Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Meg - Az őscápa
- Viasat3, 21:25
Falcon Lake
- Cinemax, 21:52
Bizonyítás
- Film4, 21:55
Gyermekanyák
- Cinemax2, 22:05
Gyógyító érintés
- Filmbox Family, 22:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Polgárháború - Vélemények
Konstrukció - Vélemények
Maró eső - Vélemények
Nincs, aki megmentsen - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A földlakók nemi élete aaaaa
Jade Anouka aaaaa

 

Fórum - Gyilkos Joe - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
74. Angelsoul (2019-01-15 00:07.21) aaaaa - (válasz S0nnyblack 49. hozzászólására)
Teljes mértékben egyetértek. Ez valami borzalom. A nőalázás minden formája benne van. És az ilyen mértékű öncélú brutalitás nem való filmre. Minden sejtemmel ellenkezik. Aki ezt élvezi, az aberrált.


73. Emylio (2018-04-02 11:29.08) aaaaa
Szörnyű, hogy mennyire beteg ez a film, de bejött.



72. Evile-Elvis- (2016-03-03 06:40.13) aaaaa - (válasz Sötétszív 71. hozzászólására)
William Friedkin '73-ban kulturális forradalmat váltott ki, új szintre emelte a teljes filmalkotást. Munkásságának jelentősége túlmutat a karrier bármely fajta definiálható fontosságán.


71. Sötétszív (2016-03-03 01:17.14) aaaaa
William Friedkinnek elég hullámzó a karrierje. Sok buktába szaladt már bele, éás gondolom ez sem lett anyagi téren sikeres. Viszont egy nagyon erőteljes, provokatív, és őszinte filmet láthatunk az életről, és annak beteg brutalitásáról. Matthew McConaughey (zseniális), Emile Hirsch, Gina Gershon és Juno Temple bebizonyítják, hogy milyen remek színészek. Itt nincsen jó, vagy rossz, a határokat rendesen átlépik. Döbbenetes erejű alkotás, főleg, a film végi konyhás jelenet miatt. Többször is meg lehet nézni. Egy biztos: aki már látta, sosem fogja elefelejteni. William Friedkin egymekművet tett le az asztalra. Ezt nyugodtan mondhatom.


70. Randal (2015-11-05 21:11.48) aaaaa
A maga teljesen aberrált módján fantasztikusan összerakott film szerintem. Végig hozta a hatásos jeleneteket, nem nagyon unatkoztam rajta a viszonylagos lassúsága ellenére sem. A csavarok persze nem vágtak nagyon mellbe, de a texasi, primitív, minden morált nélkülöző bunkók világa szórakoztatott. Az is tetszett, ahogy Joe karaktere egy ponton túl majdnem olyan hatásfokkal birtokolta őket, mint Tóthékat az Őrnagy úr. Az utolsó 10-15 perc pedig totális agymenés, teljes elmebaj, de pont ennek szánták. Mind az a primitívség, agresszió, intrikus karakterkapcsolat, amit addig épített a film, a konyhás jelenetben tökéleteset robbant nekem.
Nem egészen az én ízlésvilágom a film, ezért nem adok neki 5 csillagot, de egy felső ponthatáros 4-est azért igen.


69. Nomad1944 (2015-04-06 00:35.39) aaaaa
Nem minden nap látni ennyire szar filmet.


68. Michuu (2015-03-13 16:46.53) aaaaa - (válasz Michuu 67. hozzászólására)
Bocsi a szóismétlésért. :D :P


67. Michuu (2015-03-13 16:32.03) aaaaa
Kellően adagolja a fekete humort, és a brutalitást egyszerre, emellett még sok emlékezetes pillanatot is lehet idézni belőle, emellett Matthew McConaughey játékát is öröm volt nézni.


66. Bdt (2014-10-10 09:58.34) aaaaa
Én mostan külön élvezem, hogy a agártestű "barátom" megtanult színész lenni, lassan tényleg a barátom lesz. a film nekem valóban brutális, szal, nőt így arcon bszni, na, elfordítottam hirtelen a fejem, a nagyon szőrös ginapuncitól majdnem behánytam, ellenben a sok retardált közt matthew elegáns stílusa, bármennyire beteg is hoz egy kis finomságot a filmbe, bármennyire kettős is ez az érzet. van a sztori, ami, inkább a karakterek és a felfogásuk a mókás, de a fim , magában akkor is három csillag nálam, a negyedik csillag nagy ervinnnek szól.Zseniális a kicsit sznob, nőies, a mondat végén kicsit felvitt hangsúlyaival. Egyszerűen tökéletes.


65. VadRaszta (2014-09-09 22:24.57) aaaaa
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy előzetes véleményeket olvastam róla a neten és ott az állt, hogy nagyon durva film, emiatt is néztem meg. Így a filmbéli brutalitás számomra kevés volt, de ugyan akkor helyette teljesen mást kaptam. Nem a durva jelenetek fontosak a filmbe, nem véletlenül csak kevés van benne, gondolom így akarta meg tartani a film mondani valóját a rendező és hogy így nem csúszik át egy szimpla darálós filmmé. McConaughey hihetetlenül jól hozta a karaktert, soha nem volt még (ennyire) jó. Bár nem tudom miért, de valahogy mindvégig woody Harrelson figurája lengett elöttem a született gyilkosokból. Ami nagyon rossz az a vége, szószerint a záró jelenet, szeretem ha a rendező a nézőre bízza a végkifejletett, de itt nálam valahogy nem működött. Minden esetre a jobbak közé tartozik.


64. Törölt felhasználó (2014-03-21 12:32.09) aaaaa - (válasz Ak76 63. hozzászólására)
Naná, hisz a kollektív megvetés nem személyeskedés, csupán általános elitélés.
Igen, azokat én is csak sajnálni tudom, akik egy-egy filmet brutalitása, eltérő megközelítése miatt szimplán lebetegezve megbélyegezik szarként. Ha még a filmek terén sem flexibilis és befgadó valaki, milyen lehet az életben? De ismerjük már ezt az elterjedt vírust ami majdnem mindenhová beitta már magát, felszínesség névre hallgat. Egy Lynch, Von Trier vagy mondjuk Jodorowski film pedig lehet, hogy életre szóló traumát okozna. Bár épp a felszínesség az, ami ettől megvédi.:)


63. Ak76 (2014-03-21 10:19.37) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 62. hozzászólására)
Azért mert a legelejétől kezdve keveri a szezont a fazonnal.
Azt írja hogy kultúrsznob,meg beteg aki ilyeneket néz,akinek ez tetszik,de ő,Ő,na ő aztán nem személyeskedik,hogy gondoljuk mi azt hülye jobbágyok,hogy ha MINDENKIT lehülyézel,az nem sértő,hiszen nem gipsz jakabot hülyézed,hanem mindenkit..
Ezen logikai bukfencek mentén fordulhat elő,hogy a srác NEM IS ÉRTI hogy lehet elvonatkoztatni egy beteg,éjsötét humorú filmet a valóságtól,ergo ami tetszik filmben az biztosan tetszik az életben is logikus nem?
Jól mulatok ezeken a srácokon/lányokon,el nem tudom képzelni hogy lehet úgy filmet nézni hogy nem a TARTALMAT,a művészetet,az actori munkát követem nyomon,hanem ledöbbenek,bazz,micsoda beteg szar már ez,csirkecombbal szopatják a nőket,12 éveseket (???)dugnak benne,aki ilyeneket néz az tutira beteg,azt le kéne lőni,vagy ha nem hát kultúrsznob,oszt jónapot.
Arra azért kíváncsi lennék mit szólna egy Lars Von Trier filmhez,egy David Lynchez,vagy valami még absztraktabb keleti rendezőhöz,mondjuk egy Takashii Miike-hez.
Összeomlana az u.n tudata?...:)


62. Törölt felhasználó (2014-03-18 00:08.15) aaaaa - (válasz S0nnyblack 60. hozzászólására)
Most nem akarok belemenni abba, hogy egy rendezőlegenda egyik komoly filmjét osztod amit mellesleg a kritikusok és a közönség nagy része is kedvel, mert jogodban áll, nem tetszik, ez van. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy miért fordul fel a gyomrod tőlem úgy, hogy nem is ismersz?


61. KareszFaszi (2014-03-17 16:31.08) aaaaa - (válasz S0nnyblack 60. hozzászólására)
Először inkább vedd be a nyugtatókat,mert még így maradsz:) Amúgy nem voltál úriember...
A logikád továbbra is barátkozik a bányászbéka hátsójával: ha valakinek pl bejön az amerikai pszicho- hangsúlyozom ez a "te" logikád - akkor nyilván az olyan beteg f..szokra izgul, mint P Bateman esetleg az ő tetteire?:) Nem is beszélve a Schilndler listájáról pl. Szóval a gyengébbek kedvéért: a tetszés nem egyenlő az egyetértéssel...A baj ott van szerintem, ha valaki nem tudja helyén kezelni,hogy ez egy film, vagy a saját véleményét-mert aki mást gondol az ilyen meg olyan.
" ilyen beteg fasz" - max a lábad között,azért is vagy ilyen idegbeteg:)


60. S0nnyblack (2014-03-17 16:05.35) aaaaa - (válasz KareszFaszi 59. hozzászólására)
Na jól van barátocskám rendezzük le ezt egyszer s mindenkorra! Eddig azt hiszem eléggé úriember voltam, de ez eddig a pontig tartott. Akkor leírom amit az elejétől fogva gondolok:
Miféle beteg, lelki hulladék ember vagy te, ha arra izgulsz, hogy nőket aláznak meg, és 12 éves kislányokat áruba bocsátanak??? Kérdem én, mi abban a művészi, mi abban a különleges, hogy egy apa pénz híján a 12 éves lányát szexuális szolgáltatás ígéretével odaadja egy bérgyilkosnak, hogy ölje meg a volt feleségét, a 2 gyerekének anyját? Hogy egy csirkecombbal falloszt imitálva egy kb 3 percen át tartó jelenetben szopatnak egy nőt, először szépen lassan, aztán torokra. Miközben a férje csak figyel és helyesel. Ja ki ne hagyjam, hogy előtte egy jól irányzott jobbcsapottal eltöri a nő orrát. Aztán az egész család buzdítására legyilkolja a fiút. Csak gratulálni tudok a "pikáns" ízlésedhez. De ha nem haragszol, nekem ettől a mocsoktól felfordul a gyomrom, és az olyan emberektől is akiknek ez tetszik. Mert tudod ott valami nagyon nagy baj van...
Tessék, ezt hívják személyeskedésnek. És én ezennel le is zártam a veled, meg Ak76-os barátommal való kommunikációt. Mert nem felejtettem el az ő megjegyzését sem az értelmi képességeimet illetően. Majd pont 2 ilyen beteg fasz fog engem kioktatni. Menjetek haza és verjétek ki erre a szarra. Biztos erre keményedik.
Utólagosan is elnézést kérek mindenkitől, a kommentem erőteljesen SPOILERES! ::DD


59. KareszFaszi (2014-03-17 15:41.42) aaaaa
Senki nem igazol téged,csak saját magad - ennek kellene kínosnak lenni:)Amúgy egy véleménynek a lényege alapban a tartalma és a stílusa - mindkettőben gáz voltál-szóval van min mulatni:)


58. Cicóka (2014-03-17 15:38.46) aaaaa
Én is nem rég néztem meg,lány létemre annyira nem borultam ki rajta, de egyáltalán nem mondanám, hogy jó volt. Egyedül az alakítások voltak nagyon jók, Matthew miatt ültem le megnézni, és csak miatta nem kapcsoltam ki. Szerintem is elég beteg, nem értem ezt hogy lehet "élvezni". Pár napja figyelem a fórumot, nem akartam írni, és leszólni se senkit, mert pont látom megy itt a vita, hogy ki személyeskedik, ki nem.. De én sem értem, hogy ebbe a filmbe hol az értelem vagy a rejtett tanulság vagy akármi, nem értem, mi jó a színészek alakításán kívül, mit élvezhet ezen akárki. Mindenkinek saját dolga, hogy mi, miért tetszik, de nem kell ilyen vérre menően egymás véleményét kritizálni. Ez egy fórum, ez a lényege, hogy mindent leírjon, amit gondol x-y. Én is kapni fogok, mi?:D


57. S0nnyblack (2014-03-17 15:17.42) aaaaa
Azért nagyokat mulatok itt magamban :D Én vagyok az aki csak szimplán leírta a véleményét anélkül, hogy bárkihez szólt volna személy szerint. Ti pedig betaláltok engem mindezek után. És még én vagyok a személyeskedő.. :DDD Vegyétek már észre magatokat, minden szavatokkal engem igazoltok. Nekem kicsit kínos lenne...
Chris Co-nak reagálva pedig: Úgy néz ki nem én vagyok depressziós mások véleménye miatt...


56. Chris Co (2014-03-17 14:20.10)   - (válasz S0nnyblack 54. hozzászólására)
Nem neveztél meg senkit, kivétel a mindenki, akik nem értenek egyet veled (kultúrsznob). Csak a véleményed írtad le, amiben benne volt az is, hogy aki nem ért egyet veled az (lefordítva) bekaphatja.:) Nem vitatta senki, hogy buta vagy e vagy primitív a véleményedet illetően. Ha a filmmel kapcsolatos észrevételeid leírod és azzal valaki nem ért egyet, attól még nem kell depresszióba esned. Csak, hogy személyeskedjek, Sonny Blackhez amúgy sem lenne méltó.:)


55. KareszFaszi (2014-03-17 13:27.05) aaaaa - (válasz S0nnyblack 54. hozzászólására)
Hihetetlen az érvelésed: "Megneveztelek téged ..." - téged ki nevezett meg? Nem érted a lényegét...


54. S0nnyblack (2014-03-15 21:26.15) aaaaa - (válasz Ak76 53. hozzászólására)
Megneveztelek téged vagy bárki mást személy szerint? Szerintem nem, tehát nem volt részemről semmi személyeskedés. Csak a véleményemet írtam le. Ami neked nem tetszett. Viszont te, meg az előtted reagáló abszolúte igazolt engem, mert egyből betaláltatok. Szóval ki személyeskedett? Erről ennyit.


53. Ak76 (2014-03-14 17:10.59) aaaaa - (válasz S0nnyblack 51. hozzászólására)
Szerintem a személyeskedés pont az ha valakit "nem embernek",meg kultúrsznobnak tartasz,amiért tetszett neki a film.
A reakció evidens,ahogy említetted is,ez egy fórum,ide filmről vitatkozni,elemezni,véleményt mondani jár a kommentelők értelmesebbik fele.


52. KareszFaszi (2014-03-14 15:03.34) aaaaa - (válasz S0nnyblack 51. hozzászólására)
Számomra megfelel a jelentésének(amit írtam). Én is a véleményemet írtam le, nem tűnt fel?


51. S0nnyblack (2014-03-14 14:55.07) aaaaa
Te tudod mit jelent az a szó, hogy hőbörögni? Mert nagyon nem ideillően használtad. A másik meg, hogy ez egy fórum. Tudtommal azért van, hogy az emberek leírják a véleményüket, nem pedig azért, hogy személyeskedjenek.


50. KareszFaszi (2014-03-14 14:49.23) aaaaa - (válasz S0nnyblack 49. hozzászólására)
Érdekesen gondolkodsz. Akinek tetszik a film, az kultúrsznob-mert talán olyasmit látott/értett,amit te nem(bár ez ugye lehetetlen) Akinek bejött a film - annak "való" pl nekem is, bár nem vagyok ember hiszen ez nem embernek való. És még te hőbörögsz ,hogy kíméljük egymást?:) Miért nem mutattál jó példát és kíméltél meg mindenkit a véleményedtől?:)


49. S0nnyblack (2014-03-14 14:39.13) aaaaa
Életem legszarabb filmje!!! Egyszerűen undorító. Öncélúan erőszakos, semmitmondó undormány. Nem embernek való film. És most mindjárt jönnek nekem a kultúrsznobok, hogy primitív vagyok és nem értem a film mondanivalóját...Hát kíméljük meg egymást ezektől a felesleges köröktől, egyátalán nem vagyok se buta, se primitív, ez a film egyszerűen egy nulla. Teljesen értelmetlen jelenetek vannak benne, főleg a vége. A színészi játék viszont vitán kívül erőteljes, csak az a kár, hogy egy Matthew McC. meg egy Emile Hirsch a nevét adta egy ilyen borzalomhoz. Nekem semmi bajom az erőteljesebb jelenetekkel, feltéve ha van értelme, és nem csak öncélú brutalitás, alázás. Ilyet nem szabadna mozivászonra vinni.


48. Ak76 (2014-03-08 23:51.23) aaaaa - (válasz Man2 44. hozzászólására)
"Szupercella"=öt csillag.

Barátom,ennek a filmnek BÁRMELYIK tíz másodpercében több eredetiség van,mint az általad öt csillaggal jutalmazott ipari hulladék másfél órájában.


47. Svéd (2014-02-04 03:40.24) aaaaa
Tetszett.Ritkán köt le egy film de ennek sikerült.
Úgy elrepült ez a 100 perc hogy észre se vettem.
Nem szeretem az ilyen elvarratlan végjátékokat de itt most nagyot ütött és semmiféle hiányérzetet nem keltett bennem.
Sajnálatos hogy egy ilyen klassz filmnek ennyire hátul kell rostokolnia,de nem meglepő hogy a sok divatbuzi,agymosott,mentális hulladék nem bírja feldolgozni.



46. KongFan (2014-02-03 22:48.35) aaaaa
Cseppet remekmű!
Igazából úgy ültem le a film el, hogy valami krimiszerűséget fogok látni, egy igencsak meggyőző színészgárdával és egy csirkecombbal. Nem értettem még akkor, miért ilyen fontos a csirkecomb.
Aztán ahogy néztem tovább a filmet, úgy kerített hatalmába, a remek hangulat. Ami nyomasztó volt és furcsán életszagú. És bizony ez a film legeslegnagyobb pozitívuma. Minden gyomorgörcsöt okozó jelenet, minden abszurditás és minden ami a filmben van, simán elképzelhető, a mai világban. Amiben élünk!
Néhány suttyó, akkora IQ light, hogy pénzért megölnék egy családtagjukat? Itthon is volt már rá példa. Egy velejéig rohadt zsernyák, aki bármit megtehet? Egyáltalán nem elképzelhetetlen. Egy szolgáltatásért cserébe, odadobjuk egy vadidegennek saját vérünket? Igen, sajnos ilyen is van. És csirkecomb. Érdekes felhasználási módját találták meg, az biztos!
Mindezt kendőzetlenül tárja elénk a film! Megspékelve, remek fekete humorral és egy meglehetősen furcsa végső konklúzióval. Ami sokaknak biztosan nem tetszik, szerintem iszonyatosan feltette az I-re a pontot! Ott minden szálat szépen összefuttattak, és rántottak egyet rajta. Az, hogy nem látjuk végül teljesen kibogozódni, egyáltalán nem ront a filmen. Nekünk kell elgondolni, vajon mi történhetett.
A film karakterei, mind-mind ellentmondásosak, romlottak, és ami a legszörnyűbb, mind hiteles. Szép számmal vannak a sárgolyón, ilyen alakok. A színészek mind kitettek magukért, akin viszont bitang módon meglepődtem, az Matthew McConaughey. Igazából eddig nem igazán kedveltem a fickót, de amit itt leművelt... Azt a rohadt élet! Életében nem volt még ilyen jó! Brillírozik a filmben, olyan félelmetesen hiteles a szerepben, hogy az döbbenet!
Igazi mestermű a Gyilkos Joe, igen szomorú a hazai és külföldi fogadtatása a filmnek. Tényleg ennyi embernek nem esik le a tantusz, hogy mi van ebben a filmben? Ennyire álomvilágban élünk, vagy a 120. VV műsor már minden agysejtet elpusztított?
Esetleg magunkra ismertünk néhány szereplőben, és rosszul esik az igazság?
Az biztos, hogy nem könnyű darab, de az ébresztés sokszor kellemetlen. Ez után egészen máshogy látjuk majd magunkat, embertársainkat. Meg a csirkecombot.


45. Törölt felhasználó (2013-11-14 19:17.18) aaaaa
Mit tudsz te -aki rendszerint szalagon gyártott akciókra hokizik- bármit is az eredetiségről? Vicc.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAngelsoul, 2019-01-15 00:0774 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk