Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma
- Filmbox Premium, 21:55
Vespa - Az olasz álom
- DUNA TV, 22:05
Fűrész 4.
- AMC, 22:30
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
A legsötétebb óra
- HBO2, 23:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Szólánc
2022-es választás
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
A hasonmás (1970) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az okos mama aaaaa
Becca Tobin aaaaa

 

Fórum - Nejem, nőm, csajom - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

24. Convar (2016-02-28 17:24.55) aaaaa
Egyetértek azokkal akik szerint az Intim fejlövés jobb volt, frissebb, eredetibb. De azért ez sem lett rossz - persze ez a film is nagyon "magyaros", dehát azt el kell fogadnunk, hogy mi magyarok csak magyar filmeket tudunk gyártani, azok minden előnyével és hátrányával együtt. És igen, a színészek is olyanok amilyenek, hol jobbak, hol rosszabbak, dehát ebben megint hogy versenyezhetnénk Amerikával, amikor ott egy 30x nagyobb népességből választódnak ki azok a színészek akik a nemzeti filmgyártásért felelhetnek?

Szóval egy magyar filmet sztem mindig a helyén kell kezelni - kicsi ország, kicsi színész/író/rendező/stb. "állomány", így aztán itthon jóval szűkebb, belterjesebb a szakma mint nyugaton, és nincsenek is abban az a folyamatos, erős versenyhelyzetben mint hollywoodi kollégáik.

Rudi alakítása mindenesetre itt is felejthetetlen, ha nem is az egész, a pumpálása mindenképp :))))
[link]

Tompos Kátya pedig szuperszexi volt abban a babydoll-ban! :) (Hát igen, a ruha teszi az embert, mekkora közhely, de mennyire igaz.)


23. Captain Al (2015-11-14 17:03.22) aaaaa
tipikus, ratyi magyar film



22. Semprini (2015-06-13 00:29.23) aaaaa
SPOILERT tartalmazhat!

Szajki Péter az Intim fejlövés után most még egyszer megcsinálta gyakorlatilag ugyanazt a sémát: ezúttal is több sztorit mesél el párhuzamosan, a téma is ugyanaz, a szálak nem fedik át egymást, de ellentétben a hasonló típusú filmekkel (Rövidre vágva, Igazából szerelem) a szereplők nem találkoznak más történetek szereplőivel, viszont az Intim fejlövéssel ellentétben ezúttal kapunk némi pozitív végkicsengést a sztorikhoz, míg az első film esetében minden abszolút reménytelennek látszik az utolsó pillanatban is, itt azért úgy tűnik, még rendbejöhetnek a dolgok, és a párok nem mennek szét törvényszerűen, mint ahogy az életben bizony hasonló esetekben alighanem történne.
Nekem tetszett az Intim fejlövés is, megadtam rá a gyenge négyest, ez viszont szerintem jobb lett, részemről egy erős négyest ér, köszönhetően a jobb szereplőgárdának. Többnyire ismert arcokat látunk, de nem agyonhasznált színészeket. Valamennyien jól hozzák a karaktert, öröm nézni a játékukat, szurkolunk nekik, együtt érzünk velük.
jó film lett ez, na, még ha kicsit le is lett koppintva az előző film, de hát a rendező úgy érezte, van még ennyi benne, és van még négy sztorija, amit el akart mesélni -igaz, hogy talán túlságosan is hasonló szituációkat kapunk, de aki nem látta a másik filmet, annak ez éppúgy újdonság erejével hathat.
8/10


21. Atr0303 (2014-07-24 12:52.37) aaaaa
Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hisz mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit. - mondta Karinthy Frigyes nagyjából száz éve. A film arra világít rá, hogy férfi és nő azért nem érti meg egymást, itt a XXI. század elején, mert mindkettő ugyanazt akarja: hogy neki jó legyen. Közben meg azt képzeli, hogy azt is tudja, a partnerének mi a jó. A forgatókönyv szerint azok a kapcsolatok lesznek sikeresek, ahol a felek rájönnek a tévedésükre, és megkeresik az igényeik metszethalmazát. A keresés pedig kommunikációt jelent.
Jó kis film ez! Az ötlet és a kivitelezés jól egymásra talált, minden néző felfedezhet egy-egy rá vonatkozó momentumot.


20. TomiXD (2013-12-17 17:04.23)  
Szerintem sem olyan rossz... alapból úgy áltam hozzá, h magyar, nem voltak hatalmas elvárásaim, azoknak megfelelt:)


19. Keller.p (2013-07-12 18:34.29) aaaaa
Nem volt azért ez olyan rossz film, de a fanatikusoknak tudom ajánlani a Bányató című remeket, garantáltan elsírják magukat rajta:))


18. ZsD (2013-06-29 21:29.37) aaaaa
Teljesen jól szórakoztam. Délutáni mozi, délután néztem. Nem okozott csalódást. Sokat akar talán mondani, amiből szinte semmi nem jön át, de élvezhetően kikapcsol. Gondolkodásra ugyan nem késztet, de szórakoztat. Jó.


17. Azter1k (2013-06-16 14:55.05) aaaaa
Szerintem nem olyan rossz...jobb volt,mint a sok amerikai cucc


16. Az utolso szamuráj (2013-06-06 17:54.35) aaaaa
Messze van már az Intim fejlövés.
Ennek a filmnek sajnos nincs mélysége:ami azért gond,mert a 4 történet némelyike igenis tartalmaz súlyos drámát,csak valahogy elviccelik vagy sekélyesen ábrázolják.Már az a hely,ahol a szálak összefutnak,is ismerős lehet egy borzalmas amerikai "csajszis" -pfej-borzalomból-Kevin Bacon meleg szerepe mentette 5 percig-és itt a vég is afféle erőltetett,rózsaszínes,nagyjából pozitívabb kicsengésű valami.
Mert minden néző erre vágyik ugye.
Toronymagasan kiemelkedik persze a Rudolf-Schell páros,ők vérbeli profik,bár nem mondom,másoknak is akad jó pillanata.Nem is nézhetetlen a film,sőt Sas Tamás akármelyik próbálkozását az utóbbi 10 évből agyonveri...csak azt a véget,azt tudnám feledni.
Néha pedig még nevetni is lehet rajta,valamint el kell mondani,inkább magánpénzből készült:hiába,szarban a magyar filmgyártás.A durva szponzornyomulás se annyira érezhető,ami külön öröm,kár,hogy a megszokott,igényes fotózás helyett az operatőri munka afféle TV-filmmé silányította a megjelenítést.
A szexet meg...hm..megint csak körüljárják,aki azt hinné,kap néhány ,a kapcsolatot valóban elősegítő gondolatot,nem hinném,hogy maradéktalanul elégedetten áll fel a tv elől.


15. Chim (2013-05-20 22:40.03) aaaaa
Félve ültem neki - révén magyar film - de egész nézhető volt. Az eleje elég gyenge. Elég hamar beletörődtem, hogy másfél óráig csak szenvedni fogok, de utána egyre jobb lett a film, egész érdekes történeteket mutattak be. Szóval a végére kialakult belőle egy egyszernézős film, ami egy magyar filmtől szerintem már egész elfogadható.


14. Pitzburg (2013-05-05 21:17.36) aaaaa
Én egy vidám vígjátékot vártam, majd kaptam egy igen elgondolkodtató már-már drámát. Jó film volt, egyszer mindenképpen nézhető.
Nekem a Stohl András féle figura tetszett, főleg az utolsó kép róluk, ahol mintegy beletörődve kanalazza a borsófőzeléket, elfogadva azt, amin változtatni már nem lehet.


13. Whyteangel (2013-05-05 10:03.48) aaaaa
Amint elhangzik a mondat: "magyar film", sokan elvetik a lehetőségét annak, hogy egyáltalán megnézzék. Én vagyok az ellentábor. :) Bevallom, szeretem a magyar filmeket, nem mind jó, van, amit sosem tudtam végignézni, annyira unalmas volt, de sohasem úgy állok egy új magyar produkcióhoz, hogy az biztosan gagyi lesz.
Az első pár perc kicsit zavaros, pár mondat, pici cselekmény, majd új kép, új szereplők, új élethelyzet és az azzal járó probléma. Ez a káosz nem tart sokáig, mert elkezd kibontakozni a filmnek a története, majd már csak egy-egy nőről szólnak a blokkok.
Először Vera életét mutatják be. Ami nekem itt gyorsan szembetűnt, hogy Stohl András a magánéleti zűrök mellett is jó színész. A semleges helyzetekkel, mint például: "Beszélgessünk egy 6 éves gyerekkel az orvosi rendelőben" nem igazán tudott mit kezdeni, kicsit rájátszott az apa szerepre, mert egy férfi sem beszél így a gyerekével, ez biztos. De a drámaibb pillanatokban azonnal ki tudott bontakozni, nagyon hamar váltott a higgadt orvosból idegileg gyenge férjjé. Gubik Ági (Vera) már jóval visszafogottabb volt, talán túlontúl is az. Ha a férje aggódik, hogy nem hasonlít rá a gyerek, akkor nyugodt. Amikor régóta próbálkoznak, hogy gyerekekük lehessen, eddig sikertelenül, teljesen nyugodt. Amikor kitalálja, miként lehetne gyereke, teljesen nyugodt, mosolygós. (Ott kicsit bolondnak is tűnt)
Amikor a férje fent van a tetőn, kicsit idegesebb, de messze nem annyira, mint egy normális nő a valóságban.
A kisfiú pedig egyszerűen szörnyen játszott, csak úgy darálta a szöveget, végignyafogva minden mondatot, egyszerűen idegesítő volt.
Lovas Rozi a kutyusos papuccsal szerethető volt, de a pisztolyos jelenet a fák között nem sikerült. Viszont ezt a kisebb botlást minden további nélkül elnézem neki, hiszen utána sikerült a kiábrándult, összetört figurát hoznia.
Mészáros Béla olyan volt, mintha ismerném, bárki lehetne az utcáról, jól állt neki a szerep, laza volt, sármos, a megfelelő pillanatban azonban kétségbeesett, esendő.
Kovács Patrícia és Schmied Zoltán párosa a mellékszereplők közé tartozott, mégis ők okozták a leghumorosabb perceket, nagyszerű volt. Patríciának jól állt, hogy végre nem a naív kislány szerepében tündökölt, én egy új oldalát ismerhettem meg e szerep által.
Schell Judit és Rudolf Péter nagyon jók együtt, mindkettőjüket láttam már filmben, külön-külön. Schell Judit a Csak szex és más semmi-ben is hasonlóan szerencsétlen és bizonytalan volt, így picit olyan érzésem támadt, amikor őt néztem, mintha onnan jött volna át ebbe a filmbe, csak közben kapott egy kis póthajat.
Rudolf Péter természetesen zseniális volt, jól tudta kezelni a szerepét, érezhető volt az átmenet, és ez csak neki volt köszönhető. Kezdetben magabiztos, igazi férfi benyomását keltette, majd érezhető volt, hogy rejteget valamit, később a saját lakásában lezajlott randevú alatt zavarban volt, és a végén kiderült a turpisság, ami kicsit groteszk volt, de megoldotta. Nála tetszett leginkább a végén bevágott jelenet, az öröm az arcán, amikor Schell Judit felé megy az ágyhoz. :)
Tompos Kátya és Keresztes Tamás párosa nem volt olyan kiemelkedő számomra. Kátya igyekezett, de valahogy nem igazán tudott ezzel a szereppel megbirkózni, én végig éreztem egyfajta feszengést, pedig külsőleg mindent megtettek: smink nélkül, konttyal, semleges ruhákban kellett lennie, de maga a személyiség valahogy nem jött át, azon kívül, hogy konzervatív és hívő volt.
Keresztes Tamás az első néhány percben engem a Harry Potter egyik szereplőjére emlékeztetett, és ez teljesen lekötött, de később már tudtam koncentrálni a filmre is. Neki nem hagytak sok időt a filmből, de az mégis jó volt, érződött a vívódás, megértettem, hogy kíváncsiságból tette volna, amit tett volna. :)
A végén a lezárás kicsit furcsa volt, amolyan se eleje, se vége érzésem maradt a film után, de mindent összevetve, tetszett. Ha nem is a közeljövőben, de egyszer biztos megint megnézem. Drámai volt, helyenként fordulatos (ami valljuk be, a magyar filmekre nem jellemző), időnként vicces.
Az pedig külön tetszett, hogy nem erőltették bele a "mindenki mindenkit ismer valamilyen formában: barátok, rokonok...stb." Az amerikai filmekben ez rendszeresen előjön, és kezdetben tetszett, de amikor a sokadik film is azzal végződik, hogy X-nek Y a volt felesége, Z pedig az unokatestvére, akkor már nem olyan érdekes. Ennyi épp elég volt közös pontnak, hogy egy szalonban mesélnek az életükről.


12. Ninilss (2013-05-02 15:30.19) aaaaa
nekem tetszett,jobb minőségű,mint amikkel az utóbbi időkben találkoztam.


11. Scal (2013-03-12 23:37.17)  
Kezdem a jóval. Ez a film az idióta külföldi trend majmolás - ami tetten érthető a plakáttól kezdve sok mindenen át - ellenére már majdnem nézhető magyar produktum. Szerintem kifejezetten jót tett a gyeplőszorítás a magyar filmnek, mert sok szar helyett, kevés szar készül, és még annak a szarnak is van tartása. Úgyis fogalmazhatnék, ez kellene hogy a szint legyen, ha totálisan elcsesznek egy magyar filmet. Vagy: bárcsak ilyen lenne minden rossz magyar film. Vagyis a Nejem, nőm, csajom, attól függetlenül, hogy egy bűn rossz film, ott volt benne a lehetőség. Ami legalább akkora dicséret, mint amikor a gyerek orra bukik az első tétován megtett lépés után.



10. Scal (2013-01-01 06:49.06)   - (válasz Geszko 5. hozzászólására)
Légy szíves kezeltesd magad :D
Fogalmazzunk úgy, hogy bár ilyen lenne minden magyar csak szimplán rossz film.


9. Film_Guru (2012-12-28 14:21.39)  
Úgy látom újabb videómánia alany. :D


8. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2012-12-23 09:22.26)   - (válasz Thefloorfilla 4. hozzászólására)
Egyetértek. A filmelőzetes az nálam nem előítélet, hanem utó. Nem láttam, nem is fogom, legfeljebb, ha ingyen a tvben "mutassák." Már a címe is taszító számomra, pedig címmániás is vagyok. Gyűlőlöm a csaj, csajos, csak csajok kifejezéstelenségeket. Nej helyett számomra a fele-ség a kifejező, nőm = tartalmatlan, felszínes- habár mélységekig "hatoló" emberi kapcsolattalanság. Több olyan színdarab- film volt, aminek a folytatása a másik "nem" szemszögéből: így férj, pasim, csávó! BRR!
A mostanában "divatos" magyar színész- nők társaságának szummája.


7. Kungfuce (2012-12-23 09:13.51) aaaaa
Kicsit izgultam én is a film előtt, hogy esetleg belefutok egy sablon "magyar film" témába, de nagyon kellemesen csalódtam. Itt is erősen érződik a holywood kontraszt alacsony költségvetés és ezért az indító kockák és egyes jelenetek tv film hidegek, de ahogy kezdenek futni a szálak a téma feledteti ezt. Elgondolkodtató volt Thefloorfillának az a megjegyzése, hogy a színészek nem tudnak kilépni a túljátszó színész szerepből. Ez félig meddig itt is lejön bár a Stóhl Bandi "ki vagyok borulva és ordibálok" jelenete nagyon emberi és életszerű volt. A rendező nagyon okosan nem csinált drámát abból a jelenetből, az igencsak elronthatta volna a filmet. Ami igazán tetszett az a kutyusos papucsos lány mimikája volt. Egy kifejezetten bájos és egyenlőre nóném teremtés. Észbontóan jól játszott az arcával. Apró kis rándulások az ajkak körül a megfelelő pillanatban, teljesen beleszerettem :-)Akár kult film is lehet belőle mert nagyon jó témákat feszeget. Mindenesetre a prűd csajoknak mindenképpen ajánlom a filmet hogy ha nem akarják végképp zsákutcába terelgetni a párkapcsolatukat akkor merítsenek ihletet a filmből :-)


6. Vezemor (2012-12-22 17:27.46) aaaaa - (válasz Thefloorfilla 4. hozzászólására)
Egyetértek abban, hogy az esetek 90%-ban a trailer sok mindent elmond a film minőségéről, de itt is vannak ellenpéldák. Ott van például a felhőatlasz és annak 6 perces előzetese. A 6 perc által sem érthető maximálisan miről szól a film, de ettől függetlenül még zseniális alkotás. Szóval a gagyi, semmit mondó előzetes nem garancia arra, hogy a film borzadály lesz. Persze az is megtörténhet, hogy mégis és ugyanolyan negatív kritikát kap tőlem is, mint tőled. Majd elválik...


5. Geszko (2012-12-22 14:47.01) aaaaa
Tegnap voltam rajta csucs szuper film a magyar filmek mindig is jok és szorakosztatoak ajánlom mindenkinek aki a párjával kikapcsolodni akar. Aszereplő gárda frenetikus szuper


4. Thefloorfilla (2012-12-18 00:15.02)   - (válasz Vezemor 3. hozzászólására)
nem védem az amerikai filmkultúrát, sőt sok írásomban egyenesen támadom. Az amerikai filmiparban létezik egy olyan rendezők által elfogadott koncepció amely szerint a nézőnél a jól bevált, sikeres alapsztorikat kell eladni újabb és újabb köntösben újra és újra.
Én egy trailerből általában rengeteg dolgot le tudok szűrni. És eddigi tapasztalataim alapján ha egy trailer nem tudja elmondani másfél percben, miről szól a film (verbálisan vagy non-verbálisan), mint jelen esetben ez a 2012-es magyar film, akkor attól a produkciótól semmi jót nem várhatunk.


3. Vezemor (2012-12-17 21:02.33) aaaaa - (válasz Thefloorfilla 2. hozzászólására)
Eléggé kemény és negatív kritika egy olyan filmről, amit még nem is láttál. Amúgy pedig Amerikát sem kell félteni amikor film koppintásról van szó.
Bevallom a film nem tűnik nagy dobásnak, de amíg nem látjuk, addig ne kritizáljuk, mert az csupán egy előítélet, ami nem feltétlenül alapul a valóságon


parfumeshop.hu banner

2. Thefloorfilla (2012-12-13 10:48.56)  
Amerikai majmolás, ismét egy sablontenger átvétele az amcsi mozikból. A magyar kultúrán újabb csapás ez, a borzalmasan üres koncepcióhoz se humor, se dráma, se értékelhető alakítás nem társul. Vörös Adél a forgtókönyvíró aki az elte-n tanult film szakon. Producerek Kovács Gábor, Mécs Mónika, Pataki Ági, Mesterházy Ernő. Nos, nem hogy eladhatatlan ez a nulla sztori a hazai piacon, hanem a magyar filmtörténelem évszázados hibájából nem tudtak tanulni a magyar filmkészítők, ugyanis színházi színészekkel sosem lesz hiteles egy film. Ők színházi darabokat talán jól előadnak de egy filmnél teljesen más alakításbeli elvárások érvényesülnek. A sajtófotók mind szépek és jók, ahogy a fénybeállítások meg más technikai rész is a filmben, mint megszoktuk. De ha ennyire minőségi a fejlesztés külcsínyre, akkor hogy-hogy nem értik nálunk a világ üzletpolitikáját? Az amerikai nem arra kíváncsi majd milyen jól sikerült ismét az ő kultúrájukból átmásolni mindent, de az olasz majd meg fogja kérdezni (ha megjelelenne véletlenül náluk a film) hogy ugyan mit akarunk elérni azzal hogy mások kultúrájának mintájára fessük a régi és új évtizedben a filmjenket. A film nem érdemel kampányt.


1. Sötétszív (2012-10-25 09:14.04)  
Manapság ritka a jó Magyar film. Remélem, hogy ez legalább jó lesz.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekConvar, 2016-02-28 17:2424 hsz
KérdésekGyermeklakĂłbizo.., 2012-12-23 09:241 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk