.
SPOILER ON
Azt meg már a kezdetektől lehetett tudni, hogy Dawson karaktere keveri a szart. Rögtön ahogy meglátja McAvoy figuráját, lehet látni rajta, hogy ismerik egymást. A csaj indokai meg eléggé furák voltak nekem. Miért kellett neki egyáltalán a kép? Ennél egyszerűbb módon nem tudta volna megszerezni? A végén meg elgázolja a volt hapsiját hát... kicsit erős! Persze rálehet fogni, hogy félt tőle a dolgok után. Érthető, rendőrökhöz mégsem fordulhatott, hiszen az ő praclija is mocskos lett csak mégis... kicsit idegen volt tőle.
SPOILER OFF
Látszik, hogy egy biztos kézzel dirigáló ember rendezte. Bőven többször nézős darab! Érdemes bepróbálnia azoknak, akik szeretik az ilyen emlékkutatós, balhés filmeket. Igényes!


51. Xanadu (2013-08-18 03:27.22)  
Rosario Dawson. Az első dolog ami szembetűnik, hogy ezek a színésznők ahogy idősödnek, nem is tudom, talán érzik, hogy megy az utolsó vonat és vonzó szeretők és romantikus hősnők helyett nemsokára tinik anyukáit vagy ments Isten nagyikat fognak játszani, ezért amit fiatalabb korukban nem nagyon mutogattak most ám megmutatnak mindent. Nézd Helen Hunt a Kezelésben valamint Marisa Tomei a Pankrátorban.
Máskülönben a film hidegen hagyott, a csavarok nem ütöttek akkorát. Egy biztos, hangulat kell hozzá. Írjak valami jót is: megint bevált az a jellegzetes Danny Boyle-os zene.


50. Darjeeling (2013-08-17 22:28.39) aaaaa
Azért néztem csak meg, mert a rádióban az Eredethez hasonlították, hát meg kell mondjam, tévesen. Messze lemarad az Eredettől, és bár tényleg nem kiszámítható, azért nem hasaltam el a fordulatoktól. Ha röviden kellene jellemeznem ezt a filmet, ezt mondanám: "Sokat markol, keveset fog."


49. Biaggimax (2013-08-12 22:42.49) aaaaa
Én is Transzba estem a film közepétől, mikor már azt hittem tudom, értek mindent, megint a mélybe zuhantam! Ajánlom mindenkinek páratlan film..


48. Koki és koki (2013-08-10 17:04.55) aaaaa
egyik legjobb film amit mostanába láttam és nekem a végével se volt bajom,bejöttt úgy ahogy van..de most komolyan,akinek nem,az hogy csinálta vna meg a végét,vagy mit csinált vna vele?? vagy mit nem?? most már elkezdett érdekelni :)


47. Chris92 (2013-08-05 13:34.17) aaaaa
Danny Boyle ismét behúzott a csőbe.
Mert igen számítottam rá, hogy nem mindennapi alkotást fogok látni, tekintve, hogy az angol rendező soha nem lépett ugyanabba a gödörbe kétszer, és ha egy bizonyos műfajba talál az útja, akkor rögvest megtalálja az a alkalmat, hogy annak minden kiszámítható elemét eltüntesse, fölforgassa és maga képére formálja azt. A Transz esetében sincs ez máshogy, de még úgy is sikerült meglepetést okoznia, hogy a filmnek már a kétharmada lepergett, de nem rohanjunk előre.
A bűnügyi (ellopott és eltűnt festmény után való nyomozás) felütéssel való indítás ugyanis csak egy darabbá válik a kirakós játékban, ami hamar a pszichológiai thrillerek mezejére vetődik a hipnózisokkal, drogos beütésű víziókkal és imprinting-kel, amik mégsem öncélúak, hanem végig a történetet és annak folyamatos csavargatását szolgálják méghozzá ügyesen mert abban is van szerepük de egyben a karakterek és a közöttük lévő viszonyrendszer dinamikáját is megadják. És ez utóbbi pedig azért ügyes, mert a sok vizualitás gyönyörködteti a retinánkat és stílust is ad a filmnek ugyanakkor nem a semmiért van. aztán pedig mire észbe kapunk egy háromszereplős kameradráma alakul ki előttünk, ahol nem csak az alapvető emberi tulajdonságok és tettek (vágy, szerelem, hazugság, önzés, kapzsiság, megszállottság) jelennek meg és vívják meg párharcukat a főszereplők képében, de ez egyúttal olyan erőteljes érzelmi töltetet ad a filmnek és ad olyan választ minden addigi történésre, miértre választ, hogy nem hazudok, döbbenten bólogattam, na igen Boyle ismét bevitt a sűrűbe, hogy aztán a tortát az arcomba nyomja- És ennek én speciel örülök.
Persze ez keveset érne ha a film többi aspektusa nem lenne jó, de szerencsére minden képkockáról ömlik a vértiszta profizmus, gyors de nem kapkodó történetvezetés, erős és értő rendezés, Anthony Dod Mantle hihetetlenül jól eltalált, szuggesztív, vibráló képei és természetesen remekül teljesítő színészgárda. Bár maga a film sztorija néhol erősen feszíti a józan felfogás határait (egy idő után már nehéz volt eldöntenem, mi az ami a tényleges valóság síkján megy és mi az, ami csak hipnózis), ettől még egy intelligens, bevállalós és tényleg egyedi műfajkoktél, igazi ujjgyakorlat a rendezőtől.


46. Gibbs (2013-07-27 22:55.48)   - (válasz Gibbs 45. hozzászólására)
Egyébként sem túl világos az az 5 perc...


45. Gibbs (2013-07-27 22:55.18)  
Az utolsó 5 perc nélkül elég frankó lenne... az utolsó 5 perc már hollywoodi stílusú 26598. csavarás még a végére hogy a néző beizguljon mégegyszer és a történet is a kommersz sorba vágja magát...


44. Vbacs (2013-07-24 16:19.38) aaaaa
SPOILERES tuti biztos amit írni fogok.

Emberek, ez a film nagggyon nem könnyű eset. Még mindig nem tudom, hogy hányadán állok azokkal a filmekkel, amik kezdetben a földön állnak, aztán úgy elrugaszkodnak, hogy sose szállnak le. Mert ez is körülbelül ilyen volt. Annyira csűrték-csavarták, hogy a végén majdhogynem körbeért.
Igencsak el kell engedni a fantáziánkat hozzá, és ha ez sikerül, akkor úgy NAGYJÁBÓL megfejthető ez az alkotás.
Mivel a legeslegvégére valamennyire sikerült nekem is kikeverednem (a "nekem IS" utalt a film végére) a "te jó isten mi a mennydörgős ménkű történik" vízéből, csakis ezért teszem a Transzot a jobbak közé ebből az "elszállós" kategóriából.

Egy újabb Danny Boyle film, olyan mint a többi : Nem engedi, hogy miután megnézte, bárki is elfelejtse. Miért? Elsősorban megint a kiváló színészgárda csalja be a nézőt a mozikba, ami minden nemet rendesen kiszolgál. A férfiak csámcsoghatnak a gyönyörű és szupertehetséges Dawson-on, a nőknek ott van Cassel és McAvoy, akik szintúgy mindkét erénnyel hódítanak.
De a Boyle filmekre oly jellemző a nagyon nem elhanyagolt forgatókönyv is, az emlékezetes képsorok és zene (Atyaég, a zene majdnem mindent vitt ebben a filmben), ami ez esetben egy sajátos légkört teremtettek. A hang és fényhatások keveredtek a pulzáló ritmussal és kész is lett az az atmoszféra, ami méltán kapta a Transz címet.

Víziókból víziókba ugrál a film, gyakorlatilag egy erős drogos látomásai is lehetnének, de itt most a hipnózis volt a fő vonal, aminek a segítségével ki akarta csalni egy kis bűnözőcsapat és egy hipnotizőrnő, hogy McAvoy hova rejtette el a jó sok pénzt érő festményt. Lesz itt minden : szerelmi háromszög, erőszak, míg a végén kiderül, hogy nem is a festmény volt ebben a történetben a lényeg, hanem egy sokkal mélyebb lelki trauma van itt elrejtve. Több mindent nem lövök le.

Ilyen kánikulában igazán nem könnyen fogyasztható ez a film, de az utolsó jó háromnegyed óra annyira jól sikerült, hogy aki ez után nem veszi fel a fonalat és érzi át a filmet, annak biztos nem fog tetszeni. Nekem szerencsére a nagy meleg ellenére is sikerült koncentrálnom, pedig tényleg nehéz.
Nagyon jó film, de elég ritkán elővehető, sőt, talán egyszernézős darab. Lefáraszt rendesen.


43. G-ergo (2013-07-19 23:11.05) aaaaa
ez király.


42. Purusa (2013-07-19 12:24.51) aaaaa
Remek film,porgos jo szineszi jatekkal,nekem bejott!


41. Magenta (2013-07-14 22:30.55) aaaaa
Végig pörgős kis film, sok fordulattal és rendkívül jól szerkesztett jelenetekkel. Egyszer mindenféleképpen neg kell nézni!



40. Kiskakukk@ (2013-07-12 18:32.11) aaaaa
Látom sokaknak nagyon tetszett a film, én leszek a kivétel. Az első fél óra után majd megevett az unalom... Mikor bejött a képbe a nő, rögtön megfordult a fejemben pár gondolat a film végét illetően és igazam lett. Baromi rossz így filmet nézni, de lehet, hogy csak én hibázok rá a dolgokra. Meglepő fordulatok? Hát az se nagyon volt....

SPOILER

Most komolyan...A nő agyturkász, már az elején felismeri a srácot... Elég egyértelmű volt, hogy valszeg mindenkit átver a végére.


39. Kyracat (2013-07-12 15:17.37) aaaaa
Jaj,de jó film volt ez!Mindenkinek ajánlom.Jó sztori,fantasztikus színészi gárda,profi rendezés.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEntersp, 2020-03-26 09:0668 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk