Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem első lépésre
- Film4, 06:55
Tavaszi menyasszony
- Izaura TV, 07:10
Az utazó
- Moziverzum, 07:15
Állítsuk meg az esküvőt!
- Max4, 08:05
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 08:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények
Szólánc-angol szavakkal
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Mit hallgatsz most?
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Don Jon - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7
198. V laszlo (2018-09-16 02:54.15) aaaaa
Harom eve lattam,kiraly film volt .👌


197. Vmiso (2018-03-03 09:46.30)  
A pornó jó dolog, én is érdeklődöm iránta, van hogy a párommal együtt is nézegetünk, de a filmben látott függőseég nem lehet egyszerű : D

Johansson kisasszony nagyon répázni való, de Julianne Moore a jó alakítása ellenére 50 felett már kicsit időske volt szerepre.

Jó kis szexista film volt ez, érdemes megnézni.



196. Independence (2017-05-10 16:12.41) aaaaa
A nő, harminc éves korától kezd nő lenni - s nem lány, kit rózsaszínen hamiskás töltetű vágyaival együtt, komolyan venni elég nehéz, kinek önmaga a fontos, s ezen fontosság kihangsúlyozására használja a pasit - végül, attól a bizonyos "rettegett" negyventől válik nagybetűs nővé.

A "NŐ", ki meg meri élni vágyait, nem fél kimutatni a nyers szexualitás iránti - hátsó gondolatokat mellőző érdeklődését -, ki már nem csak szerelem fűtötten meri szájába kapni partnere farkát, ki meg tudja élni saját szexusát, gátlások nélkül, önmaga s partnere örömére, gyönyörére, ki tud adni s kapni..., önzetlenül, érzelem nélkül - akár - anélkül, hogy agyonbonyolítana mindent, mi oly egyszerű, egyébiránt..., de mégis annyi többlettel, melytől a szex, igazi élménnyé válik, nem üres pumpálássá.

Férfiaknál is lehetséges fejlődés történetet felállítani, ám a férfiak többsége mást állítgat, már, ha megy neki, negyven felett a férfi nem többségénél, jelentkezik a "probléma", amit nagy betűvel is írhatnánk, de minek, mindenki tudja mire gondolok, s beszélgetéseim során, melyeket hosszasan együtt élő házas párokkal folytattam, megjelenik az aszexualitás, az eltávolodás, a kiégés, a szexmentes hetek, hónapok üres csendje..., ez tán még sokkal nagyobb gond, mint a promiszkuitás, véleményen szerint, csak erről "tré" beszélni.Sokkal menőbb, hogy "kivoltmeg" s hányszor, mely kijelentések igazságtartalma, sokszor hagy némi kívánnivalót.

Sztereotípia, ám mégis igaz, összegezhetjük: mi a gyászban, elhagyatottságban, elhanyagoltságban, "kiszáradva" hagyott asszonyok jelmondata lehetne: Punci van nálam, s nem félek használni!

Saját élettapasztalatom tanított meg arra, hol húzódik a demarkációs vonal, ahonnan, mi férfiak - már, aki, kinek esze van!, s túllát a média diktálta ostobaságokon - elkezd tisztelettel, s odaadó érdeklődéssel fordulni egy oly női korosztályhoz, mely több figyelmet érdemelne.
Sokkal többet!

Nem akarok belefolyni a netes pornó, valós csajok - persze nem a Scarlett Johansson által szórakoztatóan életre keltett karakter - közti különbözőségek, illetve a való élet által tálcán kínált remek asszonyok közti eltérések tárgyalására, leírták ezt már többen itt, remekül.

A film témaköre nyilván a fent említetteket tárgyalja mélyebben, ám számomra mást - is - mond, s felhívnám figyelmét felszínes férfi társaimnak arra, hogy a tökéletes mell, popsi, a karcsú derék, a narancsbőr mentes, hosszú comb..., múló, felejthető emlékeket hagy csupán, de, ha belénk csüccsen egy Julianne Moore kaliberű asszony, átélhetünk valami más csodát, ahogy a moziban Levitt - pazar jelenet szeretkezésük, az amúgy is remek színész, teljes hitelességgel átszellemül, befogad, felolvad valami csodában, mit korábban el sem tudott képzelni - ezt érdemes keresni..., s nincs feltétlen jelentősége a folytatásnak, akár egy éjszaka által is közölhetünk egymás felé valamit, mi felejthetetlen, s valós értéket képvisel, álságos máz nélkül!

Jó kis mozi ez, Levitt nem csak jó színész, de hozzá mer nyúlni egy érzékeny témához, bátran, őszintén..., kicsit csetlő-botló ez a rendezés, de szerethető, az alattam megszólalónak meg jelzem, lehet, hogy Brie Larson csak egy mondatattal jelzi, jelenlétét, csak épp abban a néhány szóban ott az esszencia, igaz a lényeglátás, nem erőssége a többségnek.


195. Türkiz (2017-03-16 22:58.17) aaaaa
Érdekes film volt a téma választás miatt sokakat érinthet,de a karakterek tényleg felszínesek. Brie Larson szinte végig néma volt egy mondattól eltekintve,nem sok értelme volt a szerepének.


194. Sötétszív (2016-03-12 23:41.34) aaaaa
Joseph Gordon-Levitt a kedvenc színészeim közé tartozik, és most rendezőként is bemutatkozik. Érdekes témát boncolgat a pornófilm nézés függőségről,és arról, hogy ez milyen konfliktusokat okoz a nő ügyeiben de valahogy engem mégsem fogott meg. Igazából egyik karakter sem fogott. Valahogy üresnek éreztem őket. Félre értés ne essék, jól játszottak a színészek, de valahogy a karaktereik nem kerültek közel hozzám. Egyszerűen nem érdekelt, hogy mi fog történni velük. Ha folytatja Levitt a színészkedés mellett a rendezői karrierjét, talán majd a következő filmje jobb lesz. De bemutatkozásnak megteszi. Egyszer nézhető, átlagos film. Én egy kicsit többet vártam tőle. Ez van.


193. Norbii92 (2016-01-06 12:59.09) aaaaa
Joseph Gordon-Lewitt már az 500 nap nyárban is tetszett, noha a két film teljesen más, ezúttal azonban nem csak főszereplőként, de rendezőként is tisztelhetjük! Mindig is szimpatikus volt, azonban a Don Jon után ha lehet még jobban kedvelem!
Igazi görbe tükröt tart benne a mai fiatalok többsége elé, akik ugyanazt várják egy együttléttől, amit a pornóba látnak, és ha azt nem kapják meg akkor csalódottak. Don Jon is ilyen, állandó pornózása szinte már teljesen függővé tették, hisz ő már csak így tud igazán kielégülni! A tényleg az egész filmen végig vonuló effajta cselekvése sok emberből csak annyit vált ki, hogy "az egész csak a f*szverésről szól", holott ennél azért többről van itt szó. Csak sokan nem látnak mögé a dolgoknak, és nem elemzik a látottakat, szimplán elkönyvelik rossznak és kész. Lehet, hogy sokan túlságosan is magukra ismernek benne? Tény, hogy minden harmadik ember depressziós, éppúgy ahogy a filmben Don Jon vagy a családját elvesztett Esther, akit Julianne Moore alakít nagyszerűen. Rajta kívül még egyébként Scarlett Johansson is szerepel, ő is egy tipikus embertípust hivatott megszemélyesíteni, aki egy idő után már azt hiszi párját meg is változtathatja. Ha ez pedig nem sikerül, egy hülye indok miatt kihajítja. És miközben bőszen állította mennyire szereti, csak saját magán kívül a maga fejében elképzelt pasit azt akit valójában. Persze Don Jon is rájön, nem illetek ők össze. Az, hogy Barbara a többi nővel ellentétben mindjárt nem feküdt le vele, hamis érzelmeket ébresztettek benne. Míg Esther, aki látszólag szintén nem illik össze vele, egyre közelebb kerül hozzá. A két ember miután mind jobban megismerik egymást és jól érzik magukat a másik társaságában, mi is rájövünk, hogy soha nem pont olyan az Igazi, mint ahogy azt mi elképzeljük. Idővel egy normális embernek rá is kell jönnie, hogy nem minden a külső, s fontosabb, hogy jól érezd magad azzal az emberrel, megértsétek és támogassátok egymást! És akivel eltudj veszni szex közben. S miután ez megvolt, akkor jövünk rá, hogy elértük a boldogságot! 5*


192. Whyteangel (2015-07-25 20:10.26) aaaaa
Ezt sem mostanában láttam. Rémlik a történet, de nem hagyott bennem mély nyomokat.
Kifejezetten érdekes témát boncolgat, mert pornót rengetegen néznek, sokan büszkén vállalják, sokan inkább titkolják, és szégyellik. Részemről álszentség lenne ítélkezni. :)
Más kérdés már a függőség. Az, hogy van, aki a párjával nem tud eljutni addig a kielégülésig, amit a pornó segítségével magának megadhat.
Ez a része elgondolkodtató.
Arra még emlékszem, hogy nem értettem, Julianne Moore mit keres a filmben, mert nem volt valahogy odavaló. Kifejezetten idegesített, valaki mást kellett volna erre a szerepre választani.


191. Mortuus (2015-02-03 08:49.37) aaaaa
Nálam a film vége felé látható monológoktól,párbeszédektől ütött ekkorát,hogy 4 csillagot adtam,azok nélkül talán 3 lenne.De talán,ha még egyszer megnézem,nem lesz 4-es?Az elején azt hittem,kamaszok kedvelte vígjáték lesz látható,még ha drámának is van címezve.Aztán fokozatosan kezdett átmenni az egész a végén látható...khm,katarzishoz?Mindig van valami,a filmeknél,amit végül az összkép teremt:milyen atmoszféra születik a fejünkben?Lehetett volna ez erősebb is,ám valahogy még mindig 12-14 éves önmagamat látom,amikor olyan könnyen mentek a dolgok...pontosabban,milyen könnyen mehettek volna,ha kapok egy ilyen monológot,mint Don Jon(vagy többet),hisz zsenge,éles elmém nem zárta be magát a rugalmasságra annyira,mint egy évvel később.Itt nem a pornóra,vagy a csajokra gondolok.Valami sokkal másabbra,ám az nem ide tartozik.Sajnos az oktatófilmet(nem pornót,hanem a saját,csupán addigi tapasztalaton alapuló gondolataimat,és érzéseket) magamnak akkor már,15 évesen keményen betettem,aminek a vége az lett,hogy szívem felszíne kihalt lett,melyből főnixként mostkezdtem,pár hónapja ébredezni.Az éltető érzés,a történet,és a befejezés miatt,mikor másban veszünk el,nem saját börtönünkben,4 csillag.


190. Oliwaw (2014-09-19 19:53.46)  
A rétestészta nyújtásnak is van határa (mint mindennek).


189. Az utolso szamuráj (2014-09-19 19:47.56) aaaaa - (válasz Hara-Mia 188. hozzászólására)
ja,nem ment félre:))okos vagyok,mondtam már?:)


188. Hara-Mia (2014-09-19 19:08.05) aaaaa - (válasz Hara-Mia 187. hozzászólására)
Így visszaolvasva, lehet félreérthető, amit sebtében írtam Neked.
Nem bántásnak, hanem csipkelődésnek szántam… remélem az utóbbinak vetted. :)


187. Hara-Mia (2014-09-17 14:14.46) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 186. hozzászólására)
Rafkós biza’! Nem is kicsit… semmi hízelgő pozitívumokat és megerősítéseket nem állítottam, azt’ mégis oly fényben tűnik a dolog, mintha de...
(A francba, hogy mindig visszakérdez… lehet ráleltem az egyik negatív jellemvonásra? :P)


186. Az utolso szamuráj (2014-09-17 12:47.13) aaaaa - (válasz Hara-Mia 185. hozzászólására)
szívesen:)én még voltam úttörő,segítek,hol tudok:))
rafkós is vagyok?nem mondod:))hát van negatív tulajdonságom?:))


185. Hara-Mia (2014-09-17 09:59.48) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 178. hozzászólására)
„áh,te is megerősítesz,még a végén elhiszem mindenkinek,valóban okos vagyok,talán a nagyon szót még illett volna odaírnom:))”
Jaaa… há’ ezé’ vóóót az egész…?(Rafkós!):P
(Apró kis elmém rejtett zugaiban kutakodva halványan rémlik olyasmi, mintha kissé bátortalanul ugyan, de említettem volna valami magas izgalmi szintet, meg adrenalinlöketet… :D)
Én meg a harmatosan ártatlan lelkemmel komolyan vettem a feltett kérdést, hogy miért szeretik a nők – mondom a nőőők!!! – a horrort… elég lett volna annyi; azé’, amiért a férfiak is… :D

Mindenesetre köszönöm a műfajjal kapcsolatos magyarázatot.:)


184. Slasher (2014-09-17 01:06.13) aaaaa - (válasz Chris Co 183. hozzászólására)
támogatod őket. Te és a barátnőd, akinek érhetetlen módon nyalod a seggét.
Filmben én még nem hallottam, de mindegy, semmiképpen nem közhely. Senkit nem érdekel te hányszor hallottad.
Tényleg volt? Mire válaszoltam ?


183. Chris Co (2014-09-17 00:06.00)   - (válasz Slasher 182. hozzászólására)
Mit csinálok rendszeresen? Mindketten? Egyáltalán nem közhely (épp nemrég néztem egy filmet, Rengeteg a címe, láttam már párszor és másoktól is hallottam, nem csak a filmből ismerem - újabb válasz, de a kérdéseimre még mindig nem jött...). "Volt kérdés?" - Dehogy, csak az írásjelekkel bohóckodom olykor. Még véletlen sem volt, de azért válaszoltál arra, amit kérdeztem, csak bizonyára benézhetted, de nagyon csúnyán.:)


182. Slasher (2014-09-16 23:53.01) aaaaa - (válasz Chris Co 181. hozzászólására)
Rendszeresen azt csinálod. Mi a szart csináltok mindketten, ha nem ezt ?
Ezt a szót egyszer nem írtam, és egyáltalán nem közhely. Attól, hogy ezek a szavak neked idegenek, még nem értelmetlenek.
Volt kérdés? Komolyan venni azt nem lehet, aki egy másik topikból utánam jön hisztizni, hogy a kurvákat védje. Bár van egy olyan érzésem, hogy ha az útépítőkről írtam volna negatív hangvételű kommentet, akkor az lett volna a baj.
Neked kéne inkább valami stílust kialakítanod végre, mert olyan láthatóan nincs.


181. Chris Co (2014-09-16 23:40.54)   - (válasz Slasher 180. hozzászólására)
Hol támogattam én őket? Újabb mellébeszélés. Senki nem isteníti őket. Megint..."Konzumidióta" (látom, saját szókincs helyett buta közhelyre telik csak) és "liberális drodidok" - Szimplán nevetséges vagy, mert megint csak értelmetlen jelzőket használsz, de persze amit én kérdeztem, arra már nem tudsz válaszolni. Ismerős, hogy én válaszolok, a másik fél meg lesz*rja, mert fontosabb valami, ami "hajtja".:) "Primitívségedet jelzi" - mondom, nem muszáj a kérdésre válaszolni, egyszerűbb személyeskedni. "sérült óvodás" - Megy ez neked.:) Ki nem sz*rja le, hova nem írsz vagy írsz. Én feltettem egy kérdést, amire képtelen voltál válaszolni, inkább személyeskedsz. Innentől kezdve részemről bármit írsz, nem tudom komolyan venni, amíg nem változtatsz a stílusodon.:)


180. Slasher (2014-09-16 23:29.02) aaaaa - (válasz Chris Co 179. hozzászólására)
Valóban nem neveztem annak. Nem szokásom ilyet feltételezni, de nem lehetséges, hogy Te magad vagy Mütyür is? Vagy csak egyszerűen a csicskása vagy ?
Magyarországon állítólag illegális.. Miért nem igaz? Támogatva vannak. Te vagy erre az egyik élő példa.
Még mindig nem értem miért álszent, vagy beszűkült agyú az, aki nem isteníti a kurvákat. Lényeg az, hogy végül is rájöttem: egy erősen konzumidióta országban erénynek számítanak ezek a jelzők, főleg akkor, ha a hozzád hasonló liberális droidok hívnak így. Ezentúl bóknak veszem a korlátolt szót, primitívségedet jelzi, hogy még csak nem is te találtad ki, hanem kreatív módon utánozni, és mint egy mentálisan sérült óvodás, ismételgetni kezdted.
A Requiem egy álomért és a Sleepers topikjába már nem is merek véleményt írni, mert a végén még azért is nekem esel a barátnőddel (vagy a másik nickneveddel), mert nem sírok a drogosokért és a pedofilokért.


179. Chris Co (2014-09-16 21:34.09)   - (válasz Slasher 163. hozzászólására)
„Senkit nem neveztem annak.” – „Te meg egy kurva ivadéka” – Hm. Érdekes, hogy nem. „Te vagy a hazug, mert megint visszaírtál” – Annyit írt, hogy kiszáll, de a kreténkedésre reagálni nem ugyanazt jelenti, mint vitatkozni a témáról, ugyanis valószínűleg velem egyetemben (ha az ő nevében is beszélhetek) ő is feleslegesnek érzi a vitát a látottak után.
Amúgy te b*sztál válaszolni a kérdésemre, de azért továbbra is kérdezel. Hogy megtiszteljelek a válasszal, nincs közeli ismerősöm, és nem mindenhol illegális és az sem igaz, amit írtál azzal kapcsolatosan, hogyan állnak hozzájuk. Ez csak a te konzervatív vagy inkább álszent, feltűnősködő szűk látókörű beszűkültségednek köszönhető. Innen jött a „korlátolt” jelző és nem onnan, hogy hülye gyerekként megsértődve, duzzogva személyeskedünk a másik féllel, mint ahogyan azt te is tetted, mint ahogyan azt sokan, amikor nincsenek észérvei.:)


178. Az utolso szamuráj (2014-09-15 15:21.35) aaaaa - (válasz Hara-Mia 177. hozzászólására)
szerintem...annyira nem.:))karó meg az eb??
áh,te is megerősítesz,még a végén elhiszem mindenkinek,valóban okos vagyok,talán a nagyon szót még illett volna odaírnom:))csak,hihetetlen szerény,de tényleg.
én imádom a horrort:))bár,nekem sok műfajt kell szeretnem.a horror legtöbbje azért gáz,mert-a romantikus filmeken kívűl-a legönismétlőbb műfaj,be vagy ágyazva,hol és mikor ijedj meg,a történetek meg még a horror önálló műfajain belül is igen sokszor hasonlatosak.azonban az egyik legrégebbi műfaj,és bizony az irodalom szerves része is,megtalálható homérosz műveitől kezdve victor hugo-ig.(persze,ők nem horrort írtak,csak bizonyos részletekben bene vannak.)de,a mesék is tele vannak velük,a grimm tesók se azt írták eredetileg,amit mi felolvasunk mára.
a ma emberénél meg ...hm..feszkót vezet le.:))izgalomérzetet generál.


177. Hara-Mia (2014-09-15 15:01.41) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 176. hozzászólására)
Fontos. Azé’ fontos, mert azaz egy szó megváltoztatja a tartalmat.
A nőknél a „szőrözés” meg genetikailag kódolt. Nem tudtad? :D

A frászt vagy Te tudatlan, csak jól szórakozol itt…! Az a nagy helyzet, hogy ezt nem veszem be. Ott vannak a pornó- és horrorfilm kedvelő nőismerőseid, akiket itt említettél. Nehogy azt állítsd, hogy ezt velük már nem tárgyaltad ki. Tuti, hogy már többször is. :D

Tényleg fogalmam sincs, miért szeretnek akár a nők, akár a férfiak horrort nézni. (Egyáltalán van erre elfogadható magyarázat?) A környezetemben egy emberen kívül senki más nem néz horrort. (Én sem nézek meg – egyelőre – bármilyet, lehet, azért, mivel nem hosszú évekre tehető e műfaj iránti érdeklődésem.)
Szóval számomra is talány a horror filmek iránti érdeklődésem mibenléte.
De ha eme rejtélyre váratlanul valamiféle - elfogadható magyarázattal szolgáló - megvilágosodás ragyogná be erre vonatkozóan még tanácstalan elmémet, akkor azt feltétlenül jelezni fogom Neked. :D


176. Az utolso szamuráj (2014-09-15 06:36.54) aaaaa - (válasz Hara-Mia 173. hozzászólására)
ha szavakon szeretnél lovagolni-amit én esetedben nem tennék,mert az szörözés és egy magára adó nő nő azt magától megcsinálja:)),légyen igazad,egy szó lemaradt-mi nekem odaértendő,néked fontos:))
kérdésre kérdéssel??mert ottan nincs válasz:))
nem jövök semmivel,mert tudatlan vagyok,ki választ vár:))


175. Hara-Mia (2014-09-15 00:38.49) aaaaa - (válasz Slasher 174. hozzászólására)
Akkor ők is… mi ezzel a baj?
Hja, igen, igen nagy elfogultság az van. Például azon barátaim irányában is óriási, akik szeretik a Batman, Godzilla, Tini nindzsa teknőcök és a bánat tudja még milyen hasonló kaliberű filmeket, amikre én - ugyanúgy, mint az érzelgős romantikus filmekre - az időmből öt percet sem fecsérelnék…


174. Slasher (2014-09-14 23:41.41) aaaaa - (válasz Hara-Mia 172. hozzászólására)
"Ők meg ugyanezt mondják a Batman, Godzilla, Tini nindzsa teknőcök, stb. filmekre."

Akkor ők is "olyan fölényes lenézéssel beszélnek és gúnyos megjegyzéssel illetik az ilyen szerintük „bugyuta” filmeket". Ha az elfogultság fájna..


173. Hara-Mia (2014-09-14 21:01.13) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 171. hozzászólására)
"tőlem nem kellett kicsikarni,mindig ezt mondtam."
Neeem… azzal indult a dolog, hogy azt mondtad, „a nők elhiszik.. .” Én meg mondtam, hogy nem mind. Ha kissé döcögősen is, de ez a kis nyelvbotlás végül is szépen tisztázódott itt… :)

Én nem nézem le, több ismerősöm is van, aki szereti az ilyen filmeket, én pedig más okokból nagyon kedvelem őket.

Nofene! Má’ a jó kis adrenalinlöket élvezetének okai között is különbség van a két nem között?
Egyáltalán nem foglalkoztam még ezzel a kérdéssel. Mer’ a félelem serkenti az endorfintermelést? (Viszont ez áll a férfiakra is…)
Nehogy azzal gyere, hogy mer’ a magas izgalmi szint és a borzongató félelem miatt fizikai közelségre vágynak, ami okot ad az összebújásra…
Na de szabad a gazda, had tudjam meg miért szeretek néha horrorfilmet nézni. :D

Mivel rózsaszín szerelmes filmeket nem nézek, ezért a szalvéta nem rendeltetésszerű használatának problematikájához fájdalom, de érthető okok miatt nem tudok hozzászólni…


172. Hara-Mia (2014-09-14 20:54.43) aaaaa - (válasz Slasher 170. hozzászólására)
Számukra viszont nem. Ők meg ugyanezt mondják a Batman, Godzilla, Tini nindzsa teknőcök, stb. filmekre.
Tudod, sokfélék vagyunk, különböző ízléssel megáldva/megverve, és ez így van jól.


171. Az utolso szamuráj (2014-09-14 12:11.33) aaaaa - (válasz Hara-Mia 169. hozzászólására)
tőlem nem kellett kicsikarni,mindig ezt mondtam.
de!a nők is fölényes lenézéssel nézik ezen nemtestvérüket.mellékesen,én is ..hm,nem szeretem őket,kerülöm mint a pestisest.mert a faszt is szalvétával fogják:))
lehet,de a nők egy csoportja pl kimondottan imádja a horrort.kíváncsi lennék,szerinted miért:))



170. Slasher (2014-09-13 22:16.09) aaaaa - (válasz Hara-Mia 169. hozzászólására)
"A férfiak olyan fölényes lenézéssel beszélnek és gúnyos megjegyzéssel illetik az ilyen szerintük „bugyuta” filmeket"

Ez nem szubjektivitás kérdése. Ezek valóban ócska filmek.


169. Hara-Mia (2014-09-13 21:54.32) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 160. hozzászólására)
„van,aki nem.de,ez a kevesebb.”
Na végre, ha nehezen is, de csak sikerült kicsikarni a helyes választ. :D

Én nem szeretem a túl érzelgős filmeket, könnyezni meg egyáltalán nem tudnék ilyenen, igaz máson sem, de!
A férfiak olyan fölényes lenézéssel beszélnek és gúnyos megjegyzéssel illetik az ilyen szerintük „bugyuta” filmeket és az ezeket kedvelő nőket.
Természetesen nem a mundér becsülete és nem is a női öntudat – persze deee…!!! – mondatja velem, de nem lehetséges-é, hogy ezek a nők meg ugyanígy vélekednek a szerintük „bugyuta mesefilmjeiket” izgatottan és kidülledt szemekkel bámuló férfiakról? :)


1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó fórumok

VéleményekV laszlo, 2018-09-16 02:54198 hsz
KérdésekT-balu, 2013-12-04 10:052 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk