Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nem beszélek zöldségeket
- Mozi+, 04:50
Hacsi - A leghűségesebb barát
- Moziverzum, 05:30
Kellékfeleség
- HBO, 06:00
Emily
- HBO2, 06:00
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Veszedelmes partvidék - Vélemények
Asszociáció
Maggie - Az átalakulás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Colombiana aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Revolution (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
68. Empire (2017-03-04 11:34.43) aaaaa
Régen láttam pár részt, annyira nem nyert meg magának.


67. LGarib (2016-01-30 17:27.22) aaaaa
Vajon a Revolution-ben csak nem a szándékaik leleplezését látták viszont????



66. LGarib (2016-01-30 17:25.04) aaaaa
Üssenek agyon, vagy nevezzenek összeesküvés-elmélet gyártónak (na az is egy kedvenc filmem mellesleg) de úgy látom, ahol halvány utalás is történik arra, hogy a mai társadalmi struktúrával valami iszonyú nagy baj van, azt a elkaszálják. Először Crusade ("túl kevés benne a szex és a humor"), aztán a Babylon 5 TV filmjeit és a folytatásait kaszálták el egymás után, majd a Stargate Universe-t, ami meglehetősen érdekes problémákat feszegetett és bár a párhuzamok a valós élettel nem voltak teljesen szándékosak se egyértelműek, ez is elég volt a ledózeroláshoz.


65. LGarib (2016-01-30 17:17.35) aaaaa
Nagyon szeretem, sokat gondolkodtam, hogy 5 vagy 4 csillag, de végül is a 4 mellett döntöttem. Ettől függetlenül lehetne akár 5 is. Remek történet, izgalmas, fordulatos, elképesztő jellemek, jó színészi teljesítmény. Nagyjából minden a helyén van, nincsenek benne ordító logikátlanságok vagy butaságok, mint manapság a legtöbb sorozatban. Egyszóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem látta.


64. Cygnet (2015-09-23 12:06.08) aaaaa - (válasz KRISZTIAN5723 63. hozzászólására)
Jelenleg is harcolunk a 3 évadért ill még néhány évadért és eszünk ágában sincs feladni úgy külföldön mint itthon. A jónak mondható fanfictionokből összeollozzuk a stori folytatását, hogy legyen mit odadörgölni a kezdeményezést megölni akaró WB. orra alá. A WB. által lefizetett 2 eredeti író akik a futottak még kategoriában írogattak Kripke mellet, és akik nem átallották azt hazudni a rajongóknak, hogy nem kaptak egy fillért sem a képregényért nesze nektek ez a szar befejeztük a sztorit ahogy kértétek, de nehiggyétek hogy sok örömötök lesz benne szupertehetségek. Az igazság az, hogy a 16 éves fiam jobbat talál ki ennél, Befejezés mindenki meghal vagy nyomorult életet él magányosan és persze áram nuku. Ez egy ilyen szintű sorozatnak nem befejezése, aki kitalálta az egyszerűen beütötte a fejét. Miles Matheson Aaron, Rachel nem hal meg csak mert ellene akarnak menni a rajongói igénynek, ha kell összevágjuk mi rajongók a folytatást a Billy Burke, Lyons és egyéb Mondjuk a Walking Dead stb. sorozatok felhasználásával, de a Revolutiont nem engedjük elfelejteni a NBC nek. Legyen ez egy állandóan visszatérő légy a levesükbe, addig míg nem hajlandóak folytatni a sorozatot.


63. KRISZTIAN5723 (2015-07-13 22:36.38) aaaaa
Imádom az sorozatot!!!!
Remélem lesz 3. évad!
A kedvenceim: Miles, Charlie, Nora, Aaron, Jason, de mindenkit megkedveltem azért.

SPOILER

Bár Rachelre egy jó ideig haragudtam, amiért otthagyta Norat, mert fontosabb volt az áram...

SPOILER VÉGE

A színészek jók, és a történet is.
Jelenleg a kedvenc sorozatom :D


62. Cygnet (2015-06-21 08:21.23) aaaaa
[link] az aláírási lehetőséget meghosszabították jelenleg 91809 ember szignálta hogy igen is szeretnék vissza ezt a sorozatot. Engem teljesen bevonzott a sorozat és tényleg kellett egy kis idő míg beérett bennem. Mikor abba hagytam nagyon hiányzott a világa a karakterei az egész. A fanfiction írók segítségével visszataláltam a sorozathoz és azóta többször is végignéztem. És mindig találtam benne valami újat vicceset elgondolkodtatót. Ezt a sorozatot nem elég csak felületesen nézni, aki így tesz lemarad valami nagyszerű dologról. A sorozat olyan hatást gyakorol (arra, aki félre tudja tenni az előítéleteit, szeretettel és elfogadással fordul a karakterek felé, az adott szituáció felé, bele tudja képzelni magát szereplők helyzetébe abba a világba) ami eddig csak eggyetlen egy sorozat megnézése után tapasztaltam. Mára Rajongó lettem. Szerintem ez a sorozat Az SG1 SGA után a valaha készült második legjobb sorozat a világon. Azon kaptam magam, hogy inkább néztem újra az egyes jeleneteket a szabadidőmben és olvasgattam a fan írásokat, minthogy leültem volna megnézni a szintén nagykedvencem a Supernatural vadonatúj részeit. És habár mindenféleképpen szakítani fogok időt a Supernaturalra a Revolution egyenlőre nem ereszt el lenyűgöz és fogva tart. Megértette velem, hogy a két csodálatos vicces brilliáns munka közül amit Eric Kripke nevével jegyeznek a Revolution a jobb sorozat. Sam és Dean problémái egymással eltörpülnek majdhogy nem hiteltelenek agyonismételtek és unalmasak a Revolutionben Miles és Bass konfliktusa és problémái mellett, ahogy a karakterek is jobban kidolgozottak. És a sorozat Kripkei módon habár komoly, de nem veszi magát komolyan számos vicces jelenet szituáció meglepetés ki nem mondot szavak vannak ebben a sorozatban amitől újra és újra látni akarom. A nézők nyomására csinátak egy nagyon vitatható képregényt (Igazából egy hogyan szabaduljunk meg a 90000 rajongótól, és hogyan fogjuk be a szájukat, hogyan öljünk meg minden karaktert akit a rajongók megszerettek .... pocsék befejezést) Igazság szerint ennél bármelyik fanfiction író aki szereti ezt a sorozatot sokkal jobbat ír. A magam részéről én ezt nem is tekintem folytatásnak, vagy befejezésnek tisztán tudomásul vettem, hogy az alkotókat nem érdekli többé az alkotásuk. Jelenleg számos rajongó próbálja helyrehozni legalább a sztorit. A Revolution folytatódik, mert mi rajongók nem engedjük megölni hőseinket. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a sorozatot és a hozzá kapcsolodó rajongói világot a youtube videókat Charloe és Miloe sztorikat.


61. Cygnet (2015-01-20 07:43.43) aaaaa
Habár az NBC félbehagyatta és E.C.-nek is más tervei vannak. 2015 Február 10-ig van mód a nyomásgyakorlásra. 80000 aláírója és nővekszik. [link] mentsük meg, csinéljunk forradalmat


60. Cygnet (2014-10-12 10:37.09) aaaaa
Nekem is tettszett a sorozat, no nem elsőre, de a második nekirugaszkodásra elkezdett érdekelni és azon kaptam magam, hogy egyik rész után már nézném is tovább, mert érdekel a sztori. Miles és Bass szerencsétlenkedései óriásiak, Aron szeretni való és Charlie magyar hangja tényleg baromi idegesítő és még több helyen a szinkron pontatlansága. A magyar szinkron általában jó, már ha hajlandóak odafigyelni arra amit csinálnak, sajnos sok esetben csak összehányják és nesze vegyétek, vigyétek, egyétek. Ennél a sorozatnál legalább nem csúszik a szinkron.Igazából ez nem egy igazán jó sorozat, a karakterek katasztrófák és mégis megvan a maga bája, ami miatt megkedveltem mindkettőt, szóval mindent összevetve, én sajnálom, hogy elkaszálták pedig a végére egész belejöttem és azon kaptam magam, hogy a fanfiction.net-en keresgélek rajongói folytatást. Manapság egy kapkodó világban élünk, ahol mindenki azonnali haszont akar és sajnos hiányzik a kitartás az alkotói elkötelezettség egy-egy sorozat mellett, inkább belekapnak ebbe is, abba is, pedig sok sorozatnak meg kéne várni amíg beérik, amíg ténylegesen eljut a közönséghez. A Star Trek Original seriát is annak idején elkaszálták és hogy kinőtte magát, milyen nagyszerű világot teremtettek. Habár pénzből készülnek ezek a sorozatok, de a legnagyobb ellenségük maga a pénz, megjegyzem sajnos kicsiny világunknak is úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy nem járunk hasonlóan, mert nem állunk messze ettől. Minden téren válság van és az áram és az energia pénz és hatalom kérdése. Ha ebben a szektorban probléma jelentkezik akkor áram nuku és kezdődhet a Revolution in reality. Az emberek sajnos ilyen bedesz rohadékok tényleg mindenki megölné apját anyját, hogy neki csak egy kicsit is jobb legyen, ha arra kerülne a sor.


59. Oliwaw (2014-09-04 20:56.19)  
Ezt nem befejezték, hanem félbehagyták (az apjuknak kellett volna félbehagynia, még idejében).


58. Beszko (2014-09-04 20:30.28) aaaaa
Az elején nagyon bejött, de valamiért mégis abbahagytam.Majd nem olyan régen elővettem újra és végig daráltam az első évadot.Vannak benne fura dolgok, de egy csomó jó színész van benne és remek a sztori.Nagyon jó lett a vége is, és alig várom a folytatást :)


57. Koppimester (2014-06-14 22:49.32) aaaaa
Ez tetszett :D

"Revolution
Végre vége! Már jó ideje nem történt más, mint elfogtak valakit, aztán némi kardozás árán kiszabadították. Majd elölről az egész valaki mással."

[link]


56. Hawk (2014-05-24 15:00.00) aaaaa - (válasz Koppimester 54. hozzászólására)
A Terra Novát nagyon sajnáltam.Nem sok hasonló témájú sorozat van.Pláne nem Spielbergtől.
Főleg az bosszant,hogy ilyen Éjjel-nappal Bp-re meg a BK 8.256.314. részére van igény.
De a Revolutiont is éjszaka adják a tv-ben. Nevetséges.


55. Koppimester (2014-05-24 14:36.20) aaaaa
Basszus, a 2. évad, hány részes? előbb még csak 18 volt meg már 19?


54. Koppimester (2014-05-24 14:15.27) aaaaa - (válasz Hawk 52. hozzászólására)
Sajnos azt is elkaszálták. Mégis az az évadzáró rész még talán el is menne egy lezárónak (nagy ímmel ámmal), de ahogy ezt befejezték...


53. Hawk (2014-05-20 16:07.25) aaaaa - (válasz Hawk 52. hozzászólására)
Hasonló világképpel rendelkező játék az érdeklődőknek:
[link]


52. Hawk (2014-05-20 15:18.46) aaaaa
Már félve kezdek bele egy sorozatba,mert sanszosan elkaszálják (mint pl. a Terra Novát).
Kár,pedig eddig tetszik ez a széria....


51. Cica13 (2014-05-20 13:14.32) aaaaa - (válasz Koppimester 48. hozzászólására)
Még nem vettem rá magam, hogy megnézzem a 17-es részt. Kíváncsi vagyok rá, de annyi sorozatot nézek egyszerre, hogy ez most háttérbe szorult. Azért szomorú voltam, hogy nem lesz következő évad, de remélem akkor lezárják az utolsó részt és nem hagynak minket lógva.
Amúgy igen én is észre vettem, hogy áll a sorozat. Volt amit el is tekertem azt hiszem a 14-dik. részt.


50. Koppimester (2014-05-16 11:38.43) aaaaa - (válasz Donat1994 49. hozzászólására)
Akkor jól gondoltam :) A V sorsára jutott :)
Azt hittem még lesz 1-2 része a 2. évadnak, mert ez az évadzáró minden volt csak az nem...


49. Donat1994 (2014-05-13 11:49.32)   - (válasz Koppimester 48. hozzászólására)
Engem is érdekel,hogy hogyan lesz vége, mert már kaszálták a sorozatot.


48. Koppimester (2014-04-07 16:55.38) aaaaa - (válasz Cica13 46. hozzászólására)
Tom bácsit még jobban bírom, meg Monroet is megkedveltem, de a többi karaktert még mindig hisztis lányoknak tartom. Miles meg olyan semmilyen lett. Meg az eddig leadott 18 részből (2. évad) alig 4 rész volt ahol haladt a sorozat, a többinél állt egy helyben, mintha azon gondolkozna, hogy merre tegye a következő lépést. Egy biztos, a végét nagyon összefogják csapni, és kicsi rá az esély, hogy lesz belőle 3. évad.


47. Iason (2014-02-27 18:07.41)  
Tudja valaki, hogy mi történik ezzel,a sorozattal? Először 13 rész, aztán 14 - némi szünettel. Most pedig az IMDB szerint már 18 rész a 2. évad. Mi van itt?


46. Cica13 (2014-02-10 19:58.56) aaaaa - (válasz Koppimester 45. hozzászólására)
Én most fejeztem be a 2.évad 13-dik részét. Nekem sokkal jobban tetszik az 1 évadnál. Az én véleményem szerint sokat fejlödött a sorozat és a karakterek is. Itt azért sok minden ki fog derülni, hogy mi miért van.
Tom-ot én ebben az évadban kimondottam megutáltam. Charlie viszont elviselhetőbb ahogy Rachel is. Monroe nagy meglepetést csinál még nagyobb meglepetés lesz belöle ha megnézed. A fiát imádom(helyes is), jót választottak a karakterére.


45. Koppimester (2014-01-13 19:51.47) aaaaa
Ez a film 1000 meg egy sebből vérzik. A története jó lenne. de rengeteg a logikai buktató. Pl miért nem használják a gépeiket akkor amikor Monroe emberei támadnak a gépeikkel mert akkor ugyge legalább 700 méterig van áram még a védőknek is.
Nincs karakter fejlődés, vagy legalábbis elenyésző. Charlie ugyan az a hisztis cica az első évad végén, mint az elején. Az anyja mindvégig ugyan arról nyafog. Az egyetlen karakter fejlődés ami egy kicsit észrevehető volt az Miles M.-nél volt látható. De az is csak a cselekedeteiben, bár lehet, hogy az elején is ilyen volt. Monroe végig ugyan azt csinálja, talán az utolsó részekben változik jelentőset.
Tom Neville-t jobban megkedveltem, mint Danny-t vagy Charliet.
Erősen megkell fontolnom, hogy belekezdjek-e a 2. évadba. Csak remélni merem, hogy kicsit pörgősebbé teszik.


44. Cica13 (2013-11-27 07:40.49) aaaaa - (válasz Oliwaw 42. hozzászólására)
Ezzel én is igy vagyok(bár a 2. évadban már elviselhetőbb), de sajnos nem fogják kinyirni. Eléggé fontos szerepe van.


43. Cica13 (2013-11-27 07:39.35) aaaaa
2 évad nagyon jó. Sokkal izgalmasabb mint az első volt:) Rég izgultam már ennyire egy sorozaton, és minden héten várom az újabb részt. Az új Monrot imádom:)


42. Oliwaw (2013-10-15 13:52.19)  
Tetszik a sorozat. Csak egy nem tetszik, a Rachel Matheson szerepét játszó nő. Ez végigszenvelgi az összes részt. Őt is kinyírhatnák már, hogy végetvessenek az én szenvedéseimnek mikor őt kell néznem.


41. Rcsirke (2013-09-28 17:35.59) aaaaa - (válasz Rcsirke 40. hozzászólására)
***SPOLIER***
Na, úgy írtam hozzászólást, hogy még 2 perc hátravolt a részből... :D ...és az a 2 perc rácáfolt az előbbi szavaimra. Tényleg biztató, bár ezt nem tudom, hogy hozta össze Aaron, de örülök, hogy "feltámad." :D



40. Rcsirke (2013-09-28 17:28.26) aaaaa
Na, végre én is megnéztem az új évad első részét.

***SPOILER***
Jó lett volna tényleg, ha többet megtudunk arról, hogy mi is történt ez alatt a fél év alatt...
Na de az, hogy az első részben kinyírták a kedvenc szereplőmet, azért eléggé szíven ütött, és így kicsit keserű szájízzel, és kicsit elkedvtelenedve fogom megnézni a következő részeket. Az ő sorsa tényleg mindig érdekelt, hogy mi lesz vele, a többi karakter nem igazán hagyott bennem mély nyomot, szóval most szomorú vagyok. :(
De azért várom a folytatást, kíváncsi leszek, mit tudnak kihozni belőle.


39. Fuller666 (2013-09-27 16:50.37) aaaaa
megnéztem a 2.évad első részét.


SPOILER

a történet ugye 6 hónappal később játszódik, és csak nagyon keveset mutatnak arról, hogy mi történt ez alatt az idő alatt, de a következmények talán mindent elmondanak. a végén majd' felrobbantam hogy Aeron most kajak meghal? de a befejezés biztató volt.

bevallom a folytatás annyira nem tetszett, remélem jobban beindul majd a történet.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmpire, 2017-03-04 11:3468 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk