Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Maga a pokol
- AMC, 02:10
Poseidon
- RTL, 02:50
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00
A sárkány visszatér
- Film Mánia, 03:15
Kopp-kopp
- Mozi+, 03:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - Q - Érzékek birodalma - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Lifeisamovie (2021-09-12 23:05.08)   - (válasz Az utolso szamuráj 8. hozzászólására)
Te mocskos állat :P


8. Az utolso szamuráj (2015-12-29 08:27.11) aaaaa
Próbáljunk ne gyerekek lenni.
Az emberek szeretkeznek,dugnak,basznak.Van hüvely,pénisz:én jobb szeretem a fasz kifejezést,de a női nemi szervre különösen a PINA szót.Van benne valami vonzó,vulgáris,valami nyalnivaló,meghágni való:és akkor még nem beszéltem a másik nyílásról a nőn,közvetlen mellette.Igen,éljen az anális behatolás,és keblemre nők,akik szeretik és élvezik.
Szóval,mert egy mocskos beteg állat is vagyok amúgy és a seggbedugás szexuális szokásaim között leginkább csak alapgyakorlatnak tekinthető,nem zavart sosem,ha filmekben explicit jelenetek vannak mert hozzáállásom a szexhez jóval nyitottabb még a virtuális térben is az átlagnál nem hogy az életben:csak legyen helye.Legyen értelme.Ne csak azért mutogassák,mert attól már bátrak a filmkészítők,vagy mert találtak bevállalós emberkéket.
Az Érzékek birodalma gyatra munka:mert ez a film sajnos felszínes,nem nagyon van benne karakterfejlődés,nem tart sehova a történet és semmitől nem lesz több az a néző sem,aki nem hökken meg egy szopástól vagy egy ujjazástól natúr kivitelben.Cecile csinos,szép a teste és amatőrebb színészhez képest nem is játszik rosszul-mi több,a többiek sem,"profibbnak" titulált egyénektől kaptunk már borzalmasabb minőséget-csak hát elfelejtették karakterét megírni:így sok embernek az jöhet le róla,minden nő kurva(Ami értelemszerűen baromság,és a csalódott férfiak legtöbbször elugatott siráma)Másik oldalról meg elhangzik,a férfiak úgyis csak baszni akarnak,ami szintén sztereotípia,hisz akkor nem lenne szerelem,nem lennénk apák sem,felelősek.
Apropó,szerelem:elvileg annak megidézése gyártották a Q-t,de nem jutottak tovább egy light pornónál.Nem azt mondom,hogy a szerelmet olyan nézhetetlen filmeken keresztül kéne megérteni-egyáltalán,miért kéne megérteni?????-mint Szilveszter éjjel,meg Szerencsecsillag P.S I love you-mert azok habos/babos csacskaságok inkább hölgyeknek és a papírzsepik gyártóinak lelkes támogatásával készítették őket-de ez se arról szól.Ez itt egy marha nagy közhelygyűjtemény ,amit mert Franciaországban vagyunk,szőrösebb puncikkal adnak el,mint amit mostanság mondjuk a pornónézők megszokhattak.Mondhatnánk bár azt,szól a párválasztás nehézségeiről....az tényleg marha nehéz dolog,főleg túlpörgetett életünkben,ám még a rózsaszín filmek,melyeket okádás heves érzése mentén és azt visszanyelve tudok csak végignézni átkozva munkám,nos még azok is ritkán ugyan de hűebb képet festenek le a dolgokról,ami azért már nem semmi.
A Q bitang rossz film:az a fajta munka,amire sokan azt mondják,ilyet is csak hülye,öncélú művészfilmekben lehet megtenni,és itt és most még csak vitázni is kár velük(mert...pötit igazuk is van)Van jó mozi,ahol egy kettős behatolás is van értelme mutogatni,de ezt itt tényleg csak a testek miatt lehet végigszenvedni,mert unalmas,sehova se tartó de oda aztán meg is érkező butaságot láthatunk.
És...az még egy farokkényeztetésre,vulvamasztira is kevés,keres rá mondjuk Bonnie Rotten-re,többet ad a hölgy ,hogy jól érezd magad magányosan is.

Hogy pedig miért írtam költői lelkem eltusolása,lírai énem fel nem ébresztése és modorom teljes hidegen hagyása mentén ilyen...bunkón??Durván??Vulgárisan??Még egyszer,bunkón??
Mert tuti rossz ember vagyok.Vagy mert dicsekvő.Vagy mert szeretem,ha gyűlölnek.Vagy mert csak.Vagy mert figyelmet akarok.Vagy mert Te jobban tudod,mert tudsz mindent-rólam.

Vagy mert meg tényleg ez a véleményem,ezt a filmet meg inkább felnőttek nézik:és remélhetőleg felnőttek is olvassák a hozzászólást,ezért nem a Spongyabobhoz írtam.



7. Kerberosz (2013-11-16 16:56.33) aaaaa
Értelmetlen történet, összefüggéstelen párbeszédek és jelenetek – vontatott köntösben. Egy francia filmtől kicsit többet vártam, még ha nem is voltak illúzióim a PR miatt.


6. Lacc1981 (2013-10-15 20:29.32) aaaaa
Mondjuk úgy, hogy az elmúlt 10-15 évben egyre gyakoribb jelenség európai filmes körökben a valódi szex filmbe illesztése nem pornó műfajban. Lásd pl. Romance X, Mindent Annáról, 9 dal. Ezek a filmek Magyarországon sem mozikba, sem forgalmazásba nem kerülnek. Ha a rendező nem csak saját önkielégítésének céljából indul neki egy ilyen projektnek, akár még kaphat a film egy jó kis kerettörténetet, de ez itt nem sikerült. Egy hetvenes évekbeli pornófilm ehhez képest díjazandó dráma. Ráadásul egy kezdő színésznő ilyesfajta bemutatkozása lehet az bármennyire szemet gyönyörködtető, általában felér egy szakmai öngyilkossággal. A Q pornónak harmatos, drámának felszínes. Nyomokban tartalmaz mély gondolatokat, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni pláne amilyen PR-t kapott a film. Így viszont a film nem több, mint puncifazon kollekció.


5. Timcsika89 (2013-06-24 21:01.51) aaaaa
ez a film. fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuu -.-


4. Pikk Ász (2012-06-15 00:20.59) aaaaa
Egyszeri időtöltésnek megfelelt ez a film, bár semmi érdemleges nem volt benne. Na jó mégis :)
Láttam már pár 18+-os filmet, de olyat még nem, ahol ennyire muttaták az "eksönt" és nem pornó kategória. Mindenesetre aki ezért nézné jobban jár szerintem egy külön e célra készített alkotással. Hasonló szexualitást a szintén francia beszédes című "Dugj meg" című filmben láttam, de az meg egy rakás... ez a film attól azért mérföldekkel jobb. Az is igaz, hogy nehezebb lenne sokkal annál a műnél rosszabbat összehozni. :)
Hogy mi van a filmben? Hát lássuk csak leszbiskedés, ujjazás, szopás, vad szex, kurválkodás stb.. Azért semmi túl perverz. Kb. az ami a hálószobában is megtörténik az emberrel. Szóval nem igazán fogott meg az egész. A főszereplő lány viselkedése meg érthetetlen. Van egy barátja, de mellette kikezd ezzel azzal. Bár a barátján kívül nem fekszik le mással, de azért egy kis cumi ide, nyalatás oda.. Lehet lazán értelmezi a hűség fogalmát.
Talán a szabadosság szó tükrözi leginkább a filmet. Ezenkívül semmi extra. Viszont merít jócskán az életből. Ott vannak a mindenféle fickók akár egyedül, akár kapcsolatban, házasságban, mégis ha lehetőség nyílik egy új (mondjuk ki) lyukat megtömti, máris áll a dákó és elszáll az ész. Néhány ilyen jelenet igazán életszerű volt. Kezdve a vén pénzes faszfejektől akik meglátnak egy fiatal lányt és máris próbálnák ágyba vinni, az egyszerű nyálcsorgatókig, akik szeretnének valahogy bekúszni egy lány bugyijába.
Egy dolog biztos a film a szex körül forog, akármilyen értelmetlen is olykor az egész. A film végén gondolkodtam mit hozzak fel a film védelmében, mivel nem sok értelmet láttam benne. Annyit tudok felhozni, hogy az ember nem teljesen logikus lény, hanem irracionális megnyilvánulásai is vannak. Nem kell messzire menni hogy meglássuk ezt a hétköznapok folyamán ember - ember? - társainkban :) Ha pedig ez így van, akkor ez a film eme irracionalitás megnyilvánulása. Valamint a szexuális ösztönlénység bemutatása. Persze lesz itt minden más még, exbarátnőjéért sopánkadó srác, szűz félénk lány, aki szigorú családban nevelkedett, főszereplőnk, aki szereti mindenféle jöttmenttel játszadozni...
De hiába, engem nem kötött le :(


3. Vervunhive (2012-06-09 20:15.35)  
No akkor ezt meg kell néznem.



2. Virghínia (2012-06-09 19:59.53)   - (válasz Dorina21 1. hozzászólására)
Elhiszem neked. :)
Csak rá kell nézni a képekre, és már le lehet következtetni 1-2 elég csúnya dolgot. Mi lenne, ha még meg is néznék?
Fölösleges, mert, aki egy kicsit is értelmesebb, az rájön, hogy idő pocsékolás.


1. Dorina21 (2012-05-30 19:32.09) aaaaa
Szerintem nagyon értelmetlen, unalmas és vontatott film :( inkább ne nézzétek meg... felesleges



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2021-09-12 23:059 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Q - Érzékek birodalma adatlap
Eredeti cím: Q
Évszám: 2011
Rendezte: Laurent Bouhnik
Szereplők: Déborah Révy, Helene Zimmer, Gowan Didi, Johnny Amaro, Johan Libéreau...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk