Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Éjsötét árnyék
- RTL Három, 16:15
A pirinyó, a behemót és a jó fiú
- AMC, 16:15
Devotion
- Filmbox Premium, 16:25
Álom luxuskivitelben
- Film Café, 16:40
Klónok
- Mozi+, 16:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
Kiss Ferenc - Vélemények
A rezsim (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Becky bosszúja aaaaa
Kevin Greutert aaaaa

 

Fórum - Örvény (2011) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

6. Macsikám (2013-12-22 21:29.50) aaaaa
Sajnos teljesen egyet kell értenem Anitabagwellel (nem először). Csak maximális jóindulattal tudok 3*-ot adni a filmre, pedig nagy reményeim voltak. Egyáltalán, ez egy forgatókönyv? És hol volt a rendező? Mert mintha senki nem fogta volna kézbe ezt a sztorit.
Én kizárólag Tom Hiddleston miatt néztem meg (hogy már ne csak Lokinak lássam), és valóban, ő és Rachel Weisz annyira jól játszottak, hogy pusztán ebből a szempontból, a színészi játék miatt megérte megnézni, na de egyébként... Olyan sok angol filmet tudok, ami pont ilyen, az ember sajnálja, hogy elkészült. Hát ez is egy ilyen. Kivéve a két főszereplőt, ők megtettek mindent.


5. Jorosz5 (2012-12-26 23:01.56) aaaaa
Számomra Rachel Weisz csodálatos alakítása tette ezt a gyönyörű filmet felejthetetlenné.



4. Anitabagwell (2012-12-16 17:53.11) aaaaa
Hát igazából sok újat nem mondott ez film, semmiről az ég világon. Rachel Weisz őrlődik a férje-a szeretője-de legfőkébben „saját maga” között. Nem igazán értettem soha azokat a nőket, - meg úgy azokat az embereket összességében – akik bármi miatt is el akarják dobni az életüket… egyetlen egy film van, ami e tekintetben abban a speciáls esetben, amiben a film főhőse volt megváltoztatta erről a véleményemet ez pedig a Mar Adentro (Belső Tenger) volt… egyébként én sosem fogom ezt az öngyilkosság témát megérteni sőt sosem fogom tolerálni. Éppen ezért, ha néhol meg is értettem Hester gondolatait, problémáit… akkor sem tudtam vele azonosulni és rengetegszer gondoltam a film nézése során, hogy ez a nő: hülye. Teljesen átvette felette az irányítást a szenvedély (és a szenvedés) nyilván nem tudta innentől irányítani az életét… Rachel Weisz egyébként jól játszott, de ez ugyanúgy elmondható Tom Hiddleston-ról is. 2 olyan jelenet volt a filmben egyébként, ami kicsit földhöz vágott, mint a kettőt Tom Hiddleston emelte magasabb színvonalra: az egyik az volt, amikor a kocsmából kimentek és veszekedtek, na ott az a Jack & Jill hasonlat brutál volt, de annak a jelenetnek minden szavából ordított az élet, ami kemény és sokszor szar, nyilván az hatalmasat csalódik, aki rózsaszínben lát mindent (mint sokszor Hester tette a film során, pl minden áldott alkalommal, mikor Freddie-re nézett…)
Freddie: Let me give you a case: Jack loves Jill, Jill loves Jack. But Jack doesn't love Jill in the same way. Jack never asked to be loved.
Hester: And what about Jill?
Freddie: That's Jill's hard luck! I can't be bloody Romeo all the time!
A másik jelenet pedig amikor a kiállításon voltak, az a jelenet minden téren zseniális volt, amikor az volt a téma, hogy ki „clever one” ki nem… elhangzottak kemény dolgok… aztán Tom Hiddleston egy: „to the impressionits” felkiáltással „elegánsan” távozott a „clever one”-tól… Ez zseniális volt, maga az egész ahogy kivitelezték és ahogy minden szónak komoly súlya és értelme volt. Lehet, hogy csak számomra jelentettek sokat ezek a jelenetek, de ezek engem valahogy tényleg megfogtak. Benne volt az egész filmnek az értelme, amit egyébként nem mindig oldottak meg, nem mindig hoztak rendesen a felszínre. Lehet ezért The Deep Blue Sea a film címe? Vannak amik a tenger mélyén maradtak, én úgy érzem…. mindenesetre a fentebb említett két jelenet, mentette a menthetőt és EGY KICSIT kiemelte nálam a teljesen érdektelen középszerűségből ezt az alkotást.


3. Liz-i (2012-11-30 23:19.59) aaaaa
Igazából 1*-ot adnék rá, de amióta láttam a Jack & Jill-t, rájöttem, hogy ha annak 1*-ot adtam, annál az összes film fényévekkel jobb lehet csak, így nincs szívem másik filmekre 1-et adni, ezért ennek is jár a 2.


2. Liz-i (2012-11-30 23:17.10) aaaaa
Én is azt kívántam, de nem a nő miatt, hanem a film vontatottsága miatt. Kínszenvedés volt, be is aludtam a vége előtt. Pedig milyen jónak tűnt...


1. Zoli27 (2012-11-27 08:40.08) aaaaa
Ez az a film amikor a 20.perc után azt kívánom,hogy a csaj legyen már öngyilkos,ennyire buta egy nő nem érdemli meg az életet egy hülye pasi után rinyál egész végig.Sajnos tényleg vannak ilyen nők :-)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMacsikám, 2013-12-22 21:296 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk