Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem első lájkra
- Film4, 18:10
Egy kivételes barát
- Cinemax, 18:11
Beépített szépség
- Film+, 18:40
Szellemirtók 2.
- AMC, 18:50
Valld be, Fletch
- Moziverzum, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mire gondolsz most?
Talk Show - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Krisztus utolsó megkísértése - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kerítések aaaaa
Bill Murray aaaaa

 

Fórum - Szívtelen (2009) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Az utolso szamuráj (2014-09-11 15:31.38) aaaaa
Kittentyű után nehéz írni:kritikái csak úgy izmosodnak a lényegtől,megtalálja és felhörpinti mindennek a velejét:))
A Heartless egy igen érdekes angol film,amit horrornak nem neveznék-persze,némi gore azért van benne.Egy fiúról szól,akinek az arcán található folt miatt élete nem lehet teljes,hisz a világ kineveti,elutasítja azt,aki a társadalom értékei??:))szerint nem illik bele a sémába:oh,a modern világ tökéletesre vágyása.Jamie kapcsolata ,mélyebb kapcsolata pár emberre korlátozódik,holott ő is,mint az ilyenkor már természetes,vággyal,kíváncsisággal fordulna a másik nem felé,emiatt lepaktál a gonosszal,aki maga a káosz magvait szeretné a földön elhinteni.Jamie egyre durvább feladatokat kap,hamarosan olyat,amit nem akar megtenni.
Nem véletlen a hernyóból előbújó csodaszép pillangó látványa a tv-ben,Jamie bőre is úgy vedlik le és lesz belőle jóképű fiatalember(hál isten,Jim Sturgess nem az a "trendi" fajta,aki szexuális érdeklődésével kapcsolatban még vitában áll önmagával és nem mellékesen tehetséges színész)Ha megfordul a fejedben pár irodalmi klasszikus,olvasottabb vagy a katalógust felhasználók háromnegyedénél,és naná hogy semmi sincs ingyen.
Persze,a logika számtalanszor megbicsaklik-miért is kussolnának a vége tükrében az őt folyton kigúnyoló fiúk???-ám a filmnek van sodrása,ereje,hangulata,mi több:szépsége.Megdöbbentően átgondolt és szép az,amit fekete barátjának a bárban mond,illetve a végén amit édesapja-a mindig megbízható Timothy Spall-megoszt akkor még kicsi fiával.Ezek miatt több a film,mint egy átlag horror,vagy amit ebben a témában megszoktunk.
Sőt,a Heartless,dacára a gyíklények nevetséges maszkja látványának,2 óra,a műfaján belül finomabb,érettebb szórakozás,ami túlmutat vállalt "kötelezettségein".


6. Kittentyű (2014-06-08 19:06.11) aaaaa
Ez a Jim gyerek nagyon tehetséges színész. Ebben a filmben is nagyon jót alakít. A film is egész jó, szóval tetszett nekem is.



5. Az utolso szamuráj (2013-02-04 17:35.16) aaaaa - (válasz Mamunia 1. hozzászólására)
fantasyx film díja....miről beszélsz?


4. BenceFaterYoO (2013-01-03 01:24.44) aaaaa
Wow wowo wowo! Ez igen! Imádom az ilyen szinten beteg képi világgal rendelkező, motívumokkal teli keretes filmeket. Beteg a világa, beteg a mondanivalója, pontosabban egyrészről teljesen abszurd másrészről pedig tökéletes. Baromira csípem ezt a Jim gyereket, egyre jobban, sosem okoz csalódást és tisztelem, hogy javarészt minőségi dolgokhoz adja a nevét. Philip Ridley, amit itt megteremtett, hát szép munka. Eléggé betünt a 90es években most előbukkant, remélem még megajándékoz bennünket hasonló betegségekkel, amik a társadalom perifériáján ingáznak, kezükben görbetükörrel.

Zseniális film


3. Mamunia (2012-12-06 19:46.10) aaaaa - (válasz Dr gonzo 2. hozzászólására)
Igazad van, az is elég lenne, ha telefonkönyvet olvasna, lényéből fakad, hogy izgalmas jelenség...de azért ez annál több.
Egyébként 3x láttam a filmet!


2. Dr gonzo (2012-11-27 16:27.05) aaaaa
A Heartless egy remek film.....-nek indul...Adva van egy főhős aki úgy néz ki mint Mikhail Gorbachev cipőkötés közben!Adva van egy világkép ahol mindent az erőszak ural!adva van egy társadalmi problémát boncolgató szál a fiatalok beilleszkedésének nehézségeiről...Adva van az örök harc a JÓ és a ROSSZ között...Adva van a ááááá Egyszerűen annyi minden van adva hogy az már sok...nem tudunk mire ráhangolódni nem tudunk mivel azonosulni....plusz adva van a tanulság ami valami ilyesmi:Fogadd el magadat olyannak amilyen vagy s a világ is elfogad!....oké én értem ...de ezt a nemes üzenetet és film képi világát valahogy nem tudtam össze egyeztetni..apropó:képi világ!a trükkök kb.:olyanok mintha a Kevin Sorbo féle Hercules sorozat szakemberei készítették volna...De miért fogyasztható sőt egyszeri nézésre kifejezetten ajánlott a film???? Jim Sturgess!!!!!!!!!!Szerintem ez a srác akkor is izgalmas ha a telefonkönyvet olvassa hangosan!oszt pont


1. Mamunia (2012-09-14 22:18.07) aaaaa
Egyik kedvenc filmem Jim Sturgesstől, de csak erős idegzetűeknek ajánlom! Nagyon nagyot alakít benne, Cannes--ban elnyerte érte a legjobb ffi szinész díját.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2014-09-11 15:317 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk