Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
- Magyar Mozi TV, 01:15
Volt egyszer egy igazság
- AMC, 01:15
Éjszakai ragadozók
- HBO, 01:21
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 01:40
Hosszú levél
- Duna World, 02:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nyugaton a helyzet változatlan aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fórum - Szeretet - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Bbit (2014-07-03 08:03.41) aaaaa
Sajnos ez egy nagyon rossz film... Az egy dolog hogy unalmas, de ha végig a súlytalanságban játszódik és nagyon látszik, hogy a Földön vették fel a filmet... akkor teljesen oda az illúzió... Szinte meg sem próbálták reálisan ábrázolni, legfeljebb a kamerát forgattál el... A Gravitációban legalább törekedtek rá, de ott meg egyéb irracionális dolgok voltak...


6. DRUGHI_7 (2014-04-12 08:42.38) aaaaa
Megnéztem a költészet napján. Ráadásul olyan befogadóképes voltam, mint a Dolly Buster a legjobb napjaiban, de ettől ez még tök gyenge.



5. Az utolso szamuráj (2013-10-11 19:34.59) aaaaa
Lehetne ide litániát írni a művészetről..öncélúságról...gondolatokról...emberekről,a nézőkről...hol a határ,hol az elvontság-ha van egyáltalán ilyen határ....miért kell olyan filmet készíteni,ami szemlátomást nem tömegeknek nyújtana nem hogy szórakozást,de még afelé se kísérletet,hogy megértse azt a nép...és még számtalan egyéb,amúgy roppant izgalmas kérdés merülhet fel,ám rengeteg haragot szülne többekben még csak meglebegtetésük is.
Talán fura ezt sokaknak olvasni:néha nem árt nyitottnak lenni.King írta egyszer,talán az Atlantisz szívében,adj az írónak 20 oldalt,Bobby...ha megfog,amit írt,olvasd végig.
Ted-illetve King-jól mondta.Ő amúgy igen sok mindent jól mond.
Wiiliam Eubank mozijához több kell,mint 20 perc:igazából végig kell seggelni a 80 percet,és bár sejthető,hová tart a történet értve a benne rejlő filozófia magvát,nem mondom hogy könnyű lesz annak,aki mondjuk a Tűzgyűrű című alkotáson majdhogynem ejakuált,a Támadás a Fehér ház ellen meg marha jó film.A Love nem jó darab:ám az alkotói szándék nemes,néhány pillanat több értelmet ad,mint az oda leírt két akármi összesen-persze,azok más céllal készültek,szó se róla,és az se megvetendő!-és van ebben a filmben valami,ami meg tudja ragadni az embert,ha túléli a középső,amúgy tényleg unalmas részt.Eubank sokszor téveszt irányt,és a feladat számára,mit meg szeretne ugrani,hatalmas,épp ezért többekben üres filózgatás meg marhaságok tömkelegének tűnhet munkája:még az is lehet,nekik van igazuk,igen,adjuk meg a királynak,mi a királyé.
Akár hát az is tévedhet,aki bármilyen számú csillagot ad erre a munkára,hisz mi az egyiknek szar,másiknak arany,mi egyiknek giccs,másiknak művészet,s mi másiknak művészet,az egyiknek ponyva.
Ezek vagyunk mi,más értékrend szerint ítélünk.
Én is a sajátom szerint:mivel szeretem az elvont dolgokat,a nem hétköznapi témákat,bevallom,ez a film ..no,nem tetszett,hanem néhol gondolkodásra serkentett:nem hinném,alábecsülendő dolog.Értettem,hogy mire ment ki az alkotói szándék,és igen,figyelmesebb tettestársaim azt a felszínt karcolgatják itt alattam:és nem,nem hinném,hogy Eubenk beszívott volna.
Ha meg igen,tegyük szívünkre kezünk,néha egész jó dolgok tudnak úgy eszünkbe jutni....
Szóval...izé...türelem ehhez a filmhez.Ugyis kevesen ismerik,még kevesebben nézik,ha meg előtte olvasod a véleményeket,mielőtt valamit lefigyelsz,és tudod magadról,nem fekszenek a markánsabb,nehezebb művek,ezt hagyd a fenébe.Még King tanácsa ellenére is.
Viszont ha befogadó vagy egy egyszemélyes show-ra néhol egész jó képekkel és tényleg némi Kubrick -hátérzéssel,fussál neki.
Hátha.

Megérted:az se rossz,sőt.


4. Ozzy Junior (2013-09-14 16:33.59) aaaaa
A filmet csak a legvégén értettem meg legalábbis úgy hiszem megértettem. Aki megnézi az egyszerűen nem tud nem beleérezni a főszereplő helyzetébe, az elszigeteltség érzésébe és a legvégén mondja meg a film, hogy örülj annak, hogy amikor vége van, van aki ott van melletted és van emberi kapcsolatod, mert az a legfontosabb. Ezt keres minden ember.
Nem tudom, hogy ezt másként, hogy lehetett volna elmondani egy filmben, de ha máshogy rendezték volna nem lett volna ennyire központban ez a dolog szerintem, de erről lehetne vitatkozni. Talán egyszer jó ha mindenki megnézné és érezné azt, hogy mennyire is fontosak magunk körül az emberek.


3. Cantri (2013-08-01 14:42.11) aaaaa
Olvastam valahol, hogy ez a mozi a modern sci-fi Űrodüsszeiája is lehetett volna, ha a nem gyenge alapokat sikerült volna megfelelően kidolgozni. Merthogy Eubank filmjének legnagyobb problémája, hogy gondolatiságát képtelen egy egységes konstans formába önteni, így azok kifolynak a rendező kezéből, és egyenesen a néző agyába ömlenek. Pedig az izoláltság, magányosság érzetét remekül sikerült megteremteni, olykor egészen nyomasztó módon rámtelepedett az érzés, hogy milyen rohadt szar lehet főhősünknek a kietlen és végtelen világűrben. De talán túl jólra is sikeredett a mozi ezen aspektusa, mert a hangulat árát így a történet itta meg, amely egyszerűen szólva kevés mint 1 liter kólába 2 cent whisky. A végére aztán igyekeztek mindent belepaszírozni, néhány kapkodó gondolat a kapcsolatokról, szerelemről, az élet értelméről....... a hirtelen dózis a nagy ürességre azonban inkább csömörlően hat, mintsem letaglózna.

Összességében csak sajnálni tudom ezt a produkciót, mert értőbb rendezéssel, átláthatóbb szkripttel úgy érzem sokkal több is lehetett volna ebből, így azonban megmarad egy múló ábrándnak, meg a zűrzavar közepette néha felbukkanó néhány kiváló gondolatnak.


2. ATijs (2012-11-30 22:23.59) aaaaa
Azt a rohadt...Ez botrányosan rossz! Ez a William Eubank vagy szétszívta már az agyát, vagy csak azt gondolja magáról szimplán, hogy egy zseni. Nem sűrűn adok 1 csillagot egy filmre, mindig próbálok pozitívumot találni egy-egy alkotásban, de ebben semmit nem találtam. Na jó, talán a képek, amik az űrről és a Földről készültek. De ilyet a google-ben is találok!
Csatlakozom Clairette-hez, fogalmam sincs, mi a fenéről akart szólni maga a film. Gigantikusan NULLA!


1. Clairette (2012-11-25 13:37.16) aaaaa
Hogy ez mekkora egy értelmetlen zagyvaság volt a számomra! Végignéztem, hátha kiderül belőle valami, vagy esetleg rájövök, hogy miről szól, de sajnos nem így történt. Kár volt a rápazarolt idő!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekBbit, 2014-07-03 08:037 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Szeretet adatlap
Eredeti cím: Love
Évszám: 2011
Rendezte: William Eubank
Szereplők: Gunner Wright, Corey Richardson, Bradley Horne, Nancy Stelle, Roger E. Fanter...

További információk

Szereplők fórumai
- William Eubank - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk